Yeeeey bowlingkväll !

Ahhh jag är så sömnig ! Ville börja med att säga att Toni fyller 19 år idag !!!!! Och Burda fyller också år idag ! Grattis till er båda :D (L)

Igår var jag i skolan som vanligt, men fysiken var inställd så jag slutade 1 timme tidigare! Wihooo! Stack hem och fixade mig och åkte sedan till Danne vid 18-tiden. Vi skulle egentligen gå till hans kompis inflyttningsfest vid 22-tiden men vi gick aldrig dit, så vi softade hemma hos Danne istället.. Vi stack även till Heleneholm och åt på McDonalds, träffade Toni där, och sen promenerade vi alla 3 tillbaka. Vid halv 12-tiden hämtade Levent upp oss 3 och så åkte vi till Big Bowl och bowlade i två timmar. Såååååå kul det var hahaa. Ska aldrig mer gå på bowling på dagen! Nätter är mycket mycket roligare, det finns skitmycket folk och jättemånga dansar osv.. Ja det var jättekul i alla fall.
Jag vann en omgång! WIHOOO. Det är jag som är P (stod för Pimp). Det var Levent som döpte oss hahaha

Efter bowlingen körde vi runt i stan lite. Levent åt på Stippes så vi höll honom sällskap, och sedan åkte vi hemåt men Levent hittade ingen parkering så vi körde tillbaka till stan ett par rundor hahah. Toni och Madde (hon kom till bowlingen mot slutet) fick spel och ville hem så vi släppte av dem och sedan körde Levent, jag och Danne runt en stund till haha. Sen sov jag hos Danne :) jättemysigt.. <3

Och ikväll ska jag på bio med mamma och se Benjamin Buttons bla bla minns inte vad den hette haha. Vi ska ta bussen nu 19.16 för vi ska hämta biljetterna innan 20.15 och sen ska vi också hinna äta något ute.



FANFANFAN

MEN NEJJJJ! Nu har brännaren varit igång sen kl. 18.30, men nu ska den helt plötsligt lägga av?! Jävla skit också. Nehepp.. får väl försöka bränna EN av filmerna istället för alla 4 på en gång..

Ska snart läsa lite i boken hihi.. GEEEEK



Men orka 99 nya inlägg hahahahaha
Har försökt att ta bort vissa bloggar ur min lista, men jag tycker att det är så himla kul o läsa så jag vet inte vilkas jag ska ta bort haha! Det är sånna här tillfällen jag stör mig på hahaha.. nä jag ska nog hoppa över vissa bloggar idag, jag orkar inte gå genom 99 inlägg! Sorry people
Måste lära mig att kolla varje dag annars samlas de bara på en hög! Fan vad ni ska vara aktiva ! hahaha

"Om jag kunde drömma"

Usch.. blev klar med arbetet för en timme sen typ, och har bara tagit det lugnt framför datorn sen dess. Datorn är så jäääävla seg! Håller på o bränna 4 filmer på en skiva, och om jag visste att det skulle ta SJU TIMMAR så hade jag gjort det imorgon innan jag gick till skolan istället.. men nu får datorn vara på över natten istället. Kommer säkert vakna mitt i natten ändå..

Skitrolig lektion igår hahaha vår fysiklärares son var tvungen att vara med på lektionen men han var så himla busig! Vår lärare stod och hade genomgång på en tavla, och under honom står hans son och ritar på tavlan som är längst ner HAHA så himla söööööt var han!!! (Ungen allså)


Hahaha..

Idag köpte jag denna.. .. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig längre!
Tre av mina vänner i skolan vill gärna låna ut boken till mig, men jag kunde inte hålla mig från att köpa den idag när jag var på Hemköp med några i klassen. Efter att jag köpte den så såg jag att den var liiiiite sliten, särskilt på kanterna av omslaget, men skiiiiiiiiit samma ! Har redan läst 20 sidor på bussen påväg hem, och den är SKIT BRA! Ångrar inte mitt köp överhuvudtaget :)
Ljudböcker och filmer är skit, men böcker is tha shiiiiit :D HAHA skoja sån nörd.
Nä men jag ville faktiskt ha boken på engelska, men det får bli uppföljaren på engelska istället !


Tråkigt utseende på en tråkig dag.. ingen stor nyhet

snabbt inlägg, skriver snart igen !

Ahh jobbig vecka, och VAD VAR DET JAG SA, boken i svenska ledde inte till någon diskussion nä.. vi skrev uppsats istället! :@. Men uppgiften var inte så svår så det gick ändå ganska bra..
Ska bara skriva klart mitt arbete i Hon&Han&Sånt som ska in imorgon, sen skriver jag ett nytt inlägg om andra grejer än skola :D
PUSS SÅLÄNGE

Reaktion från linas blogg, OVERSIZE

Blev nyss inspirerad av Linas blogg, inlägget Oversize
Hennes blogg är så jävla bra, så jag tycker faktiskt ni ska kolla in den istället för att jag ska återberätta hennes inlägg.

Inlägget fick mig att tänka på en sak... att jag också är så jävla trött på att höra om folks problem KONSTANT, när personen i fråga bara har sig själv att skylla ändå! Om ni har problem, visst ni får gärna tala med mig om det, jag älskar att lyssna på folks problem och ge råd, men gör något åt saken istället för att gnälla heeeeeeela jävla tiden!
Folk klagar på sin vardag hela tiden, när det egentligen är DOM SJÄLVA SOM SKAPAT DEN! Om ni inte är nöjda med era liv, gör det bättre? Gör saker som gör er lyckliga, gör saker som ger ert liv en mening. Sitt inte och böla och smitta alla andra med er negativitet.

