Bal ikväll!!

Färgade mitt hår igår hos Rebecca:D jättefint blev det, men liite panik eftersom färgen räckte preciiiiis haha. Men det löste ju sig.

Skriver senare igen och visar bild på mitt hår, ska bara platta det och sminka mig.. för ikväll är det baaaal :D:D

Studentväder


Söndag: 24 grader och lite moln
Måndag: 24 grader och sol
Tisdag: 22 grader och sol
Onsdag: 15 grader och sol (lite moln)

Torsdag och fredag finns det ingen information om än.
Men mellan tisdag natt och onsdag morgon börjar vädret bli sämre och sämre. Så min studentdag kommer ha kasst väder, och det kommer fortsätta in på torsdagen och fredagen.. fan vad bull :(

Hoppas bara att det inte regnar. Det får gärna vara lite kyligt, men bara det inte regnar!!!!!!!!!!!! Ahhhh snälla Gud inget regn nästa vecka :(

Naglar



Alice byggde nyss mina naglar :) Wihooooo skitsnygga

Dagens outfiiiiit (fast igår haha)


Jeansjacka som jag köpte för 4 år sen. Jag gick i 8an hahah. Har inte använt den förut haha. Ändå smart :)


Gårdagens lilla shopping

Om månadsfaktura: Ja jag har hört talas om det hahha men jag fattar inte hur man fixar det =/ dessutom så handlar jag inte från H&Ms hemsida så ofta så jag orkar inte göra det nu hahah men tack:D



Stack alltså till stan igår, köpte studentväskan. Ska kanske ha den på balen också, för jag har ändå en guldig klänning med svarta skor.



 


Köpte även sminkborttagare från Loreal


Friday ey

Är hos Danne just nu. Hans rum är övervarmt och jag har typ vinterkläder på mig. Ska aldrig mer ha jeans alltså, jag lyckas alltid ta jeans vid fel tillfällen.

Idag har jag bara varit i skolan i en timme, fått tillbaka lite prov och sådär, lämnat böcker osv. Sedan gick vi ut på skolgården och åt korv men jag och Nathalie stack ganska snabbt. Det var för kallt för att vara ute på skolgården i 2 timmar och fira "Borgardagen".

Jag och Nathalie gick till stan och promenerade lite, men jag tröttnade ganska snabbt och åkte hemåt haha. Jag stannade först till på Möllan och köpte en studentväska. Impulsköp egentligen, men jag tyckte att den var snygg och att den passade perfekt till studenten. Problemet är att den är svart. Ville egentligen ha en röd väska, men jag har inte hittat någon fin, så jag orkar inte leta mer!!

Visar bild senare ikväll :)


Inte så bra..

Min "diet" funkade i 2-3 veckor. Men jag la av för typ 2 veckor sen. Nu inför studenten svälter alla tjejer sig själva, och egentligen så är det helt onödigt så ni är dumma i huvudet som tror att ni kommer gå ner typ 5 kg på en vecka. Skärp er ärligt talat.
Men jag är arg för att jag ätit så dåligt denna veckan. Jag hade inte tänkt svälta mig själv, men efter Prag hade jag liksom planerat att försöka leva lite nyttigare, så att jag åtminstone mår bra inför studenten.
Men nej..

Mamma och pappa var ju på fest, och jag var för hungrig för att orka laga något. Så jag beställde en hamburgare med pommes..
Lite senare på kvällen blev det choklad.. apelsinkrokant.. fy skäms på mig !




Mums, skånemejeriets drickyoghurt. Mina favoritsmaker:
Päron/Vanlij
Jordgubb
YUMMMIIIEEE

Mitt jobbbbb

Jag börjar jobba den 8 juni förresten. Jobbet är från typ 9-15 varje dag (mån-fre). Det kan vara mellan olika tider, men oftast så är det mellan de tiderna. Under de första 4 veckorna blir jag utbildad på arbetsplatsen i några timmar, och sedan är man ute och jobbar med en handledare de sista timmarna av dagen.
 Det låter spännande, men utmattande. Tänk er att skolan precis har slutat, och jag ska börja jobba typ DIREKT, och under samma tider som skolan.. Det som är skönt är att jag är FRI efter jobbet, inget jävla plugg. Så då kan jag vara med mina vänner och så:D. Så det känns ändå underbart.
Hoppas att det är ett relativt bra jobb.. det är främst provisionslön, så det är egentligen upp till mig hur bra det går. Men jag är duktig på att prata med vuxna människor och låta som en försäljare, jag är dessutom positiv och glad när jag är i allvarliga och seriösa omständigheter. Borgarskolan har uppfostrat och förberett mig väl inför framtiden:) Så jag hoppas att det löser sig..




Mina föräldrar är på fest, jag är ensam hemma och RÄDD. Såg filmen Quarantine med Danne i veckan, så jag är skräckslagen typ varje gång jag är ensam. Hoppas mina föräldrar kommer snart, det är ändå jobb-dag för dem imorgon..

Studentlekar

Vaknade tidigt, duschade och allt det dära. Klockan 3 åkte jag till stan, träffade Nathalie och därefter gick vi till Johan där Emma och Johan var (förkrökaa!!!).


Emma


Alkohol i bluuudet

Sen gick vi till Kungsparken för att ha studentlekar. Jag var rätt klädd för att bli nersmutsad, hade ingen väska eller något dyrbart på mig, så det var bara till att släppa loss. När jag kom dit så märkte jag att det inte alls fanns några lekar, utan allt som gällde var att folk kastade ner varandra i den äckliga ankdammen. Det var skitroligt att titta på, men det var verkligen ingenting som jag ville vara delaktig i, så jag njöt av att se andra ungdomar bli dränkta i dammen istället hahaha. Jag hade linser dessutom, så jag ville verkligen inte bli nerkastad i vattnet, hade inga glasögon eller någonting som kunde ersätta linserna ifall de skulle flyta iväg.
 Lite besviken, men men, det var i alla fall ett minne för livet (även om jag inte själv blev dränkt).


Folk


Emma.. nyss nerkastad


Folk


Toni ska strax bli nerkastad i dammen!


Han är nerkastad!


Han överlevde


After shot

Efter parken begav sig alla till Gustav Adolfs torg där allt fortsatte i fontänerna. Nathalie som blev nerkastad i park-dammen ville att jag också skulle bli lite blöt, så hon gick iväg i smyg för att kalla på Fredrik som var aspackad och helt skitig. Han hade en badring runt midjan till och med hahha, jätteroligt. I alla fall.. jag ser att han och Nathalie börjar närma sig, så jag började skratta och förstod vad Nathalie hade gjort. Så jag började springa för mitt liv över gatorna och runt hela jävla Gustav, lite pinsamt, men jag vann ändå!! Okej, de fick tag på mig till slut men jag skrek så jävla mycket så de släppte mig till slut.


Studeeeeeeeenterna


Bada bada bada


Av rädsla

Jag är rädd att klänningarna ska ta slut innan jag hinner beställa dem på onsdag, så det är därför jag inte skrev hemsidan! HAHA snake, jag vet :(
Men ni måste ju såklart också få ta del av de underbara klänningarna, hemsidan är självklart www.stylebystars.com. Min favorithemsida!

Älskaaar klänningar!

Alltså jag har ett problem! Jag är pank. Har redan beställt 2 bikinis för 450 kronor. De är på posten, men jag har inga pengar nu så jag ska hämta ut dem när jag har fått pengar, förhoppningsvis på studenten. Mamma tycker att det är dåligt att jag har beställt saker när jag inte har pengar, men jag VET att jag kommer få åtminstone 500 kronor från någon i studentpresent så jag är ganska säker på att det är lugnt. Det är därför jag alltid beställer på postförskott, för då kan jag betala när jag hämtar paketet, och inte direkt genom internet. Och dessutom så har jag fram till 20 juni eller något att hämta ut paketet.

TILL MITT PROBLEM!
Nu vill jag ha dessa klänningarna! Kommer verkligen inte beställa alla, men jag funderar på att göra samma sak med några utav dessa.. men jag vet inte vilka. Jag vill ha ALLA.. älskar sånna här klänningar, det är precis min stil

 #1 - 349 kr
 #2 - 349 kr
 #3 - 399 kr
 #4 - 399 kr
 #5 - 399 kr
 #6 - 449 kr
 #7 - 499 kr
 #8 - 349 kr
 #9 - 399 kr

Och de är dessutom så jävla billiga.
Jag är skitirriterad just nu
Sammanlagt 3591 kr. Kommer knappast köpa alla, men funderade på 2-3 stycken.. hjälp :(

Limbino.se

http://se.limbino.com/c02/link/0cth6bitai

Bli medlemmar :)

Ju fler ni rekryterar, desto större chans har ni att vinna!

Money troubles..

Nä, det blev inget solande idag. Kom hem från Danne vid 6-tiden, la mig i soffan, somnade till kl 8. Sen kom mina föräldrar hem, de hade handlat en massa till min studentfest, så jag fick hjälpa mamma lägga in allt i kylen och så.

Sitter och äter en sen middag, pasta med kycklingsås och en redbull :D. Bröllopsfixaren med Jennifer Lopez är på TV nu.
Ska äta jordgubbar sen, och jag är jävligt sugen på att doppa dem i choklad! Men vi har ingen choklad hemma, och jag åt choklad tidigare idag hos Danne, så jag ska försöka hålla mig borta från affärerna.

Idag rensade vi i våra skåp i skolan, alltid lika trevligt. Fick gå runt med 9 läroböcker, min vanliga väska, och en väska med 8 block. Jag har ganska så ont i kroppen nu!!!. Blev av med läroböckerna ganska tidigt, men resten fick jag bära. Tack och lov så mötte Danne mig på busshållplatsen och bar min väska med blocken haha.
Fick i alla fall tillbaka 50 kronor för skåpet så det satt fint. Har runt 80 kronor nu och 50 kronor ska jag ge till Hedvig imorgon eftersom hon arrangerar en present till vår mentor. De resterande 30 kronorna får gå till solning imorgon. Hoppas på studiebidrag på fredag! Håller på att få panik här

Roliga frågor och svar

Hur gammal är du om fem år?
- 24

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
- Rebecca tror jag:D

Hur lång är du?
- 1,57 m tror jag

Vem ringde du senast?
- Danne

Vem ringde dig senast?
- Pappa

Hur löd det senaste sms:et du fick?
- "msn?"

