Ångest inlägg

Har bara varit hemma idag. Jag mådde jättedåligt när jag vaknade i morse. Så jag låg kvar i sängen ett bra tag och orkade inte gå och äta frukost förrän vid 1-2. Låg i soffan och pluggade psykologi, men det blev bara lite små-läsning. Kände mig lite bättre vid 4-tiden, så jag körde ut en kort runda med pappa, och hämtade bl.a. mamma som var ute i stan. Sen har jag mest tagit det lugnt och pluggat lite psykologi.

Jag blir besviken på mig själv på sådana här dagar. Jag har prov på tisdag. Provet omfattar 4 kapitel, men endast runt 40-45 sidor. Jag har haft 2 veckor på mig att plugga, men jag har endast läst alla sidor 2-3 gånger allt som allt. Jag har småläst tidigare inför varje lektion, men inför provet har jag verkligen inte alls pluggat.
 
Jag fungerar bäst under stress. Det är därför jag blir väldigt lat när jag bara sitter hemma. Men när jag väl har något att göra så kan man inte få stopp på mig. Jag älskar att ha något att göra hela tiden, oavsett om det är fysiskt eller om jag sitter och pluggar 12 timmar i sträck.
MEN VARFÖR HAR JAG INTE BÖRJAT PLUGGA TIDIGARE?! Varför måste jag tillåta mig själv att må dåligt och bli såhär stressad.

PS: Imorgon blir det ännu en plugg dag, vilket ni säkert kan förstå. Men fr.o.m tisdag ska jag ha en roligare blogg. Jag har redan tänkt ut lite smarta och roliga grejer för att få er aktiva i min tråkiga blogg:)
puss på rumpan


svar

paria :) om igår:
Kommer du ihåg ditt tidigare inlägg där du skrev att ingen kommenterar? Här har du en kommentar: SÅ SÖÖÖÖÖÖT!
Oh my god så fint ditt hår är! Mitt blir också lockigt om jag inte fönar/plattar det . . MEN! Det ser ut som smutsigt hår, typ "dreadlock-saktigt" :( Använder du någon speciell produkt kanske som du vill tipsa om? :) Trevlig helg gumman!

SVAR: Tack Pariaaa!! haha så söt. Alltså jag använder faktiskt inga produkter. När jag vill "fixa" mitt lockiga hår så gör jag bara en sak: jag duschar, borstar ut håret medans det är blött, fixar benan och sådär, sen låter jag det bara lufttorka. De enda produkterna jag använder är shampoo, balsam, (och inpackning 2 gånger i månaden).
Ibland tar jag mousse i mitt blöta hår, men det brukar inte göra någon större skillnad så jag struntar oftast i det.

Har tyvärr inga större tips med tanke på att jag faktiskt inte gör något med håret=/ Men jag VET att det finns skitbra produkter som man kan köpa som framhäver lockarna, eller håller dem på plats. Och jag vet att de funkar. Så testa det!


igår


jag hoppas på många tips ifrån er!!

Har varit på stan och köpt present till Nathalie som fyller 20 år! Ikväll ska vi fira henne:) hihi.

Kunde såklart inte låta bli att handla till mig själv också..


(Det ser ut som att jag inte har en tumme, jag vet)
Var inne på H&M och kollade läget. Köpte:
Ögonskuggor - beige/vit glittrig och mörkbrun glittrig.
Läppglans
Concealer


Jag brukar vara gaaanska så duktig på att köpa bra produkter till ansiktet med tanke på att jag har känslig hy. Alla mina rengöringsprodukter är milda och köpta på Apoteket. Men min concealer köper jag alltid från H&M, har gjort det i flera år. Om ni har några bra tips på andra concealers, kommentera gärna!

Behöver även veta vilken foundation som är bäst? I.D. Bare Minerals eller Sheer Cover? Har funderat på att testa någon utav dem, men jag vet inte vilken som är bäst.. Just nu kör jag på Loreals foundation & puder, men jag vill gärna testa något nytt och lättare, särskilt nu inför sommaren. Jag vill kunna använda foundation någon gång under sommaren UTAN att det ska kännas så "tungt".