I Linas blogg pratade hon om personer som klagade på sitt utseende, och det var där jag reagerade och höll med. Hon beskrev att folk som nu tycker att de är "tjocka", inte ska klaga över det, utan istället sluta äta skitgrejer och gå och träna! Sluta gnäll när det faktiskt finns saker som ni kan göra!

Jag tycker att jag själv är snygg. Klart att jag inte hade klagat om jag gick ner ett par kilo, men jag är ändå ganska nöjd. Men däremot så har jag otroligt lätt för att gå upp i vikt. En veckas skräpmat-ätande gör att jag går upp 1-2 kg, och det har hänt, så jag sitter inte här och hittar på.
Alla i min familj är överviktiga, främst mammas sida av familjen, och det är där jag har ärvt generna. Jag KAN bli hur smal som helst om jag vill, men det kräver mycket energi och motivation.. motivation som jag inte har för tillfället haha.
Och jag äter faktiskt ganska dåligt. Jag äter inte alls skräpmat ofta, MEN jag dricker mer läsk än jag borde, och jag älskar choklad. Jag är även medlem på Fitness24Seven, men jag tränar inte så ofta som jag borde, så jag har mig själv att skylla. Av den anledningen så klagar jag heller inte, för det är val som JAG gör, och ingen annan.

Men nu ska jag sticka och träna för att hålla min sexiga kropp i form :) hahha

Ögonproblem..

Revolutionary Road var skiiiitbra ! Verkligen värd att se!
Den får betget 4 av 5. Skitbra skådespelare och verkligen en bra historia..

Just det.. jag var på synundersökning idag för att få nya linser, men jag fick inga haha.
För 9 månader sen köpte jag nya linser (för 6 månaders användning), men efter endast 3 månader fick jag byta dem till en ny styrka (jag fick alltså nya linser för 6 månader).
Efter ytterligare 4-6 månader (alltså nu nyligen) så såg jag dåligt i dem igen.. Jag behövde samtidigt nya glasögon, så jag bestämde mig för att köpa nya glasögon och skita i linserna ett tag. Har använt glasögonen ända sen jag fick dem, eftersom jag ändå inte ser bra i linserna, och jag kunde inte lämna tillbaka linserna IGEN, så jag sket i dem. 

Hon som fixade glasögon åt mig sa att jag borde kolla upp ögonen hos en läkare för säkerhets skull eftersom min syn hade försämrats så snabbt.
Har en tid hos en privatläkare den 19 februari, så fram tills dess bad optikern mig att bara använda glasögon och vänta med att köpa nya linser förrän jag varit hos läkaren. Hon sa att det antagligen inte är något farligt, att detta kan hända många, men att det heller inte är vanligt, så det borde kollas upp.
Så.. där har ni hela historien.
Sammanfattning:  
För 9 månader sen : -3.75
För 6 månader sen (alltså efter 3 mån.) : -4,00 (försämrats ett steg)
Typ Idag : -4,75 (försämrats tre steg)
Oftast försämras mina ögon med ett steg var 6:e månad

Imorgon har jag studiedag, så jag ska sova gott.
Nu måste jag fortsätta läsa så att jag KANSKE orkar se en film senare ikväll :)


tråååååkigt

Orkar inte skriva så mycket nu, vill se film.
Idag har jag bara varit hemma och latat mig.. Men jag har däremot varit duktig och läst exakt 100 sidor i boken i svenska. Den är såååå tråkig och jag förstod kanske 20% av vad jag läste. Det är synd om mig ifall vi ska skriva uppsats på boken säger jag bara.
Jag började läsa vid 4-tiden och blev klar innan jag stack och träna en stund, alltså vid 9-tiden.
5 timmars läsande från och till.. ganska imponerande tycker jag :)
Har 180 sidor kvar.. BULL!
Men det tog liksom 5 timmar för 100 sidor.. så jag tror jag hinner läsa ut den på 3 dagar. Ska belöna mig själv FETT mycket om jag lyckas hahah.
Någon som har ett förslag på hur jag kan belöna mig själv?

ETT TIPS
 på hur ni vet vilka filmer ni borde se, men som inte kommit ut än: Gå in på www.sf.se och tryck på Kommande Filmer. För ett par månader sen såg jag att det fanns en intressant film som hette Revolutionary Road med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet, men det stod inget om vad filmen handlade om? Och det fanns heller ingen bild? Så jag sket i det. Men idag såg jag på trailern på TV ! AHH jag måste seee den! Den verkar superbra!



Mysdag & Dagens outfit

Ahh fyfan är så himla trött.. har nyss kollat genom typ 51 nya blogginlägg på www.bloglovin.com. Skitbra sida, men det var ändå lättare att bara trycka på alla bloggar en och en direkt från Mina Favoriter haha.

Var med Danne hela dagen idag och det var jättemysigt, är så himla glad när jag är med honom. Vi tittade först på TV och sådär, och från ingenstans blev han sugen på att hyra film så vi begav oss till Hemmakväll för att hyra film. Det tog oss kanske en kvart tills vi hittade någon bra film. Jag hade redan sett vissa filmer, och Danne hade redan sett vissa filmer. Till slut blev det Sweeney Todd. Lite skumt att fimen delvis var en musikal, men den var väl okej. Vi missade en stund av filmen, men ja.. sånt är livet haha.


Dagens outfit !
Stövlar: DNA
Strumpor: H&M
Strumpbyxor: H&M
Långt "linne": Gina Tricot
Halsduk: för gammal för att minnas, men jag tror Veromoda?
Jacka: Zara
Väska: Wedins

 
De hade klippt Muffin hahaha så sööööt, han ser ut som en liten valp nu



Rebecca har bilderna från igår på sin blogg. Jag kopierade bara en gullig bild på mig och Danne haha.