Hur stor är din säng?
- För liten, vet inte exakt hur stor. Vad kan den vara.. det får plats en person i alla fall

Har du stationär eller bärbar dator?
- Både och, men just nu använder jag mest den bärbara eftersom jag inte orkar sitta vid datastolen

Hur många kuddar har du i sängen?
- 2

Hur många landskap har du bott i?
- 2. Skåne, och mammas mage

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
- skoooor. men det beror på? Det är bekvämast med strumpor

Tycker du om kinamat?
- Älskaaaaar det

Tycker du om kaffe?
- hm, vanligt kaffe? nja, jag har ingen vana av att dricka det, men det händer att jag gör det (med mjölk och massor med socker)

Sover du på någon särskild sida?
- nej jag sover lite olika, men jag brukar inte vrida och vända på mig mycket under sömnen faktiskt.

Kan du spela poker?
- Japp, men jag kan inte alla regler, jag glömmer bort vissa kombinationer och så haha

Tycker du om att mysa/kela?
- love it, om jag är på humör

Känner du någon med samma födelsedag som din?
- Ola Salo haha

Vill du ha barn?
- Ja när jag gifter mig en vacker dag:)

Föredrar du havet eller en bassäng?
- mysigare i havet, men jag gillar också bassäng (men i så fall utomhus)

Vad spenderar du helst pengar på?
- BRA mat, typ restaurang och sånt. Men hade jag haft mer pengar så hade jag helst slösat på kläder och skor

Äger du dyrbara smycken?
- ja en hel del, mestadels smycken som jag fått av släktingar i Iran när jag var liten. Men de flesta smyckena är för små för mig nu, så det är därför jag inte använder dem.

Sover du med gosedjur?
- nej, men jag har en del gosedjur i mitt rum eftersom jag tycker synd att slänga ut dem hahaha

Vad har du för ringsignal?
- Lady GaGa - Lovegame

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- jaa det tror jag, någonstans..

Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- min stora t-shirt

Flirtar du mycket?
- nja, inte nu när jag har pojkvän ! men innan mitt förhållande så hände det väl. tjejer brukar inte flörta och ta initiativ, så jag gillar killars reaktion när man är den som tar första steget :)

Kan du byta olja på bilen?
- nej jag vet inte ens VAR på bilen man byter olja

Vilken var den senaste boken du läste?
- Förvandlingen av Franz Kafta, skitbra bok

Läser du dagstidningen?
- Ja, metro.

Prenumererar du på någon veckotidning?
- nej inte för tillfället.

Dansar du i bilen?
- vilken bil? haha

Vilken radiostation lyssnade du till senast?
- för längesen för att komma ihåg. vem lyssnar på radio nuförtiden:S haha. de spelar ju bara samma låtar hela tiden.

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
- mitt nummer. hahah skoja. jag minns faktiskt inte.

När var du i kyrkan senast?
- hm för 1-2 veckor sen med klassen. Katolska kyrkan vid min skola, jätte nice faktiskt

I love brownies

Solade nyss i 14 minuter :) jätteskönt.
Lite ångest över att jag inte började sola lite tidigare. Vill ju få lite färg innan bal och student. Studenten är viktigast, så jag har en vecka på mig att få färg. Ska sola minst 3 gånger till. Antagligen imorgon, lördag, måndag. Eller fredag, söndag, tisdag. Får se hur det blir med det.

Vet ni vad jag gör just nu? Absolut INGENTING. Ska titta på avsnitt 22 av Desperate Housewifes, och sen har jag 2 ytterligare avsnitt att se efter det :D

Och just det!
Imorgon ska Rebecca gå och köpa hårfärg till mig på FrisörExpo:D, och på lördag ska jag bygga på mina naglar! Wihoo!!
Har bestämt mig för att köpa studentväska och (kanske) balväska på fredag/lördag. Vill inte fråga efter mer pengar av mina föräldrar, så jag väntar på studiebidraget som kommer på fredag (tror jag).

Min dag

Soooooooooooft

Klarade inte min VG-prövning i Matte E. Bra jobbat Ajnaz! Är inte sur för att jag INTE fick VG, men jag är sur för att jag fick en andra chans och sumpade den också. Så det suger hårt. Men vad ska man göra..

Religion efter det. Fick tillbaka Islam-provet, fick MVG. Wihoo. Men får VG i betyg eftersom jag bara har fått VG på de två tidigare proven. Det suger lite grann med tanke på att jag faktiskt fick jävligt starka VG´n. Men VAD SKA MAN GÖRAAAAAA!

Efter skolan åkte jag till Rebbe :D. Det var kul o träffa henne efter så lång tid. Danche var också där men han satt bara och fes hela tiden, hahaha skoja. Sen kom Rebeccas mormor dit eftersom hon skulle ge pengar till Rebecca för hennes studentklänning.
Efter det gick jag och Rebbe till stan och tittade lite på skor, men vi fick ångest så vi stack därifrån.
Sen växlade jag mina 500 tjeckiska kronor som jag hade kvar. Det blev 157 jävla kronor. Det ska EGENTLIGEN bli 210 kr, men jag fick bara 192 kr? (35 kronors avgift). De kan suga balle.

Ska kanske sola snart. Men jag insåg nyss att jag bara har 70 kronor i plånboken, så jag är typ helt pank. Pengarna måste räcka till fredag för då får jag studiebidrag.. synd.


Bilder från PRAG! Del 1

Resan dit (onsdag-torsdag)

                   

Dag 1 (torsdag)
                    


Lägger in fler senare, orkar inte nu mer haha. Har 56 bilder kvar att lägga in :)

Hemma igen

Usch, tågresan från Prag var förjävlig. Så jäääävla mycket folk, och så jävla varmt och svettigt att jag ville dö.
Efter den tågresan fick vi vara på Berlins station i 3 timmar, men stationen var ändå så lyxig så det var ganska okej. Tågresan från Berlin - Malmö var underbar, jag sov hela 8 timmar av resan. Jag var vaken i sammanlagt en timme eftersom vi bråkade med reseledarna och konduktören. En av vagnarna var sönder, så man fick flytta runt en massa ungdomar, bl.a. min grupp. Egentligen borde min grupp inte ha flyttats, för resten av vår klass fick behålla sina rum. Det var bara vår grupp som fick flytta till en helt annan vagn (vi var alltså 6 stycken). Men skitsamma nu. Jag hade planerat att sova hela resan, och det fick jag göra, så nu bryr jag mig inte mer haha.

Har packat upp allting nu. Jag ska duscha nu, och sen ska jag äta något. Kl 11 ska jag till tandläkaren så jag måste få i mig något innan besöket, för jag vetifan vad de ska göra med mina tänder.

Lägger in alla bilder sen. Har tagit 146 bilder så jag måste kolla igenom alla och se vilka jag ska lägga upp haha.
Ha tålamod!

Live from Prag

Hej allihopa. idag ska vi aka hem. jag mor inte so bra. antingen pga alkoholen eller pga dolig mat. jag har haft skitroligt!! kommer aldrig glomma denna resan. Och jag har tagit monga bilder (som ni for se om jag kommer hem levande).
jag saknar mina foraldrar jattemycket, mest pga att jag mor doligt och vill att de ska ta hand om mig :(. saknar ockso mina vanner jettemycket, vill vara med dem.. och jag saknar danne, min baby!!!!!!!!!!!!!!
vi ar framme imorgon kl 8 po morgonen, förhoppningsvis. jag har tandlakartid kl 11, sen ska jag hem och ta igen 3 dagars somn. har inte sovit ett skit har.
ha det fett, vi ses snart :)

Vi ses på måndag igen gott folk! Glöm mig inte tills dess :D

Ikväll ska jag till Prag med klassen :) Och även några andra klasser! Det kommer bli kuligt hihi (hoppas jag!!!). Ska försöka göra det bästa utav situationen i alla fall. Jag hoppas bara på att jag INTE blir sjuk eller något sånt. Min lilla förkylning är över, men idag var jag med Danne och han har också blivit förkyld, så jag hoppas att jag inte har blivit smittad!!
Men jag kommer sakna min baby :(

Och fyfan vad jag saknar mina vänner! Alltså jag har inte umgåtts med mina vänner sen Danches inflyttningsfest, alltså förra helgen!! I helgen blir det alltså TVÅ VECKOR sen jag träffade mina vänner senast. Helt sinnesjukt. Känner mig helt ensam haha. Skönt att jag är heeeelt ledig när jag kommer tillbaka från Prag, för då ska jag umgås med mina vänner mycket mycket mer, I love them :)

Idag hade jag sista provet förresten! SLUTPROV I FYSIK B! Och det gick faktiskt ganska okej. Jag behöver få ett BRA VG på slutprovet för att få VG i betyg, men det kommer jag inte få haha. Så jag blir nöjd med ett G. Vad har jag för val egentligen? Haha.

Puss på er!!!
Jag vet inte när jag kommer kunna blogga nästa gång, men annars så blir det på måndag! Vi är hemma på måndag morgon kl 8 :D

Då blir det en roligare blogg, och främst av allt.. MYCKET BILDER FRÅN PRAG!

Hååååår

En sak jag inte har tänkt på till studenten & balen är SMYCKEN OCH HÅR!
Jag ska nog platta mitt hår till studenten eftersom jag vet att mitt hår kommer förstöras när jag har min studentmössa (om jag hade haft lockar alltså). Det brukar bli så för de flesta tjejerna =/. Men till balen ska jag nog göra lockar :). Ska be antingen Rebecca eller Jasmine göra det åt mig, för jag fattar inget om sånt, särskilt inte om jag ska göra det med en plattång och inte locktång haha :(.