Tacksam för tips!


Ahhhhh älskar

En sak ni inte visste om mig! Jag njuter MEST av att köpa klänningar och underkläder. Om jag hittar en skitsnygg klänning eller skitsnygga underkläder så mår jag bättre än bäst :)


just det!

Och förresten! Tack för kommentarerna angående håret osv.
Är fortfarande lite panikslagen över det hela, men jag försöker hålla mig lugn..


Lite om de senaste dagarna..

Jag vet, shit, har inte skrivit på 2-3 dagar eller sådär.
Har suttit vid datorn men har inte orkat blogga. Känner mig inte så motiverad heller direkt, ni är ju inte så aktiva! Okej men jag ska inte skylla på er heller haha.

Igår var jag i stan en stund, träffade Jasmine & Nicole och Nicoles mamma. Vi stack till Fritidsresor och kollade lite på resan som vi har valt ut till Rhodos. Vi har dock inte bokat den än, för vi har hittat en lika bra resa fast till Magaluf istället. Inte det "festliga, äckliga, ungdomliga" Magaluf som ni tänker på, utan vårt hotell ligger en bit därifrån. Enkelt att ta sig till festerna, men inte mitt bland festerna.
Okej jag tänker inte gå in på det så mycket just nu. Vi har inte bestämt oss HELT för vilket resemål vi ska ta. Men vi måste bestämma oss snart, så ni får veta vad det blir så småningom! =)

Idag har jag bara varit och dansat magdans, och det gick jättebra idag. Har bara lite smått panik eftersom att jag går i den avancerade gruppen, och koreografin är mycket svårare jämfört med innan.. Nu är det inte bara "höft hit, höft dit", utan det är sjaldans, armrörelser, hår-rörelser.. ahh komplicerat! Men kul!

Ska försöka plugga lite psykologi nu innan jag går och lägger mig.. har prov på tisdag, PANIK!
Imorgon måste jag göra ett snabbt besök på stan, och på kvällen ska jag fira Nathalies 20-års dag! Kameran hänger med såklart :)

Sov så gott!




godnattttt


i lördags.. kass bild dock



today (tisdag)
älskar denna tröjan! den är så enkel men jag älskar den! vill ha en likadan fast i vit.. och röd.. ahh :(



Hjälp..

Anonym  (sofia) om late night:
hahaha det är bra att du har börjat ha ditt lockiga hår mer :D verkar som det iaf, passar dig mycket bättre!! :d

SVAR: Tack!!! Det var snällt :D hihi.

Jag har börjat märka att mitt hår är mycket tunnare nu jämfört med några veckor tillbaka. Jag vet inte varför jag tappar fler hårstrån, särskilt när jag duschar. Har läst lite om tillfälligt håravfall på internet, men det finns sååå många olika saker som kan orsaka håravfall, så jag vet liksom inte varför det händer mig?! Är det pga stress, dålig kost, hormonförändringar, arvsanlagen, schampo, balsam, torr hud?!?! HUR ska jag veta det?!

Jag vet att många tycker att jag överdriver, men ni kan själv tänka er hur det känns när man plötsligt känner att ens hår är tunnare.. från ingenstans.. och ni vet inte varför?
Så jag ska sluta upp med att platta håret ett kort tag för att se om det gör någon skillnad? Eller helt enkelt minska användningen av plattången..

Om någon känner igen sig angående detta, SNÄLLA KOMMENTERA NÅGOT hahaha. Jag är skiträdd


late night

Klockan är snart halv 3, and I look pretty okey! haha






Har precis webbat lite med Nima på MSN och skrattat en hel del hahah. Så nu kan jag sova gott!


Godnatt på er!


Lördags
























Söndag

Sådär ja!
Har nyss varit ute och övningskört en runda.

Igårkväll blev det Mascot och därefter Slagt! Jag hade skitkul på Slagt och Rabih från idol var även där:). Lite synd att han bara sjöng lugna låtar, men det var ändå kul att se honom.

