see ya!

Det blev ingen träning idag.. tyvärr :(.
Jag ska till Växjö ungefär 2 timmar tidigare än planerat, så jag var tvungen att skippa träningen.
Vaknade vid 11, pluggade lite teori, fixade lite grejer här hemma, har duschat, och packat väskan.
Och nuuu har jag fixat mig och ska åka in till stan för att handla linsvätska och någon bra hudkräm!
Sen får jag se vad jag hittar på. Känner för att kolla på lite smycken och sådär, eller så sticker till körskolan en stund.
Nu måste jag springa!


Hinner kanske inte blogga innan jag är i Växjö, så vi hörs ikväll!






växjö

Det bär av till Växjö i ett par dagar:). Jag åker imorgon kväll och är tillbaka på lördag eller söndag, men jag tror att det blir lördag.
Skönt att komma bort från Malmö ett litet tag:).

Imorgon ska jag nog sticka iväg och träna med Jasmine på dagen, men jag har inte pratat med henne de senaste timmarna, och jag tror att hon sover nu haha, så jag vet inte NÄR vi ska träna? Tror att det blir runt 1-2 så jag ska sätta alarm så att jag vaknar runt 11.

Ska nog ta och göra ett till teoriprov innan jag går och lägger mig.

godnatt på er :)


härlig tisdag!

Okej nu har jag precis pratat med en god vän som har gett mig en massa bra teori-råd!
Så nu ska jag klä på mig, sticka in till stan, sätta mig på ett fika ställe och gå genom de sista 50-60 sidorna i teoriboken. Vill ändå komma ut ur huset, det är ju så fint väder! Dessutom behöver man inget sällskap när man pluggar på ett fikaställe, så jag slipper känna mig mobbad om jag ser någon jag känner :D

Därefter sticker jag till körskolan för att göra prov prov prooooov

ha en bra tisdag gott folk!


älskar varierad frukost!

jordnötssmör med hemmagjord björnbärssylt
skagenröra med tomat
kräftsallad/röra
grillad pastrami med tomat


ajnaz a´capella


Måndag

Godkväll! Har inte orkat blogga idag men tänkte slänga in ett kort inlägg innan jag stänger ner datorn.

Jag skulle egentligen jobba idag men fick ledigt eftersom att det var slut på telefonnummer att ringa till. Så chefen ska försöka fixa det till imorgon :).

Min plan var att plugga körkortsteori & plugga inför högskoleprovet på Stadsbiblioteket innan jobbet, men jag bestämde mig för att fixa det sista av ansökningspapprena till Polen istället. Så när jag blev färdig med det (SÅ SKÖNT!!) så åkte jag in till körskolan och pluggade teorin där istället. Det gick bra antar jag.

Därefter gick jag in på H&M (av en slump?). Köpte 3 plagg för 350 spänn! Är duktig på att fynda vet ni:)


en ljusrosa stor skjorta
bra bild eller hur haha
 

den ser jättestor ut men det är den egentligen inte.
snygg festtröja !


en kort och ganska rymlig grå tröja med snygga axeldetaljer!

nu är det dags för lite teori

förresten. har spelat in fler sång-videos (haha). men har inte lyssnat på dem än, så jag vet inte om jag kommer visa dem på bloggen. vi får se!


Teori&uppkörning

Okej, sitter och pluggar lite körkortsteori nu. Jag har ju läst genom boken runt 10 gånger ända sen jag köpte den, och jag har använt överstrykningspenna till allt som är "viktigt" i boken. Men ÄNDÅ så har jag inte fått in allt i skallen.. jag blir godkänd på vissa prov, och underkänd på andra prov. JAG VILL JU BLI GODKÄND PÅ ALLA PROV!

Så nu sitter jag här och läser heeeela boken från början, och antecknar samtidigt smådetaljer som jag helt enkelt inte har lärt mig än. Är redan på sida 85, så det har gått snabbt! Har dock bara behövt anteckna ett par rader, typ "Vid 30 km/h dör 1 av 10 påkörda, vid 50 km/h dör 8 av 10 påkörda". DETALJER DETALJER DETALJER!

Första delen av boken har jag inga större problem med, utan det är andra halvan som är lite jobbig. Ni vet, det dära med lasta bilen, bilens delar, miljön osv. Så det blir nog lite mer anteckningar där..