Vill ha denna hårfärgen igen :) Vad tycks?
 
Smycken måste jag köpa för fan. Jag tror inte att jag ska köpa något fancy, för jag vill inte se ut som värsta bröllopstjejen på min student.. så vi får se vad jag hittar =/. Funderar på pärlor. Mamma har ett pärlhalsband och jag har egna örhängen.. men jag tror inte att det passar till klänningen =/. Äsch får se..

Vad ska jag ha för smycken till balen?!?!

Jag har ingen väska till varken balen eller studenten?!

Panik

Får se om jag hittar något i Prag.

Jag sjunger :)

Jag har inga nya inspelningar utan denna spleade jag in för typ 2 år sedan. Min röst låter väldigt ljus men det är bara för att jag använde mig utav mikrofonen på webbkameran. Så den dåliga kvalitén kan jag inte hjälpa :(
Höj volymen annars hörs inget!


V.Ä.N.N.E.R

Alltså varför tröttnar jag ALDRIG på denna serien haha. Man märker att det har gått för långt när man kan replikerna..



Grym bild på hela gänget:D. Monica är skitvacker och Joey är över het :D

Sola och baaaaaada (minus bada)

Jag vet inte om jag har berättat detta. Men mitt kort till solariet i Oxie funkar inte?!?!?!? Alltså solariet är jättebra och ganska billigt, men det är obemannat. Så man måste köpa sitt inträdeskort inne på Videobutiken här i Oxie. Kortet kostar bara 30 kronor (tror jag), men va fan alltsåååå! Jag gick till centrum för 2 dagar sen och stod utanför och försökte komma in på solariet i kanske en halvtimme! Så himla pinsamt, och jag såg ut som ett monster också! Inget smink, rufsigt hår.. shit asså.

Måste verkligen plugga så att jag slipper sitta uppe till 12 inatt. Men jag vill sola :( Det är fint väder ute så jag funderar på att sola i trädgården idag, orkar inte köpa mig ett nytt jävla kort.

Ursäkta mig:D

Vad tråkigt mitt senaste inlägg var haha. Ni får ursäkta mig :D

NU ska jag nog sova. Mår inte så bra, är ganska så täppt i näsan och allmänt seg.
Har 4 kapitel att gå genom imorgon i fysik.. lite panik. Men ja.. jag hoppas att jag mår okej imorgon så att jag klarar av plugget.
Imorgon är den sista pluggdagen! OMG


Jag kan inte må sämre

Tills jag kommer hem från Prag.
Jag ser fram emot att kunna börja bygga upp mitt vanliga liv igen. Jag saknar den gamla Ajnaz. Eller rättare sagt, jag saknar att kunna VISA den riktiga Ajnaz. De senaste 3 åren (förutom alla lov) så har jag bara varit en tråkig, stillasittande, studerande och irriterande Ajnaz. Och det påverkar min familj, min pojkvän, mina vänner, och framförallt mig själv.

Ingen, förutom dem som studerar heltid, kan förstå hur det känns att tappa bort sig själv. Man glömmer bort vem man är. Man tappar liksom bort sig själv i alla studier. Man har inte tid att tänka på annat, för man har redan så viktiga saker att bekymra sig över. Det känns som om jag har förlorat 3 år av mitt liv.
Mycket av det är mitt eget fel, för jag borde ha slappnat av lite mer. Många (som till och med går i min klass) har haft 3 bättre år än vad jag har haft, på grund av att de slappnade av lite mer.
Jag har slitit som en idiot de senaste 3 åren, även om jag vet att jag kunde presterat lite bättre vid vissa tillfällen. Många av mina betyg visar egentligen inte mina kunskaper, för jag gjorde inte mitt bästa. Det ångrar jag nu. Men det får jag ta.

Jag har blivit mentalt och psykiskt nedbruten, och det känner jag av nu. Jag får inte in någonting nytt i skallen. Det känns som att hjärnan är överarbetad. Jag har ingen energi. Jag orkar inte mer.
Det känns som om jag är i en öken och har vandrat runt i 3 år utan vatten. Och nu ser jag vattnet, det är bara några dagar härifrån. När jag får vattnet så kommer jag leva igen. Det känns verkligen så.

När jag kommer hem från Prag så kommer jag äntligen kunna sätta mig själv i fokus, och börja ta hand om mig själv lite mer. Jag tycker att jag förtjänar det. Och på grund av att jag är en så självständig person så har ingen annan tidigare fått veta hur jag verkligen känner. Ibland behöver man prata med folk om det. Men ibland går det inte.

Vännerna blir irriterade, och det förstår jag verkligen. Vem orkar egentligen höra om min skolångest. Tro mig, jag är mer trött på mig själv än vad ni är. Och pojkvännen blir innerst inne irriterad och tänker "varför ska det bara handla om henne hela tiden"? Familjen bryr sig inte. Jag sitter på mitt rum varje dag i ensamhet och pluggar, ingen frågar mig hur jag mår eller hur det går med plugget. Jag får höra det vanliga "Vi har också slitit som du, alla människor går genom det som du går genom". Men vet ni vad? Det hjälper inte ett skit när ni säger så. Det får mig att må ännu sämre. För då inser jag själv hur DÅLIGT allt verkligen är.

Jag är så trött på allt. Vill bara komma härifrån.
Efter Prag allesammans.. efter Prag. Inget mer SKOLSNACK i bloggen. Det ska bli mer action och mer bilder. Det lovar jag.

Inget annorlunda idag

Fick däremot ett bra/dåligt besked idag.. Av 20 stycken i vår matte E - grupp så har alla fått ett betyg förutom 5-6 stycken. Dessa övriga skulle läraren alltså "fundera lite över". Och idag fick jag veta att jag och en annan tjej ska få VG/MVG-prövning. Alla andra har fått "säkert betyg". Läraren vet alltså inte om han ska sätta ett G på mig, eller ett VG.
Tidigare har jag fått ett dåligt G på ett delprov, och ett bra VG på ett annat delprov, och sen på slutprovet fick jag ett bra G, så läraren var lite förvirrad över betygsättningen.. Så tisdagen den 26:e ska jag ha muntlig prövning :( nervöst.. hoppas jag fixar det!!!

Är på kapitel 6 nu i fysiken, har redan gjort kapitel 5 på ungefär 90 minuter. Så jag ska hinna både kap 6 och 7 idag/ikväll! Är ändå ledig hela dagen imorgon, jätteskönt :)
Imorgon blir det kap 8, 9 och 10.

Och på onsdag är det slutprov.. och på kvällen ÅKER VI TILL PRAAAAAAG! WIHOOOO
Hoppas bara jag mår bra framöver.. har känt mig förkyld både idag och igår, näsan bara rinner:(

Har redan packat lite grann, typ alla "festkläder". Vi kommer vara där 3 nätter så jag har packat ner 4 olika outfits. Men sen är vädret i Prag tydligen bra, så jag vet inte vilka vardagskläder jag ska ha med mig=/. Det kommer vara runt 24-27 grader på torsdag och fredag, så jag vet inte hur jag ska packa:(. Vissa saker som jag har tänkt ha på kvällen kan jag också ha på dagen, men jag vill inte ha samma saker på mig.. ahh skitsvårt :(




Online shopping

Beställde nyss dessa två bikinisarna hihi






Ville ha denna också (bruna) men leveranstiden var jäääättelång. Orkar inte vänta för då kommer jag inte vilja ha den längre haha.
Jag la kanske 8 olika bikinis i min shoppingbag, sen satt jag i en halvtimme och funderade över vilka två jag skulle köpa haha.. skitsvårt :( Vill ha alla..

Bilder








Lördag..

Fan att Norge vann Eurovision. Jag förstår det inte? Av ALLA år så tyckte jag att detta årets Eurovision hade flera stycken bidrag som var superbra. Men Norge ska vinna? RIktigt fattigt.
Jag hejade på Azerbaijan, Island, Turkiet och Tyskland från första början. Tyckte även att många andra var superbra, men de var mina 4 favoriter.

Idag har jag varit hos Danne i några timmar, vi tittade på Eurovision tillsammans, och innan det så tog vi det bara lugnt och åt godis. Jag har pluggat ganska lite fysik idag, och jag ligger långt bak i min planering så jag har skitmycket att ta igen imorgon. Har ungefär 7 kapitel kvar att gå igenom och jag har 3 dagar på mig. Nice.. Jag fixar det.. eller rättare sagt, jag MÅSTE fixa det !

Och anledningen till att jag sitter uppe NU är för att jag har gjort färdigt rättningen på projektarbetet, och även börjat lite på kemilabben.
Så nu har jag mycket mindre att göra imorgon. Skönt.

Men nu ska jag sova, jag orkar inte mer inatt haha

Har tagit lite bilder idag som jag lägger upp imorgon så fort jag har vaknat.. vilket blir ungefär vid 12 - 13- tiden eller något sånt hahah


Should i?

Borde jag kanske sova? Hm.. jag är faktiskt ganska pigg :(. Borde inte ha sovit innan idag..

Men jag måste ju fortsätta plugga imorgon, och sen hade jag också tänkt åka till Danne ganska tidigt..

Har nyss läst färdigt all information om Pragresan på onsdag. Ser fram emot det som fan! Liiite nervös är jag.. för jag känner mig liksom inte säker när jag reser på egen hand eller med personer som jag inte känner superbra.. Jag känner mig mer trygg när jag reser med min familj eller med mina närmaste vänner. Det är inte så konstigt egentligen.. men ja..
Samtidigt så är vi så himla många från både klassen och från hela skolan som ska åka, så jag ska försöka slappna av :D.

Nä nu ska jag sova..

Makeover!

Nu är badrummet färdigt !!