Vi skulle egentligen till Babel och inte till Slagt. Men det blev en massa klydd på Babel så vi stack därifrån. Nicole var uppskriven på listan, men hon fick endast ta in 1 person och vi var ju 3 stycken så det var lite bull.. och Jasmine frös så otroligt mycket att hon fick dampanfall och nästan började gråta. Så vi hoppade in i en taxi och begav oss till Slagthuset istället. GOOD CHOICE!

Vi tog en massa bilder igår, och dem får ni se senare.
Sitter vid den bärbara nu och den är jätteseg..


blandat

 
Långt linne


Leggings


Gissa




Påväg hem till Jasmine efter friskis&svettis i torsdags


innan magdansen:)



Min födelsedag på Ankara!

VÄLDIGT LYCKAD KVÄLL!
TACK ALLA!





































Fredag!

Min födelsedag igår var ganska okej! Gjorde absolut ingenting förutom att träna & basta på friskis med Jasmine, och därefter dansa magdans. Det var jättekul förutom att jag knappt träffade min familj..

Mamma sjöng för mig på morgonen, men sen träffade jag henne inte förrän 20.30 på kvällen då hon kom hem.. och pappa träffade jag inte förrän halv 12 på natten då han kom hem från jobbet. Stackars pappsen jobbar så hårt :(
Men annars var dagen ganska okej! Jasmine fick hålla mig sällskap istället :D



Idag har jag varit på Jägersro. Jag var ute efter en svart BH med avtagbara band. Behöver den till ikväll! Jag hittade många fina på H&M, men min storlek fanns såklart inte. Men jag hade tur som hittade en annan snygg på Lindex:) Köpte även en tröja och ett par leggings med detaljer av "nitar" därifrån.

Ikväll hade jag tänkt köra på lockigt hår! Känns skönt! Slipper stressa med att duscha, torka håret, platta håret, fixa håret osv. Behöver bara duscha och fixa håret med produkter när det har torkat lite.

Skriver senare!


mm cake :D

hihi min tårta



nu sticker jag iväg och tränar! pusssss


made by jasmine



jag var mätt, men jag åt ändå upp allt.
en riktigt smaskig omelett!!


my birthday!

Ville bara säga.. att.. jag fyller 20 år idag!!!!!!!
Tack för alla gratulationer hittills! <3
Snart ska jag sova, och imorgon blir det träning på friskis med Jasmine, därefter dans kl 18!

Jag har inte planerat in något annat på kvällen, utan det blir middag med några tjejkompisar på fredag istället :D

puss på nosen


16 februari

Anonym om gårdagen:
snyggt ! var köpte du det ?

SVAR: Tack! Menar du hela outfiten eller? Tröjan är köpt på H&M, kjolen är från Gina Tricot fast ganska gammal, skorna är ifrån Scorett.



Har inte bloggat på ett tag nu.. I söndags var jag som sagt bara hemma.

Igår var jag jättetrött när jag kom hem från jobb, så det blev inget bloggande. Hade också dubbel körlektion igår innan jobbet där jag körde "som uppkörning" med min lärare. Det gick väldigt bra, men jag fick ändå ett par anmärkningar, så jag hade alltså inte klarat uppkörningen om jag hade bokat in den idag haha.
Men jag visste redan att jag inte var redo, så det var inget nytt. Men snart så!

åt sushi idag, mumsis:)

ikväll blir det jobb igen, och min chef Mevla fyller år idag så det ska vi fira :D:D grattis!


Happy Valentines day!

Anonym om segis:
nej ditt hår e snyggt så.. :) speciellt om det hade varit långt.. klipp det inte:P

SVAR: Tack! Mitt hår har blivit längre än innan, för jag klipper mig exakt var 3e månad, och då klipper jag bara de toppar som är mest slitna! Mitt mål är att få 7-10 cm längre hår så att jag kan ha lockigt varje dag!

Anonym om Dags för bio:
var har du köpt dina byxor

SVAR: De är köpta på VeroModa under mellandagsrean. De är typ "jeansleggings-material", fast beiga!



