feel better big brother<3

Min storebror har råkat ut för en hemsk bilolycka, så jag har inte haft någon större lust att sitta här och blogga. Olyckan inträffade i söndags men vi fick inte veta något förrän igår. Anledningen till det är en lång historia.
Han ligger fortfarande på sjukhuset och där kommer han stanna i någon vecka till. Han ska opereras någon gång nästa vecka, sen så måste han vara kvar en tid efter operationen också.
Jag vill heller inte gå in på detaljer här på bloggen, men min bror lever i alla fall, det är det allra viktigaste. Inget annat spelar någon roll just nu.

Anyway.. mina föräldrar kom hem från Växjö för en stund sen, de åkte dit igår morse så fort de fick höra vad som hade hänt.
Och jag kom också hem för en stund sen. Har jobbat i skoaffären och på NB idag. Sista kvällen på NB :( sorgligt och konstigt. Men kommer självklart gå dit då och då och hälsa på! Ingen tvekan om saken :).

Igår var jag på stranden med Jasmine i några timmar, och Nadie kom också dit lite senare. Efter stranden gick jag in på H&M och fyndade lite, visar bilder senare. Senare på kvällen gick jag till Mascot med de andra. Jag var där knappt en timme (alla var där för att se på matchen), sen åkte jag hem och la mig.

godnatt på er


RADIO NO NO

Hur folk kan älska radio förstår jag inte nu längre! Jag hör radion vaaaarje gång jag är i skoaffären, och jag blir totalt galen att jag vill slå ihjäl någon!

Om jag hör Lady Gaga - Alejandro, Ne-Yo - Beautiful Monster, Billionaire-låten, Christina Aguilera - Not myself tonight SÅ BLIR JAG DUM I HUVET!!!!!!!!!! Låtlistan är mycket längre men jag orkar inte skriva ner dom jävla låtarna


En sån här tallrik med frukt får jag varje...

dsc07874 (MMS)

En sån här tallrik med frukt får jag varje dag av chefen när jag är i skoaffären:) han kommer bidra till min goda hälsa, för såhär mycket frukt äter jag inte ens på ett år haha. Jag har fått ledigt från skoaffären imorgon för jag ska upp tidigt och SOLA! Om någon hänger med mig till någon strand i malmö så blir jag lycklig, annars stannar jag i min härliga trädgård. Kan inte åka utanför malmö för jag har ingen bil och jag börjar jobba kl 5, vill gärna ha nära till jobbet så att jag kan vara ute och sola längre! Jag kommer jobba på NB idag, imorgon och på onsdag, sen slutar jag där:( faktiskt ganska sorgligt, kommer sakna alla som fan. Jag fasar inför vilka mina jobbtider kommer bli i skoaffären haha. Han kommer vilja att jag jobbar mer. Jag är dock ledig varje dag efter 5-6 vilket kommer vara skönt. Så jag kommer ju ha ett sommarlov och ett LIV haha. Och jag får kanske en gratis P-plats också, så jag kan ta bilen till jobbet varje dag och sticka och träffa vännerna efter:). Nu är min lunch över, Uppdaterar ikväll!


tonight


Ännu en rolig dag tillsammans med Nicole, Bella, Jasmine och Louise.
På eftermiddagen blev det grillning hemma hos Nicole. Och Louise fick även en klippning och styling av Jasmine haha. Eller ja, vi blev alla stylade av Jasmine haha. Tack jassi :D.
Efter 3-4 timmar begav vi oss till Fridays. Men ikväll var det en DÅLIG Fridays-kväll haha. Blööööö

Godnatt på er. Ska försöka gå upp tidigt imorgon (idag?) och dra till stranden med de andra. Annars så stannar jag hemma och solar i min trädgård. Börjar ändå jobba kl 16 så jag vill gärna fixa mig innan jag drar dit.

puss på nosen


the same pose over and over again

lite tråkiga bilder som jag tagit under veckan innan jag stuckit till jubbbetttt






det ser ut som om jag har en penis på sista bilden, men det har jag inte! jag lovar :) haha


midsommar my ass

Sofia om Sjunger Billionaire:
skitduktig, :D men du borde visa diiiig!