Min favoritdel är ju självklart den stora spegeln med de små lamporna ovanför!
Äntligen kan jag sminka mig på en ljus plats!

Har även flyttat in alla mina grejer i "hörn-skåpet". Alltså alla sminkgrejer, kroppskrämer, deodorant och annat skit haha.

 I am happy :D


Ny bloggdesign ?

Ska jag fixa till bloggen lite? Funderar på vit och ljusblå färg över hela bloggen :) tror inte att jag ska ändra tema, är redan nöjd med den. Men färgerna vill jag ändra på. Vad tycker ni?

Dagens



Kan ni fatta att jag har ETT prov kvar?! ALLTSÅ ETT JÄVLA FUCKING PROV KVAR?! Det är helt sinnessjukt.
10 kapitel på 6 dagar att repetera. Trevligt. Eller egentligen 5 dagar, för jag pallar inte plugga idag.

Tänkte sola idag, men jag har typ nyss peelat kroppen så att färgen ska sätta sig bättre, så jag vill inte sola nu. Det är inte bra att sola direkt efter peeling eftersom det nya hudlagret är väldigt ömtåligt. Kom ihåg det !
Man ska heller inte sola flera gånger i veckan. Eller jo det kan ni gärna göra om ni vill få rynkor när ni är 25 år eller få bruna fläckar efter några sol-tillfällen.

Danne är en mes

han spelar space-spel på internet. vilken liten nörd :D


I was right

163 nya inlägg.. ooorghhh

Godnatt

Börjar halv 9 imorgon. Och då ska vi till den Katolska kyrkan för att höra en präst prata om någonting, tror jag. Känns skönt att slippa ha vanlig religions-lektion i alla fall.

Nu ska jag bara kolla läget på Bloglovin. Har inte varit därinne på typ 2 dagar så det är säkert skitmånga inlägg som jag måste läsa..

Sen ska jag sova! Måste upp runt 6 för att hinna platta håret lite.

Yoyoyoooooo

Har solat i 2 timmar idag :) alltså i solen, inte solarium, men det tror jag att ni förstod haha.
Jag hade som sagt en lektion i morse där vi skulle få information om TOEFL-provet. Men jag gick aldrig dit och sjukanmälde mig istället för hela dagen. Min hemska "tjejvecka" började i morse så jag kände inte riktigt för att åka ända in till skolan för att lyssna på information om ett prov som jag inte ens ska skriva.

6 skoldagar kvar!!!!
Helt sinnesjukt. Eller egentligen är det 13 skoldagar kvar. Men jag räknar inte med måndagen och tisdagen innan studenten. Och jag räknar heller inte med hela den veckan innan studentveckan, för vi har inga inlagda läxor eller prov då. WOHOOOOO

Förresten, jag har tagit jobbet som jag fick. Jag har kommit överens med dem om att jag inte kan börja jobba innan min student, så de har sagt att jag ska få skriva in mig efter min student istället, vilket är skitbra. Hoppas bara att de håller vad de sagt nu.


Ny vecka :)

Ja.. och så var det måndag igen. Trevligt trevligt.

Idag har jag inte gjort NÅGONTING, men ska snart börja plugga eftersom jag har prov på torsdag. Hade prov i religion idag och det gick faktiskt jättebra. Kommer nog inte få MVG men jag satsar bara på ett VG ändå. Har fått bra VG´n på de två tidigare proven, så jag behöver bara ett VG för att få VG i betyg. Även om jag får MVG på detta provet så får jag inte MVG i betyg så jag är ganska så lugn:)

Imorgon ska nog Danne komma hit eftersom jag har en kort skoldag. Slutar faktiskt 9.35. Låter skitroligt jag vet. Funderar på att inte gå på lektionen alls faktiskt.. det är ändå bara något informationsmöte. Får väl se.

Ska kolla läget på YouTube nu

Kladdkaka

Vill ha en till bit kladdkaka .. det känns bäst att äta hela ikväll eftersom jag inte vill äta det imorgon. Ska fortsätta med att äta nyttigt denna veckan hade jag tänkt. Har både ätit dåligt och tränat lite denna veckan, så jag måste skärpa mig nu.

Har nyss pluggat lite fysik, men är fortfarande på kapitel 1.. jag har 10 kapitel sammanlagt att repetera, och jag har slutprov den 20 maj. Så jag måste sätta igång för FULLT snart, annars är jag körd.

Denna skolveckan kommer vara skitjobbig. Prov imorgon, prov på torsdag, labbrapportinlämning på torsdag. Och sen måste jag ju också jobba med fysik varje dag, ungefär 1 kapitel per dag..
 Hur ska jag klara detta?

Where can I find motivation?




Fick förresten C på Cambridge provet. Verkligen SKITKASST (även om jag fick 71 poäng och var 4 poäng från att få B), men jag vet däremot att jag misslyckades på grund av min uppsatsskrivning. Själva innehållet och språket var suveränt, för jag slet verkligen för att få den perfekt. Men.. jag glömde styckeindelning, rubriker och underrubriker osv. Sånt som vi inte fått information om alltså. Jävla lärare, hon har bara lärt oss att vi ska ha med en rubrik och att vi ska kunna inleda och avsluta en uppsats på ett bra sätt. Allt annat glömde hon visst?
Skitsamma, det påverkar (förhoppningsvis) inte mitt engelska C betyg ändå.

Hatar sånt här. Jag som faktiskt är jävligt grym på engelska. Jag pratade för fan engelska när jag var 6 år gammal. SLÅ DET!

Studenten snart.. är det bara jag som inte har smält det än?



8 skoldagar kvar sen så är det PRAAAAAAG som gäller!
Sedan så återstår bara 7 obetydliga skoldagar!!!!!!!!!
(om jag nu inte får IG i något utav de 3 proven som jag ska ha)

Bilder från igår!


Levent :D


Baby och jag


Rebecca hade köpt bord och stolar till Danche (inflyttningspresent). Hon och Jasmine hade byggt ihop det på dagen, men under kvällen började skruvarna lossna hahaha så Rebecca fick fixa dem


Danche fick hjälpa till


Jag och Rebbe :D


Moi (fattig bild). Vet inte varför de blev svartvita men strunt samma


Jajaaaaaaaa :D


jag och älsklingen


Söt smurf


Bordet :D


Levent såg kameran


I had to


En bild på allt folk, fast vissa saknas på denna bilden.


Fråga mig inte. Jag vet inte vad som händer med killar när de får alkohol i sig


Haha sär


Hm


Puss



HAJDO religionen väntar!

gårdagen

Haha det var en annan kille som var Rebeccas "baby" först. Men hon sket i honom till slut haha king:D



Festen igår var skitrolig. Det var en ganska så liten fest fast med mycket folk haha, så det blev lite trångt. Men kul var det i alla fall.
På kvällen sov jag hos Danne och sen så vaknade vi kl 12 och åt frukost. Åkte hem kl 1 och satte mig i trädgården direkt med pappa och pluggade lite religion.
Klockan 4 gick jag in i uterummet och somnade i en halvtimme typ haha, skithärligt..
Gick och köpte kladdkaka för en stund sen, mums! Åt nyss en bit och nu ska jag plugga lite mer för jag kan inte allt inför imorgon (har prov).

Tack och lov att Islam är ett kort kapitel haha.

Lägger in bilderna från igår lite senare ikväll! :)

Stress

usch måste fixa mig nu

ska börja med att platta håret

ska ta tåget kl 19.42, så jag måste gå hemifrån kl 19.30.
Har 2 timmar på mig, men hade gärna velat plugga lite innan jag går hemifrån också.. men nähä, det blir nog inte så

Lördag "morgon"

Inatt sov jag undeeeeeeeeerbart ! Jag vaknade ju typ kl 6 igår morse, så jag var sjukt trött när jag kom hem igår kväll.
Vaknade kl 12 idag, fixade frukost, tittade lite på TV. Och vid halv 2 började jag plugga lite fysik. Har 10 kapitel att repetera, och jag har exakt 11 dagar på mig. Så ja.. det blir ungefär 1 kapitel per dag. Hoppas jag fixar det bara.. annars blir det stress!!!!!

Duschade nyss och har pratat lite med mamma om min studentfest. Hon ska laga en massa mat, och hon har bjudit ungefär 50 personer så det kommer nog bli sjukt jobbigt för henne att fixa allt.. tack och lov så ska hon servera kall mat, så hon kan liksom börja laga allting några dagar innan istället för att göra allting på en och samma dag.
Vi får väl se hur det går.
Nu måste jag göra en lista på vilka jag ska bjuda!

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Danche ! yey


Svar på kommentar

Hmm.. jag har själv en ganska så bra plattång. Den är av märket GA.MA Italy eller något. Köpt på frisörsalong. Men den är ganska så gammal och sliten så jag måste också köpa en ny snart.
Så tyvärr.. har jag inte koll på de senaste plattängerna.. Men det finns en jag vill ha som är supersöt och skitbra! Har sett den på Åhléns och den finns i olika färger. Limegrön, vit och rosa bl.a. Kolla upp dem:). De är av jättebra kvalité, är jättetunna och självklart gjorda av keramik och inte metallplatta.

Och anledningen till att Rebecca inte har kunnat blogga är eftersom hon typ bor hos sin kille just nu. Han har nyss köpt en ny lägenhet så hon är ju såklart där väldigt ofta. Aww de är så söta tillsammans hihi :D.
Och eftersom han inte har fixat internet än så kan hon inte komma in på bloggen. Men hon är snart tillbaka jag lovar er:D. Hon har lovat mig med! hahah


Nu ska jag ta en varmdusch och sen ska jag sooooooooova
Godnatt på er!

Dagens

dåligt valda outfit..



Har varit med Danne sen kl 5 ungefär. Först var vi hos honom och tog det lugnt, och jag hjälpte Danne att snagga hans hår :D Haha. Han blev ännu snyggare nu i snaggat, har saknat det :D.