Jag ville inte vara med på bild, men han tvingade mig, så ja.. det är förklarigen hahaha



Så kul vi hade igår !

Ja igår åkte jag och Rebecca till stan, köpte sprit, och sedan träffade vi Dajana och Dzenita vid Stenkula :D. Vi tog bussen därifrån till Milad och Yoshi och Danne (inte min Danne), för de bor i en lägenhet tillsammans (tror jag). Där drack vi lite och så, vi hade skitkul, men vi var inte där så jättelänge, kanske 1 och en halvtimme. Sedan promenerade vi till Chokladfabriken som låg i närheten av där vi förfestade, bara en bit därifrån.
Hade skitkul på Choklad haha vi dansade för fullt och där var jättemånga som vi kände, så det var skitroligt. Träffade två killar från klassen också haha Ivan och Nobbe, och jag och Rebecca dansade lite med dem också.
Vid 2-tiden kom Danne och hans vänner dit, blev helt glad och överraskad:D. Han sa att han inte skulle komma, men att hans vänner skulle komma senare mot kvällen! Jag hoppade upp och ner när jag såg honom haha hade saknat honom jättemycket :(.. baby
Kl 03.51 tog jag, Rebecca och Danne sista bussen hem :)





Fler bilder kommer senare, måste först få dem av Rebecca. Ni kan säkert se bilderna på hennes blogg innan ni ser dem på min, för jag ska snart utåt, ska vara med Danne, och jag vet ej när jag kommer hem. Pussssss

Fresshhhh

Tittade på Twilight igår, den var verkligen skitbra! Kan vara ärlig och säga att jag förväntade mig att den skulle vara bättre, för alla har höjt mina förväntningar haha. Men den var jättebra. Ska läsa boken snart, efter att jag har läst klart boken som vi fått i Svenska haha.

Ikväll blir det festuuuuu med Rebecca :D. Vet inte om fler ska följa med, kanske Jasmine, men hon skulle upp tidigt imorgon och gå på praktik så hon kunde kanske inte gå ut =/. Det är så typiskt att nästan varje gång JAG är med och festar så är inte Jasmine där, eller tvärtom hahaha :(

Har nyss ätit vitlök till maten :( en riktig vitlöksklyfta alltså. Vi äter hela vitlöksklyftor till maten haha, it´s a persian thing. Inget rivet eller så nää.. men ja.. haha

I.love.Shoes


Älskar mina små älsklingar.. båda är från Forever21. Synd att de inte är mina bara...
Bestämde mig för att köpa dem för 2 veckor sen. På hemsidan stod det att om man handlar för mer än $75 (75 dollar för er mindre smarta därute i Sverige), så får man gratis frakt! UNDERBART tänkte jag då, för 75 dollar är typ 650-700 kr? Och det är ingenting med tanke på att båda skorna BARA blev 44 dollar sammanlagt.
Jag skjöt upp köpet eftersom jag inte ville ha något mer från hemsidan, så jag kunde inte samla ihop grejer för 75 dollar.. Men igår i skolan så beställde jag, Hedvig och Paula grejer tillsammans för ett värde av 110 dollar, SKITBRA! Vi trycker vidare för att beställa, skriver in adress bla bla bla.. och sen kommer det.. gratis frakten gäller bara i USA! JÄVLA FITT BAJS SKIT! Frakten blev typ 500 kronor och jag hade inte haft något emot att dela på det med de andra tjejerna, men Hedvig köpte bara en väska för typ 100 spänn, så jag förstår att hon inte vill betala det dubbla bara för fraktens skull.. så vi sket i det.
Jag kom hem och kollade vad frakten blev för bara skorna, och det blev typ 40 dollar, så sammanlagt blev allting typ 700 kronor för 2 skor och frakt. Skitbra pris tycker jag. Men ja.. vet inte vad jag ska göra.

Friiiii

Hej idag är det min FÖRSTA fria dag från läxor, prov osv.. ahh så skönt. Har bara varit i skolan i 2 veckor sen jullovet var slut, eller 3? Iaf.. det känns som om jag varit i skolan i typ 2 månader. Har i och för sig mycket o göra i veckan, men jag förtjänar lite fritid så nu ska jag bara ta det lugnt och se Twilight med mamma :)

Gick till biblioteket idag och ville låna Om jag kunde drömma (Originaltitel: Twilight), men alla exemplar var redan utlånade :(. Bibliotekarien kunde skriva upp mig i lånekön, så att jag får ett mail när en bok har blivit inlämnad, men de skulle precis stänga så han bad mig återkomma imorgon istället. Funderar på att köpa boken istället.. kommer ändå aldrig hinna läsa ut boken på en månad, vi får bara fler och fler böcker i skolan. Så fort en är utläst så får vi en till.. har aldrig tid att läsa böcker som jag själv vill läsa. Synd, men sant..


Bilder från Umeå

Bilderna är från olika tillfällen under helgen, orkar inte sitta och skriva under varje. Bilderna är från flygresan dit, själva ceremonin, middagen på Heddys pappas restaurang, efterfesten. Och sedan bilder från morgondagen när vi åkte till stan och sjukhuset för att tömma min brors skåp. Har däremot inte bilder från själva tiden vi var ute i stan.. my mistake, glömde kameran haha.