SVAR: tack! jag har faktiskt gjort ett par videor där jag visar mig själv när jag sjunger, men alltså jag tycker att det ser så FÅNIGT ut! jag skrattar åt mig själv när jag ser videon. om jag lyckas göra en BRA video där jag syns, så lägger jag upp den :)



Kom hem för några minuter sen. Fyfan vad jag var på topp idag! Riktigt jävla festsugen och hela köret. Men det blev inte som planerat haha..
Kvällen började med att jag åkte hem till Nicole, och där var vi (jag, jassi, nikki) i en timme ungefär. Därefter körde vi för att hämta Louise och Bella, och sen har vi mestadels suttit i bilen haha. Vi körde runt i heeeela stan men allting var bokstavligen STÄNGT. Malmö är SKIT! Vi körde också till ett par fester, vi parkerade bilen, vi gick in på festerna i några minuter, och därefter satte vi oss i bilen igen.. haha.
Vi hamnade slutligen på McDonalds i Rosengård vilket är den äckligaste och sämsta McDonalds:en i hela Malmö. Det lärde jag mig alltså idag. Så GÅ ALDRIG DIT FÖR ATT ÄTA (eller gå på toa).
Vi träffade på några grabbar där som Nicole kände sen tidigare, och grabbarna ville köra till Köpenhamn, men det ville inte jag, och jag ville heller inte sitta på McDonalds. Så det blev dags för mig att gå hem. Jag hade i alla fall riktigt kul ikväll ändå, och sällskapet kunde inte bli bättre! Underbara tjejer. Ikväll blev det bevisat att det INTE spelar någon roll VAD man gör, sålänge man är med sina allra närmsta vänner. Då har man alltid kul :).

Jobbade förresten hela dagen igår, och även ett par timmar idag. Imorgon är jag dock helt ledig vilket är så himla underbart, för det betyder att jag kan SOVAAAAAAAAA. Och jag behöver heller inte få ångest över att alla är i stan, för imorgon är det stängt överallt :D

godnatt gott folk.
PS: ipren funkar inte på mig? inte alvedon heller för den delen.


Är i skoaffären. Ensam. Och jag är kissig!...

dsc07838 (MMS)

Är i skoaffären. Ensam. Och jag är kissig! This is not good. Slutar iaf kl 4 för idag stänger vi 4 istället för 6, skönt! Ska nog träffa nicole och dem efteråt, de skulle grilla eller något sånt tror jag. Vet inte heller vad kvällens "midsommar" planer blir haha, men jag hoppas att det blir någon rolig fest, helst hemmafest, det är roligast! :d Ska försöka ordna så att jag börjar 12 imorgon istället för 11. Då kan jag vara ute hur länge jag vill och dricka ifall jag vill. Uppdaterar senare!


Sjunger Billionaire



kommentera gärna! så blir jag glad :D


Jobb Jobb Jobb!

Ännu en tuff arbetsdag är över.
Har varit både i skoaffären och på NB idag. Men vet ni vad? Jag trodde faktiskt att jag skulle få ÅNGEST över att jobba såhär mycket. Men jag mår faktiskt bra!! Det har blivit som en rutin nu. Det är skönt att gå och lägga sig relativt tidigt varje kväll och därefter vakna med ett gott humör!! Jag sover inte lika mycket som jag gjorde innan, men det har faktiskt gett mig MER energi. Jag behövde egentligen aldrig sova i 12 timmar, men min kropp hade blivit så van vid det. Nu har jag vant mig vid mindre sömn, så det känns bara bra :).
Och allt slit slutar ju med att jag får min belöning! Så i slutändan är det ju värt det. Det är ju därför man jobbar, för att tjäna pengar!!

Det enda jag egentligen går miste om är det härliga vädret (som för övrigt startade IDAG haha), men jag bryr mig inte så mycket om det. Och jag kan inte heller träffa vännerna lika mycket på dagarna :(. Men det är bara 2 dagar i veckan som jag är i BÅDE affären och på NB, så dom dagarna har jag knappt tid eller energi att umgås med någon typ haha. Men alla andra dagar slutar jag antingen kl 4 eller kl 6, så det funkar ju hur bra som helst!! :D.
Man får helt enkelt ta och acceptera det. Det verkliga livet ser ut på detta viset.

