Träning!

Ska träna nu och sen plugga historia! Har prov på torsdag men jag har inte ens läst hälften! Måste läsa klart ikväll och försöka anteckna åtminstone några sidor! HAJDO hinner inte skriva mer ikvälll!

Ahh längtar tills denna veckan är över.. så jag slipper ha en så tråkig vardag..

saknar Danne.. blä :(

fucking internet

Mitt internet har varit sönder hela dagen. Vet inte varför men jag har inte kunnat komma in på internet på hela dagen förrän nu..

Efter skolan satt jag kvar i biblan och väntade på att min mamma skulle sluta jobba. Jag träffade Rebecca i stan en stund tills min mamma ringde, och så åkte jag och mamma till Entré. Det var faktiskt inte så speciellt.. Eller jo, det var ganska coolt, och där var bra affärer. Men eftersom jag inte har pengar så var det inte så intressant haha. Hittade däremot ett par skitsnygga skor, men de fanns inte i min storlek, så jag ska komma tillbaka under veckan och köpa dem då eftersom de kommer få leveranser i veckan.

Och jag insåg att jag älskar New Yorker! haha. Min favoritaffär är fortfarande Gina Tricot, men New Yorker hade så jävla mycket snygga saker. Ville handla jättemånga grejer, och där var även jättebilligt! SICK!

Jag och mamma åkte upp till högsta våningen för att äta, men det tog mig (bokstavligt talat) ungefär en halvtimme att hitta något att äta. Jag ville äta allt, sandwich, BK, mat från mellanöstern, thai mat, sushi, ahhh så jävla gott allting såg ut! Snacka om att jag ska äta där hädanefter. Det slutade i alla fall med att jag åt någon thai grej. Stark kycklinggryta med ris och grönsaker. Kommer inte ihåg exakt allt som fanns i grytan men den var perfekt säger jag bara.
Nästa gång ska jag äta sushi :)

Innan vi åkte hem så köpte jag en bit kladdkaka att ta med hem från Waynes :) Muuuuuuuums.


Telefon

Snackar i telefon med Danne, vi pratar om ägg. Ni vet när man knäcker ett ägg och sen ska separera äggulan från äggvitan? Är inte det svårt? Helt onödigt när det står i recept att man först ska blanda ner äggulan, men i nästa steg så ska man blanda ner äggvitan? Varför inte lika gärna blanda ner hela ägget från första början? Vissa saker får mig att fundera.. som detta.. hahhahha
jag är skum

Festuuuu

Hej gott folk!
Okej det blev fest igår hihi. Hos en kille som hette Dance eller nåt haha, och där var även André, Danne och Levent:D. Och alla tjejerna förstås<3.
Men för mig blev det inte SÅ festligt som jag trodde. Jag drack ingenting för jag var såååååå jävla trött, och jag hade bara blivit ännu tröttare om jag hade druckit. Sen skulle jag sova hos Danne på kvällen så det var lite opassande att dricka. Men iaf, vi hade skitroligt. Och jag lovade bilder, men batterierna på kameran tog slut typ direkt, och stressiga Ajnaz glömde ta med sig extra batteri. Så ja.. Rebecca har lagt ut på bilder och videos på sin blogg, men jag var inte med på några bilder :( era snakes hahah. Men ja iaf, kolla in hennes blogg om ni vill se fler bilder från vår kväll:D


Rebecca i bakgrunden hahaha



André och Jasmine. Detta var precis början på kvällen. Det var bara jag, Jassi, Rebecca, Dajana, Levent, Dance och André som var där.


Rebbe :D


söut bild på Dajana :D hahaha
Vi var inne och lekte med Bamse (hunden). Vi fick låsa in den på ett rum lite då och då eftersom den blev FÖR jobbig. Men varje gång den var inne i rummet så började den gråta, så vi tyckte jättesynd om den:( stackarn


Bamse äter chips (dåligt för hunden jag vet, jag matade inte den iaf haha)

FINALLLLYYY

KLAR MED HÖGSKOLEPROVET !
Orkar inte berätta om hur det gick, för jag vet inte haha. Det står på lappen att facit kommer upp på TEXT-TV och internet efter kl 17.00, but still nothing..

Ska ta en dusch och kolla lite senare igen.

Ikväll blir det fest med tjejerna:D och även Danne och hans vänner hihi :D
Ska ta mycket bilder, puss sålänge

Fan

Jag vill faktiskt till Argiie :(
Men nu är det för sent.. lika bra att stanna hemma och ha ångest haha
Ska ändå ut imorgon och festa :). Jag behöver det MER ÄN NÅGONTING ANNAT just nu. Har inte festat på en månad.. oh my God..

i miss my friends :(

Fredag

Slutade halv 2 idag, träffade Rebecca och Jasmine på Davidshallstorg (Espresso House). De fikade med sina mammor och planerade lite inför sin gemensamma studentfest :). Dana och hennes kompis Ella var också där, så jag snackade lite med dem också eftersom jag inte kunde snacka med Jassi & Rebecca hahah de var för upptagna.
Efter att vi varit där runt en timme så åkte vi hem:)
Det var min dag det.

Skulle egentligen hem till Argiie ikväll tillsammans med Camiie, Jasmine & Rebecca. Men jag har högskoleprov imorgon och efter provet ska jag hem och sova för att kunna orka gå ut och festa imorgon kväll.

Har också prov på måndag som jag inte har börjat plugga till, och om jag inte pluggar lite idag så har jag bara söndagen på mig, så det är delvis därför jag stannar hemma idag.

Men just nu ligger jag i soffan, är riktigt sugen på Frödinge kladdkaka, Mamma är inte hemma och Pappa är ute. Så det är fritt fram att handla! But I won´t! Ska vara stark.


Josef Fritzl

Kolla på TV4 nu kl 21.00. Det är en dokumentär om Josef Fritzl och hela hans fall. Det var han som låste in sin dotter i 24 år och där hon även födde hans barn.
Jag hoppas verkligen att det är en bra dokumentär. Jag älskar bra dokumentärer!

Repris 29/3, men jag vet inte vilken tid :(

Mums



Mums.. våfflor med sylt och grädde
Jag åt två sådana här tallrikar hahaha smaskens

MVG

Fick MVG på min Svenska B - uppsats! WIHOOO
Det var en uppsats som vi skulle träna på att skriva inför Nationella proven nästa vecka, så nu är jag superglad! YEAH
Jag skrev om Religion och tradition :)
Hade faktiskt velat dela med mig den på min blogg, men jag är rädd att någon snor mitt mästerverk. SÅ NEJ hihi.

Jag hoppas att nationella proven nästa vecka består av liknande ämnen som är intressanta.. annars blir det skitsvårt att skriva =/.


H&M erbjudandet

Alltså jag tror att man måste vara clubmedlem på H&M för att få erbjudandet hem i posten.. jag antar det i alla fall med tanke på att mitt "kundnummer" finns med ovanför min adress och allt det dära.. Men jag vet faktiskt inte..
Håll utkik i brevlådan! Det kanske dyker upp snart :D


Våfflor

Väntar på att Fråga Olle ska börja.. yeaaaaaaaah ! Det var längesen man såg det !

Har tagit världens bästa bild på mina våfflor som jag åt innan :) mums. Men batteriet på kameran är slut och jag orkar inte leta efter nya nu, så jag sätter in bilden senare istället hihi.

Vet ni vad jag har funderat på? Fan vad roligt det hade varit att delta i Robinson. Jag ska lätt söka dit nästa gång.
Skratta inte åt mig

Tittade också på Du är vad du äter innan. En tjej i typ min ålder gick ner 6 kg på 8 veckor, och hon minskade med 15 cm i midjan! Jag hade sett undernärd ut om jag hade minskat 15 cm i midjan, men ändå, fyfan vad nice att kunna gå ner så mycket på 8 veckor. Okej hon gick från att dricka flera energidrinkar varje dag, och hon åt också skitmycket kebab, och så dåligt äter inte jag. Men det hade varit skithärligt att kunna förändra sin kropp så mycket på så kort tid. Vet ni vad? Det ska jag också göra.

Smart att skriva det i samma inlägg som mitt våffel-snack haha.. Men nä, nu ska det bli förändringar minsann!
Jag är sugen på en Whopper Meal.. var bara tvungen att säga det

Rabatt

Ja, nu har jag äntligen fått hem ett erbjudande från H&M där det är 20% rabatt på hela sortimentet fram till den 8 april!
Nu kan jag äntligen beställa hem båda skorna som jag vill ha. Problemet är att min storlek inte finns i den ena skon, så jag måste kolla igen om ett par dagar..

Nu ska jag skriva färdigt min Hon&Han&Sånt rapport som ska in på fredag. Vill få den färdig idag så att jag slipper göra det imorgon.. har en engelskauppsats som ska in imorgon kväll, så jag tänkte göra den imorgon istället.

Idag är det våffeldagen! MUMSSSSS
Mamma ska göra våfflor snart efter att hon har städat :)

Förresten, checka in denna bloggen --> http://bloggpengar.blogg.se/

Träna

Ska träna nu HAJDO


8 månader idag :)

Hade bara en lektion idag från 8.15 - 9.35, och det var en helt onödig engelska lektion. Vi tittade bara på en film, men den var faktiskt bra, men ändå.. blä.
Jag var ändå tvungen att dra till skolan eftersom jag och Nathalie skulle jobba med projektarbete efter engelskan. Experimentet med gråsuggorna gick förfärligt, de bara "spelade döda" hela tiden, vilket vi inte har sett hos gråsuggorna tidigare.. skumt.. men ja.. never mind hahah.

Måste skriva loggbok också för fan, kom precis på det!
 
Jag åt ingen lunch eftersom ingen från min klass var i skolan, och alla andra vänner hade lektion när matsalen precis hade öppnat, så jag köpte en bulle (världens godaste) och åt den på bussen påväg hem till Danne :).

Kom hem för ungefär en timme sen.. ska vila en stund nu och sen måste jag sammanfatta en text som jag ska redovisa om imorgon på Historia...
 Har också 10 uppgifter till imorgon i Fysik, och 9 uppgifter i Matte..
.. men jag ska bara göra Historia & Fysik idag :)

PUSS HEJ LEVERPASTEJ

Tråkigt inlägg idag .. i know.