2009-01-19

Ahh jag lovar ni ska få se bilder från min helg i Umeå. Jag orkar bara inte ladda upp alla bilder en och en, det är skitjobbigt att göra det här på bloggen.
Har lagt in de flesta bilderna på min bilddagbok på datumet 18 januari (tror jag). Ska lägga in resten senare. Har inte tid att göra det just nu, måste börja plugga till mitt prov på torsdag, har inte börjat än =/

Förresten, jag var med Danne en stund efter skolan idag hihi :D


Muffin somnade hahahha så mycket jag skrattade alltså, han sov såhär?! Upp och ner?! Fan vad coolt haha

hajdo


Back from Umeå

Är hemma nu, resan var ganska lång. Eller första resan från Umeå-Sthlm var ganska enkel. Vi hade liggvagnskupé, så den bestod bara av sängar. När vi kom in märkte vi att varje rum hade 6 sängar, vilket betydde att vi skulle dela kupé med två andra personer, och det var ett äldre par. Så vi fixade sängarna direkt, och efter en halvtimmes resa så la jag mig i sängen, läste några sidor i min bok, och sen somnade jag haha, jag sov under hela resan.

Sen bytte vi tåg i Sthlm men vi hade lite mer än en timmes paus, så vi gick till McDonalds och åt frukost.
Resan från Sthlm-Malmö var jättebra. Det var vanliga sittplatser men de var jättestora och bekväma så allting gick galant. Jag sov också i 2 timmar så det var skönt.

Det jobbiga med hela resan från Umeå var att vi bar på 13 väskor. En av dem var en enorm påse med sänggrejer till Araz lägenhet, och en av väskorna var en enorm resväska. Att bära på dem var inte lätt. Vi kunde inte förflytta oss någonstans utan vagn, och det var skitjobbigt att lasta in och lasta av väskorna från alla tåg. Ingen människa är villig att hjälpa en stackars blattefamilj heller, jävla oförskämda människor haha.



 Min bror hoppade av i Alvesta (ligger precis vid Växjö), och han tog med sig allting utom min lilla väska, mammas väska och pappas väska. Stackarn fick bära på allting helt själv, men han ville göra det. Han ville ta hem allting direkt istället för att först åka till Malmö och sen köra med alla väskor till Växjö. Han fick åka en kort tågresa från Alvesta-Växjö, så vi var oroliga för det, men det gick tydligen bra med väskorna osv.

Iaf, på Malmö Central tog vi tåget till Oxie, och nu är jag hemma, har nyss duschat och packat upp och så. Nu måste jag organisera mig lite, och rensa garderoben eftersom den är helt full. Garderoben spricker snart, så jag måste flytta en massa grejer.

Lägger in bilder efter det.
PUSS

Live from Umeå #2

Långt inlägg denna gången, sorry. Men det är bara för att jag berättar om hela resan i ETT inlägg haha.

Glömde säga att det var -24 grader igår. Ni kan inte föreställa er hur kallt det är! Vi promenerade ute i ca 10 minuter, jag hade min Goose-jacka på mig, men jag hade klänning och strumpbyxor. Mina ben var sååååå röda och iskalla!! Det var som om någon stack nålar i mina ben fyfan vad ont det gjorde. Vart vi än gick så hade jag med mig mina finskor haha, för jag kunde inte ha på mig dem ute. Jag hade stövlar på mig och bytte skor precis innan vi skulle in någonstans.

Igår fixade vi oss och stack ut på middag med familjen och Araz kompis Heddy. Hon är typ min brors bästa vän och hon bor här i Umeå, så vi gick och åt middag på hennes pappas restaurang. Där fanns allt från oxfilé till skaldjurs rätter, men jag åt pizza .. hahahaha. Men jag kan säga er en sak, det var den GODASTE pizzan jag någonsin ätit. Inte alls fettig eller degig, utan den var så krispig och gooooood! Malmös pizzor är skit jämfört med vad jag åt. Det är nog bara för att den tillagades i en riktig stenugn.

Vi satt på restaurangen från kanske 7 till 9, och sedan begav vi oss till "efterfesten" som hölls på en s.k. klubb som hette Apple. Där var de flesta av hans klasskamrater, hans vänner, och alla andras familjer såklart, så det var mycket folk. Vi drack lite drinkar, minglade, dansade till föttig musik hahah och vid halv 1 tog vi taxi hem. Här finns inga fastpriser förresten, allt går på taxameter. Men alla chaufförer är svenskar, så man kan pruta hur lätt som helst hahah så tröga chaufförer de fattar ingenting. Min bror bara "Ja, jag skulle vilja ha student-taxa". Chauffören bara "Visst". Och han visste att min bror har tagit examen. Alltså så himla lättlurade haha. Det jobbiga är att taxin är så jävla dyr med tanke på att det är taxameter, och sen måste vi ta taxi vart vi än ska gå, för det är för kallt att gå ute, även om det är 10 minuters promenad. Nu förstår jag varför man blir så motiverad att plugga när man bor här i Umeå... man kan ju inte gå ut haha så man är tvungen att sitta hemma och plugga.

Idag vaknade vi vid 11-tiden och började städa Araz rum. Egentligen är det inte hans rum, han har bara bott här i några månader. Så allt är helt fult härinne haha. Jag bara "Var fan är all din fina inredning?!?!" . Men ja, han ska lämna över rummet till någon student, så allt måste vara städat och tömt. Han har inte mycket grejer kvar här, nästan allt är i Växjö, men det som var kvar har vi nu fyllt i en massa väskor. Sammanlagt är det nog 8-9 medelstora väskor som vi ska ta med oss (min, mamma och pappas väska är inräknat), plus 1 resväska och en enorm påse med typ sänggrejer. Araz ska följa med oss till Malmö, så det blir kul att han är hos oss ett tag innan han åker till Växjö.

Vi ska till stan lite senare idag, och kl. 20.45 tar vi tåget till sthlm. Vi är framme där typ vid 07.00 , och sen går nästa tåg till Malmö kl. 08.31. Vi är framme i Malmö runt 13.00 imorgon. Fyfan vilken resa säger jag bara..