Jag kanske borde säga varför jag gör detta nu? Jo, jag har nämligen bokat in teorin & uppkörningen. Bokade in det för ett par dagar sen, men jag kände inte riktigt för att dela med mig haha.

Ni får såklart inte veta datumen! Utan jag berättar när jag har gjort proven och förhoppningsvis klarat dem..


ännu en sång-video

haha vad ni är snälla då:D
tycker att ljudkvaliten är jättedålig.. låter ju som en liten flicka ibland, särskilt när jag sjunger Cry.

här har ni en till
(jag känner mig så otrooooligt pinsam för att jag lägger ut dessa haha)


surprise

Fan vad ni var snabba! Har inte ens gått och lagt mig än hahaha.

vi börjar med denna fattiga som jag hade i huvudet igår när jag var med Jasmine & Nicole


upp till er

Har nyss spelat in när jag sjunger två låtar, Rihanna - Cry, och Michael Jackson - Human Nature.

Om ni vill höra det, så får ni kommentera:)

Får jag 5 kommentarer innan söndagen den 28 mars kl 20.00 så lägger jag upp dem


headline

Det blev Mascot igår för mig, jasmine och nicole :) mysigt som alltid. Det var dessutom superskönt att sitta på uteserveringen! Vi skulle till Banco efteråt men vi ångrade oss och stack hem istället.

Idag har jag varit ute och övningskört.. Mamma och pappa hade en massa ärenden så vi körde nog till 5 olika matbutiker över hela stan för att handla en massa. Jag var nog ute och körde i 3-4 timmar haha.. tröttis.
Rundan avslutades på Aras (persisk restaurang) där jag åt chelo kabab MmMmmMMM min favoriträtt!

Just nu sitter jag hemma alldeles ensam.. mamma och pappa har åkt hem till några vänner, så nu börjar jag få lite ångest. Känner dock inte för att festa eller så.. känner för att bara va med en massa nära tjej- och killkompisar och bara snacka och ha roligt. Vad hände med gamla tider..? Blir ledsen när jag tänker på hur sjukt roligt vi brukade ha, särskilt när jag jämför med hur mitt sociala liv ser ut idag.. det är synd att alla splittras. Och jag vet inte hur man kan fixa det igen. Jag tror inte ens att det går att fixa haha. Livet går väl vidare för vissa antar jag. You just have to deal with it.

Okej , dags för lite bilder.

PS: Earth Hour startar nu fram till kl 21.30. Jag vill verkligen släcka ner allt, men jag är ensam hemma så jag hoppar nog över det denna gången.






världens godaste mat.. PLUS "tsatziki" (mast o khiar på persiska)


fredag it is!

Jag ångrar lite halvt det jag skrev igår om pengar osv hahah. Eller nä, jag ÅNGRAR inte det, jag står fortfarande för det jag skrev. Men jag känner för att bryta min egen regel lite grann..
Är skitsugen på att handla något. Något väldigt fint. Typ ett fint linne eller någon söt tröja. Bara något litet.

Har precis kommit ut ur duschen. Är hungrig och ska snart ta och koka två ägg. Min favoritfrukost är mackor med kokta ägg och kaviar på... MmMmMMmmm MUUUUMS i love it.

Får se vad jag hittar på idag. Det ser inte ut att bli någon utgång ikväll, men jag ska kanske till stan så småningom och kolla läget:)


tips!!

Anonym om beauty:
Menar absolut inget illa, tänkte bara dela med mig! Det kostar 100 kr per gång & behandling. Själva behandlingsperioden är på 10 dagar så om man tar t.ex. magen så blir det 1000 kr. Natural slim heter salongen. Behandligen är helt sjuk haha, man får det man vill. Och en prisgaranti sitter bra. Skrev detta även till din vän, Nicole. Följer båda och man märker att ni tar verkligen hand om er själva så jag tänkte bara dela med mig.