Denna veckan är alla beställningar fraktfria på Nelly.com ! Check it out! Jag kan inte beställa något för jag är pank, men ni andra kanske kan utnyttja erbjudandet :D. De har superfina klänningar!


Svar på kommentar

Ville bara göra det klart för alla att jag INTE syftade på Blondinbella när jag skrev pantad. Hade jag tyckt att hon var pantad så hade jag varken läst hennes blogg eller beundrat henne så mycket som jag gör :).
Tyckte bara att det var en rolig kommentar som Blondinbella fick, och svaret hon gav var ännu roligare.
Och JA jag skrattar såklart bara för att jag själv vet vad frågan betydde, men det betyder inte att jag tycker att hon är pantad. Det finns många ord från andra delar i Sverige som jag inte kan, varför ska jag då reta andra?

Hoppas att alla förstår mig nu

Kan inte sluta skratta

alltså.. hahahahahahahahaha
läste nyss Blondinbellas blogg, där hon har sånna "Svar-inlägg". En fråga som hon fick:

hur många har du bazz?

Vad är en bazz?

HAHAHA
pantad


Fortsättning på måndagen..

Efter att jag hämtade student-grejerna så åkte jag till Danne, det var lite svårt att bära alla grejer inklusive min väska, och SAMTIDIGT snacka i telefon med Rebbe haha :D. Men det löste sig. Tack och lov var det ganska tomt på bussen.

Jag och Danne promenerade sedan till McDonalds i Heleneholm, och på vägen hade vi en diskussion om VAR Burger King på Mobilia ligger. Han ville gå dit men jag sa att det var för långt. 
Danne: ALLTSÅ AJNAZ DET LIGGER PRECIS HÄR BAKOM, DET TAR 2 MINUTER!
Ajnaz: NEJ DET LIGGER BAKOM DEN JÄVLA PINNEN OCH BAKOM DET OMRÅDET! Det tar överlång tid skitsamma!

Jag vann till slut haha. Men jag vet att jag bara var envis och ville irritera dig, så förlåt för det Danne (A) haha. Nästa gång får du välja.


Hemma hos honom la jag märke till hans studentmössa. Jag hade inte riktigt tittat på den på nära håll tidigare. Alltså menar han allvar? Han hade skrivit BiirdMan på sin mössa? Fråga mig inte vad det betyder, för jag vet inte. Han kallades för Birdman innan eller något sånt...
Hela min teori om att han INTE är normal blir bara mer och mer bekräftad för varje dag hahhaha.. så söt ändå hahaha.

När jag väntade på bussen:
Danne: ncnc.. du bryter mot lagen Ajnaz..
Ajnaz: Va?
Danne: *Pekar på det som står längst ner på Skånetrafiken-bilden*
Ajnaz: *läser* Jag fattar inte.
Danne: .. för du är Smoookin´ hot!



Hahahha ändå gulligt.. men Danne du är en nörd alltså hahaha

Ny vecka igen..

Sitter och snackar med Rebecca i telefon, girl talk ni vet :D Har saknat det hihi. Vi pratar om helgen, och om festen som vi antagligen ska till på lördag hihi yey.

På min enda lektion idag (Matte) gjorde ingen någonting haha för vi hade prov nästa lektion. Alla satt och pluggade eller diskuterade.

Sen hade jag lunch, men jag åt ingenting eftersom jag ville plugga lite till innan provet haha. Hade ändå med mig en banan:).
Provet gick väl okej. De flesta klagade på tidsbrist, och mer än halva klassen satt kvar när tiden var ute. Jag blev däremot klar i tid, men jag hann inte kolla genom de frågorna som jag inte kunde/var osäker på. Och jag hade säkert kunnat svara på någon fråga om jag hade haft lite mer tid.. så ja, det var nog tidsbrist. Det är typiskt för varje kemiprov, vi har alltid ont om tid..

Efter skolan fick vi student mössorna, och för min del även champagneglas, visselpipa och hood-tröja!





Tröjan sitter skitfint, helt perfekt. Är superglad att jag valde storlek S och inte M. Den sitter helt så tajt.. perfekt :D.
På armen står även mitt namn med (H) wihoo!
 
Och studentmössan satt också jättebra. Jag var lite orolig för den eftersom jag beställde storlek 57. Storlek 56 satt lite för tajt, men storlek 57 var liiite för stor, så jag var rädd att den skulle vara för stor. Men den sitter faktiskt skitbra!







Det står Borgar insytt på sista bilden, om det är lite otydligt

Ska även byta den diamanten som sitter mellan texterna på framsidan. Jag valde diamant i grön färg eftersom jag läser naturvetenskap, det är en sån traditionell grej haha. Nästan alla i klassen valde det:).
Har fått med den gröna diamanten, fattar bara inte hur jag ska byta den?? Vill fan inte förstöra mössan =/. Äsch får se..

YouTube

Awww hahah från festen igår.
Kolla en av våra familjevänner, han mannen som har den "rutiga" skjortan, han dansar så jävla roligt hahaha skitsöt
Jag och Pegah kallar honom för Karate-Kid för han tar alltid upp benet när han dansar hahaha


Ljuder funkar inte så ni vet, fråga mig inte varför. Min kamera fångar inte upp ljud av någon konstig anledning =/

Pluggdag

Sådär.. Har prov i Kemi imorgon. Och jag har läst genom kap 11 och 12 ganska noggrannt nu. Har bara kapitel 13 kvar, som såklart är det svåraste..
Har ganska bra koll på det mesta, det är bara alla miljontals detaljer och namn som jag måste få in i skallen..

Känner mig också lite dålig idag, mamma sa att jag var ganska så blek.. och jag känner mig ganska varm, så jag får ta det lite lugnt framöver.

Men ja.. nu ska jag läsa genom kap 13 och sen ska jag kolla igenom alla stenciler och så, innan jag försöker mig på lite uppgifter, och sist men inte minst.. kolla genom allting en gång till.

Har 14 uppgifter i matte till imorgon, vi har nyss börjat på kap 3 (sista kapitlet) i Matte E, så om man är smart (vilket jag inte är) så hänger man med lärarens tempo och GÖR SIN LÄXA så att man förstår genomgångar.. men ja.. det kommer jag inte hinna göra idag i alla fall.


Bilderna från nyårsfesten igår :)



       
Mamma i rosa/röda kläder, och min pappa är han som jag tar en bild med:) hihi
Jävla alkisar alltså hahahah alla vuxna blev sjukt fulla

    
Paret som jag fotar är Pegahs föräldrar :D naaaaw
Maten var skitgod förresten!

    
Pegahs pappa var så deckad efter halva kvällen.. ni ser vad jag menar hahaha.
Lite senare på kvällen gick jag och Pegah in på Afrahs rum och fixade håret lite grann eftersom de persiska lockarna började smyga fram igen hahah
 
Senare kom Sam och joinade oss :)

Dagens olika outfits


Eftermiddagens outfit

Beige kort kofta - H&M
Svart långt linne - Gina Tricot
Bruna leggings - Gina Tricot
Svarta stövlar - DNA

Har nyss kommit hem från familjefesten som jag var på:D Jättekul hade jag, och fyfaaaaaan vad alla vuxna blev packade, inklusive MINA föräldrar. Pegahs pappa deckade för fan, bokstavligt talat. Han kunde inte gå på sina ben när vi väckte honom precis innan vi alla skulle hem hahaha jag har nog inte skrattat så mycket på ett braaaa tag



Kvällens outfit (suddig bild)

Randig tröja - MQ
Svart högkjol - Gina Tricot
Svarta strumpbyxor - H&M
Höga skor med kilklack - H&M
Svart kort kofta - H&M

GODNATT.. imorgon lägger jag in fler bilder från festen!

YouTube



Pegah visade nyss mig och Sam denna videon. TITTA PÅ HELA ANNARS MISSAR NI DET ROLIGA


Jeans

Ja jag stack till stan innan.
Sov först en stund och vaknade vid 1 av att min bror höll på att klä på sig osv. Åkte med honom till stan vid 2-tiden men sedan splittrades vi åt haha.
Jag åkte bara till Spirit-Stores på Gågatan, och där var jag i en och en halvtimme hahah helt sjukt. Ska jag vara ärlig så fanns där verkligen ingenting som jag tyckte var snyggt. Det var inte direkt min stil. Men de hade däremot underbara jeans, och inte så hemskt dyra faktiskt, mellan 900-1300 kr. Trodde att de skulle vara dyrare med tanke på att jag hittade skräp-klänningar för typ 3000 kronor. I guess thats what they call fashion.
Inte ens om jag hade varit RIK så hade jag handlat sådana kläder haha. Man kan få snyggare grejer för sina pengar. Men nu ska jag sluta vara taskig mot Spirit hahaha.
Jag hittade ett par skitsnygga beiga chinos, men de var för långa.. de hade inte blivit snygga om jag hade sytt upp dem heller..

 
De beiga

Hittade också ett par andra svarta chinos som hade sånt blått tyg på "insidan" av jeansen, de var jättesnygga.
Men de kostade 1100 så det kändes lite så.. njae... för ett par chinos? Ahh jag hatar när jag tänker på sånna grejer haha men det är bara för att jag inte är van vid att betala mycket för ett vanligt och enkelt plagg.


De svarta


Hilfiger tröjan

Men i alla fall.. jag köpte till slut ett par vanliga svarta jeans :). Kan fota dem så fort min mamma har sytt upp dem ett par centimeter.

Jag har 900 kr kvar av presentkortet så jag ska nog köpa ett till par jeans för det.
Eller en svart Hilfiger T-tröja som jag såg... i love it

YouTube



Han är sjukt grym!

Han sjunger Chris Browns låt With You

Bilder från i Tisdags - Chahar shambe soori

Ojdå, hade glömt att jag hade dessa på datorn :) sooorrry peeeeps, lovade ju er lite bilder.
Jag har fortfarande inte lärt mig vilka inställningar på kameran som är lämpliga i olika miljöer. Det finns typ 4 olika natt-inställningar, så ni får ursäkta kvalitén på bilderna, jag fick pröva mig fram.. haha


Naw mami vid en av brasorna


Ny bild på mami haha aw hon är super glad


Scary picture.. vet inte vad det ska föreställa haaha


Där kommer mamma! Hon ska hoppa över elden (tradition).
Ni ser att det är flera brasor på rad, runt 7-8 stycken tror jag.