Kommer dock inte jobba såhär mycket länge till. Fram till den 10 juli är jag i skoaffären med mitt nuvarande schema, men den 11 juli kommer min farbror & hans familj hit från Iran, de ska stanna här i en månad :D:D:D. Så mellan den 11-18 juli kommer jag knappt jobba. Och mellan den 18-25 juli är jag ju på Rhodos (SÅ SKÖÖÖNT). Sen får vi se hur det blir när jag är tillbaka från Rhodos. Jag kanske går tillbaka till skoaffären några dagar i veckan. Men det beror på om han VERKLIGEN behöver min hjälp eller inte, om han t.ex. ska resa bort eller så.


Fråga mig inte varför jag skrev allt detta :S haha. Jag bara började skriva och då kunde jag inte sluta haha vilken nörd.

Ska se på tv nu och därefter försöka gå och lägga mig tidigt.
Imorgon jobbar jag till kl 18.00 i skoaffären, sen får vi se vad jag hittar på. Det är ju fint väder så jag vill UUUUT och göra något :D:D


Sveriges justitieminister köpte dessa skor...

dsc07807 (MMS)

Sveriges justitieminister köpte dessa skorna av mig idag. Två säkerhetsvakter med superfina kostymer var också med henne haha jättehäftigt!


it´s like that ya´ll


Från i fredags när vi hade gäster och grillade!!

När man lagar ris så kan man också få en sån här EXTREMT GOD OCH KRISPIG botten. 
Bara experterna kan lyckas med en perfekt "taadig" som det heter på persiska. Det finns tyvärr inget svenskt ord för det.. Min mamma är alltså en av experterna;). Detta måste jag lära mig innan jag ska till Polen haha.

Det finns inget bättre än att äta sin goda mat och även ha en bit taadig på tallriken. MUMS


Igår:)
Det blir tråkiga outfits när man är i skoaffären haha.
Jag måste ha bekväma skor så att jag kan gå mycket utan att få ont i fötterna, och jag måste ha bekväma kläder så att jag kan sitta på huk och böja mig snabbt och enkelt.
Jag vet att det låter konstigt, men det är JÄVLIGT svårt att välja kläder på morgonen.. Jag har dessutom få par skor som är bekväma, och då blir det ännu svårare att hitta kläder som matchar skorna..
Måste köpa ett par snygga "promenad"-skor..


This Is It

Michael Jacksons This Is It är på TV3 NUUUUUUUUUUU

Såg den på bio med mamma, och jag grät de första 10 minuterna av filmen. Därefter hade jag världens största leende på läpparna under resten av filmen.. en helt underbar film.

SÄTT PÅ TV3 NUUUUUU


Förberedd med nyttiga snacks!!


Skitsnygg Armani modell! Såg tv-reklamen f...

dsc07792 (MMS)

Skitsnygg Armani modell! Såg tv-reklamen för någon vecka sen. Hon är nog en av de vackraste jag sett! Vad tycker ni ?


moshi moshi

Jag är så himla irriterad. Det är inte första gången detta händer mig, det är därför jag blir extra irriterad.

Min fredagskväll är förstörd, sitter här i "festkläder" och känner mig relativt attraktiv även om jag har glasögon och lockigt hår (hann inte platta håret och mitt ena öga är skadat så jag kan ej ha linser).

En positiv nyhet; min bror är på besök wiiee!!! Men han ska till lilla torg ikväll så jag kan inte umgås med honom heller. Och min pappas kompis (han som äger skoaffären där jag jobbar) är här, så mina föräldrar är upptagna med att umgås med honom.

Ska byta om och ta bort mitt smink och därefter sätta på någon film.

imorgon är jag i skoaffären mellan 11-16

godnatt på er


Idag

dsc07781 (MMS)

Idag


killing me softly

Känner mig ensam, ogillad, ovälkommen. Mår helt enkelt inte så bra ikväll.. Men nog om det.