SVAR: Jag menade heller inget illa! :D haha. Tack för tipset ska verkligen kolla upp det !


beauty

Anonym om hear my voice:
Hej. Har följt din blogg och har ett tips för dig. Vet att du är bra på att ta hand om dig själv, och gör en massa för din kropp vilket är bra. En kvinna ska vara vacker! Det finns en salong i Malmö där de sysslar med massage där man går ner i storlek. På endast tio dagar går du ner cirka 8-15 cm! Det enda de använder sig av är massage och olivolja samt sugproppar. De har även prisgaranti! Det funkar verkligen, har själv gått där och förlorat cirka 20 cm på 20 dagar, mina celluliter är nästan helt borta även de få bristningarna jag hade. Är även betydligt mycket fastare. (behandlingarna är på 20 minuter). Det gör en stor skillnad! Och om man bantar samtidigt så blir det mycket större skillnad!Du är ju redan smal så effekten på dig blir helt

SVAR: Tack för tipset! Supergulligt av dig:). Jag är faktiskt jättenöjd med mig själv, även om jag gärna hade velat förminska vissa delar, och förstora andra delar haha. Så jag blev faktiskt lite chockad av kommentaren, har ju aldrig tidigare nämnt något om celluliter på min blogg haha.
Men behandlingen låter fantastisk! Alla tjejers drömbehandling kan man väl säga haha. Nästan för bra för att vara sann. Men frågan är hur mycket behandlingen kostar? Det låter som att den borde vara ganska dyr. Och vad heter salongen? Tacksam för svar:)


Money is funny

Det finns sååå mycket jag vill ha och som jag behöver inför våren/sommaren. Vill ha fina tunikor, fina klänningar, fina strumpbyxor, ballerinaskor, shorts i olika modeller, snygga vårkavajer, höga sommarskor osv.. Men jag kan hålla mig lite till!! Jag har lyckats spara ihop en hyfsad summa pengar hittills. Så jag ska inte shoppa förrän i slutet av april då jag får nästa lilla lön:)

Jag hatar att gå in i en butik och köpa 10 plagg bara för att jag KAN. För då kommer jag inte köpa det jag VERKLIGEN vill ha. Det har hänt mig ett X antal gånger. Och det slutar med att jag går in i en annan affär veckan därpå, och där hittar jag finare grejer och får ångest.. Jag har slutat upp med att handla "spontant" bara för att man fått sin "lön".
Jag gillar den känslan av att kunna gå runt på stan när jag vill, och om jag hittar något som jag vill ha så kan jag köpa det. Jag vill kunna gå ut och festa och dricka hur många drinkar jag vill. Jag vill kunna ta taxi om jag känner för det. Jag vill kunna äta goood mat ute på restauranger om jag känner för det. Ni förstår.
Jag gillar att HA pengar mer än att SLÖSA pengar. Jag är dock en väldigt generös person. Snålhet existerar inte i min värld.

Mina föräldrar tycker att jag är dum i huvudet haha. De fattar inte varför jag sparar ihop mina egna pengar när jag lika gärna kan be dem om pengar? Men ja.. LÅT MIG! hahah. Har faktiskt redan lagt undan 2000 kr till vår resa i sommar. Och det vet inte mina föräldrar om. De tror att de ska betala för hela resan. Surpriiiise!

Okej vi ses, pallar inte skriva mer


hear my voice

Rösten är lite bättre idag. Har faktiskt kunnat prata lite grann, men det låter inte ALLS som min egen röst.. låter förjävligt..
Jag ville avboka mina körlektioner som är imorgon & torsdag, men deras nästa tider är om 2-3 veckor, så jag bestämde mig för att behålla dem ändå.. Så idag har jag bara varit hemma och vilat rösten så att den FÖRHOPPNINGSVIS är lite bättre imorgon.. håller tummarna..

Tänkte visa lite bilder från de senaste dagarna..


Vårt nyårs-bord


I lördags.
hahah jasmine där bakom


Hon ville jättegärna vara med på bilden


Mamma hade gjort sushi när jag kom hem från jobbet i söndags, härlig överraskning!


mums, goda persiska kakor


Lördags/persisk nyår

Just det.. jag har inte berättat om i lördags!
Det blev en väldigt lyckad och spontan kväll! haha.
Efter familjefesten blev jag och Jasmine körda in till stan av Afrah (TACKK!). Vi hade tänkt gå och sätta oss på Mascot och därefter åka hem igen. Men utanför Mascot träffade vi Kusha, Jonte, Ahmed och hela deras gäng. Så vi sket i Mascot och var med killarna istället haha. Hade skitkul. Vi körde runt i stan och sådär, och till slut bestämde vi oss för att gå ut på något disko. Vi åkte först till Slagthuset men när vi väl stod i kön så gick brandlarmet igång därinne, så vakterna släppte inte in fler människor. Så vi åkte till Bodoni istället. Det var ju persisk fest där, men vi tänkte att det kanske kunde bli kul ändå.. Men vi var bara där i några minuter sen stack vi hahah. Onödigt..
Och seeeen så blev klockan typ halv 3, så jag och Jasmine började gå mot bussarna för att åka hem. Men så ringde killarna igen och hämtade oss. Så vi körde och åt på Max, och därefter åkte vi hem till Ahmeds storebror. Han hade fått nycklarna till sin brors lägenhet, så vi var där och tog det lugnt till halv 7 på morgonen... haha.