People.. people that I do not know haha

Färdig med CAE!

Sådär.. jag kom precis hem från Lund :)
Hade sista Engelska delen idag - speaking. Jag hade tid kl 9.10 och jag hade samtalet med Emy i min klass:D yey haha.
Det tog ungefär 10 min, och sen körde pappa mig hem.
Nice!

Skulle egentligen till Spirit och sen till Entré Malmö för att kolla läget, men ingenting hade öppnat i stan ändå, och alla mina vänner sover just nu, så det var lika bra att åka hem. Min bror ska till stan senare vid 1-2, så om jag inte latar mig igen så åker jag med honom. Han har några egna ärenden, så jag får väl gå runt i stan en stund alldeles själv. Kan alltid gå till Entré någon annan dag, det är inte så viktigt. Men jag ville i alla fall till Spirit.. vill handla för mitt presentkort haha.

Nu ska jag titta på resten av Desperate Housewifes. Har sett typ 10 minuter i torsdags och 15 minuter igår hahaha. Min dator blir seg när jag ser filmer, särskilt om den redan har varit på under en lång tid. Skitjobbigt.
Så nu ska jag se resten och kanske sova en stund efteråt.
Hade tänkt plugga en stund idag också, så vi får se om det blir stan eller plugg. Hinner inte göra båda grejerna eftersom jag måste börja fixa mig vid 5-tiden.. ska på fest med familjen ikväll hihi :D.
Hejdå sålänge :)


Livet som tonåring

Shit asså.. har inte festat på så jävla länge. Jag känner verkligen sånt jääävla sug på att festa just nu.
Alltså jag festar inte ofta nuförtiden, fråga mig inte varför för jag vet inte svaret själv. Folk tror att jag är lat, eller att jag stannar hemma bara för att jag har pojkvän, men så är inte fallet.

Men det är faktiskt skumt.. jag känner inte för att festa så ofta nuförtiden faktiskt. Vissa perioder vill jag festa hela tiden, men vissa perioder (som nu) så tycker jag inte att det är något särskilt, bara vissa stora fester är riktigt lockande.
Jag stör mig på att folk säger att man är TRÅKIG bara för att man inte vill festa. Det är ju fan klart att man är tråkig hahah men det är ju bara för att alla andra festar, och då är man ju tråkig för alla andra när man sitter hemma. Men jag menar.. man kan ju inte hjälpa det..

Jag kom att tänka på en bra sak som Blondinbella skrev i sin blogg när folk störde sig på att hon levde "vuxenlivet" och aldrig umgicks med folk i sin egen ålder. Hon bara jobbade med sitt företag hela tiden. Och jag håller med henne helt och hållet. Kommer inte ihåg exakt vad hon skrev, så jag skriver min egen lilla version.
Bara för att man är tonåring så betyder det inte att man måste leva som alla andra tonåringar. Det finns inga regler för hur man ska leva som en tonåring. Det finns inga regler som säger att man ska strula runt, bråka med sina föräldrar bara för att man vill vara en rebell, dricka sig full, och festa varje fredag och lördag. Folk som gör det, gör det för att dem vill. Alla måste inte vilja det. Ibland vill jag också. Men jag MÅSTE inte "bara för att det ska vara så".

Men ja.. idag är en sån dag som jag verkligen vill klä upp mig och bara gå ut med alla mina vänner och festa loss! Så jävla skönt att få känna sig skitsnygg, vara uppklädd, dansa till RnB & Reggaeton musik tills diskot stänger.. ahh fyfan:(. Och allt detta ska mina vänner göra ikväll :(
Ni får se till att dansa extra mycket för min skull. Och ni får inte glömma att tänka på mig när Shake låten med Ying Yang Twins kommer :D


Nyårspresent!

Fick förresten nyårspresent av mina föräldrar :) 1500 kronors presentkort på SPIRIT. Hääääälit!
Pappa sa att om jag inte vill handla där så kan jag få pengar istället, men vad ska han då göra med presentkortet? Låta det ligga i plånboken och ruttna eller haha?
Jag behöver ändå inget särskilt från några andra butiker, jag har redan allt jag behöver, så det är lika bra att använda presentkortet :).
 Det är alltid så dyrt på SPIRIT så jag brukar aldrig shoppa där hahah, så jag antar att det är dags nu (H)

HAJDO

Nyår! Och solen skiner!

Solen skiner och jag är glad! Tyvärr så kan jag inte vara ute idag överhuvudtaget. Hade inte planerat att gå ut ikväll i vilket fall som helst, måste ändå till Lund kl 8.30 imorgon. Men i alla fall, jag hade tänkt sticka till Entré Malmö efter skolan och kolla läget eftersom jag inte har varit där än.
Men ja, anledningen till att jag är hemma idag är eftersom det är nyår i Iran idag, så vi firar det hemma med familjen :)
När jag satt på bussen påväg hem från skolan så ringde min bror, han var på Gustav och väntade på bussen medans jag satt på bussen i Möllan. Så jag hoppade av där och väntade på honom så att vi kunde ta samma buss hem hihi. Skitkul att ha honom hemma :D


Don Pérignon champagne wohooo


Maaaaaaaaat




Färdig.. övergood tzatziki (maast o khiar)
Bombad med vitlök så det var bra att jag stannade hemma idag haha


Och vardagsrummet, eller mums-rummet haha


Pappa ville att jag skulle fota honom
pose for me pose for me
click click click click (8)


Sööööööut


Mize haft sin. En traditionell uppsättning av 7 olika saker. Detta bordet har man alltid på persisk nyår, och det är alltid samma grejer man lägger fram. Det är en symboliskt grej som ni antagligen inte förstår er på haha :)


Mums


Belgisk choklad... säger bara YUMMIE


Och persiska kanaler såklart.. haha

HAJDO nu ska jag sova

STRESS

Nu måste jag springa! Ska ta bussen prick! hahahah

Mamma ville inte att jag skulle till skolan idag eftersom det är persisk nyår, men jag måste.. har en redovisning. Antingen kommer jag hem efter det, eller så stannar jag kvar. Slutar ändå halv 2 så det är ju tidigt.

Skulle egentligen till stan efteråt och leta klänning, men det får bli imorgon istället eller nåt...

PUSS

Nelson Mandelas kompis & Dagens outfit

Kom nyss ut ur duschen :). Skithärligt. Ska se klart på Vänner och sen ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig.. är så himla trött.

Vanlig skoldag idag, fast idag fick min Engelska klass träffa på Nelson Mandelas polare :D hahah. Han heter Court Peterson tror jag. Eller.. ja.. jo.. han är ju Nelson Mandelas kompis, kan faktiskt inte beskriva det på något annat sätt hahah. Fast han jobbar med andra grejer än Nelson, och han bor i Sverige faktiskt. Court blev aldrig lika känd som Mandela även om de gjorde i princip samma grejer & gick genom samma saker under Apartheid-tiden.. så det var skumt. Men sånt är livet.
Det kändes faktiskt skitbra att få träffa en så underbar och meningsfull människa. Helt fantastiskt :)

När jag hade slutat kl 4 så åkte jag till stan, träffade Danne där eftersom han hade varit på Entré Malmö med Toni, och sen gick jag och Danne till Heleneholm och åt där, och sen gick vi hem till honom en stund, och kl halv 7 åkte jag hem :)

Trevligt trevligt


Skum bild .. men skitsamma haha

Dagens outfit

Svart cardigan: Gina Tricot
Vit stor kortarmad tröja: Gina Tricot
Svart långt linne: Gina Tricot
Ljusa jeansleggings: Gina Tricot
Skor: Skitgamla från Din Sko

Det blev en Gina Tricot dag hihi

Nehepp

Okej jag får olika svar på klänningarna.
Ska antagligen inte ha den första, eftersom den är lite "för mycket", och plus den har ju detaljer där nere, och jag vill ju verkligen ha en helt vit klänning, inte med mönster.
Den sista ska jag verkligen inte köpa, för man ser till och med igenom den. Hade den varit i tjockare tyg eller åtminstone haft ett till lager under så hade jag köpt den direkt. Det tänkte jag från första början, så den ska jag nog inte ha alls.

Jag får se.. eftersom jag inte har fastnat i någon av dem så värst mycket, så är det nog bäst att vänta...
Jag har en tendens att stresshandla / impulshandla. Hittar jag något direkt så köper jag det, jag orkar aldrig leta när jag väl har hittat något som jag är nöjd med.
Det är en skitdålig vana, särskilt nu, för jag vill ju inte ångra köpet av studentklänningen sen när butikerna börjar få in fler klänningar..
Ska nog kolla runt i hela stan på fredag. Har varken tid innan eller efter fredag hahaha.

PUSS nu ska jag sova
Pluggade en halvtimme idag, skitbra Ajnaz :) NOT

Typiska Danne kommentarer haha

Tänkte ta med käre Danne i min blogg också. Tänkte börja med att säga att han antagligen är den roligaste människan ni kan träffa, utan tvekan. Han är aldrig ledsen eller arg, han är ALLTID på bra humör, vilket alltid lyckas smitta av sig på alla andra haha. Ibland funkar det inte på mig om jag redan är på dåligt humör, sorry babe.
Men han är helt enkelt underbar, too good to be true.

Ibland tror han att han är helt smart också, men oftast brukar det hända något på vägen... hahaha.. särskilt när han säger sånna här saker..

..En gång skulle jag ta på mig mina skor men så gick det skittrögt för den ena skon är mindre än den andra (vet inte varför). Danne ville leka smart och sa:
- Alltså Ajnaz.. vi har faktiskt skosked!

Han menade skohorn! HAHA


Eller nästa exempel. En gång skällde hans hund på mig av någon konstig anledning (jag tror fortfarande att det beror på spöken), men så blev jag helt så :S okej... fattar ingenting..
Och då sa Danne:
- Det är lugnt, du ser ju att han e glad, han viftar ju på repet..

REPET?!

förlåt babe:( nu blir du helt arg på mig.. sawi

Dagens outfit



Tunn jacka: Veromoda
Svart cardigan: Gina Tricot
Brun/Vit randig tröja: MQ
Jeans: H&M
Stövlar: DNA
Väska: Wedins accesoarer eller vad det nu heter


Studentklänning & Jeansleggings

Okej först och främst. Köpte dessa två leggingsen :)

Ljusa jeansleggings, och tjocka bruna leggings



NU till klänningarna...