Jag saknar Danne och jag saknar mina vänner jättemycket :(. Ville verkligen gå ut med mina vänner i helgen:(. Har typ inte träffat mina vänner på en hel vecka. Och nu kommer jag vara helt död när jag kommer hem på söndag, och sen blir det skola igen på måndag, och prov igen på torsdag.. Känns som om helgen bara försvunnit.. men jag har haft skitroligt, så det var värt det.

Ska lägga in alla bilder sen jag lovar !! Kan inte ladda upp något nu eftersom jag inte har några kablar.
PUSS


Live from Umeå #1

Hej allesammans ! Live from Umeå! hahaha

Vi tog flyget i morse från Malmö kl 06.50, och allting gick bra. Frukost på flyget och så. Vi var UTE ur flyget kl 08.05, och nästa flyg gick 08.30 hahaha men vi hann! Vi gick direkt till Gaten och frågade om vi kunde ge bokningsnummer där och så.

Vi tog taxi till min brors studenthem, men när vi väl var här så visste vi inte vilken våning? Så vi ringde och frågade om adressen till hans studenthem, och låtsades som att vi fortfarande var på flygplatsen haha. 2 minutes later.. surprise!!! Vi knackade på dörren han bara WHATTT?! haha

Vi åt lite här hos honom, fixade oss, och begav oss till stället där examensgrejen skulle ta plats, och det var en skitbra ceremoni! Alla studenter var så fiiiina och satt på scenen, och sen var det en massa prisutdelningar osv osv, efter 2 timmar var allt slut och så åkte vi hem till Araz igen.

MÅSTE GÅ det var allt sålänge !

Godnatt

Måste lägga in fler bilder på datorn, har inte orkat idag.
Men det blir nog en massa bilder efter helgen, hoppas jag.
Tittade nyss på Desperate Housewifes, och nu ska jag platta håret lite så att jag slipper platta allting imorgon. Sen ska jag nog sova. Puss puss

Umeå imorgon

Japp, vi flyger imorgon kl. 06.50 från Malmö - Sthlm, och sedan kl. 08.30 från Sthlm - Umeå
Vi hinner inte checka ut och checka in bagage på Arlanda eftersom flygen går så tätt ihop, så vi har med oss handbagage istället. Nu måste vi bara se till så att vi inte har mer än 10 kg per person..
Mamma har packat ner lite matgrejer & snacks som vi ska ha när vi åker hem från Umeå med tåg (15 timmars resa). Hon tänkte säkert inte på att man faktiskt kan handla mat i Umeå? Lite onödig packning tycker jag hahah

Idag var jag i skolan, och efter skolan stack jag till ungdomsmottagningen. Sedan åkte jag tillbaka till stan och köpte klänningen, och sen ringde min pappa och sa att han kunde hämta mig från stan. Han och mamma var ute och handlade mat och sådär, och medans mamma var inne i butiken så körde han och hämtade mig hahaha skitgulligt. Sen åkte vi tillbaka, handlade och så, och sedan åkte vi hem.
Har packat lite nu också, men har fortfarande saker o göra =/. Måste ta nagellack och torka & platta håret.. ahh orka.

Taxin hämtar oss imorgon kl. 05.40 så jag ska försöka vakna runt 04.40.
Puss på er !

Sitter i skuuuulan

Sitter i skolan med tjejerna och skriver lite på fysikarbetet som ska lämnas in på onsdag hihi

Slutar kl 16.00 idag men jag ska gå lite tidigare från engelska-lektionen eftersom jag har tid på ungdomsmottagningen kl 16.15. Måste ta bussen från skolan och så, för denna gången fick jag tid på Lönnen i Sofielund och inte här i Davidshall (som ligger jättenära min skola).
Sen ska jag åka tillbaka till stan (ahh orka) för att köpa den där klänningen fast i svart färg. Tänkte att jag skulle ha den imorgon på min brors examen, fast inte på dagen utan på festen som är på kvällen. På själva "ceremonin" ska jag ha en brun-beige klänning som jag har haft på ett bröllop för ett par månader sen.

Sen måste jag hem och packa lite smågrejer, och TRÄNAAAA! Har inte tränat på evigheter.

Nä, men nu har jag lunch (och håltimme) till 14.45.. kul..

Header !

Okej det blev ingen Desperate Housewifes ikväll.. jag fixade min header istället ! Vad tycks ?
Det roliga är att det finns typ 5-6 bilder till, men de syns inte hahaa jag gjorde den för stor =/.. men jag ska ha denna ett tag nu i alla fall. När jag får tid över så gör jag en ny :)

Godnatt på er


Mitt håååår

Haha fan va rolig bild jag hittade på mig själv, med lockigt hår och med mina gamla blonda slingor.. det lockiga var fint, men jag tvekar när det gäller slingorna hahaha blä

18 maj 2007




Önskar att jag kunde säga att jag kan allt i historian nu, men det kan jag inte haha.. måste plugga lite till ikväll ..

Ska först fixa bilder till min header och sen titta på Desperate Housewifes, sen pluggar jag !


saknar denna hårfärgen :( måste färga håret igen.. snarast !

Masktillverkning :D & Dagens outfit

Vanlig dag, förutom att vi på Hon&Han&Sånt åkte till något ställe där vi skulle få göra våra egna masker :) Jag gjorde kritikermasken hihi 

 
När jag höll på att fixa den :)
 
När den blev färdig :D Är skitnöjd !

Sen stack jag och köpte sushi.. .. åkte hem, duschade, och åt sushin :)
Nu ska jag titta på Vänner och sen ska jag börja plugga.. har prov i Historia imorgon =/



Dagens outfit !
Klänning/Tunika från Veromoda
Tjocka tights
:)


Bloggdesign !