Längesen vi var med dom grabbarna:) alltid lika kul!


GLÖMDE såklart min digitalkamera hemma. Så jag tog inga bilder.. bara på min tråkiga outfit haha.
Visar sen!


Tappat rösten

Hatar när sånt här händer..
Igår när jag var på jobbet så kände jag att min röst blev svagare och svagare. Började bli hes osv.
Och idag är det ännu värre. Jag har tappat min röst helt och hållet. Vaknade vid halv 10 i morse och försökte prata, men inga ljud ville komma ut.. kan typ bara viska lite försiktigt.

Gick till vårdcentralen innan, och de sa att jag antagligen har fått något virus med tanke på att jag inte har tappat rösten i samband med någon förkylning. I alla fall.. jag fick ingen medicin utskriven, utan jag måste bara dricka varma grejer och undvika att prata helt och hållet. Så förhoppningsvis går det över snart..

Är bara så himla irriterad. Jag skulle egentligen jobba idag och imorgon. Och jag har psykologilektion imorgon. Och jag har körlektion på onsdag & torsdag. Måste jag ställa in allt det nu eller? På psykologin behöver jag egentligen inte prata, så jag kan ju gå dit ändå. Men det är riktigt pinsamt, för jag kan inte ens säga HEJ. Och jag sitter bredvid två kompisar, så jag vill ju kunna prata med dem..

Hoppas det blir bättre när jag vaknar imorgon.. jag känner mig verkligen hjälplös haha.
Tänk så händer något! Jag kan inte skrika eller ringa polisen! Det e kört


Sale no mobarak!

Heeeeeej

Har inte orkat blogga alls!
Igår hade jag körlektion vid lunchtid, som gick bra!
Sen åkte jag hem och var hemma hela dagen tillsammans med min storebror och mamma. Mysigt mysigt.
Satt vid datorn för det mesta, men hade inget att blogga om..

Idag är det Eid Nowroz! Vilket är "nyårsafton" för bl.a. iranier, afghaner, kurder osv. Man firar alltså det nya året, och även vårens ankomst.
Så snart blir det traditionell middag, och lite senare ikväll ska vi på persisk fest hemma hos några familjevänner. Kommer bli jättekul! Jasmine ska också följa med dit, så vi ska antagligen ut lite senare ikväll, vi får se!


Kameran hänger med hela dagen! Pussss


Face it

Har varit och klippt mig idag. Blev jättenöjd!! Klippte knappt något på längden, så man ser ingen större skillnad. Man ser bara att luggen är kortare, yeeeey.
Kom hem för någon timme sen. Sitter och tittar på Förhäxad på TV just nu wihoooo. Älskar den serien. Jag kan säga det tusen gånger men det är aldrig tillräckligt hahah.

Har även varit på Apoteket och köpt lite produkter. Behövde egentligen bara ett ansiktsvatten, men jag köpte även en ansiktsskrubb haha. Typiskt Ajnaz hahah.


Mina dagliga ansiktsprodukter!

1. Nivea Eye make-up remover. Den är PERFEKT till att ta bort smink på ögonen, och den är även anpassad till dem som använder linser. Kan köpas på bl.a. H&M.
2. ACO rengöringslotion. För att ta bort smink på resten av ansiktet (foundation, puder, rouge osv.).
3. Neutrogena Visibly Clear - Daily Scrub (köptes idag). Kan användas varje dag om man vill.
4. Neutrogena Visibly Clear - Blackhead eliminating toner (köptes idag). Ett ansiktsvatten som alltså ska användas EFTER nr. 1, 2, 3 för att ta bort all skit som finns kvar på ansiktet.
5. Nivea soft - Body & Face cream. Ansiktsvatten innehåller alkohol och torkar därför ut huden. Så man MÅSTE använda någon bra & fet kräm efteråt.

Jag använder produkterna i nummerordningen. Nummer 4 & 5 använder jag dock även på morgonen så fort jag vaknat, eller innan jag ska sminka mig.