Nummer 1








Nummer 2




Nummer 3






Okej vad tyckte ni?
Jag gillar alla 3, mest nummer 1 och 3.
Nummer 1 satt bäst, den sitter helt perfekt vid bröst och den är helt enkelt skitsnygg. Den är som skräddarsydd om man säger så.
Nummer 2 är fööööör "bebis" aktig, den visar liksom inga former på mig. Den är lite prinsess aktig, och det är inte riktigt min stil.
Nummer 3 var också jättesnygg, den sitter liiite tajtare mot kroppen, vilket jag egentligen vill ha - en ganska tajt klänning. Men klänningen är för enkel tycker jag. Den har jättetunt tyg, det känns liksom som om någon har sytt den till mig på syslöjden haha. Om man ska jämföra med de andra klänningarna alltså.

Alla 3 klänningarna är förresten utan band:D. Det är mina BH-band som syns på bilderna tyvärr.
Vad tycker ni?! KOMMENTERA SNÄLLAAAAA!
Annars kommer jag köpa den första.
HJÄLP

SKA BARA ÄTA FÖRST

Okej har hittat studentklänning och eventuella studentskor.
Har bara kollat lite grann på skor, men klänningarna prövade jag däremot, och jag fotade även dem. Så ni ska få se dem snart. Ska bara äta innan min mat kallnar!
Ni måste verkligen kommentera nu för jag måste veta vad ni tycker! Jag har lagt undan två av dem till imorgon, så jag SKA köpa någon av dem imorgon, och om ni vill vara med och påverka så kommentera! hahaha

Köpte även ett par ljusa jeansleggings, och ett par bruna vanliga leggings. Skulle egentligen köpa vanliga svarta leggings eftersom jag redan har ett par men som har gått sönder :(.
Men jag tänkte att jag antagligen kan överleva med de svarta till slutet av månaden, och då kan jag köpa ett nytt par när jag har fått studiebidraget haha. Så jag köpte två nya istället :) hihi

Lägger in bilder i nästa inlägg !

MAAAAAAAT

äcklig mat, men ändå mat..

Jag vill dö

Ja ibland känns det faktiskt så.
Jag vill bara hoppa över all tid fram tills studenten. Tyvärr går det inte. Men det är det jag behöver just nu.
Jag tror nog aldrig att jag har mått såhär dåligt, haft såhär mycket magont, och känt sådan här ångest som jag gör just nu.
Aldrig.

Det jobbigaste är när man verkligen vill bli av med alla dessa tankar och känslor. Som nu till exempel. Jag sitter och pluggar. Men jag förstår inte vad jag läser. För samtidigt som jag läser så tänker jag på allt annat som jag måste göra imorgon, i helgen, nästa vecka, nästa månad, om två månader, på sommaren, efter sommaren, om 10 år.
Även när jag verkligen försöker göra en sak i taget, så kommer allt annat upp i tankarna och stör.
Jag hindras till och med från att göra det jag måste göra. All ångest får mig att tappa koncentrationen.
Alltså.. skjut mig.

Anybody carrying an AK-47 ?

Äntligen

Okej nu har byggarbetaren äntligen stuckit. Varje gång han kommer hit så sätter han på radion och jag kan inte koncentrera mig för en minut. Han brukar komma hit vid 8-9 på morgonen, så både igår och idag fick jag sova i mina föräldrars sovrum bara för att jag inte ska behöva väckas vid den tiden. Tyvärr så vaknar jag ändå, men det är iaf LITE lugnare i mina föräldrars sovrum.

Idag hade jag som sagt engelska på morgonen, min enda lektion, men jag vaknade 10 minuter innan jag skulle ta bussen, så jag bestämde mig för att inte dra till skolan överhuvudtaget. Hade jag haft fler lektioner så hade jag stressat dit, men jag hade ju bara en lektion, så jag hade hunnit dit precis när lektionen var slut. Blää..
Ville ändå vara duktig och vakna tidigare än vanligt, så jag gick upp vid halv 11, åt frukost och försökte plugga. Men det gick skitdåligt för jag kunde som sagt inte koncentrera mig, inte ens med stängda dörrar. Så jävla irriterande.

Nu är det lugn och ro hemma, så nu ska jag plugga lite innan jag ska ut med föräldrarna ikväll!
4shambe souri!! Det är en persisk högtid där alla iranier samlas på en stor öppen plats, typ Kroksbäcks fotbollsplan. Sen finns där livemusik och tända brasor som folk hoppar över (persisk tradition haha).
I alla fall, det kommer bli kul att få träffa folk som man inte har träffat på länge :). Bl.a. Pegah!!! Har saknat henne :D.
 Kameran hänger med ikväll också.

Hajdo

Toni&Guy

Har spenderat ett bra tag nu framför eleven.se där jag har tittat på alla möjliga produkter som de har. Jag hittade en värmeskyddande produkt från Toni&Guy för bara 45 kr (50 ml), och jag vill ha den! Skitbra att den bara är 50 ml, för man kanske inte blir så nöjd med produkten liksom..
I alla fall.. den totala summan för att beställa hem den blev 119 kr på grund av alla andra kostnader, och det kändes jävligt onödigt att beställa den då överhuvudtaget..



Någon som vet en frisörsalong i Malmö som säljer produkter från Toni&Guy? Malmö har tusentals salonger, och alla salonger har olika produkter, orkar inte gå runt och leta haha.


YouTube . Muffin! Världens roligaste hund

Hahah video från igår när jag var hos sjuka lilla Danne.
Hans hund Muffin är världens roligaste och gulligaste hund. Han börjar skälla och allt möjligt så fort Danne gör sån grej med sina händer, typ trycker dem mot varandra så det kommer ett litet ljud.
Alltid lika roligt hahahha


Tack!

Tack för tipset om klänningen förresten! Ska kolla upp det :D


Ledig !

Har varit ledig idag. Skithärligt. Det var utvecklingssamtal idag i skolan, och vi 3or får inte boka tid med lärarna, så vi var lediga istället :)
Och imorgon har jag EN lektion.. så jag slutar 9.35, lite onödigt men ändå skönt. Ska stanna i skolan till kl. 10 och sen ska jag till stan snabbt och antagligen pröva de två klänningarna som jag har sett. Lovar att fota då också:)
Sen får jag se vad jag gör.. om jag är jättetrött så sticker jag hem och sover innan jag fortsätter med kemipluggandet..

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade vid halv 12 och åt varma mackor och en banan till frukost :)
Sen har jag bara legat och tittat på TV, och samtidigt läst lite i kemi då och då.

Ska duscha nu. Känner att mitt hår fortfarande är liiiite oljigt från igår. Jag duschade ju typ 2 timmar efter att jag la olja på hårtopparna, men det som stod på internet stämde haha.. det var svårt att skölja ur..

HAJDO

Hårtips

ALLTSÅ FAAAAAN

Jag kan inte komma in på H&Ms hemsida, Shop Online-sidan alltså. Kunde inte komma in på den bärbara heller, så jag försökte med den stationära.. BUT IT`S NOT WORKING ?!?!?!

Hårtips:
Ni som har slitna toppar och har ett ganska stort problem med det! :
Ta lite olivolja och smörj in alla dina hårtoppar. Gör det helst ett par timmar innan du har planerat att duscha, kanske kvällen innan eller så? Men tänk då på att lägga t.ex. en handduk över kudden, annars kanske oljan lämnar fläckar.
Du ska självklart inte dränka håret i olja, utan bara smörja in det lite. Men eftersom olja inte "torkar" så finns ju risken att kudden blir oljig.
Oljan gör att topparna får näring och samtidigt håller ihop sig. Det stärker topparna så att de inte klyvs lika lätt.
Har man torr hårbotten är olivolja även bra.

Jag gjorde det för en timme sen typ, och jag ska nog duscha snart.. orkar inte sova med det.
Det ser inte så snyggt ut direkt, håret ser ut som om det är en blandning mellan vått och fettigt hahah. Inte så snyggt, men det ska tvättas ut imorgon ! Så var inte oroliga för det

Svar på kommentar

Till dig som frågade om jag tjänar pengar på bloggen?
Nej tyvärr det gör jag inte haha :(

Jag tror att det är svårt att tjäna bra pengar på sin blogg nuförtiden, även om man har en bra blogg (som jag haha).
 I princip alla tjejer har en blogg idag, och dem som inte har det kommer antagligen skapa en förr eller senare. Det är därför det är svårt att hitta en bra blogg som är unik, för det finns flera hundra tusentals bloggar att välja bland, och typ alla tjejer skriver om samma saker. Förutom jag som är speciell. Hahah skoja.

Anledningen till att det finns kända bloggare som t.ex. Blondinbella, Kenza, Stina-Lee är eftersom de startade sin blogg för 2-3 år sen. Då visste nästan ingen vad en blogg var för något. Det visste inte jag i alla fall. Och därför följde man ju bara deras bloggar, och det var därför de blev kända så tidigt.
Om ni läser deras bloggar idag så kommer ni märka att det inte är något märkvärdigt egentligen. De lockar ju läsare bara för att de lever ett lyxliv som vi alla unga tjejer vill ha. Lyxlivet fick de eftersom de började blogga tidigt.

När jag skrev mina första inlägg så kände jag hur jävla kul det var att få skriva av sig om vad man ville. Men jag har ju märkt att man drar till sig flest besökare om man skriver om kläder och mode konstant, men det bryr jag mig inte så mycket om.. Jag skriver om det jag känner för, och när jag känner för att skriva om mode, ja då skriver jag om mode hahah. Jag tycker att min blogg är intressant som den är hihi:D, jag tycker inte om att vara falsk bara för att få en populär blogg.

Tack för att ni läser och kommenterar, det betyder väldigt mycket! Puss på er!

Hoppas jag inte förolämpade någon. Särskilt inte kändisbloggarna, för jag älskar deras bloggar! Hihi


Hmmmm blandat

Förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen! Jag brukar faktiskt sätta på datorn så fort jag kommer hem från skolan eller så fort jag vaknar.
Men idag så stack jag till Danne så fort jag vaknade, för jag hade inte träffat honom sen i onsdags. Åkte dit vid 2, kom hem vid halv 6. Sen åt jag mat och kollade på Gran Torino som förresten är SVIN BRA! Ni måste se den! Ganska coolt att Clint Eastwood har regiserat filmen och samtidigt har huvudrollen. Men i alla fall...