Nu sticker jag ut och övningskör med pappsen !
Senare idag blir det lite plugg..
Först och främst ska jag plugga teori, och därefter lite psykologi! Ska verkligen försöka vara duktig idag. Wish me luck!


segis

Jag är lite seg idag. Stack aldrig ut trots allt. Kände inte riktigt för att åka hemifrån, mår lite halvdåligt.



ser ut som en luffare just nu
kaos hår
inget smink

ska se någon film nu


Lördag

N om Dags för bio:
alltså du borde aaaaaaaaaaaaaaaaldrig ha plattat hår igen. EVER!

SVAR: Tack så hemskt mycket! Det är sånna kommentarer som verkligen räddar mitt hår ifrån plattången haha!



Precis varit ute och övningskört. Tänkte fixa två stora räkmackor till mig själv och därefter ta det lugnt framför Ghost Whisperer =D.
Borde egentligen plugga teori & psykologi.. jag har psykologi prov om 2 veckor och har glömt hur man pluggar?!. Men jag ska inte ut idag förrän vid 9 ikväll, så jag hinner nog plugga lite innan jag sticker hemifrån:).

jag älskar m&m´s

PS: The Wolfman
igår var SKITDÅLIG. Sån typisk "varulvfilm". Ibland blev man rädd, men det är inte så konstigt med tanke på att man satt i en biosalong.
Anyway.
The Wolfman får 2 av 5
Se den INTE på bio. Hyr den istället. Eller ladda ner den! INTE PÅ BIOOOOO


Dags för bio



Ska ta bussen in till stan kvart över 8. Bion börjar kl 21.20.
Vi får se vad vi hittar på efter bion. Det blir kanske Mascot eller Hipp, vi får se vad tjejerna vill göra.
Jag mår dock lite konstigt, känner mig lite spyfärdig. Jag mår inte illa, men det känns som att jag har en klump i halsen som bara vill ut. Känns märkligt. Hoppas det går över, orkar inte spy inne på biosalongen haha.

Ha en trevlig fredag!


Torsdag!

Tack för era kommentarer om mitt hår! Jag är själv inte så himla förtjust i det haha. Man kan inte göra så mycket med lockigt hår.. ibland älskar jag det, ibland hatar jag det! Men så tänker väl alla tjejer någon gång haha.

Ska strax ut för att värma upp bilen lite. Hade tänkt köra runt lite i garaget och träna på parkering innan jag tar bussen till stan. Ska träffa Jasmine kl 5 och köpa biobiljetterna som vi har reserverat till imorgon. Vi ska se The Wolfman! Nicole ska också följa med hihi:D

Jag tror att mina föräldrar ska vara på någon demonstration idag mellan kl 5 och 6 i stan, så jag ska nog dit och kolla läget innan jag sticker till dansen :). Ikväll blir det magdans!!! Looking forward to it :D


för någon vecka sen




dance is tha shit!

Dansen var superrolig! Fast det var nog lite mer "street" än vad det var "reggaeton". Men man vet aldrig, vi gick ju bara igenom de första 30 sekunderna typ haha.
Övade precis på alla stegen här hemma, och det ser bra ut! Men jag kunde inte komma ihåg exakt VAR i låten vi började dansa hahah så jag fick dansa utan musiken för att det skulle gå bra..

Innan dansen blev jag hämtad av Nicole och Böös. Böös körde oss hem till Jassi där Nicole skulle bli klippt, och fint blev det! :D

Ska nog ta och titta lite på TV nu, eller plugga lite körkortsteori/psykologi/kemi/biologi. Vi får se vilken bok jag tar upp ikväll! hahah

innan dansen


dans ikväll!

Har sovit sååå bra inatt! Somnade vid 1 inatt och vaknade vid 12 idag. Sovit nästan 12 timmar hahah!

Skulle egentligen åka till Notarius Publicus idag för att hämta mitt papper som jag lämnade in igår, men jag orkade inte gå upp kl 9 i morse så jag gör det imorgon istället :) höhö latis

Vet inte vad dagens planer blir..
Ska i alla fall dansa kl. 20.00 ikväll! Reggaeton-Street dans! :D
Hoppas där är fler som är "nybörjare". Jag vet inte ens vad jag anmälde mig till, jag minns bara att det var från 15 år och uppåt haha
wish me luck!


this is reality

Jag har nog aldrig varit såhär utmattad..