Hoppas ni fick några bra tips :)


Dagen i bilder




Jenna (Jasmines syster) & Jasmine
Tebjudning :D hahah


Jasmines nyfödda syster! Herregud vad hon var söt. Så stora fina ögon.. mashallah


Efter dansen idag :)


Kolla!!



Precis plattat håret för första gången på snart 5 veckor! Helt sjukt. Jag ser definitivt att mitt hår har blivit längre, men imorgon ska jag faktiskt klippa mig!!
Jag ska dock bara klippa min sne-lugg (för jag har ingen just nu haha). Ska också klippa det mer uppklippt, men jag vill inte ta så mycket på längden.
Vi får se hur det blir imorgon!


Onsdag

Jaaaadååå, fick MVG på mitt första psykologi prov. Nästan full pott till och med. Jag är superglad. Läser ju bara den kursen, så jag måste ju fan kunna fixa MVG liksom.

Igår var det 4 shambe soori i Folkets Park. En persisk grej. Fyfaaaaan vad mycket folk! Men jag måste säga att det var mycket bättre än Kroksbäck (det brukar vara i Kroksbäck i vanliga fall).
Såg en hel del bekanta ansikten, men inte många jag kände (jo, en massa vuxna). Och det är inte så konstigt egentligen, för jag umgås inte med iranier haha. Okej det lät fel. Men ni fattar.
Jag var i alla fall med Pegah, Nima och Farhad. Träffade även på Paria, Parisa, Peyvand och Nilu!

Ska sluta lata mig nu och hoppa in i duschen. Därefter ska jag nog åka hem till Jasmines pappa. Har fortfarande inte träffat hennes lillasyster som bara är någon vecka gammal. Naaaaaw.

Vet inte hur jag ska göra med "middagen" idag.. har dans kl 8 och jag måste äta innan dess.. Men jag hinner kanske inte hem innan dansen så då måste jag äta ute.. JAG VILL INTE ÄTA UTEEE


måndag igen..

Skulle egentligen jobba idag, men jag fick ledigt av chefen eftersom att det blev något strul med telefonnumrena osv.

Jobbade inte igår heller (vilket jag egentligen skulle). Jag drack lite för mycket kvällen innan. Eller jag drack egentligen inte ALLS mycket, för jag mådde super när jag kom hem. Men jag blev jätteyr när jag skulle sova, så jag somnade och vaknade minst 7-8 gånger innan jag till slut gick till toaletten och tvingade mig själv att spy. Då kunde jag till sova till slut. Blä.
Ska jobba på söndag istället så att jag kan ta igen gårdagens pass.

I alla fall.. det blev alltså inget jobb idag. Så jag pratade med Jasmine & Nicole, och de skulle till stan och fika så jag följde med dem. Vi gick även runt i stan lite grann. Jag har inte varit ute på stan på läääänge just av den anledningen att jag INTE vill handla något. Och jag handlade inget idag heller. Duktig Ajnaz. Men jag kom hem med en rejäl portion av ÅNGEST! Alla butiker har fått in så fina vårgrejer.. vill bara köpa köpa köpa.


Underbar dag

Igår var en helt underbar dag, från att jag vaknade tills jag gick och la mig!

Började dagen med övningskörning som gick jättebra. Körde hem till Jasmine där även Nicole var.
Efter en stund hos Jasmine begav vi oss till Abdos för att köpa bananer och lichi-frukter haha. Vi skulle använda det till att göra smoothies. Nicole hade inte smakat lichi tidigare, men hon gillade det :D wiho. Hennes pappa tyckte också om dem hhahah.

Väl hemma hos Nicole tog vi något att äta, snackade lite, låg på spikmatta, satt lite vid datorn osv.
Vid 4-tiden gick vi ner till bastun. Men denna gången fungerade inte bastun :( .. haha. Vi satt därinne i en timme och väntade på att det skulle bli varmt. Men det blev inte varmare än 27 grader haha :( bull läge.
Så vi gick upp igen och gjorde smoothies istället. Mys mys :)

Efter det åkte jag och jasmine hem för att fixa oss, och vid 9-tiden körde min pappa oss till Nicole igen :)
Vi tittade på slutet av Melodifestivalen tillsammans med Nicoles familj och strax innan 12 åkte vi till Lollos födelsedagsfest. Grattis ännu en gång Lollo!!
Fyfan vad jag hade roligt!!! Träffade folk som jag ville träffa (hihihi), och folk som jag inte trodde att jag skulle träffa (haha), och det var skitbra musik! Helt perfekt.
Blev också lite toppad. Men bara lite. Och jag drack endast 2 starkcider (mitt första köp på Systembolaget wihoo!!). De som känner mig är nog inte så förvånade att det räckte med 2 starkcider haha..