BEFORE

Har tyvärr ingen AFTER-shot :( det kommer senare!
..och sen vid halv 8 stack vi till Helenholms gatukök och åt.
Kl 8 gick vi och mötte upp Levent, för vi alla 3 skulle åka hem till Danche där även Rebecca var :D. Har saknat henne hihi.
Hon och Danche hade lagat fett myyycket mat .. TACOS! Och jag och Danne var sjukt mätta redan så det var synd att vi inte kunde hålla oss liiiite längre. Men jag hade inte ätit något sen lunch i skolan, så jag var tvungen att äta något ute.
Senare kom också Dajana:D hihi.

Kom hem för ungefär 20 minuter sen. Danne är helt enkelt bäst, han följde mig när jag skulle gå från Caroli till Gustav. Orkade inte byta buss så jag bestämde mig för att gå ända dit och ta 1an hem direkt. Inte visste jag att det ÖSREGNADE. Efter halva vägen tvingade jag Danne att gå tillbaka. Ville inte att han skulle bli så blöt.
Och jag kan ärligt säga att jag aldrig någonsin har blivit så blöt av regn som jag blev idag.




Frågor och svar

Tack för alla frågor :D. Egentligen gör jag ju det för er skull, för jag vill att ni ska lära känna mig mer eftersom jag inte brukar vara så "öppen" i mina vanliga inlägg haha

vad har du för planer till studenten? hur ska din dag se ut? och hur ska du se ut?
Vi vet ingenting om vår studentdag hittills haha. Men på morgonen ska vi ju ha champagnefrukost med klassen vilket kommer vara jättekul eftersom alla i klassen inte brukar umgås med varandra i vanliga fall. Vår utspark är runt 17.00 - tiden. Jag har för mig att vår klass har fått tiden 17.10. Sedan ska min klass åka runt i stan på ett stort flak som också har en DJ :D Nice!! Hoppas bara det blir bra musik, med eller utan DJ. Vid 7-tiden ska jag hoppa av från flaket och gå till min studentfest som min familj håller i. Den ska vara i en lokal mittemot Heleneholms gymnasium här i Malmö. Där kommer förhoppningsvis alla familjevänner och vänner och familj vara! Hoppas att allting går bra bara!
Om jag ORKAR på kvällen så ska jag på Borgars studentfest som kommer vara på Luftkastellet som ligger en låååång bit utanför Malmö. Jag tror det tar runt 40 minuter med buss, så jag är inte 100% säker på att jag kommer sticka dit. Jag kommer stanna på min egen fest om den blir jättelyckad såklart. Dessutom så ska inga av mina vänner eller min pojkvän följa med till Luftkastellet :( Så det blir nog roligare att stanna på studentfesten då..

 


ska du resa nångonstans på sommaren? isåfall var? har du varit i iran
Ja jag ska faktiskt till Iran i augusti med min bror:D Kommer nog bli jätteroligt eftersom jag åker med honom. Har varit där 3 gånger tidigare, år 2001 med familjen, 2004 med mamma & pegah, och 2006 med mamma. Tidigare resor har inte varit så roliga så jag har inte velat åka tillbaka dit direkt. Har alltid fått problem med myndigheter, med pass och sådant. Så jag är "rädd" att åka dit igen. Om det är NÅGOT land man inte vill få problem i så är det Iran, så ni förstår mig kanske. Har helt enkelt alltid haft otur när jag åkt dit. Men denna gången ska jag dit i 3 veckor med min bror, så det blir säkert kul! Vill egentligen dit 2 veckor.. men vi får se hur det blir. Vill liksom inte åka hem ensam

vem liknar du? mamma eller pappa? du är söt
hm jättesvår fråga.. alltid när jag träffar på mammas väninnor så säger dem att jag liknar min mamma jättemycket. Men jag liknar även min pappa. Jag har fått mitt humör och beteende från min pappa, och mitt lockiga hår har jag fått av mina fastrar. Alla 4 fastrar har exakt likadant hår som jag, medans mammas familj har rakt hår. Så ja.. det är lite olika:D

Om jobbet: jag tycker att du ska ta det :) för tro mig efter studenten o allt de så
 kommer du ångra att du inte tog det.
Jag har faktiskt planerat att ringa dit och fråga vad de tycker att jag ska göra. Om vi hittar en lösning så tar jag jobbet, för jag vill VERKLIGEN ha jobbet. Men det är omöjligt för mig att börja på jobbets "heltids-utbildning" en vecka INNAN juni. Jag har fortfarande skola då, och min student är inte förrän den 3 juni, så jag har ingen möjlighet att kunna gå på utbildningen då..

när fyller du år?
18 februari :D

har du pojkvän? hur träffades ni? hur länge har ni varit tillsammans? hur är han?
Har redan berättat om hur vi träffades i ett tidigare inlägg, men kan svara kort denna gången.
Jag och Danne gick på samma skola förra året (han tog studenten 2008), och vi hade aldrig pratat eller "sett" varandra. Men en dag kommenterade han en skitrolig sak på en bild på min bilddagbok, så började vi prata eftersom jag sa att jag kände igen honom bla bla. Vi klickade direkt och efter 2-3 dagar skulle han till Göteborg med sina kompisar. När han kom tillbaka fick jag ett sms av honom. Jag var på stranden och efteråt var jag ute med mina vänner, så han sms:ade mig vid 9-tiden på kvällen och skrev: "är det inte lite för sent för att vara på stranden nu haha". Så jag märkte direkt att det var honom. Hade inte hans nummer, han tog mitt nummer från min msn eftersom jag hade skrivit den i mitt msn-namn just den dagen.
Den 24 maj har firar vi vår 10-månaders dag hihi :D.
Danne är den roligaste människan som finns, och han får alltid ALLA att skratta med sina roliga kommentarer. Jag har aldrig sett honom ledsen eller arg, han är alltid så himla glad, vilket också gör mig superglad. Han är väldigt omtänksam och kärleksfull, och han bryr sig verkligen om alla :). Underbar är han

Vem är din bästa vän och varför?
Jag har ingen "bästa vän" utan jag har många nära vänner. Mina allra närmaste vänner är Rebecca och Jasmine eftersom vi 3 har känt varandra i ungefär 10 år. Jasmine har jag varit kompis med sen 3:e klass, och Rebecca har jag känt ända sen dagis. Så vi har en lååång historia bakom oss. Det finns ingen jag är mer ärlig och öppen mot än dem två, så de är mina närmaste vänner :). Vi förstår varandra och vi känner varandra ut och in.

Vad lyssnar du på för musik?
Allt möjligt förutom Rock och klassisk musik. Jag lyssnar på 80-tals musik, R&B, Hip Hop, Pop, allting! Min idol är och kommer alltid att vara Michael Jackson, men jag lyssnar oftast på R&B musik, det är min favorit musik :)

Favoritlåt?
Hm.. så himla svårt. Får återkomma till den..

Favoritartist?
Michael Jackson!

Syskon?
Världens bästa storebror som heter Araz. Han är 25 år och är tandläkare i Växjö :)

Favoritplagg?
Mina leggings och vissa festklänningar.

FavoritmaT?
Persisk mat, kycklingfilé, Whopper Meal, Big Mac o co., Kina mat, Thai mat, Tacos osv osv..

Har du färgat hår eller är det där din riktiga hårfärg?
Japp jag har min naturliga hårfärg just nu. Har färgat mitt hår 2 gånger bara, och då har jag färgat det liiite mörkare så att det har varit mörk mörk brunt. Skitsnyggt var det. Första gången jag färgade mitt hår var sommaren 2007 tror jag. Sedan färgade jag om det till samma färg ungefär 1 år senare. Kan visa bild senare, skitsnyggt var det!

Vart köpte du din studentklänning? riktigt fin..
www.stylebystars.com :D

Vad är det roligaste som någonsin hänt dig?
Så himlaaa svårt ! Jag får svara på denna senare haha.
Idag somnade jag på kemilektionen och satt längst ut på sån "rad". Från ingestans vaknar jag av att min lärare säger: "Någon får nog hålla i Ajnaz för hon ramlar snart av stolen". Så jäävla roligt och pinsamt. Kommer aldrig glömma det hahaha

Vad är det mest romantiska någon gjort för dig?
När Danne kom hem till mig på min födelsedag med en stor bukett med underbart fina blommor. Blev så jävla glad.

Du verkar skitbra i skolan, har du några bra tips?
Lägg ner tid på det du verkligen vill klara av. Ignorera frestningar från utsidan. Ibland behöver man komma bort från plugget, men om man har vänner som är ute jätteofta så kan man lätt bli distraherad och känna att man vill följa med ut. Lösningen är att försöka tänka på att allt slit en dag kommer vara värt det. Då kommer du förstå varför det var bra att du la ner tid på att plugga.
Ett annat tips är att sova ut väldigt mycket. Jag gör tyvärr inte det, utan får bara 6-7 timmars sömn varje natt, vilket är för lite för mig. Om du är trött när du kommer hem från skolan.. SOV! Sov direkt och sov inte längre än 1 timme. När du vaknar är du superpigg.
Ett annat tips är att ha något gott att äta medans du pluggar. Se det som en belöning till allt slit.
En sak som funkar för mig när jag ska plugga inför prov är att ANTECKNA! Läs i boken och anteckna alla viktiga saker samtidigt, men ignorera allt som du känner att du REDAN KAN. Annars kan det bli så att man skriver ner allt som står i boken, och då har man antecknat i onödan. Sedan ska du alltså plugga på dina anteckningar och INTE boken. Man bör har antecknat klart ungefär 2-3 dagar innan provet, för då har du 2-3 dagar att plugga på anteckningarna. Börja alltså i tid med att anteckna. Det krävs tålamod och energi.
Det är BEVISAT av egen erfarenhet att det hjälper att anteckna ner saker och ting. De gånger jag INTE har antecknat inför ett prov har jag fått sämre resultat. Och det är eftersom man glömmer vissa detaljer som man inte skrivit ner.
En sak som jag heller inte brukar göra är att läsa anteckningar som man har skrivit under skoldagen. Det bästa är att läsa dem direkt när man kommer hem, så att man försöker förstå det redan då. Annars kan det bli så att man inte fattar sina anteckningar om man läser dem för FÖRSTA gången precis innan provet.