Dags att stänga av datorn och titta på kvällens sista avsnitt av Sex and the City på TV. Därefter måste jag sova för imorgon jobbar jag både i skoaffären och på NB. Skoaffären mellan 12-16, och NB mellan 17-21.. jobbigt, but I desperately need the money!

Missar tyvärr det fina vädret imorgon :(.. Jag som var så sugen på att bara vara ute. Inte göra någonting särskilt utan bara vara ute, umgås, luffa, whatever. Bara njuta av värmen!
Hoppas att det blir sämre väder snart igen så att jag inte behöver ha ångest när jag jobbar mohahah.
Nej men skämt åsido, jag får väl ta igen all värme när jag åker till Rhodos! WIIIEEEEE :D:D

good night peeps


pics


I lördags


Igår


Idag


Dagens UNDERBARA frukost.. ah älskar äggröra, omelett, kokta ägg på macka, JAG ÄLSKAR ÄGG TILL FRUKOST!!!


Långt svar på teorifrågan!

Goli om Schemaaaat:
Hej Ajnaz.
Undra bara hur du gjorde när du plugga teorin ? Någon speciell hemsida med frågor? Råplugga du boken? Finns ju så mycket extra med i boken som inte kommer upp på teorin.
Hade varit kul och veta vilken teknik du använde eftersom jag har teoriprov snart!

SVAR: Hej!! Vet inte ifall detta är Gollan eller inte haha, i så fall kunde du ju bara frågat på msn? Men i alla fall. Jag hade ingen teknik överhuvudtaget.
Jag började övningsköra i början av september 2009 men fick teoripaketet en månad innan det. Så under den månaden läste jag genom HELA boken och markerade (med överstrykningspenna) allt som jag ansåg var "viktigt". Det blev ju mycket markerat med tanke på att ALLT kändes superviktigt i början haha, så därför tog det också tid..
Jag läste nog genom HELA boken mellan 6-7 gånger innan själva teoriprovet i april. Men i januari/februari började jag att göra prov på körskolan också, alltså samtidigt som jag läste i boken liksom.
Jag gjorde en massa prov fram tills jag blev godkänd på alla faser (A, B, C, F), och därefter gjorde jag repetition & slutprovs-faserna också. Jag gjorde alltså proven tills jag blev godkänd på dem! Jag gjorde kanske 5-6 prov på varje fas.
På datorn här hemma hade jag runt 20 teoriprov som jag fått av en vän (Abu Jihads teoriprov om du har hört talas om dem?). Proven var som riktiga teoriprov med blandade frågor. Jag gjorde bara runt 8 av de proven någon veckan innan mitt teoriprov.
Mitt enda tips: Läs boken några gånger och gör därefter bara EN MASSA PROV!!! Gå bara tillbaka till boken ifall det är något som du VERKLIGEN inte förstår. Mitt problem var Fordons-delen, så den delen läste jag nog 10 gånger i boken haha.

Anonym om dags för mat och film:
vad är det ni säljer på nb? och hur mkt får ni per sälj? :P undrar bara eftersom jag själv testade attt vara telefonförsäljare men d gick åt helvete haha och så fick jag huvudvärk efter varenda pass

SVAR: Vi säljer allt möjligt; underkläder, tilläggstjänster till försäkringar, klockor, figuriner osv.
Lönen är olika beroende på vad man säljer. På underkläder får man t.ex. ett särskilt snitt i slutet av månaden, och det snittet avgör vilken timlön du får för hela månaden. Och jag kan inte alls snitten utantill. Men jag har haft timlöner mellan 70 kr/h till 110 kr/h, så det beror alltså på vad/hur mycket man säljer. Vissa får mycket mer i timlön, vi är duktiga på NB:D.
Huvudvärk har jag också fått många gånger, men det är oftast pga att jag sitter framför datorn i 4 timmar i sträck. Själva telefonförsäljningen får jag inte huvudvärk av haha, för varje jobbpass är bara 4 timmar, så det är skönt!


dags för mat och film

Så himla trött!! Eller egentligen så är jag inte alls trött. Men jag har varit pigg och glad hela dagen, särskilt i butiken! Fyfan, jag fick springa runt som ett djur haha. Men när jag väl kom till NB och satte mig ner och började ringa så blev jag trött och seg. Men det blir ju oftast så när man har varit igång en längre tid och plötsligt tar det lugnt. Jag sålde i alla fall bra ikväll! Både i butiken och på NB :)

Nu ska jag äta hemmalagad pizza!