Efter filmen så klickade jag runt på internet för att se om det fanns någon bra hemsida som sålde studentklänningar eller överhuvudtaget lämpliga och vita klänningar. Men jag hittade ingenting..
Sen fick jag spel på både internet och min mamma, så jag stack och tränade vid kvart över 9. Tränade i lite mer än en timme, så jag är nöjd:). Idag sprang jag, cyklade lite, tränade ben & rumpa, och sist magen.
Nu sitter jag och dricker grönt te och äter ett päron :) häääälit

Hittade förresten denna klänningen på Nelly.com. 399 kr !

Den är helt perfekt för studenten, för det är exakt en sån klänning jag vill ha! Tajt vid brösten och lite lös neråt, och utan band!
Men men.. den fanns bara i large. Jag hade klickat hem den direkt om den hade funnits i S eller M.
Hade den inte passat så hade jag sålt den och sen gått ut och letat efter någon annan klänning..
Men alltså... fyfan vad den är snygg. Vill ha den :(

Har i och för sig redan sett 2 klänningar i stan som är ganska okej. Har inte prövat dem men vi får se.. på ett sätt känns det som om de är "för mycket". Men nästa gång jag går ut i stan ska jag pröva och fota :)


Lite musiksnack...

Melodifestivalen kunde inte bli mer FEJK

Det är en tävling som inte uppskattar folk som har talang, utan den består bara av få artister som verkligen är duktiga. Resten består av personer som har bra kontakter och som har lyckats skriva en dålig låt som de kan bidra med. Mer än så är det inte.
Slöseri på allt. Energi, pengar, tålamod, programtid ?
Ska någon vinna så tycker jag att EMD ska vinna. Visste inte att de båda Idol-killarna var med i den gruppen? Jahapp, lärde mig något nytt idag antar jag haha.
Har inte sett ett enda bidrag eller avsnitt av programmet, men jag hörde nyss en låt som hette "Snälla, snälla", och bara den låttiteln bevisar så dum hela tävlingen är hahahaha.
Låtarna som jag skrev när jag gick i 5an hade kunnat vinna hela Eurovision för fan. Okej där överdrev jag grovt hahahaha.
Men men, fortsätt titta ni, kan förstå att det är sjukt bra underhållning för er, det är ju därför man tittar liksom..


Älskar dagens musik, jag har många idoler som till och med är "amatör-artister". Men på ett sätt tycker jag att musiken förr var mycket bättre. Inte för att jag SJÄLV upplevde de tiderna, men ändå.
Tänk på när t.ex. The Beatles, Michael Jackson, Elvis Presley slog genom.. då visste man att de var BRA och hade talang, för annars hade de aldrig kunnat skapa sig ett känt namn.. Och de lever kvar än idag. Så tycker jag att det ska vara. Men sen kan man ju inte hjälpa att det inte är så..
Typ mer än hälften av dagens artister kommer glömmas bort så fort de lägger ner sin karriär, och så borde det inte vara.
Enligt min åsikt så ska musiken lämna ett spår efter sig, den ska påverka folk och folk ska verkligen ÄLSKA musiken. Inte bara för stunden utan för alltid.

Därför älskar jag Michael Jackson hihi :D
Man kan inte tröttna alltså! HAN E KING

Svar på kommentar

På YouTube klippet med Usher:

Nej han känner inte henne hahaha, i början tar ju dansarna upp henne på scenen, eller jag vet inte om det var dansare, men det antar jag. Jättegulligt i alla fall :D

Och tack till dig som förklarade vad bilderna betydde som Sigge ritade hahaha

Over and out

Nu är provet färdigt :) Den jobbigaste delen alltså. Bara muntligt kvar som är nästa lördag, men den tar bara en kvart så det är soft.

Alla på skolan som läser Engelska C var där idag, inklusive TONI?! Blev lite överraskad där haahah. Men ja..
På lunchen stack vissa ut på stan och åt, men jag hade med mig mini-baguetter som min mamma gjorde i morse, och lite frukter och så. Så jag sparade pengar där hihi:D Nyttigt av mig ju! Och inte likt mig heller för den delen hahaha..
Följde däremot med Toni till Espresso House på Davidshallstorg, men jag köpte inget! WIHOOO

Efter att Toni och hennes vän (minns inte vad hon hette men hon var iaf trevlig) hoppade av bussen i Persborg så somnade jag på resten av bussresan hemåt! Jag insåg hur trött jag verkligen var. Tack och lov att det är lördag och att jag slipper komma hem till en massa PLUGG.

Skulle egentligen vara med Danne just nu:(, men jag var så jävla trött så jag åkte hem direkt istället. Har tagit en liten dusch och nu väntar jag på att mina föräldrar ska komma hem från sin grocery-shopping, för de ska också köpa med mat till mig :D. Jag hoppas att det blir McDonalds, men min mamma är ju med i bilen så jag hade inte blivit förvånad om de kom hem med extra morötter till mig...


Imorse innan jag stack till skuuulan

Har hittat en ny passion... smycken! Fyfan vad fin jag känner mig när jag har fina smycken! Jag brukar aldrig köpa smycken, och dem jag redan har är så jäääävla fula att de bara ligger och ruttnar. 
Men igår köpte jag ett par örhänge som sagt, och sen fick jag födelsedagspresent från Jasmine:D:D Jag fick 3 par örhänge och ett armband, TACKK<3
Hädanefter ska jag bära mer smycken :)

Även min nya stora klämma borde nämnas. Jävligt praktiskt kan jag säga. Ska sluta använda fula gummiband. Det blev snyggare med klämma :D

HAJDO

Okejdå..

Jag hann ändå..

Här har jag alla kläderna.. jeansleggingsen ser man inte, men skit i ni vet ju hur de ser ut










JUST DET

Jag har fotat mig i alla kläderna också, tänkte lägga upp dem sen när jag kommit tillbaka från Rebecca. Puss :)


Shopping!

Ja jag träffade Rebecca och Jassi i stan. Eller först så träffade jag faktiskt Jojo och Nima, så jag promenerade lite med dem i stan medans jag samtidigt lämnade ut mitt personliga brev till några ställen.
Sen så kollade jag runt lite inne på Triangeln medans jag väntade på Rebecca & Jasmine. Okej vi ska inte dra ut på det hela. Jag handlade lite från Triangeln, och sen gick jag direkt till Gina Tricot på Storgatan där jag slösade upp resten av presentpengarna haha :D. Men jag är fett nöjd med mitt köp. Nu kommer jag nog må bra ett tag :). Har saknat den där hääääärliga shopping känslan.



Skulle testa en "leende" grej på kameran hahahah så jävla ball


Detta handlade jag hahah. Nä men, jag var först tvungen o rensa i garderoben, för jag hade inte mer plats.


Rensa rensa


Här fick jag flytta bort alla mina väskor för att få plats med kläderna. Så nu har jag alla mina klänningar här, och resten av kläderna i det "vanliga" garderobutrymmet. Fy vad intressant detta är för er hahahha..


En svart klämma och ett par örhänge - H&M


Vanligt vitt linne - Gina Tricot
 Svart midjekjol - Gina Tricot
Randigt linne - MQ


Lång svart skjortgrej med tillhörande skärp - Gina Tricot
Beige kort kofta - H&M
Svart kort kofta - H&M (samma som den beiga)


Svart cardigan - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot

Vad tycks ? :D
Nu har jag köpt allt jag BEHÖVER. Nu vill jag bara köpa saker som jag VILL HA! Hahah. Synd om mig, för nu är jag pank! FÖTTTII

Nu ska jag till Rebecca! HAR BRÅTTOM! Eller det vet jag inte. Men Jasmine är där och hon sms:ade mig för en kvart sen. Så nu måste jag sticka :)

PUSS SÅLÄNGE

Yeahh

Mmmmmmmmmmmmmmm... skola som vanligt japp. Vi skulle redovisa på kemin, vi fixade fan citroner och allt från matsalen bara för att vi ska spela upp ett drama där vi ska prata om citronsyracykeln, så vi ville vara roliga och visa citroner hahaha. Men nä, det fick bli nästa lektion istället.
Emma, Hedvig och Paulas redovisning var iaf fett rolig hahaha de berättade en saga :D




Myyyy name is Boooooooxxxxyyy! HAHA.. kolla videorna som jag la in i min blogg igår så fattar ni.

Fredags lektioner you know.. alla är trötta och stirriga och man vill liksom bara HEEEM!

Så ingen var riktigt "uppmärksam" på lektionerna. Särskilt inte Sigge.. han ritade bilder på:


MIG!
 Sigge kallar mig alltid blatte och gangster. Det är ett internt skämt, så tro inte att han förlolämpar mig eller så haha


JOAKIM!
 Hahha förstod inte riktigt denna :(


NATHALIE!
 
Jävla fransyska hahahaha hon är såååå stolt över sin nationalitet!! Ni anar inte alltså! Det är självklart jättebra, men Sigge mobbar henne för hennes nationalitet typ heeeela tiden hahaha


JOHAN!
Okej denna förstod jag inte heller hahah

Typiskt Sigge haha.. Men ja, efter skolan så skrev jag som sagt ut mina CV (Personligt brev), och så stack jag runt och lämnade det till 6 ställen. Lämnade faktiskt till några ställen som jag inte hade planerat, så dem som jag HADE planerat ska jag ta imorgon :). Hittade faktiskt inte Netto vid min skola, men jag såg den sen när jag åkte buss hahaha så jag ska lämna där imorgon efter att jag skrivit engelska provet...


Ska strax lägga in ett nytt inlägg på min shopping dag ! Träffade ju Rebecca sen i stan, och även Jassi :D hihi<3

Nu är det dags

Sådär, har precis slutat skolan och skrivit ut mina CV. Så nu ska jag ut och leta efter bra jobbplatser! Har redan ett par bestämda platser jag ska till.