Jag sov verkligen INGENTING inatt! Jag låg och vred mig i sängen i princip hela natten, och från ingenstans skriker mitt alarm att klockan är 06.15 - dags att vakna! Det kändes inte ens som att jag hade fått sova något.. så min dag har inte varit så "pigg" direkt..

Åkte hemifrån vid halv 8 i morse och hade en hel del ärenden att ta itu med innan kl 10. Och därefter hade jag psykologi i 2 timmar (som jag inte minns något utav), dubbel körlektion (som faktiskt gick bra), och jobb (mycket bättre än igår!!). 

Har varit ute i 15 timmar, herregud alltså!

Ni får inget roligare inlägg idag.
Vi hörs imorgon när vi alla är pigga och glada!
Godnatt!


reklam för nyttig midnight-snack! MORÖTTERRR




jag är lättroad :)


Busy Monday, busy Tuesday, busy WEEK!

Nicoles mamma är bara föör gullig! Tack för allt du sa, uppskattar det verkligen!


Har nyss kommit hem från jobb. Idag var en sån där DÅLIG jobbdag, antagligen den sämsta någonsin för mig. Kom dit med ett humör på topp, men det gick ändå dåligt för mig.. Vi behöver inte gå in mer på det haha.

Imorgon har jag jättemycket att göra!! Måste åka hemifrån redan vid 07.30 på morgonen, och jag kommer inte hinna åka hem under dagen heller.. så jag kommer alltså vara hemma vid 21.30 på kvällen hahah tufft..
Måste bära runt på min middag, psykologibok + block, teoriboken, körhäftet, en massa andra papper.. osv.. ÅHHH

Är jättetrött redan nu, så jag tänkte slå mig ner i soffan och ta det lugnt framför TV´n =)

Imorgon blir det förhoppningsvis ett roligare blogginlägg med en massa bilder ! =D

PS: Hoppas att Stefan inte har smittat mig med vinterkräksjukan :( *knackar i trä*


......


Från i fredags när jag åt sushi med mamsen:)



Har precis övningskört i lite mer än 2 timmar.. är trött:(.
Vi körde till stan och därifrån körde vi till Sturup flygplats, och därifrån fortsatte vi till Torup, och sen körde vi vidare till Bara, och till slut landade vi i Oxie:). Körde mycket motorväg och landsväg idag, så det känns nice!
Märkte även att landsvägarna var (nästan) helt rena, så jag borde kunna köra landsväg med körskolan nu på tisdag. Vissa småvägar var fortfarande täckta med snö & is, bl.a. i Torups-området. Men det borde nog gå bra..!
 
Nu ska jag ner och ta något mumsigt att äta!

Kl 18 ska jag se reprisen av Tough Love på TV3. Och kl 19 börjar Tabathas salong takeover på Kanal 5.
härligt:)


gårdagen


outfit igår:)

Kvällen började på Mascot! - Skitroligt! Haha vi behöver inte gå in på några detaljer.
En stund innan de skulle stänga gick vi till Mcdonalds för att äta, och därefter slutade kvällen på Breeze nattklubb :D.
Alltid lika roligt att gå till Breeze, för man känner inte en enda människa haha.


i´m out



huvudvärk

Anonym om får snart en hjärtattack:
oj! men är det npgot allvarligt? :O

SVAR: Nej det hoppas jag inte i alla fall..
Både jag och min mamma får lågt blodsocker lite då och då. När vi t.ex. inte ätit på länge eller blir för varma så svimmar vi väldigt lätt. Det har hänt mig ett par gånger, men det är hemskt att se när någon annan också reagerar så.. Pappa har däremot ett bra immunförsvar. Han blir sjuk väldigt sällan, så när han väl mår dåligt så får jag panik. Särskilt när jag är ensam hemma (som förra gången)..