Schemaaaat

Har precis kommit hem, lovade mig själv att INTE sätta på datorn, men här är jag haha.

Jag var hemma från skoaffären strax innan 19-tiden, och efter en stund körde jag hem till Nicole där även Jassi var. Senare kom även Louise. Vi satt och pratade osv, och Nicole fick spel på oss för att vi pratade i mun på varandra haha. Sen körde vi och åt på Mcdonalds i Lockarp.


Jag kommer att jobba i skoaffären varje dag, förutom på onsdagar & på söndagar. Och jag jobbar bara mellan 4-6 timmar per dag. Så det är nice!!
När jag OCKSÅ ska jobba på Norbridge (alltså på samma dag som jag är i affären) så jobbar jag bara 4 timmar i affären. Annars är jag där 6 timmar. Förutom på lördagar, då jobbar jag 5 timmar.
Klyddigt för er, men enkelt för mig haha.
Vet inte ens varför jag skrev det på bloggen? Struntsamma.

Nu måste jag sova, ska upp om 9 timmar och vill gärna vara pigg imorgon. Imorgon ska jag vara både i butiken och på NB.

PUSSSSSS :D


Tjabba hallå! Är i skobutiken nu och ska ä...

dsc07744 (MMS)

Tjabba hallå! Är i skobutiken nu och ska äta min goda mat. Skulle egentligen jobba på NB idag men det blev ändrat till imorgon istället, så idag är jag alltså bara i skobutiken. Bloggar när jag är hemma igen!


hjälp

Jahapp. Nu ska mina FÖRÄLDRAR gå ut? Det är första gången de går ut såhär sent.. haha.

Har varit i skobutiken från 12-18 idag, och därefter tog jag bussen till Persborg där mina föräldrar hämtade mig. Träffade danne på bussen också, längesen man såg honom:).

Skulle egentligen ut med Jasmine och Nicole ikväll, men jag ska vara i skobutiken imorgon mellan 11-16, så jag bestämde mig för att stanna hemma istället. Hade ändå blivit tvungen att ta bussen hem runt 1-tiden för att kunna få någorlunda bra sömn inatt.
Men ja.. det är tråkigt. Det var inte planerat att jag skulle jobba imorgon.. Men men, så går det när man behöver pengar. Då får man lägga undan roligheter ibland :(.

Men nu är jag lite irriterad. Har nyss tittat på 2 filmer med mamma, The Blind Side och Hachiko. Och med tanke på att jag INTE gick ut ikväll så ville jag gå och lägga mig tidigt, alltså NU!! Och jag är så jävla trött.
Men nu ska mina föräldrar köra till stan och ta en promenad där. Vet inte vad de sysslar med. Okej jag är 20 år gammal, de ska ju inte stanna hemma för min skull. Men jag kan inte sova när jag är ensam hemma.. jag kan inte. Inte på kvällen dvs.

Önska mig lycka till.. mina föräldrar låste nyss dörren efter sig :(... NOOOOOOO


Godnatt

Dags att gå och lägga sig.

Ska jobba i skoaffären imorgon från 12-18 så jag vill gärna vara så utvilad som möjligt.. måste också upp och duscha.

Hörs imorgon allesamman!


Ah jag är trött.. Har först jobbat i skoaf...

dsc07717 (MMS)

Ah jag är trött.. Har först jobbat i skoaffären från 2-4 och sen på norbridge från 5-9. Ja, jag ska börja jobba i skoaffären också, ett par dagar i veckan. Behöver pengarna. Ska förhoppningsvis göra ett "schema" imorgon med ägaren. I alla fall, pappa hämtade mig från jobbet och nu är han och tittar på en lägenhet med sin kompis som ska flytta. Har väntat i bilen en halvtimme nu. Hade fan tagit bussen hem om jag vetat att det ska ta sån tid. Vill hem och sova..