HAJDO

YouTube



Okej hade MIN idol gjort så med mig så hade jag nog dött på plats :). Inte för att Michael Jackson är så himla attraktiv idag, men han är i alla fall min idol, och hade Michael gjort så för 20 år sen så hade jag nog låtit bli att duscha på ett bra tag :D hihi

Men kolla Usher.. ah så himla charmig !! Fyfan asså..
What a lucky bitch
Ni måste se hela för att förstå :)

HELGGGG

Imorgon är det fredag! ÄNTLIGEN!
Ska inte festa, eftersom jag ska upp tidigt på lördag.
Men ska nog shoppa lite imorgon :). Får se hur det blir med det. Rebecca ska nog följa med mig så vi får se hur mycket shopping det blir haha. För egentligen så brukar jag inte shoppa när jag är med andra, jag brukar oftast handla kläder när jag är ensam. Det är mycket bekvämare, och plus så gillar jag inte att dra med mig folk till olika affärer och låta dem stå och vänta medans jag prövar kläder, jag får skuldkänslor haha. Men jag vill träffa becisen imorgon så jag skiter i :D hihihi

GODNATT

Förresten, ni måste se The Reader. Vi läste boken i skolan i 1an. Jag gillade inte boken så mycket, den var lite "gammaldags" om man säger så. Nu har jag såklart vant mig, men i början när vi fick sånna böcker så var det ganska jobbigt att förstå vad man läste..
I ALLA FALL, se filmen! Kate Winslet vann en oscar för sin roll, och filmen är allmänt SUPER bra.
Har bara sett halva haha, hann inte se mer innan. Ska se lite till nu sen ska jag sova, ska upp kl 6 bara för att jag ska platta mitt hår.. orkar inte.
HAJDO

Fattig dag!!!!!

Ja idag skulle hela vår klass till Lund, vilket jag såg fram emot som FAAAN eftersom torsdagar är mina värsta skoldagar. Typ 5 lektioner, de jobbigaste, och jag går från 815 - 16.00.
Men ja. Jag och Nathalie och några andra bestämde oss för att INTE åka till Lund haha. 
Jag och Nathalie gick däremot på vår Engelska C - lektion kl 14.45 eftersom vi ska ha prov på lördag, så det var lika bra. Sen stack vi till Johan och tränade inför en redovisning imorgon, så ifall jag hade åkt till Lund så hade jag varit hemma skitsent och jag hade varit skittrött.
Så det var bra att jag stannade hemma, jag fick lite saker gjort som jag var TVUNGEN att göra.
Och om jag gör ett dåligt intryck på läraren så får jag väl acceptera det.. jag hade inte "skolkat" om det hade varit en vanlig skoldag, men jag fick offra denna dagen för att få annat gjort :)

Är snart klar med min fysiklabb YES ! Har bara slutsatsen kvar haha (det värsta men ÄNDÅ). Den måste in innan midnatt! PANIIIIK

YouTube-klipp! Watch!

NI MÅSTE KOLLA !! Shit alltså hon är så jävla speedad.
Hon har fler videos men jag lägger bara upp 1 av dem, har bara sett denna haha men den är så jävla ball





Hon här gör en imitation av samma video hahaha hon är faktiskt grym!

Dagens

Alltså oavsett om bilddagboken har blivit mindre populärt jämfört med innan så är det fortfarande den enda platsen (förutom bloggar) där folk lägger upp alla sina bilder. Vill ta bort min bilddagbok men jag kan ju inte, för det är många av mina vänner som inte har blogg och som jag fortfarande vill besöka..
Blääää

Dagens outfit





Lång tröja: Gina Tricot
Mönstrade leggings: Present
Strumpor: H&M
Skor: Minns inte
Min vanliga jacka: Zara


No makeup today :)


Danne bad mig fota.. han är liiide skum haha

Fåglar

Jag hatar när man promenerar någonstans, på ett "öppet område", och så ser man att det flyger typ hundrataaaals fåglar ovanför en i himlen. Jag får panik! Jag tänker alltid att jag kommer få fågelskit på mig :(. Det är ju så många fåglar, chansen finns väl?
Är det bara jag som tycker så? Kommentera gärna

Extreme home makeover!



Ja.. vi gör om badrummet på andra våningen. Det är det badrummet jag alltid använder mig utav, så nu känner jag mig lite "ensam". Jag måste springa ner för varje toa-ärende jag har. Det jobbigaste är ju på nätterna när mina föräldrar sover och jag måste springa upp och ner för att typ tvätta händerna innan jag tar ut linser, ta bort smink och tvätta ansiktet, gå ner igen och borsta tänderna osv. Skitjobbigt!
Typiska I-landsproblem

YouTube

Hahahahaha såg nyss att Ellen DeGeneres visade denna videon i sitt program. Sen gjorde hon en likadan när hon själv satt i ett badrum och sjöng, precis som tjejerna hahaha.
Men de är faktiskt bra! I början vill jag bara skratta men de är ändå bra hahaha



Vill shoppa!!!

Usch jag blev plötsligt sugen på att shoppa när jag såg en kompis blogg. Det känns som evigheter sen jag shoppade. Det finns så mycket saker som jag vill ha! Det finns ingenting jag behöver, men det är så mycket jag vill ha. Men jag ska inte köpa klänningar, kjolar eller jeans. Ska nog bara köpa lite vardagskläder, eller saker som kan passa till sommaren. Jag har fan mer "fest-outfits" än vad jag har "vardags-outfits". Ja.. det får nog bli lite shopping på fredag

Om detta finns i butik så ska jag nog köpa det. Om de sitter fint alltså. Ska också köpa ett par mörka jeansleggings om det finns.


Eftersom man alltid ser smalare ut i svarta kläder så brukar jag alltid köpa typ svarta eller mörka kjolar haha. Tycker faktiskt att det är snyggare på mig med. Men ska nog köpa denna i grå om den finns. Verkligen skitsnygg! Hoppas den sitter fint bara annars HAJDO

Passar bra till jeans eller shorts :)

Har denna i vit redan, och den är jättepraktist, passar till allting. Men behöver en i svart också.


Skitfin klänning till sommaren:D Med ett par höga pumps om man ska ut och promenera i stan eller så :D


Sådär

Jag misstänkte att den aggressiva kommentaren under JOBB-inlägget var från min bror, så nu har jag lagt in mitt personliga brev på min PedNet, ska skriva ut fler exemplar i skolan imorgon. Har bara en eller två kvar i min lilla plastmapp.
Har letat fram ett par nya ställen där jag kan lämna mitt personliga brev. Har bara kollat upp butikerna ICA, Coop, Netto och Lidl, och sen har jag bara kollat upp ställen som jag kan adressen på utan att behöva ta mig runt i Malmö med en massa bussar.  Har också ignorerat butikerna i typ Bellevue, Västra Hamnen, Nydala/Hermodsdal/Lindängen.
De ställena kan jag ta i helgen tillsammans med pappa som kör.

IMORGON SKA JAG LÄMNA DEM! Ja för det ska jag! Ajnaz kan faktiskt bestämma sig för att göra saker.. och även GÖRA DET


BLÖÖÖ

Jag dricker RedBull hihi. Kom hem för kanske en halvtimme sen. Slutade kl 1 idag, men jag och Nathalie stack hem till henne efter skolan för att jobba lite med projektarbetet. Skulle egentligen träffa Danne efter skolan vilket jag brukar göra varje tisdag eftersom jag brukar sluta vid halv 12 - 1, men idag hann jag inte :(. Ska träffa honom imorgon istället :D i miss you

Imorgon ska jag kanske till VeroModa, det är tydligen en REA där som startar imorgon, fick nyss ett e-mail om det.
Jag brukar inte handla på VeroModa, men ska kanske dit och titta ändå :) Har fortfarande kvar mina födelsedagspengar, och jag har fortfarande inte handlat något.. Har egentligen inte kollat runt i affärerna så mycket heller, men kanske sticker till stan en stund imorgon, we´ll seeeee

Nu ska jag skriva mitt motiveringsbrev till Köpenhamns universitet. Det kommer inte gå bra haha, jag har ingen inspiration just nu =/. Men måste skriva den idag!
 Ska nog skicka samma brev till de andra universiteten i Danmark också.. det är bara Köpenhamn som kräver det, men det är lika bra och skicka det. Man vet ju aldrig.. det är antagligen ett litet plus i kanten haha.

HAJDO

Glömde ta med mig kameran ut idag, så tyvärr blir det inga bilder än så länge !


fucking shit

Jävla skiiiiiiiiiiiiit.
Idag fick jag reda på att Cambridge provet i engelska C är NU på lördag. Ja ni hörde rätt.. nu på LÖRDAG! Då är det Reading, Writing, Listening och English in Use.
Veckan efter, lördag igen, så är det Oral Exam, fast denna gången ska jag vara i LUND och inte på skolan?! Varfööööööööööööör :( jag orkar inteeeeeeeeee :'(
Och seeeeen veckan efter, LÖRDAG IGEN, så är det Högskoleprovet!!!!!!!!
SÅ ni menar att jag ska skriva olika prov på 3 fucking lördagar framöver? Så vadå, jag kan alltså inte gå ut och "festa" på fredagarna framöver? Fan vad tråkigt. Sen kommer man vara skittrött när man kommer hem från proven också. Ni kanske inte kan förstå det, men försök föreställa er att skriva ett prov i typ en hel dag, INKLUSIVE en uppsats. Eller som högskoleprovet, prov från 8.30-16.00.

Alltså jag orkar inte mer

I´m watching you


JOBB

Varför ska det vara så jävla svårt att hitta ett jobb :(
Har någon något förslag på var man kan söka extrajobb/sommarjobb? Något ställe som kanske behöver personal? Spelar ingen roll vilket jobb det är. Jag måste bara ha något att göra i sommar annars kommer jag dö.

Har lämnat in CV på 6 ställen.. ska lämna ut några fler men ja.. jag är rädd att jag ändå inte kommer få något =/


HonHan&Sånt - dagen

Idag var det alltså HHS-dagen. Jag vaknade kl 5, plattade håret och fixade mig, tog bussen till skolan kl 6.45 och kl 7.30 skulle vi alla samlas i ett klassrum där det fanns en massa frukost till oss :D
Mitt och Emmas första pass var med klass SPIS1 kl 8.15-8.55, så vi var skiiitnervösa eftersom vi hade vårt första pass så himla tidigt. Nästan alla grupper hade 2 pass idag, men alla hade ju pass på olika tider för det är ju lärare som bokar in de olika grupperna på sina egna lektioner.
I alla fall, vårt första pass gick riktigt riktigt bra, ettorna älskade oss hahah och de var jätteintresserade av allt vi sa om könssjukdomar. Vårt andra pass var med en 3a, vilket inte gick lika bra haha. Det kändes liksom som om de ville bli av med oss haha. Kan faktiskt förstå dem.. vår åldersgrupp har fått så himla mycket info om könssjukdomar att vi inte orkar lyssna på det igen. Men ja..