Och jaa.. jag pluggar ganska mycket. Jag gör alla mina läxor eftersom jag planerar bra. Man måste kunna planera, och man måste klara av pressen att göra flera olika läxor på en och samma dag. Det går inte att göra EN sak i taget, för då kanske man lägger undan andra läxor. Så försök göra alla era läxor, det är väldigt viktigt.
Och jag börjar alltid plugga till ett prov minst 3-4 dagar innan. Eller jag försöker iaf. Det funkar i alla fall inte med att börja plugga dagen innan. Det funkar VERKLIGEN inte. Tro mig. Jag får inte MVG på alla mina prov, och oftast beror det på att jag började plugga för sent och fick panik. När man är stressad och har panik så tappar man all koncentration. Så slappna av!

ojdå!

Kunde inte gå in på datorn igår så det är därför jag inte har skrivit något igår!
Tack för alla fina frågor! Ska svara strax ska bara duscha först :D

Duktiga jag

Ska nog inte ha någon frågestund. Ni frågar ju inga frågor! Tråkmånsar.
Historia redovisningen gick bra i morse. Jag såg några trötta ansikten, men det kan jag förstå med tanke på att jag redovisade i 25 minuter. Jag tyckte jag var jätteduktig iaf :). Men jag svettades som en gris. Det var skitvarmt vid tavlan eftersom OH var på, och sen hade jag två tjocka tröjor på mig, samtidigt som jag pratade konstant i 25 minuter. Så ja.. jag blev skitvarm fyfan.

Har engelska-redovisning om en timme. Ska träna lite på den nu.

Ska träffa mamma efter skolan och köpa klänningen som jag såg igår. Har med mig 3 stycken BH utan band som jag ska testa med klänningen hahaha. Annars köper jag den icke. Hoppas det funkar!

PUSS på er

Frågestund?

Jag tycker personligen att jag är en annorlunda bloggare jämfört med vissa andra. Fråga mig inte varför, men jag tycker att jag är lite annorlunda. Det tycker nog alla men skitsamma.
Men nu tänkte jag köra en grej som jag aldrig gjort innan, främst eftersom mina besökare nästan aldrig brukar kommentera.. :(
Men i alla fall. Tänkte köra en frågestund där ni kan fråga vad ni vill. Jag svarar på allt (tror jag). Det jag inte svarar på kommer ni ju ändå märka haha.

Ni får fråga vad ni vill. Jag svarar på frågorna antingen imorgon eller på fredag. Jag tror inte att det blir så många frågor, men det hade varit en rolig grej att testa på :).

Puss på er mina älsklingar

Klänningen

Ja klänningen är guldig:D på bilden ser den faktiskt lite skum ut. Men den har faktiskt inte så matt färg som det ser ut. Köper jag klänningen imorgon så kan jag ta en bild med digitalkameran istället. Då får ni se den egentliga färgen.

Nu måste jag träna mer inför min 20-minuter långa redovisning imorgon.. blä. Kan inte den utantill :( Vill kunna den utantill!!!! 

Jag måste börja träna imorgon igen. Jag tränade senast förra torsdagenn. Denna veckan har jag tappat spåret med bantningen..
Åt på BK igår, en Daim idag, och en sån där Haribo påse med små sura flaskor iförrgår. Ser ni hur mina matvanor brukade vara? Jag åt NÅGOT dåligt varje dag. Inte konstigt att jag har gått upp i vikt. Borde inte vara så förvånad längre haha. Ska sluta upp med det nu. Imorgon blir det en fruktdag.

Balklänningen!

Har hittat min balklänning. Förresten, Danne ska inte gå med mig på min bal. Han gillar inte sånna saker direkt, så jag förstår honom.. Hade varit kul att gå med honom, det hade varit en upplevelse i sig liksom:). Men jag kommer gå dit oavsett om han följer med eller inte, så jag tänker inte tvinga honom.
I alla fall, här är klänningen!


Ahh den sitter så bra...



Egentligen borde jag ha en klänning som är mer "bal-aktig". Men denna är ju faktiskt "bal-aktig", fast lite mer åt hootchi mama-hållet hahaha. Dessutom så kommer nog alla tjejer att ha olika klänningar, för alla tjejer har ju olika klädstil. Och detta är min klädstil! Jag står för den!
Klänningen har redan inlägg vid brösten så att man slipper ha BH, men klänningen är lite för stor för mig runt brösten så jag ska (eller jag måste faktiskt) ha BH i vilket fall som helst. Ska ta med en BH utan band imorgon och testa den. Om det ser bra ut så köper jag den nog. WIHOOO

Vad tycker ni?

800 kr kostar den. Vad tycker ni om priset? Jag tycker det är värt det, med tanke på att många tjejer går och köper klänningar för typ MINST 1500 kr.
Dessutom så kan jag använda denna klänningen fler gånger. Det är inte många som kan använda sina balklänningar fler gånger..

KOMMENTERA


Vill ha fler!

Köpte dessa två par shortsen idag. Beiga och svarta :). De sitter jättesnyggt på mig! Och perfekta i midjan. Hatar när shorts passar men att de är för tajta runt magen. Eller tvärtom.. tajta vid låren men passar runt midjan. Bläää



Ville ha shorts i några bas-färger, för jag har bara ett par vita shorts just nu som PASSAR MIG. De andra två paren som jag har måste jag träna mig in i hahaha.. :(
Men ska köpa dessa i blå och rosa också. Fast jag måste spara mina pengar till slutet av månaden, annars räcker de inte... tänker inte heller be om pengar för jag har en massa annat o betala för, både för student och bal och klassresa.
Så jag får köpa dem lite senare istället. Om de finns kvar (HOPPAS HOPPAS HOPPAS).

Dagens

Klänningarna såg jag på www.stylebystars.com :)
Tack för tipset om leggingsen

Fyfan blev helt konstig i ansiktet hahah. Strunt i den biten! haha

Stor vit T-shirt: present
Bruna leggings: Gina Tricot
Skor: H&M
Vit kofta: Gina Tricot :)

Svar på kommentar

Jag vet att många människor inte kan hjälpa att de föds med AIDS. Och precis som du sa, vissa människor har inte mycket kunskaper eller resurser för att kunna skydda sig. MEN, det finns fortfarande måååånga miljoner människor som KAN och VET hur man kan skydda sig mot AIDS, men de gör det inte ändå. Det är dem jag syftade på. Du borde kanske ha tänkt på det? Jag är inte så okunnig som du kanske tror.

Nu ska jag till Entré. Ska se om jag hittar någon söt balklänning. Ska också kolla ifall jag hittar någon mp3. Vill ha en mp3 !!!!!!!!!!


Vill ha denna. Runt 800 kr tror jag att den kostar.
45 timmars speltid
4 GB minne
Perfekt!
But I am broke..


Lite kuliga frågor :)

Tagen från http://ering.blogg.se/ :D


Hur många gånger har du varit kär?
 Hm.. två gånger tror jag

Favoritgodis: choklad eller blandat lösgodis (inte lakrits)
Coolaste stad du har besökt: Måste nog säga Paris eller Tehran

Action eller Skräck? : Gillar nog skräckfilmer mest även om jag inte klarar av att se många haha

Vill bli när du var liten: Kock eller polis

När fick du din första kyss: Jag var 14 eller 15 år
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Plugghäst till max och otroligt blyg (främst framför killar)

Vad är du beroende av? Min plattång. Klarar mig inte utan den

Dagens roligaste händelse: När Nobbe i min klass bjöd vår mentor/mattelärare på sin studentfest på skoj, men så frågade läraren: "Var bor du då?". Och allllaaa började skratta haha. Han tog det helt seriöst.. skitroligt.

Dagens tråkigaste händelse: När jag fick vänta 15 minuter på 4an på centralen idag. Jag kom i tid, men bussen var 10 minuter sen, och jag hade BARA strumpbyxor på mig.. frös ihjäl.

Dagens humör: Trött och glad!

Vilka tv-program följer du? Vänner (även om jag har sett alla avsnitt 10 gånger), Sex and the city, How I met your mother, Ballar av stål.. sen följer jag inga fler särskilda program..

Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är omtänksam och är en bra lyssnare/rådgivare. Är också glad över att jag är smart. Både akademiskt och vardagsmässigt. Jag drar logiska slutsatser. Brukar tänka efter lite innan jag gör saker och ting

Vad gillar du minst? Att jag skjuter upp saker och ting, även om det kan handla om mycket viktiga saker.

Vad är det roligaste du vet? Att kolla på film och snacka skit med vänner och äta en massa goda saker:D. Älskar också att shoppa (otroligt härlig känsla), att gå på bio, och FESTA såklart.

Har du något motto? Gör ditt bästa, mer än så kan man inte göra.

Hemlig hobby? Sätta på musik och dansa framför spegeln. Gillar också att sortera grejer.. typ papper, kläder, filer på datorn.. haha

Något vi inte vet om dig? Jag har tvångstankar. En av sakerna är att jag ibland går hemifrån och låser dörren efter mig (om ingen annan är hemma), men sen går jag tillbaka hela vägen och öppnar dörren och kontrollerar att min plattång är avstängd, och att spisen är avstängd. Sen låser jag dörren typ 5 gånger innan jag inser att jag verkligen har låst dörren.

Vad ångrar du? Att jag tappade min ambition i skolan det senaste året.. många betyg har åkt på smällen på grund av att jag helt enkelt inte har hittat tillräcklig motivation att kämpa hårdare.

Vad önskar du? Att jag kan bli en framgångsrik läkare i framtiden, fortfarande ha kontakt med mina nuvarande vänner, och fortfarande vara tillsammans med Danne.