Gårdagens professionella outfit. Allting ä...

dsc07704 (MMS)

Gårdagens professionella outfit. Allting ägde rum på Radisson Blu Hotel. Lyx!


Medical university of Gdansk

Jag gick upp halv 6 i morse och begav mig mot Göteborg. Nu är jag hemma igen och det har varit en jättelång dag med sammanlagt 6 timmars tågresa, 2 timmars intagningsprov, muntlig intervju, lång väntan på resultat osv.
Som sagt, jag är för trött för att gå in på det just nu...
men..

JAG HAR BLIVIT ANTAGEN TILL LÄKARUTBILDNINGEN I GDANSK :D

Det känns väldigt bra, men det känns samtidigt overkligt. Jag förstår att jag har kommit in, men jag förstår samtidigt inte att jag kommer flytta till ett annat land, och plugga i 6 hela år!! 
Innan var jag nervös inför hela dagen och provet, men nu när jag är antagen så är jag nervös inför de tuffa studierna! Men jag tänker såhär: Jag pluggar hellre IHJÄL mig i Polen än att gå och nöja mig med någon annan utbildning här i Sverige. Jag hade ju kunnat välja någon annan linje här i Sverige, och dessutom slippa ta ett enormt studielån. Men det finns inget jag hellre vill läsa än läkarlinjen.
Bra studiemiljö, ny skola, nytt folk, nytt land. ALLT KOMMER VARA NYTT! :D
Detta kommer gå super :)

GODNATT


Filmtips!

Innan jag hoppar in i duschen så vill jag bara dela med mig av några filmer som jag tycker att ni borde se:).
Har precis rensat film-mappen på datorn, så jag tänkte dela med mig av några filmer som jag kan rekommendera.

17 Again - Komedi med Zac Efron eller vad han nu heter
Daybreakers - film om vampyrer, thriller.
Freedom Writers - Drama, en film som berör.
Gran Torino - Drama, Clint Eastwood spelar huvudrollen.
Shutter Island - Drama/Thriller, en psykotiskt film som man får spel på. Man förstår först ingenting men det är det som är roligt.
The Bounty Hunter - Drama/Komedi, och kärleksfilm. Gerard Butler och Jennifer Aniston.
When in Rome - Komedi/Kärleksfilm. En snygg kille spelar huvudroll men jag vet inte vem han är.
Wild Child - Komedi/ungdomsfilm, faktiskt skitrolig haha.
Hachiko, A Dog´s Story - Drama/kärleksfilm, jättesöt film som måste ses!

Och filmer på datorn som jag inte har sett än men som tydligen är bra filmer:
Alice In Wonderland
Cleaner
Frozen River
I Love you man
Inglorious Basterds
It´s Complicated
Kich-Ass
Män som hatar kvinnor
Princess and the Frog
The Blind Side
The book of Eli
The Hurt locker
The Road
Tinker Bell
Unthinkable
Up


ENJOY


hajdo


Sooool

Mysig dag idag:)
Vaknade runt halv 12 och åt frukost. Vid halv 1 gick jag ut i trädgården för att sola, och där låg jag fram till halv 5 haha. Jätteskönt. Fick även lite biologi läst, så jag har lite LIKA mycket ångest nu.

Det blev grillad mat idag, och nu är jag jätteseg och jättetrött. Maten och solen har gjort mig sömnig haha :(.
Men nu har jag fixat håret och ska strax sminka mig. Kvart i 9 ska jag ta tåget till Jasmine. Vi får se vad vi hittar på.

puss på rumpan


fredag






Jasmine lockade håret till mig hihi tack!


Jätteskönt väder, så jag & Jasmine promenerade äääända från Caroli till Möllevångstorget för att hitta mat haha. Mina stackars fötter mådde ej bra efteråt haha. Jag hade kilklackar på mig, och vi hade inte planerat att promenera så långt..
Men det var värt det! Maten var jättegod. Om ni äter på någon thailändsk restaurang någon gång så måste ni beställa satay!