Jag har fixat till min blogg som ni ser, med alla mina favorit färger :D ! Rött, Svart & Rosa. Men nu vet jag inte vad jag ska göra med bakgrundsfärgen för själva inläggen.. Vill ha det i samma rosa färg som i menyn här till vänster, men det funkar inte =/. Så jag får ha vit färg sålänge :). Ska även fixa min header senare också, måste bara hitta ett par bra och roliga bilder som jag vill ha med, och jag orkar inte leta nu haha.

Godnatttt

2009-01-13

Sådär, nu har jag pluggat färdigt historia för dagen. Känns väl.. okej. Många årtal och länder som jag verkligen inte kan ännu, men överlag har jag fått in en bra bit av det hela :)

Slutade halv 2 idag och efter skolan stack jag hem till Danne hihi. Sen åkte jag hem vid 2-tiden, köpte naturgodis (eller Exotic Snacks om ni vill kalla det så), gick hem och åt, tittade på Vänner & Fresh Prince of Bel Air på TV, somnade från typ 4 till halv 6, åt mat, tittade på TV... och sen började jag plugga haha yey min dag

Har blivit shoppingsugen igen =/ inte för att jag shoppar ofta överhuvudtaget, men jag handlade ju 3 tröjor i fredags, och nu vill jag handla något igen. Jag ska ju köpa den klänningen i svart färg (som jag köpte i rosa) på torsdag tror jag, sen funderar jag på att köpa ett par nya stövlar eller typ ett par låga vanliga svarta skor som man kan ha till alla kläder. Mina stövlar har börjat gå sönder, och OM det skulle börja snöa så har jag inget skydd :( haha. Jag har 2 andra par stövlar men de är med klack så det orkar jag inte ha på mig varje dag. Sen har jag heller inga låga svarta skor som jag kan ha ifall jag inte vill ha mina svarta stövlar. Har bara en massa andra färger som inte matchar till alla kläder.. BULL ! I want black ones :(

nu ska jag leta fakta om satelliter på internet :) godnatt på er

Kanye West <3

Jag älskar Kanye Wests nya album ! Coldest Winter, Tell everybody that you know, Love Lockdown, Heartless, Amazing, AHHH alla är skitbra !

Läste i Linas blogg (har inte hennes bloggadress på denna datorn, kan skriva ner den sen) att Kanye West har designat ett par sneakers för Louis Vuitton ! Jag kan inte bli mer stolt haha :D En favoritartist som designar SKOR för mitt favoritmärke.. yeahh!
Synd att han snart ska sluta med musiken .. :(. Älskar hans nya musikstil !

Imorgon slutar jag halv 1, så jag ska träffa Danne en stund efter det :). Sen ska jag hem och fortsätta plugga Historia.

Denna veckan ska jag inte läsa så mycket i boken som vi fått i svenska, även om jag borde läsa typ 20 sidor per dag i 16 dagar (inkl. fredag & lördag) för att bli klar i tid hahah. Tänkte att jag kunde läsa jävligt mycket på tågresan hem från Umeå på söndag.. resan tar nämligen ca. 15 timmar =/. Jag kommer få mycket gjort, så jag ser faktiskt fram emot det ! hahaha

nu ska jag äta apelsin, hajdo


Plugg plugg plugg..

Denna veckan hoppas jag att jag kommer in i pluggandet igen.. har nämligen prov i Historia på torsdag. Får väl hoppas att plugget går bra idag, har typ glömt ALLT som vi har gått genom =/.

Följde nyss Danne till bussen, han ska jobba kl 4, så nu ska jag snart börja plugga.

Igår var jag på Tannaz födelsedagsfest, hade verkligen jättekul :D ! Men jag var tvungen att dra vid 11-tiden eftersom jag skulle till min mammas vännina. Hon hade fest för sin dotter som nyligen fyllt 12 år (tror jag), så min mamma bad mig komma dit och hälsa på en stund.
När jag väl satt på bussen så ringde min mamma och sa att hon skulle hem strax, och att det inte var lönt att jag åkte dit. Och eftersom jag inte ville åka hem så ringde jag Rebecca för att se vad hon gjorde, och hon var med Jasmine, så jag åkte och träffade dem istället :). Har inte träffat mina vänner sen i söndags. Jag var ju hemma på måndagen och tisdagen innan skolan började i onsdags haha, sen har jag bara varit hemma nu när skolan börjat. Så det var kul att träffa dem:D



 


2009-01-11

Hej :)

Mixed..

Hade skola som vanligt idag, var skittrött men det var väl en okej dag. På Hon&Han&Sånt lektionen så planerade vi lite inför Hon&Han&Sånt dagen den 9 Mars. Vi ska då göra en massa grejer på skolan som handlar om främst sex, jämställdhet, jämlikhet, relationer, vänskap etc. Sånt där roligt ni vet :D
Jag, Paula, Hedvig och Emma ska jobba med könssjukdomar och gå runt i flera olika klasser och föreläsa lite om det och göra bl.a. lite olika tävlingar och lekar och visa bilder och uppmärksamma alla små barn haha. Längtar JÄTTEMYCKET till den dagen! Ahh vi kommer ha så himla kul :D. Det kommer bli skitroligt att få stå och prata inför flera olika klasser på skolan (främst 1or och 2or).

Efter skolan åkte jag till stan ensam eftersom jag var tvungen att uppehålla mig själv medans jag väntade på att mamma skulle ringa. Så jag kom till stan vid 2-tiden, handlade lite kläder och även present till en kompis:D. Och vid 3-tiden ringde äntligen min mamma så jag åkte till hennes jobb :). Hon hade berättat för alla sina arbetskamrater om min räddningshändelse igår, och alla var helt stolta över mig haha yey :D. 
 Efter att ha varit där en stund så promenerade vi till Möllan och åt på en persisk restaurang där som heter Nowroz. SKITGOOOOOD mat ! Det var längesen jag åt det..
Vid 5-tiden åkte vi hem eftersom jag mådde illa och frös ihjäl.
Och ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, mår inte så superbra och jag orkar inte festa. Ska ändå festa imorgon liksom.