Vad klarar du inte dig utan? Mobil, plattång, choklad.

Vad gör du helst en vardag? Umgås med mina kompisar eller med Danne. Eller bara sitter hemma framför TV´n och tar det lugnt.

Vad gör du helst en lördagskväll? Har tappat intresset för diskon och så.. hade helst velat gå ut och äta något med vänner eller med Danne eller något sånt.. och sedan sätta sig på ett uteställe och dansa lite och ta det lugnt och snacka och dricka:) Hade varit mysigt.

Vad har du mest av i din garderob? Överdelar. Alltså tröjor och linnen.

Drömjobb? Framgångsrik läkare eller kirurg. Har inte någon särskild inriktning som jag är intresserad av, men akutläkare hade varit roligt och intressant.


Bilder :)

'
Pappa i lördags när vi satt ute och softade i trädgården hihi


Bild från Leylas fest för någon helg sen:D

Vänster sida: Jasmine, Nicole, Anonym, Levent
Höger sida: Jag, Danche, Danne

NU FÅR DET VARA NOG

Nu får det fan räcka med alla mina jävla problem-inlägg. Jag orkar inte tycka synd om mig själv längre haha.

Idag var jag med Danne efter skolan, kom hem för ungefär 45 minuter sen. Har varit med honom sen kl 2 :) Nice. Vi tittade på Australia. Faktiskt bra film, och jättebra handling. Jag tyckte bara att den var onödigt utdragen.. 3 hela timmar. Konstigt nog så somnade jag i början av filmen och inte i slutet hahaha :(. Konstiga Ajnaz.
Sedan åt vi på BK :) Jävligt gott. Har verkligen saknat det haha. Men nu ska jag sluta med sånt. Sitter och äter jordgubbar nu .. doppade i choklad.. så jävla gott!





Nu ska jag sortera lite låtar på datorn. Har bestämt mig för att skaffa en mp3 snart. Så fort alla köp inför student och bal osv är ÖVER. Stackars mina föräldrar som får stå för allt. Men är stolt över att min studentklänning och mina skor bara har blivit 950 kr sammanlagt :). Borde fortsätta handla såhär fyndigt! Då kan jag köpa en mp3 haha wihooo

Money problems..

Tack för alla kommentarer om jobbet.. jag tror faktiskt inte att jag ska ta det. Mina föräldrar tycker heller inte att det är värt det. Samtidigt får jag lite ångest eftersom jag verkligen undrar om jag hade varit duktig på jobbet.. för i så fall går jag miste om jävligt bra arbetserfarenhet, och framförallt pengar!
Jag har faktiskt inte bråttom med att jobba alls. Hade jag fått välja så hade jag bara velat ta det lugnt året framöver, särskilt efter allt slit under de 3 senaste åren.
Men jag har alltid levt på studiebidrag, och ifall jag har velat handla kläder osv så får jag pengar av mina föräldrar. De är verkligen generösa ifall jag behöver pengar. Men jag brukar nästan aldrig be pengar, jag brukar faktiskt klara mig på studiebidraget, tro det eller ej.. men hur blir det under sommaren? Eller året framöver? Jag kommer alltså BARA leva på mina föräldrar då, och det känns inte alls bra. Jag har aldrig varit en jobbig unge som krävt pengar hela tiden, och det är jag jävligt stolt över. Jag har lärt mig att man inte behöver utnyttja saker och ting bara för att man kan. Och det är därför mina föräldrar inte vill att jag ska jobba, för jag har aldrig behövt mycket pengar för att må bra. Men efter denna månaden så kommer det ju bli så att jag kommer behöva pengar hela tiden eftersom jag inte får studiebidrag. 

Så ja, ni kan förstå att jag behöver ett jobb.
Men ska tänka på saken.


Jag fick jobbet

på Thoroughbred International!! Ett försäljningsföretag. Orkar inte gå in på det.
 Men ja, de ringde mig 3 dagar för sent men det gör ingenting haha.
Har bara ångest.. för utbildningen börjar ungefär en vecka INNAN juni, och jag vet inte vad utbildningen innebär, men jag vet iaf att det är på heltid i 3-4 veckor, alltså varje dag. Tiderna vet jag inte. Problemet är bara att jag inte vill missa den sista skolveckan, för då har man väl en massa studentlekar och så? Jag vet inte riktigt hur det funkar, men jag anar att det är något sånt. Och jag vill verkligen inte missa det. Är det värt att ta jobbet ändå tycker ni? Snälla hjälp, för ingen annan vill hjälpa mig.

Jag vet att jag kan tjäna bra pengar om jag blir duktig på jobbet, men jag vet inte om jag orkar köra på HELTID direkt efter min student. Jag vet att alla sommarjobb är "heltid" men jag vill ändå kunna vila ett kort tag innan jag börjar jobba..

Snälla kommentera.


JAG VILL HAAA


Denna klänningen


Och denna klänningen!!


Och denna klänningeeeen!!!!


Och ett par sånna här leggings!

Härlig dag

Råd och råd. Jag har inget direkt råd om det med svininfluensan. Jag tycker bara att man ska ta det lugnt och låta forskarna och experterna ta hand om problemet. Det blir som sagt inte bättre om vi går runt med skyddsmaskar. Och res inte till de länder där risken är störst för att bli smittad! Just nu har inte influensan spridit sig mycket i Sverige, men för säkerhetsskull borde man vara uppmärksam på om man är smittad eller inte. Nu när vädret är varmare så är det lite svårare att bli förkyld och få influensa, så om man känner av några symptom borde man söka upp läkare.


 Idag har jag inte gjort NÅGONTING. Lite ångest. Ville träna innan, men jag var så jävla sömnig så jag sov en stund innan jag skrev färdig min redovisning i Historia. Ska redovisa minst 20 minuter på torsdag (om Persiska revolutionen), men jag har inte fått ihop 20 minuter, tror jag. Så det är lite svårt.. måste fylla ut tiden med bilder istället haha.

Skönt att jag är färdig i alla fall, nu slipper jag göra det imorgon, så nu kan jag vara med Danne imorgon istället :D hihihihih

 
Hahahah skitball bild.
Khomeini (han som tog över efter kungen 1979) och Sean Connery (skådespelare).
Så jävla lika de är hahahaha ska lätt visa denna på min redovisning

Svar på kommentar: svininfluensan

Alltså ja.. jag vet lite grann om influensan som pågår...
Det är i alla fall konstaterat att influensan har spridit sig. I onsdags hittade man 3 fall av influensan i Tyskland. Och Österrike har 1 fall tror jag. England hade också en siffra som låg runt det.. men Nya Zeeland har fått många smittade på senaste tid. Det ligger på mellan 14-15 eller något sånt.
Jag tror att ungefär 150 personer har dött i Mexico hittills. Men man vet inte om det beror på just influensan eller om det beror på följdsjukdomar ?

Alltså ni vet väl vad fågelinfluensan är? Svininfluensan är en sjukdom som har kommit från fågelinfluensan. Bakterierna i fågelinfluensa-viruset har muterat sig (generna har förändrats) och skapat en ny influensa - Svininfluensan.
Men svininfluensan är inte dödlig om ni tror det. Om man blir behandlad så kan man friskna till, och det har funnits personer som har kunnat friskna till på egen hand. Men om man inte får behandling kan man alltså få lunginflammation, som vissa smittade i bl.a. Mexico har dött av.

Det enda sättet som man kan stoppa influensan på är om de lyckas hitta ett vaccin som man kan ta. Då blir man inte smittad överhuvudtaget. Men det tar ungefär 3 månader innan man kan fixa fram det, så hittills finns bara "virushämmande" mediciner som typ gör att man inte får någon infektion. Men botemedlet gör ingen skillnad på spridningen.

Så ja. Jag tycker personligen att man borde ta det lugnt. Sverige har fått en del av botemedlet som har skickats ut runt om i världen. Det hjälper inte att gå runt med maskar, för ett virus kan spridas ändå. De små rackarna hittar alltid en väg haha

Svar på kommentar

Det dära om Valborg..
Hela min poäng var att jag har märkt att fler och fler personer börjar se Valborg som en dag där man borde dricka. Det har blivit någon skum tradition. Men precis som att alla människor inte följer alla traditioner så följer inte alla denna traditionen heller. Så jag menar inte att alla personer ser valborg som en fylle-dag. Jag menar bara att DEM som gör det är löjliga.
Hoppas ni förstår nu.

Och det dära med natur/natur.
Natur/natur är en av de svåraste linjerna man kan läsa på gymnasiet. Många som läser samhälle säger att deras linje är otroligt svår. Men skillnaden är att dem som läser samhälle endast har teoretiska ämnen om man ska jämföra med oss naturelever. När man har teoretiska ämnen så kan man läsa en grej 10 gånger, och sen kan man det utantill. Men i natur måste du förstå saker och ting för att kunna klara det. Som matte, fysik och kemi-ämnena. Så ja, natur/natur är otroligt jobbigt.

För er som läser min blogg ser det kanske ut som att jag har mycket tid att göra annat. Men det har jag egentligen inte. Jag brukar inte umgås med mina vänner på vardagarna, men det händer att man träffas över en fika eller går på stan lite. Men det händer inte ofta. Ju mer tid jag spenderar ute, desto mindre tid får jag över för plugget, och då sitter jag uppe hela natten och pluggar istället.

Träning har jag börjat förstå mig på faktiskt. Innan trodde jag att jag inte skulle hinna träna bara för att jag hade mycket att plugga. Men sanningen är ju den att alla har tid att träna 30 minuter per dag. Jag kan förstå er som måste åka en lång väg till träningen. Då förlorar man mer tid och energi.

Och festa gör jag endast på helger. Jag brukar festa ungefär varannan helg. Eller så festar jag typ en fredag ELLER en lördag, inte båda dagarna.
För mig är inte "avslappning" att festa. Efter en jobbig skolvecka vill jag bara kunna sitta och titta på en film och äta en massa goda saker och bara sooooova hur mycket jag vill. Det är mysigt att göra sånt med vänner eller med min pojkvän.