Efter maten hade vi egentligen planer på att stanna kvar i stan. Men vi var båda skittrötta så vi åkte hem till mig och tittade på film istället. Jasmine åkte precis hem.
Har förresten ingen bil denna helgen:( Jag måste nämligen lämna bilen på Hyundais "verkstad" och jag orkade inte köra dit idag haha. Så jag får skylla mig själv och vänta tills på måndag istället..


godnatt!


Frågor och svar

marina  ([email protected]) om Dagens underbara middag. Innan jobbet:):
är den där vitamindrycken något att rekommendera?
SVAR: Hm, jag vet inte haha. Den är dyr och ibland vet jag inte ens varför jag köper den. Coca-Cola är ju mycket godare. Men jag känner mig nyttig när jag dricker den:). Man "känner" ju ingen skillnad, så jag vet inte om jag ska rekommendera den eller ej. Jag antar att man borde dricka en sån där dricka om dagen för att det ska göra någon skillnad.

Anonym om shorts:
Hej:) var har du köpt shortsen? jättesnygga! vad kosta dem?
SVAR: Tack!! De är köpta på H&M för 199 kr :). Köpte dem för lite mer än en månad sen ungefär? Vet inte exakt.

Anonym om Igår... FYFAN:
kan du inte visa nångång hur du sminkar dig? eller vad du använder! =)
SVAR: Klart jag kan! Eftersom min hy är lite irriterad just idag så väljer jag att INTE filma, men jag kan visa er produkterna jag använder och vilken nytta de gör :).

anna om Måndag:
vad fina kläder du har köpt! du shoppar alltid ju :P hur har du råd med allt, jobbar du något eller och som? som du tjänar mykt pengar :P
kram anna
SVAR: Tack haha! Jag tycker faktiskt inte att jag shoppar så ofta haha. Jag handlar kanske 2-3 saker per månad. Och jag köper nästan alltid budget-grejer. Mycket Veromoda, BikBok, H&M, Gina Tricot. Min favoritbutik (efter H&M) är Zara, men jag går i princip ALDRIG in i den butiken, för jag hittar alltid TUSEN saker som jag vill köpa, men priserna är inte nyttiga för min plånbok.
Ja, jag jobbar och tjänar mina egna pengar, men jag tjänar inte så mycket egentligen. Vissa månader är bättre än andra. Jag jobbar ju olika mycket varje månad, och jag säljer inte lika mycket varje månad. 
Och mina föräldrar hjälper mig också såklart, för min lön är inget o skryta om haha. Men jag försöker att leva på mina egna pengar så gott det går. Jag har lärt mig att anpassa mig till min lön. Jag är väldigt väluppfostrad och diciplinerad. Jag har möjligheten att leva på föräldrarnas pengar, men jag väljer själv att inte göra det:).


Anonym om ONSDAGENNNNNNS:
vart jobbar du :)
SVAR: Jag jobbar på Norbridge som telefonförsäljare.


shorts


shortsen som jag köpte för ett tag sen, använde dem igår för första gången:) jättesköna och tajta haha


JAG VILL SOVA NU

Gick upp halv 8 i morse, ofrivilligt såklart. En byggare skulle komma hit och fixa en sak i vårt badrum, och han skulle komma vid 8-tiden så jag var tvungen att gå upp och släppa in honom osv.

Och jag är så jävla irriterad, för jag sov jättemycket igår, så jag hade svårt att somna igår på kvällen. Somnade vid 03-tiden så nu är jag såklart jättetrött. Har knappt sovit 5 timmar. Hade jag vetat att byggarbetaren skulle komma så hade jag inte sovit så mycket igår. Men jag får alltid veta sånt här i sista sekund, skitstörigt.

Och jag visste att det skulle bli jättefint väder idag, så jag hade tänkt gå till stan tidigt och njuta av solen. Men jag måste lämna bilen på verkstaden när byggaren är färdig, och sen måste jag vänta tills bilen är klar och därefter gå och hämta den igen. Måste också hinna duscha och platta mitt hår.