 
En bild jag hittade på mammas jobb haha så söööut hon är


Maten mums, Chelo Kebab Kobide

    
Och såhär sitter kläderna:) Imorgon ska jag köpa samma klänning som den rosa, fast i svart färg :)

Och förresten, min mamma köpte en ny morgonrock till mig och tog den förra vita rocken som hon köpte till mig hahaa. Hon ville ha den vita ? Mongo haha






Baaaa såå assååå


Ahh maten från nyårsafton.. buffén på den kinesiska restaurangen.. JAG VILL HAAAA


Igår var jag hos Danne och ÄNTLIGEN fick jag fota denna! Har velat fota den så många gånger men jag har inte orkat. Han har kvar sin matsedel från HT 2004 !?!?!?! HAHA


FÖRRESTEN

Har fått hem mina anmälningsblanketter nu för att kunna söka till Läkarutbildningen i Gdansk i Polen! I AM SOO EXCITED! Har bara panik eftersom jag inte vet om jag ska söka NU eller til hösten 2010? Men jag blir så himla lycklig när jag läser genom informationsboken, så jag tror faktiskt att jag ska söka nu till hösten.. hoppas bara att jag klarar utbildningen annars är det kört. Jag tar ju studielån och så, men första året kostar det 120 000 kronor för att få gå på skolan! Lånet står ju för det, men ÄNDÅ. OM jag skulle backa ut eller inte fixa det.. då måste jag ändå betala tillbaka lånet =/ Så vi får hoppas att jag fixar det ! Jag är optimistisk !

Djurvän

Idag räddade jag en hund ! Ska skriva hela historian eftersom jag är så stolt över mig själv !
Det började med att jag stod på busshållplatsen imorse och skulle till skolan. På andra sidan gatan står en ganska så stor hund, hon liknade en pitbull men det var det inte riktigt. Det är samma hund som i Turner & Hootch - filmen hahaah. Vi som stod på hållplatsen förstod ganska snabbt att hunden inte hade någon ägare eftersom hon inte hade något band runt halsen eller så. ..
När bussen kom så hoppade alla på bussen.. och det gjorde hunden också HAHAH. Hunden var sååååå snäll! Hon gick runt och nosade på alla som satt på bussen och så fort någon kom in i bussen så sprang hon fram till dörren för att se vem som kom in.
Efter ett tag började vi på bussen ta allting på lite mer allvar, så vi sa till chauffören att det var en herrelös hund på bussen, och chauffören blev helt chockad: "VA?! Är det inte någons hund? Var hoppade den på? Vad ska jag göra bla bla?". Så efter ett tag bad han någon ringa polisen och ingen verkade ta upp sin mobil för att ringa så jag fick spel på alla okänsliga människor och tog upp min egen telefon. Alla brydde sig tillräckligt mycket för att gulla med hunden och klappa henne, men så fort det handlade om att HJÄLPA henne så backar alla ur?
SÅÅÅ i alla fall, jag ringer polisen och de kopplar mig vidare till någon i Hässleholm som såklart skrattade åt att en HUND hoppar på bussen. Hon bara "Jassååå har hunden betalat för att få åka med:D?". Liksom.. varför dra skämt? Hahah. Så hon snackade med mig, ville ha mina uppgifter av någon konstig anledning, men till slut sa hon att hon "ringer upp snart". Det gjorde hon såklart inte, så jag bestämde mig för att hoppa av på Gustav Adolfs Torg och ta med hunden när jag gick av. Och hunden följde efter mig tack o lov.
Jag satte mig på busshållplatsen och lekte lite med hunden så att hon skulle lugna sig, så efter ett tag satt hon stilla bredvid mig. Ööööövergulligt ! Fick först panik för jag visste inte hur jag skulle hålla henne på plats utan något band runt halsen? Men det löste sig. Sen ringde jag till slut 112 eftersom Hässleholm-kvinnan inte ringde tillbaka. Och kvinnan i telefonen drog samma skämt som Hässleholm-kvinnan (det där om att hunden ej betalat). Och efter 10 minuter kom polisen dit och de försökte få hunden att visa lite uppmärksamhet men det gick inte. Efter ett långt försök att försöka trä något runt hundens hals som koppel så bestämde sig polisen för att jag skulle sätta mig i bilen och kalla på hunden eftersom den tydligen blivit fäst vid mig. Så det gjorde jag. Och sedan fick vi åka till polisstationen där de tog hand om hunden och sådär. Sen körde polisen mig till skolan hahaha. De bara "Ja vi kan släppa av dig en bit därifrån, vissa vill liksom inte stiga ut ur en polisbil när de är påväg till skolan haha". Jag bara "Ja det kan ni göra, men egentligen spelar det ingen roll. Mitt första besök i en polisbil blev ändå för en GOD sak :D". Hahah yeeey överlycklig, och polisen uppskattade det sååå mycket, så jag är superglad ni anar inte!
OKEJ det var allt. Blev lite försenad till skolan hahah men skit i, det var för en god sak :)

PUSS nu ska jag.. äta tror jag.

Träning Träning Träning

Har inte gjort mycket idag, tittade lite på Forrest Gump som var på TV, skitbra film faktiskt! En sån klassiker som verkligen alla borde se. Men jag pallade inte se hela haha så jag ska se resten på datan.. någon dag?