Natur/natur kräver mycket engagemang, tålamod och uthållighet. Annars är det typ kört hahaha.
Hoppas det blev lite klarare nu:)

Bra sagt..

Några hundra människor får svininfluensa, och folk börjar gå runt med maskar över munnen.
30 miljoner människor har AIDS, men folk orkar inte använda kondom.


Tänk på den !

Svar på kommentar

Tack för den fina kommentaren om min klädstil hihi.
Själv tycker jag att min klädstil är helt normal. Jag är en sån person som köper det jag tycker är fint, och det som sitter fint på mig. Jag köper inte allt som är "mode". För ni vet ju vad mode går ut på.. Ena dagen är det mode, andra dagen är det UTE. Och jag orkar inte följa trenden och köpa kläder som helt plötsligt är "ute" efter 1 månad. Men tack så jättemycket !! Gulligt sagt :)

Och nej, jag är inte alls sur på Jasmine eftersom hon köpte samma studentklänning som mig. Hade vi gått i samma klass så hade jag brytt mig väldigt mycket, men nu går vi på två helt olika skolor så jag bryr mig inte alls. Jag tycker bara att det är kul :).


Dåligt dåligt dåligt

Matte E slutprovet gick otroligt dåligt. Jag gjorde de dummaste misstagen, och jag missade de mest tydliga grejerna.. Jag har räknat alla uppgifter i boken och jag har nog ALDRIG pluggat så mycket under en och samma dag som jag gjorde igår. Men ja.. det gick ändå dåligt. Inte så jättekul om jag ska vara ärlig.. men jag kan inte göra något åt saken nu..

Efter skolan gick jag till Ericsson trafikskola, den som ligger vid min egen skola (Borgarskolan). Har hört att det finns en till Ericsson vid Nobeltorget, men jag bestämde mig för att gå till den som var närmast min skola.
Jag skrev på alla blanketter för Körkortstillstånd, och lämnade in det till receptionisten. Måste bara betala avgiften på 220 kronor till deras internetbank, och sen är det bara till att vänta tills jag får tillståndet :). Sen får vi se om jag kommer skriva in mig på Ericssons trafikskola eller på någon annan. Men jag är nog ganska säker på att det blir Ericsson i alla fall.. :)

IDAG SKA JAG BARA TA DET LUGNT. Fyfan vad härligt.


DU ÄR BÄST BÄST BÄST BÄST

Jag älskar Danne :) Han är bäst. Det var allt.


Eller nej vänta
Har pluggat matte sen jag skrev det senaste inlägget. Imponerande va? De enda uppehållen jag har gjort är då jag ringt Danne, Rebecca, kollat några minuter på TV, ätit. Japp, det var nog allt. Men vet ni vad? Jag är ÄNDÅ inte förberedd inför slutprovet imorgon.
Jag ska försöka räkna lite på gamla slutprov innan jag sover. Jag har inte räknat ALLS idag typ. Har bara kollat igenom allting som jag har räknat innan, så att jag förstår det och minns hur jag har räknat. Men jag har glömt typ allting nu, men ja..vvad ska man göra åt saken? Ska räkna nu så att mitt minne frisknar till. Har lovat mig själv att vara i sängen INNAN kl. 00.30. Så jag har en stund på mig att träna hjärnan lite till.

GODNATTTT

Jasmines tjejmiddag!

Hade jätteroligt igår på Jasmines tjejmiddag. Många nära tjejkompisar var där vilket gjorde allt mycket roligare! God mat, roligt snack, och bra sällskap. Hoppas Jasmine hade roligt bara hihi.
Vi skulle egentligen ut på disko på kvällen, men ingen orkade haha, inte ens Jasmine. Så jag och Rebecca promenerade hem till Danche där även Levent och Danne var.
Kvällen slutade inte bra för mig. Bråk och tårar. Men men, så blir det väl ibland, tyvärr. Idag mår jag i alla fall bra. Har inget val egentligen, måste hålla humöret uppe inför matteplugget..

Tog inga bilder igår eftersom klumpiga Ajnaz glömde sin kamera hemma. Rebecca tog däremot bilder så jag snor några från hennes blogg så fort hon lägger upp dem hahah:D






Tema för tjejmiddagen: Glitter och Glamour. Jag lyckades ganska bra tycker jag :)
(Jag vet att snöret har fallit ut från klänningen)



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JASSSII

Jasmine vår lilla gris fyller 19 år idag !! GRATTIS GUMMAN<3
:D

Fuck Systembolaget.

Sitter ute i trädgården nu och solar och skriver min utvärdering samtidigt som jag lyssnar på hög musik på datorn. Skitnice! Det värsta med att plugga på "sommaren" är att man missar det fina vädret, men nu missar jag ingenting:D. Har suttit här nu i 2-3 timmar, men har bara pluggat i kanske 1 timme. Är i alla fall snart klar med utvärderingen. Har skrivit en och en halv sida, har en halv sida kvar ungefär.

Jag var på Systembolaget innan med min pappa. Ville inte dricka vodka ikväll på Jasmines födelesedag, för jag orkar inte bli så äckligt full som jag brukar bli med vodka. Åkte därför och köpte 5 olika cider med pappa. Och när han skulle betala i kassan säger kassören:
Kassören: Du vet att du har ansvaret för henne nu när du köper ut sprit till henne.
Pappa: *Skrattar som fan*. Vem har sagt att jag köper ut till henne?
Kassören: För jag såg att det var hon som gick och tog dem i butiken.
Jag: Du måste skoja va? Jag är 19 och köper cider, lägg ner för fan.

Han blev helt tyst. YESSS jävla tönt..

Jävla idioter. De flesta svenskar går och köper vodka till sina 16-åringar och tycker inte att det är något fel med det, bara för att de själva drack i så ung ålder. Och så ska han fucking hor-kassören skämma ut min pappa framför alla och säga att min pappa är oansvarig. De borde titta lite mer på sig själva innan de anklagar min pappa. Detta är första gången min pappa köper sprit till mig, och jag är 19 år gammal. Så jag tycker att han är mer ansvarsfull än många föräldrar där ute.

Home again

Hemma nu. Har varit med Danne i några timmar. Vi kollade på Eden Lake, en skräckis. Den var inte så läskig utan bara äcklig med en massa blod och tortyr fyfan blä. Hatar sånt. Men den var väl ändå ganska bra :).
Sen tittade vi på Den Sista Samurajen på kanal5 men jag var så jävla pigg så jag störde Danne istället medans han var inne i filmen haha stackarn.

Det känns som lördag men det är egentligen fredag. Wohoo det känns bra.

Sitter och tittar på tv4 nu, Jackass the movie 2. Helt jävla störda människor. Jag tror faktiskt inte att jag hade kunnat utsätta mig för så sjuka grejer, inte ens för pengar. Vissa saker är helt sinnessjuka för fan.. Nu blir de jagade av tjurar. Alltså omg. De har nog inte många hjärnceller kvar haha.

Grillning idag :)





Nu ska jag läsa genom min historia redovisning som jag ska hålla på torsdag. Måste veta ungefär hur mycket mer jag behöver skriva.. det ska bli minst 20 minuter i alla fall. Fyfan :(

Mat och 90210<3

Härlig dag :) Förutom att jag måste plugga hela dagen. Om jag ska ut så sticker jag ut på kvällen, så jag kommer missa det fina vädret .. blä

Har nyss duschat och fixat frukost, så nu ska jag titta på 90210 och äta, och sen börjar jag plugga..

Mamma har fixat en massa grillmat så vi väntar bara på att min bror också ska vakna :D mums!

Onödigt nattprat, ni behöver inte läsa haha

Kom hem för 20 minuter sen. Har varit i Danches nya lägenhet med Jasmine, Rebecca, Levent, Nicole och Danne :D. Det vanliga gänget haha.
Vid 7 gick jag till Rebecca där Danche och Jassi också var. De skulle hämta Rebeccas tv eftersom Danche ska ha den i sin lägenhet innan han köper en egen. Sen hämtade Rebecca lite kläder och sådant eftersom hon ska "bo" hos honom nu hahaha.
Vi åkte till Danche och efter ett tag kom Danne, Levent och Nicole.
Ännu en gång så var jag jobbig mot Danne. Jag gillar att mobba och hålla på med honom för han blir så söt när han blir småsur, men detta kommer inte sluta bra haha. Måste sluta hålla på med honom annars kommer han få spel på mig.
Och just det.. jag bröt min diet idag.. jag åt på McDonalds. Eller egentligen så körde Levent och Danche och handlade, och jag bestämde mig i sista sekund att jag också ville ha mat.. Dåligt beslut. Under tiden de var påväg till lägenheten så ångrade jag mig, och nu efter maten känner jag verkligen att det var otroligt onödigt. 2 veckor utan läsk, choklad mm. har gjort att allt det dära inte ens är lika gott längre.. skumt, MEN SKÖNT!
Det värsta är att det blev nattmat. Hade det varit på eftermiddagen hade det känts bättre för då hade jag rört på mig, eller tränat, för att bli av med kalorierna.

Shit hur orkar jag snacka så här sent. Jag börjar bli gammal. Jag tycker det är "sent" när klockan bara är 1. Jag sitter hemma på Valborg. Oh gosh!

Förresten, min bror är i Malmö? Skumt. Pappa ringde honom precis innan jag skulle hemifrån (alltså vid 19-tiden), och frågade varför Araz (min bror) inte ville komma till Malmö i helgen. Hoppsan!! Helt plötsligt så är han här 4 timmar senare hahaha. NICE :D. Måste ändå plugga matte från och med IMORGON, så det kommer inte bli någon social Ajnaz i vilket fall som helst..

Imorgon ska jag ta bilder! LOVARRRRR

RSS 2.0