AHH ni anar inte hur arg jag är. Jag är verkligen inte en morgonmänniska. Jag har inga problem med att vakna om jag har något viktigt att göra, tex. jobba eller gå till skolan, för då handlar det om viktiga saker. Då är jag på jättebra humör.
Men när jag måste vakna för sånna här DUMMA grejer så blir jag irriterad. Särskilt när jag har egna planer som jag måste skjuta upp pga. att jag är trött. När någon annan tvingar mig vakna så blir jag på vääääldigt dåligt humör, och det går inte över förrän jag får sova.
Och jag MÅÅÅÅÅSTE verkligen hinna plugga lite biologi idag, provet är ju på tisdag! Och jag ska dessutom ut ikväll. Och utan vila så kommer allt gå åt skogen.
Hur ska denna dagen gå?

Ska hålla käften nu. Det är egentligen jag som gör saken värre haha


Okej nu har mitt internet slutat fungera f...

dsc07674 (MMS)

Okej nu har mitt internet slutat fungera från ingenstans haha. Lika bra att stänga av datorn också för batteriet tog slut. Ska låta den ladda klart sen sätta på datan igen. Hämtade ut ett paket från HM idag. Beställde 2 par skor och en kjol den 18 maj så det var på tiden att jag fick paketet. Kjolen var dock lite för stor så jag gav den till mamma:)


Trött och sliten

Var på Borgars utspark idag med Pegah. FYFAN vad mycket folk där var!!! Jag la inte märke till det när jag själv tog studenten, men när man själv står där och trängs så vill man bara slå ihjäl alla hahah.

Efter utsparken gick vi lite i stan och sen körde vi till Jasmines jobb och köpte vars en cheeseburgare. Vi körde in på Drive-thru och jag hade glömt bort att Jasmine jobbade hahah, så när hon svarade i beställnings-luckan så hörde jag hennes söta röst. Hon kände dock inte igen oss förrän vi körde fram till nästa lucka. höhö

Därefter skjutsade jag hem Pegah och sen åkte jag hemåt för att byta om lite snabbt osv. Åkte och hämtade Pegah typ en halvtimme senare igen haha. Vi hämtade också Jasmine, och därefter bar det av till Bara!

Argiie hade en mysig studentfest i trädgården:D men det blev jättekallt efter någon timme, så vi ungdomar flyttade in istället haha.

Ni kan verkligen inte föreställa er hur trött jag är. Jag har haft huvudvärk hela dagen och ingen alvedon har verkat.. Jag har knappt sovit och jag har heller inte haft någon större aptit. Åt knappt något igår och idag (inte ens på studentfesterna). Det känns som att jag har glömt vilken dag det är. Typ som att man har varit igång i flera dagar när det egentligen bara har gått 2 dagar. Skumt.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Och jag ska stänga av telefonen så att ingen kan störa min sömn. Ska inte sätta något alarm heller utan jag ska försöka sova uuuuuuut imorgon.


studenter!

Igår var en jobbig men rolig dag. Jag satt inte ner en enda sekund, förrän jag kom till Pegahs studentfest haha. Hade jättekul där i alla fall, tack för allting och grattis igen Pegah! :D

Gick upp vid halv 7 i morse och väntade på att Argiie skulle komma hit, för jag skulle försöka fixa hennes hår. Det gick inte så bra haha, men vi lyckades i alla fall göra något med hennes hår.
Efter att jag kört henne till skolan så kom jag hem och somnade på soffan haha. Gick upp för lite mer än 1 timme sen. Är fortfarande jättetrött, särskilt i benen.

Har nyss plattat mitt hår, och nu måste jag sminka mig för kl 4 ska jag köra och hämta Pegah sen ska vi till Borgars utspark.

njut av solen idag gott folk!


Idag firade vi Pegahs student! Grattis gum...

dsc07660 (MMS)

Idag firade vi Pegahs student! Grattis gumman, är så jävla glad för din skull! Jag sov nästan ingenting inatt, och jag har varit uppe och igång hela dagen. Mina fötter värker och jag är så trött att jag snart dör haha. Ligger i sängen nu och ska upp halv 7 och fixa Argiies hår för imorgon är det hennes student! Önska mig lycka till, godnatt!


RSS 2.0