 


Mums:D


Vårt första pass. Klassen skulle "blanda vätskor" med varandra hahah eller "ha sex". Vi skulle bevisa hur snabbt klamydia sprids :)


Jag och Marijana :D


Belmina och Jelena :D hihi


Mattanterna bakade kärleksmums till alla på hela skolan, och vi fick resten som blev över efter att matsalen stängde :D yeah. Jag ska få receptet av mattanterna imorgon, de var så jävla gooooda haha


Belmina blåste upp en kondom och knöt den på tröjan haha. Fashion news!


Lite ego bilder måste man ju ha. Fin tröja va :D


När man inte hade någon föreläsning så kunde man vara i händelserummet. Det var öppet hela dagen för alla människor. Man kunde gå tipsrunda, vara med i tävlingar, umgås osv. Skitroligt var det där :)


Phille och Anna :D. De tog hand om händelserummet den största delen av tiden


Phille gillar piskan minsann


Ego hihi


 Hahahah. Med denna dildon kunde man vara med i kondomtävlingen. Man skulle öppna en kondom och sätta på den så snabbt som möjligt. Filip vann hela tävlingen med hela 6.88 sekunder! HAHA. Jag fick 11 sekunder :(. Alla vi i HHS var med haha, minns inte vad de andra fick.


Lite senare på dagen :) Vårt lilla mötesrum där vi hade vår mat och våra grejer haha

Dagen

Vaknade kl 1, åt stor frukost, tog det lugnt vid TV´n, räknade 10 uppgifter i fysik, läste genom redovisningarna inför imorgon om Könssjukdomar, sen vet jag inte vad jag har gjort mer.

Ska snart duscha och äta, och sen ska jag nog försöka läsa minst 50-60 sidor i Brott och Straff. Har fortfarande runt 450-500 sidor kvar, och den ska vara utläst torsdag nästa vecka, alltså inte nu på torsdag utan nästa torsdag.. I am screwed..

Jag är ju också jättesmart.. Jag borde ha läst boken INNAN istället och gjort fysiken NU. För nu på kvällen är det en massa bra program och filmer på TV, så jag kan ju inte koncentrera mig när jag läser...

Så mycket jag har att göra framöver.. det är helt sjukt.

  • En fet bok
  • Projektarbete
  • 3 prov
  • En labbrapport 
  • Och annat som kommer komma upp..

 ..SKA VARA KLART INNAN PÅSKLOVET. Alltså 4 veckor.

Ät bajs, nu är jag på dåligt humör


Davis Cup demonstration? Ni skojar va?

Alltså förlåt.. men det är SÅÅÅÅ löjligt att all demonstration var pga en jävla match? Ni skojar med mig va? Så allt kaos var pga att Sverige skulle möta Israel på tennis? MENAR NI ALLVAR?!
Förlåt mig alltså, jag tycker faktiskt att hela detta ämnet är väldigt hemskt och sorgligt. Tycker det är synd att ingen får som de vill, jag förstår att palestinier vill ha tillbaka sitt land, men seriöst.. vad ska en demonstration mot en TENNISMATCH göra för skillnad? Om ni nu vill göra någon skillnad så hjälper det inte att ta bussen in till stan och ta på en luva så att ingen känner igen er och börja kasta en massa grejer på polisen. Hela denna grejen med matchen var bara slöseri på energi. Och alla som var med i demonstrationen fick ju verkligen Malmö att se mer vänligt ut! Bra jobbat! 
Till och med jag som är från Iran önskar att allting var mycket bättre, det gör jag verkligen. Jag är inte på någons sida överhuvudtaget, för båda sidor har rätt, och båda sidor har fel. Jag klarar inte av krig och sånt, och allt det om Gaza bara skar in i hjärtat på mig precis som allt annat som händer i världen. Men snälla.. demonstration för en match? Så folket menar att de ska få tillbaka sitt land bara för att de demonstrerade mot en match?

Jag är jättekass på att följa allt som händer i världen om jag ska vara ärlig. Jag brukade läsa Metro varje morgon på min dagliga långa bussresa, men nu har jag inte läst en tidning på skitlänge. Så varje gång jag hörde om Davis Cup så förstod jag ingenting? Men nu gör jag. Man har demonstrerat mot en match mellan Sverige och Israel.
Det låter ju jättevettigt.

Hoppas inte att någon tar illa upp. Jag menar bara att man ska få låta folk spela en vanlig tennismatch utan att en massa politik ska blandas in. Och om man verkligen vill göra någon nytta så hjälper det inte att göra någonting här i Malmö.
Men man vet ju aldrig, vi kanske får se någon förändring snart.

Tröttis

Fyfan vad jag är trött. Orkar inte skriva något särskilt.
 Jag kom hem för typ en timme sen. Har varit med Danne sen i eftermiddags, och sen kom Levent vid 22-tiden. Vi tog det lugnt hos Danne och sen spelade D och L något fotbollsspel en stund, nördar! Vid halv 12 körde Levent oss alla tre till Stippes där vi åt nattmat :) Det ångrar jag just nu, mår fett illa..
Kunde ha hållit mig tills jag kom hem. Men jag blev sugen, hade pengar på mig, och var hungrig.. så jag åt såklart!
Levent köpte skitmycket mat till sig själv men han åt knappt något av det haha psyko!

       



Ny frissa!

Har klippt mig idag !
Min brors tjejkompis Maria klippte mig idag !!!
Hon sa att det var sjuuuuuukt slitet, hon blev jättechockad med tanke på att jag var hos henne för bara 2 månader sen!!  Hon ville klippa mig kort för att få bort allting. Men jag sa att hon bara fick klippa av en stor bit, men inte ALLT! Hon sa att det var helt okej, men då måste jag komma tillbaka om två månader och klippa de sista 2-3 centimeterna så att mitt hår blir helt friskt :).
 Så innan studenten ska jag till henne igen för att klippa bort det sista av det slitna håret, och även färga håret hihi yey :D



Fick beslutsångest, så jag lägger in båda bilderna haha :D



Nu ska jag äta och sen åka till Danne HAJDO :D


Dags att nanna

Nä, nu ska jag nog sova

Har haft huvudvärk i princip hela dagen. Har bara legat i soffan och degat och ätit en massa skräp.

Tog en dusch för en timme sen ungefär, och det kändes jävligt avslappnande. Ska även klippa mig hos Maria imorgon, inne på en salong på Caroli City, så det var väl lika bra att duscha håret idag så slipper hon göra det imorgon.
Hon ville att jag skulle komma dit halv 1, så jag har planerat att vakna halv 11. Det är FÖR tidigt för mina sömn-vanor. Men det klarar jag väl. Kan ju köpa en kaffe medans jag ändå är ute i stan. Hade även tänkt lämna ut några CV till några ställen i Värnhems-området när jag väl är i närheten. Efter att jag har klippt mig alltså.

Sen ska jag nog hem till Danne. Men om jag blir färdig tidigt så åker jag nog hem först innan jag sticker till honom.

Tittade på Snakes on a plane innan på TV, och jag tyckte faktiskt att den var ganska hemsk :( Stackars alla som dog av ormbetten.. det är en väldigt hemsk död :(




 


Gifflar och mjölk.. mums

Kom precis hem från skolan :) Har haft huvudvärk hela dagen, och det är jobbigt med tanke på att jag brukar få huvudvärk kanske 2 gånger om året haha. Köpte med mig gifflar och en bok :)



Vet inte vilken bok det är men den verkade bra hahaha var tvungen att köpa den. Varför gillar jag att köpa böcker? Jag kommer ihåg att jag var prenumerant (tror det stavas så) i en bokklubb när jag var typ 10-11 år. Beställde hem alla Sabrina Tonårshäxan böcker haha, och vissa Kitty-böcker. De var faktiskt jättebra haha



 

         

hmm första bilden är från sista lektionen haha. Emma skrev något skumt på en lapp som ingen av oss fattade.. hon skrev det från ingenstans? haha
Sen när vi slutade skolan så öppnade jag, Hedvig och Nathalie våra presenter eftersom vi alla 3 har fyllt år under lovet hihi :D Tack tjejer!

Efter det så gick vi till klassrummet där Händelsecentrumet ska vara på Måndag. Då är det Hon&Han&Sånt-dagen över hela skolan. Alla ska redovisa om olika saker inför andra klasser. Typ jag och Emma ska prata om könssjukdomar, och några andra ska snacka om något annat. Vissa ska ha filmvisning, några andra ska hålla i tävlingar & lekar osv. Sen får lärarna boka in det dom vill att deras klass ska vara med på. Det är då vi som läser kursen Hon&Han&Sånt som håller i allt detta. Det är det "största" projektet vi gör i kursen:). Skitrolig kurs!

Händelsecentrumet ska alltså vara i ett klassrum som är öppet hela dagen för alla på hela skolan. Man kan komma in och ta broschyrer, ta kondomer och godis, fråga frågor, titta på alla bilder och roliga fakta som vi har lagt upp på väggarna, titta på det rullande bandet om Preventivmedel som ska visas på en stor skärm osv. Jätteroligt :)
Sen har vi även satt upp en massa papper på hela skolan där det står om olika saker. Typ om HHS-dagen och om roliga fakta osv haha skitball. Allt för att folk ska ta del av denna roliga och speciella dag på Malmö Borgarskola:)


Presenterna som jag fick av tjejerna!

Ett par trosor från Victorias Secret (Hedvig köpte dem när hon var i USA under lovet)
En vit och jättesnygg T-Shirt, sexiga mönstrade leggings och svarta hotpants från Gina Tricot
Tack mina kära vänner!! <3
Älskar kläderna!


JAG VAR MED I DANSK TV

HAHAHA kolla här

http://news.tv2.dk/?menu

Vet inte hur länge videon kommer vara uppe med tanke på att de visar "senaste nyheterna"

SÅ JÄVLA FETT

i Danmark heter jag numera

AGNAS AFARSEABE
hhahahhaha

De bad mig bokstavera mitt namn i mikrofonen, smart ?