Nicole har tagit fler bilder med sin digitalkamera! Kan visa fler senare!






fyfan vad mycket vi skrattade hahahah
jassi o nicole, lika långa!


sushi!!!!








sushi time!

ojdå! längesen jag bluuuuggade.
igår gjorde jag inget särskilt förutom att jag var och dansade magdans

idag ska jag bara ta det lugnt hemma. mamma har köpt alla ingredienser och tillbehör till att göra sushi. så vi ska göra sushi! vi väntar bara på att laxen ska bli genomfrusen så att vi kan ta ut den och låta den tina. riset är färdigt, så vi väntar bara på laxen!
vi har även bl.a. gurka, avokado, sesamfrön och crab-sticks som ingredienser! hoppas det blir bra och gott!! idag kör vi bara en testrunda:D

nästa gång vill jag också göra nigiri-bitar med räkor, och rullar med chilimajonäs inuti! AHHH sushi-orgasm


ser fram emot att göra sushi med mina vänner:D SÅ MYCKET VI SKA ÄTA ASSÅÅÅ


onsdag

Det gick bra med körningen idag! MYCKET bättre än förra gången!
Orkar inte gå in på det...

Har även dansat idag, reggaeton! Tamara och hennes kusin Jimmy följde även med för de ville prova på dansen. Hoppas de fortsätter! Vill ha någon där som jag känner hahah






Körning idag!

Hej! Igår kväll kom jag på att jag har körlektion idag.. hahah. Av mina körkortspengar har jag pengar kvar till 4 enkel-lektioner, under förutsättning att jag klarar uppkörning & teori på första försöket! Annars måste jag ju lägga ut mer pengar såklart. 
En av de 4 återstående lektionerna ska gå till lilla "uppkörningen", så jag har alltså 3 lektioner kvar där jag kör "som vanligt". Och OM de inte godkänner mig till slut så kommer jag nog boka in teori & uppkörningen privat. Men ja, vi får väl se hur det går!

Idag har jag dock en enkellektion vilket är BRA! Vi ska köra som "uppkörning" idag igen, och han hinner nog inte testa mig på samma sak 5 gånger. Så det blir kanske lite stadskörning, en påfart, en avfart, en landsväg, och så tillbaka till körskolan. Så det är nice!

Wish me luck!


Jobb!!

N om tisdag:
Om jag har fattat rätt så jobbar du på Norbridge? Såg att dem har en annons på arbetsförmedlingens hemsida så tänkte bara fråga vad ni säljer och hur mycket man kan tjäna (förstår att det är individuellt beroende på hur duktig säljare man är men typ liksom) och om det är ett svårt jobb? :) Och jobbar där mycket unga? Tacksam för svar :)

SVAR: Ja jag jobbar på Norbridge! Jag såg faktiskt denna kommentaren idag när jag var på jobbet, och min chef vill inte att jag ska skriva en massa detaljer här, för det är helt enkelt inte min uppgift att berätta om jobbet osv. Om du är intresserad av jobbet så kan du skriva till mig på [email protected] så ger jag dig min chefs nummer/e-mail!
Vi säljer en massa olika saker, allt från försäkringar till underkläder. Ibland säljer man en och samma produkt, och ibland skiftar man från dag till dag. Alltid bra med omväxling!
Och det går inte att säga hur mycket man tjänar, för det beror helt och hållet på hur mycket man säljer och hur mycket man jobbar. Det går inte ens att ge ett "ungefärligt" svar =/. Men vi har jättekul på Norbridge, och alla är så himla goa! Du kommer definitivt trivas, och ja, vi är en del ungdomar som jobbar där! :D




Stefan igår på jobbet! Haha. Vi har fått in nya, röda, porriga mattor!!


Stefan IDAG på jobbet! Han gillar mattorna som ni ser..


Fångad! jävligt sköna mattor måste jag säga..