Ska sticka och träna nu för första gången på typ 2 veckor.. hahaha HAJDOoooOooOo


 


2009-01-05

Ikväll är det Étage som gäller ! Men inte för mig haha. Orkade inte festa idag, ville bara ta det lugnt hemma. Dessutom vet jag att jag hade sovit till typ 4 på eftermiddagen imorgon om jag hade festat ikväll. Och det betyder att jag inte kan somna imorgon kväll (eller jo, typ kl 3 på natten), vilket betyder att jag inte kommer orka gå upp tidigt på onsdag morgon, och jag MÅSTE vara pigg på onsdag !


Men samtidigt vet jag ju att alla kommer vara där, så jag har lite ångest över att jag bara sitter hemma. (Är faktiskt sugen på att gå och träna en stund..).
Men jag överlever, det är ju inte så att man aldrig mer kommer träffa på det folket. Jag vet hur det blir imorgon, alla kommer försöka ge mig ångest och säga AHHHH DET VAR SÅ KUUUUUUL DU SKULLE HA KOMMIT DU MISSADE SKITMYYYYCKET! Vissa säger ju så eftersom de är gulliga och hade tyckt att det var kul om jag också varit där, men vissa andra säger så eftersom de försöker göra mig avundsjuk haha. När det gäller mig och fester så funkar det inte med att försöka göra mig avundsjuk.. Jag älskar att festa, det är så underbart att dansa loss i flera timmar och träffa alla man känner och bara umgås med kompisarna. Men det är inte hela livet för mig. Jag klarar mig om jag missar EN rolig fest.. för det har jag gjort innan också haha. Men jag hoppas verkligen att alla mina vänner har kul! Det förtjänar ni<3. Särskilt när skolan börjar nu på onsdag.. blö


Bild från nyår, precis kommit hem haha


Måndag

Min dag.. TV, mobil, godis, vatten och Flyga Drake (har bara läst 5 sidor idag haha jag är körd).
Och sen ser ni en bild på min "nya" TV haha. Jag fick vår gamla TV som var i vardagsrummet nu när vi äntligen köpt en ny :D


  

Fick denna tröjan av mamma idag:) Hon köpte två stycken, en i röd och en i mörkblå. Eftersom hon ville ha den röda så tog jag denna hihi. I love it. Den ser inte ut att vara blå i verkligheten, det är bara blixten som gör den så ljus haha.




Om helgen!

Ahh jag vet jag har inte skrivit på länge. Tänkte sammafatta helgen snabbt bara!

I fredags var jag och Rebecca i stan lite, vi åt bl.a. på Stippes där vi träffade på BABY!

Sen gick vi hem till Jonte och där var alla hans vänner och även några av deras tjejkompisar :D Så vi sjöng karaoke en stund och hade skitkul, och sedan satte vi oss alla i vardagsrummet och berättade skämt, gåtor och sådant i typ 2 timmar hahah. Det var längesen jag skrattade så mycket.

I lördags minns jag inte vad jag gjorde.. ? Ja just det. Då var jag bara hemma hela dagen för jag hade magont, en skum smärta haha. Ville egentligen följa med Rebecca hem till Jasmines pappa, för hennes lillasyster fyllde 1 år! Och Gud vad stor hon har blivit :D Man vill bara ätaaaaa henne! Men i alla fall, smärtan gick över mot kvällen. Jag orkade däremot inte resa mig från soffan och klä på mig och sådant, så jag stannade hemma istället.

Igår var jag med Danne och vi tittade på The Dark Knight och fyfan vad den var braaaaaa, jag ÄLSKAR Jokern :D Heath Ledger gjorde ett skitbra jobb ! Vid 9 tiden åkte jag hem och åt eftersom jag var cp-hungrig, jag pallade inte äta hos Danne hahaha för min mamma hade lagat mat till mig. Men jag fick ändå tårta eftersom Danne inte ville att jag skulle svimma av hunger hahaha så tack för det :D

När jag hade ätit hemma så gick jag hem till Rebecca och där träffade man på Jasmine, Emma, Nicole, Louise, Psykopaotligan, och sen kom även Labbi, Moha och Momme :D
Stack hem vid 12 eftersom jag trodde att jag skulle upp halv 7 för att gå till ögonläkaren. Men jag palla inte i morse haha

HAJDO

Bilder från nyår !

Har försökt ändra saker i mitt inlägg om nyår men det går inte? Så jag lägger in bilderna här istället


         


2009-01-02

Oj, är det redan 2 januari haha. Har suttit hemma hela dagen idag OCH igår, känns som om det bara har gått en dag haha.

Jag har ingen aning om vad som händer med mitt öga, nu är det typ svullet och JÄTTE ömt på högra ögat, där på kanten där underfransarna finns. Ahh.. Skulle egentligen till läkaren i morse men min mamma ringde till Ögonkliniken och de sa att jag skulle komma dit på måndag om det inte blivit bättre. De tror nämligen att det bara är en vagel, så det borde bli bra av sig själv. Sålänge får jag gå med glasögon och INGET smink på ögonen. Egentligen kan jag sminka mig, men det kommer göra saaaaaaatans ont när jag sen ska ta bort det !

Ikväll vet jag inte vad som händer. Asse bjöd oss på fest men ingen av oss är 100% säkra på att vi vill festa.. så vi får se.

Nu måste jag ladda upp bilder på bilddagboken och sen facebook. Ska lägga in några på bloggen också :)

Inte bra nyår

Fram till ungefär 23.50 igår kväll så var det ett väldigt bra nyårsfirande! Skitkul hade vi ! Jag, Jasmine, Rebecca, Louise och Nicole hamnade hos Jocke efter den underbara och SUPERGODA middagen, och där stannade vi fram till tolvslaget.
Synd att jag inte drack mer igår för jag önskar att jag kunde glömma bort resten av kvällen..

Det var min nyår, och det var i princip den sämsta

En sak glömmer jag inte, och det var kyssen :)

Bilder kommer sen hoppas jag! Men vet inte när!

RSS 2.0