Fler bilder från idag :)

Fick digitalkameran idag i posten :). Det är kameran som min bror fick men inte har någon användning av. Så jag slipper köpa en från butiken, och han slipper ha den liggandes hemma utan att användas

.


Måste bara köpa ett minneskort. Själva kameran har bara 25 MB eller något haha


GB-Ajnaz med Fredriks mössa hahah fyfan


 Engelska C - lektionen idag. "Uppsatsen" skulle vara typ en sida, det var bara en vanlig övning så man skulle lämna in den när den var färdig. Läraren rättade direkt, fick VG wihoo. Skrev den på 5 minuter så jag är faktiskt stolt haha.

Brukar få mellan VG och MVG på alla mina uppsatser, men däremot så får jag typ bara G Cambridge-proven som vi gör (övning inför det riktiga provet den 14 mars). Alla LÄS-prov har jag fått G på, men på alla andra ORD/MENINGS-prov får jag VG på. Men ändå fick jag TP i omdöme förra terminen? Vågar inte ta upp det med läraren, är rädd för att hon kommer straffa mig hahaha.


Shopping

Ahh äntligen kan jag ta det lugnt. Slutade skolan kl 4 idag och sen gick jag till stan med Danne :) Träffade även Rebecca och Johanna :D:D hihi.
Handlade lite grejer idag. Köpte ett par vita vanliga skor från Stadium, och ska köpa ett par liknande fast i svart färg från en annan butik. Funderar på att köpa dem i grå också haha. Men inte nu. Ska inte slösa alla pengar på det.
Danne lät mig inte handla de svarta skorna idag hahaha han blev arg för att jag bara impuls-shoppade :( men så är det alltid när man har pengar att handla för under en väldigt kort period hahaha.



Köpte även en Stephen King bok som heter Cell. Har ingen aning när jag kommer hinna läsa den, men den kostade bara 29 kronor så det var billigare än billigast.
 Vill köpa några böcker till imorgon men jag vet inte hur länge rean pågår.. Jag gick inte ens in i affären haha jag stannade precis i början av butiken när jag såg de engelska böckerna. Älskar att läsa böcker från engelska författare på originalspråket.

MEN SKIT I DET NU





Youtube

Har lagt in en video på Youtube, men den "laddar" fortfarande så den går inte att titta på ännu. Och nu måste jag verkligen sova så jag lägger in den imorgon istället. Puss

Tänkte lägga upp en video på när jag sjunger When You Believe tillsammans med en tjej i min klass på vår skolavslutning i december-08, men filen är 70 MB så den tar skitlång tid att ladda upp. Jag gör det nog imorgon :) Titta förbi då


Ska vi slåss?!?!?!

Haha skojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juuuu

Är hyperaktiv idag.

Tränade typ en halvtimme ikväll. Har bestämt mig för att (försöka) träna minst en halvtimme varje dag. En halvtimme är liksom ingenting, problemet ligger inte i tidslängden, utan problemet är att jag aldrig ORKAR resa mig och gå till gymmet.. även om jag bor 2 minuter därifrån.. Men när jag väl är där så orkar jag träna. Jag måste sluta lata mig.

Men jag har lovat mig själv att försöka träna varje dag, och eftersom jag säger FÖRSÖKA så är jag även beredd på att acceptera att det kanske inte blir exakt varje dag. Men nu ska vi vara optimistiska :)

Kan kanske börja med att sluta äta så mycket choklad som jag gör. Det är den allra största boven. Jag äter inte skräpmat ofta ALLS. Det kanske blir någon hamburgare någon helg, men det händer inte ens VARJE helg. Så det är chokladen jag måste skippa. Ska faktiskt gå och köpa frukt till mig själv. Frukt som jag kommer att äta och som jag tycker om. Sen ska jag ta med dessa frukter till skolan och mätta suget med det istället:)
 Men alltså jag är relativt nöjd med mig själv, men när jag pluggar så mycket som jag gör så behöver jag verkligen röra på mig lite. Trapporna i skolan räcker inte haha.

Sen är det ju studenten och sommaren snart! Måste ju träna inför det ! Har 3 månader på mig att komma i form! Det fixar jag nog, I HOPE *knacka i trä*

Har 500 sidor kvar att läsa i Brott och Straff, och den ska vara utläst om exakt 2 veckor. Men jag fixar det! Kom igen peppa mig!!!

Ska nog stänga av datorn snart och läsa lite

Fler bilder från helgen

Fler bilder från helgen med min kusin, hennes man, och min bror :)


Flygplatsen


Fint Ajnaz.. fint..


Alkohooool i bluuudet


Go Nasser, Go Go..


Hon är en poser, det går i släkten liksom haha


I love this picture :)


Vi fick värsta tjugge armarna båda två, men skit i hahaha


She was so happy


Yey :D

Hihi

På bussen påväg till Danne



Sånna emo bilder hahahaha, men jag ville egentligen bara se hur jag såg ut. Det var ett jävligt bra tag sen jag tog bilder på mig själv.
 
Danne fick springa upp och hämta Muffin, för så fort någon öppnar dörren så springer Muffin alltid högst upp i byggnaden och vägrar komma ner förrän man går upp och hämtar honom hahah psyko hund

Allergisk mot nickel? Tydligen..

Det var en rolig biologilabb i början... Det var en sån där "Smått & Gott" labb där vi fick göra lite olika grejer. Vi skulle testa våra sinnesceller. Känsel, lukt och det dära.
Vi skulle rita en kvadrat på vår handyta, och sen skulle vi trycka på olika punkter i det området. Sen skulle vi räkna hur många gånger vi kände kyla, värme och smärta i det området, inte bara hur många gånger vi kände tryck. Vi använde olika spetsiga saker som var varma eller kalla. Faktiskt coolt som fan! Man tror att man känner t.ex. kyla överallt, men tydligen inte. När vi skulle testa smärta så använde vi en nål hahha och jag blev helt RÖD efter en stund, för jag hade stuckit mig själv så många gånger.


Kolla den lilla kvadraten HAHA helt röd. Stackars mig

Okej fram till poängen nu.. jag fick en allergisk reaktion av ett skjutmått som var gjort av NICKEL. Vår lärare borde ha sagt det i början av lektionen, men egentligen hade det inte spelat någon större roll för mig, för jag visste ju inte ens att jag var allergisk? Är inte förvånad om jag ska vara ärlig, sånna saker händer mig hela tiden. Har levt med olika allergier under hela mitt liv.

Tänker inte förklara vad vi gjorde med skjutmåttet, men vi skulle trycka med spetsarna på skjutmåttet på olika ställen på kroppen, bl.a. näsan, kinden, fingerspetsen, handytan, underarmen och ryggen. Jag fick röda prickar på alla dessa ställen förutom på kinden och fingerspetsen, för där behövde vi inte trycka hårt.


Ja man ser ju lite grann, sånna prickar fick jag överallt. Men de gick bort efter typ en timme. Men blev ändå chockad över hur känslig jag var.. tänk att jag bara tryckte med skjutmåttet på min hud..

ÄNTLIGEN

Har glömt att läsa de bloggarna som jag vanligtvis brukar följa, så jag såg nyss att Tannaz har köpt skorna som jag VÄNTAT på i evigheter! ÄNTLIGEN är de ute i H&Ms butiker !!

YESS måste gå och kolla imorgon bara för det.
HAJDO

Litchi

I like Litchi




"Ny" dator

Förresten, jag har fått min brors gamla bärbara dator eftersom han har fått en ny från Telenor när han tecknade något abonnemang hos dem. SKITSNYGG är hans dator, I am jealous. Men skitsamma, en vacker dag ska jag köpa en bra och snygg dator till mig själv :) Just nu behöver jag bara en bekväm och FUNGERANDE dator, och det är den här datorn.

Nu kan jag äntligen se film var jag vill, och jag kan även skriva arbeten och sådant var jag än är :D. Har även trådlöst bredband i hela huset, så det är nice! Det enda problemet med datorn är att jag måste ha i laddaren till batteriet hela tiden, för batteriet klarar sig inte på egen hand. Men jag ska ju ändå inte ta ut datorn ur huset, så det gör inte så mycket.


Lite fläckig dator



Någon som vill köpa en stationär dator haha? Vi har två heeeelt nya stationära datorer, och nu har jag ju den bärbara så det känns lite onödigt att ha 3 datorer hemma, det är ändå bara jag som använder dator :( KOM IGEN KÖÖÖÖP hahah

Först på disko.. skämmigt!

Alltså, eftersom jag har Print-Screenat bilderna från Nathalies fest (från hennes Facebook alltså) så går de inte att ladda upp på bloggen? Det står att de är i "fel format". Men ja, jag får väl be Nathalie skicka över bilderna genom MSN istället.

Igår var jag då hemma med min familj, min kusin och hennes man har rest från Iran till Ungern, för att sedan kunna resa hit till Malmö till oss :). Och eftersom de bara ska vara här till imorgon så ville jag och min bror ta med dem ut och visa stan. Så igår åkte vi till stan på kvällen, och tyvärr kunde inte min kusin & hennes man komma in någonstans eftersom de inte har legitimation, även om de är 25+ och borde kunna komma in överallt.
Men ja, så vi gick till slut till Slagthuset (Malmös största disko) och vi visste inte att det öppnade kl 12, så vi var där 20 minuter tidigare. Där fanns inte en enda själ, och jag och min bror började skratta som fan hahaha. FÖRSTA PERSONERNA PÅ DISKO?! Det har aldrig hänt förut. Speciellt inte för min häftiga bror. Men det var lite pinsamt för mig också eftersom det var min första gång på Slagthuset. Men det var ändå jävligt roligt. Så man kan väl säga att det var en speciell upplevelse att gå dit med sin bror OCH ÄVEN vara först där. Töntigt haha. Men ja.. min brors kompis var vakt och kunde fixa in oss allihopa. Åldern var 20+, så han fick fixa in mig med. Men det gick bra :D Hade faktiskt skitroligt där också, och jag gillade stället som fan. Ska lätt dra dit igen.
Pappa hämtade oss kl 2 :)



Jag och Zahra

Fler bilder kommer sen, jag tog inte med mig kameran in, så jag får be min bror skicka bilderna som han tog med sin mobil.



hahahahaha lägg märke till Nassers persiska moves precis i slutet!

RSS 2.0