Yesterday


tisdag

sitter på jobbet! bloggar ikväll med bilder :D


sundayyyy

usch, orkade inte blogga igår.
har inte gjort något särskilt i helgen, mest varit hemma bara. varit lite i stan och sådär, övningskört en del, men jag har inte varit ute eller så. saknar mina vänner:(

idag ska jag jobba från 4-8. brukar egentligen inte jobba på söndagar, men jag passade på att ta ett extra pass idag:)

ska ut och övningsköra innan jobbet, så jag kör till jobbet och så får pappa köra hem med bilen. det är så roligt att se honom köra manuell bil hahah för han är så van vid sin egna, nya, fina automat-bil.

okej enough

puss på er! hörs ikväll


rubrik

ska försöka gå och lägga mig nu
imorgon blir det övningskörning igen kl 12.. om jag orkar vakna! haha




fredag

det skulle bli ett videoinlägg innan, men den blev VÄLDIGT dålig. jag lovar er. blev inte alls nöjd med den. så jag spelar in ett nytt så fort jag kan:)

åkte aldrig hem till jasmine idag, utan jag var hemma istället innan jag stack till stan för att träffa mamma. vi kollade i affärerna lite och åt på BK (jag åt på BK rättare sagt). därefter åkte vi hemåt..

sitter här nu och har precis tittat på 1408 på TV tillsammans med mamma och pappa. störd film. har sett den innan men fattar fortfarande inte vad som händer.


Glasögon!!!

Skulle egentligen göra ett videoinlägg idag. Men det blev inte av. Kanske imorgon! Ska hem till Jasmines pappa på dagen eftersom att Jasmine ska passa sin lillasyster, så jag kan ju ta och filma något litet då :D

Har varit och dansat magdans idag, ahh det börjar bli riktigt svårt.. Vi dansar med sjalar, och i början av dansen så ska sjalen vara spänd i midjan, och sen ska vi liksom "dra fram den" lite senare i koreografin. Och jag tar hela tiden tag i fel ände av sjalen, så den blir helt sne! Så frustrerande. Känns som att jag aldrig kommer få rätt på det..




igår



Alltså jag vill verkligen ha dom här glasögonen!!!!!!!! Jag tyckte de var riktigt tuffa!
Själva bågen kostar 900 tror jag, och om man vill ha med glas (styrka alltså) så kostar det runt 600 kr extra. Jag funderar på att bara köpa bågen, och så har jag linser under. Vad tycker ni?


Klänning!

Anonym om Tisdag:
i din kategori "jag vill ha" har du ett inlägg, nog ett annat med, med en massa jättefina klänningar! Skulle du kunna skriva på bloggen vad den hemsidan heter? det är ju dödsfina klänningar:O förresten, köpte du någon av dom ? brukar du handla på den hemsidan

SVAR: Ja visst är de fina! Hemsidan är www.stylebystars.com :D
De har jättefina klänningar!! Jag köpte en av deras klänningar, och det var till min student!


lööve it

Har precis kommit hem från dans! Det är onsdag, så det var alltså Reggaeton-street som gällde idag. Det gick jättebra, jag är så duktig:) höhö. Men koreografin som vi gick igenom idag var svår.. jag såg ut som ett jävla sär när jag försökte dansa haha.

Tidigare idag var jag i stan med Jassi. Eller nä, först var jag och köpte linser för ytterligare 3 månader. SEN träffade jag Jassi. Vi var mest inne och tittade på H&M, och jag köpte hem en svart vårkappa, så snygg! Och ett par leggings med skinndetaljer, även jättesnygga såklart!
Ni får se bilder när jag orkar fota. Leggingsen kommer jag säkert ha på mig så småningom, så ni får se en bild då. Men jackan kan jag inte använda förrän det är varmare ute, så ni får se en bild på den senare :)
Vi tog även en fika, mumsis

Ja, det var min dag det..


Tisdag

Provet gick bra. Fick panik i början eftersom att jag såg att provet bestod av 8 frågor, och poängen angavs INTE. Provet var på 4 kapitel, 40-50 sidor, och det enda läraren sa var "skriv så utförligt ni kan på alla frågor". Jag fick kramp i handen, jag skrev verkligen ALLT jag kunde komma på hahaha.. anyways..

därefter åkte jag hem.. tittade på Oprah.. sov i en halvtimme.. gick upp och fixade mig inför jobb.

Nu är jag hemma, och jag är OTROLIGT trött. Har verkligen inte sovit någonting inatt..
ska snart gå och lägga mig, men jag ska nog titta på ett avsnitt av Ghost Whisperer först:D

godnatt !!


jubb

sitter på jobb nu! provet gick bra i morse!
skriver mer ikväll:)
pusss


RSS 2.0