Har extrem huvudvärk. Vet inte varför.. hoppas att jag inte börjar bli sjuk i alla fall.
Vaknade lite innan 12 idag, och strax innan 13-tiden började jag övningsköra med pappa. Körde i nästan 3 timmar idag, och det gick bra :). Förutom att jag nuddade en annan bil när jag skulle parkera.. Den andra bilen fick ett fint liiiitet rött streck av mig haha. Okej det är inte roligt. Jag är väldigt väldigt besviken på mig själv. Pappas motto är "kör inte EN enda millimeter om du inte är 100% säker". Och jag var inte 100% säker, men ändå så tryckte jag liiite extra på gasen. Big mistake. Min första olycka.. inte så kul nä..
Sen skulle jag (för en gångs skull) försöka köra utan att använda "höger,vänster". Idag följde vi skyltar istället (som på körskolan). Och det gick katastrofalt. Fan vad jag är dålig på att kolla efter vägbeskrivningsskyltar..

OKEJ ENOUGH
nu ska jag vila


får snart en hjärtattack

Ursäkta mitt långa svar i det förra inlägget haha..

Mina föräldrar börjar skrämma mig..
Förra veckan (innan jag gick hem till Böös med gänget) så kom pappa in genom dörren och höll på att svimma i min famn. Han mådde så dåligt, slängde alla kläder och skor på golvet och gick till sovrummet direkt. Han reagerade inte så mycket när jag pratade med honom, och han kunde knappt dricka något vatten. Jag fick hjärtklappning och var så nära på att gråta.. var så himla rädd.. och idag kommer jag hem och ser att mamma mår likadant. Hon låg på vardagsrumsgolvet och svarade inte när jag pratade med henne. Hennes hjärta slog så hårt att jag till och med hörde det..
nu sitter hon på soffan och äter chips och ser på TV..
VARFÖR SKRÄMMER NI MIG SÅDÄR?!


Svar på frågan

Anonym om Godnatten!:
en fråga från en som tog sitt körkort typ 100år sen, kan du inte göra teoriprovet innan uppkörningen? if you miss try again?

en annan sak, angående att läsa till läkare i polen. Har fått lite uppfattningen att personerna som pluggar där inte är så jätte seriösa. Hade satsat på att plugga i århus, danmark lättare att komma in på än kphmn men jätte fin stad bra skola och "nära" till sverige (jämfört med polen då)
tror du behöver 17 för att komma in eller nåt inte mera.

SVAR: Hejsan! Från och med April 2008 är det nya regler angående förarproven.
Man måste boka in både teorin och uppkörningen samtidigt, och proven borde ligga nära varandra, helst på samma dag. Och man MÅSTE utföra båda proven, även om man inte blir godkänd på det ena.
Och OM man nu inte klarar det ena provet, t.ex. teorin, så måste man boka om provet och bli godkänd inom 2 månader.
Man har alltså 2 månader på sig att bli godkänd på båda proven. Om det går mer än 2 månader så måste man göra om båda proven igen, alltså även den som man HAR klarat.
Så jag vill helst inte boka in något förrän jag är ganska så redo för både körningen & teorin..

Och jag tror att anledningen till att många inte är så seriösa i Polen är eftersom att intagningen inte är lika tuff som i Sverige. Alla som pluggar till läkare i Sverige blir ju inte fantastiska läkare, men alla har åtminstone gått ut gymnasieskolan (eller annat) med TOPP-betyg. I Polen har ju inte alla gått ut med topp-betyg, så vissa kanske tar utbildningen "för lätt" och inte uppskattar chansen som dom har fått? Jag vet inte riktigt, men jag förstår vad du menar!
Men jag kommer kämpa så hårt jag bara kan för att klara utbildningen, och utbildningen i Gdansk är en av de bästa i Europa, så jag är verkligen motiverad att börja studera där. Dessutom så är utbildningen på engelska, så jag kan jobba som läkare i vilket land som helst i EU.
Och jag sökte faktiskt in till Danmark (Århus) förra året. Intagningen förra året var 16,4 och jag hade över 17,0. Så jag var ju 90% säker att jag skulle komma in. Men det gjorde jag inte.. =/..
Min mammas kusin bor i Danmark, och hans fru hade läst i tidningarna att Danmark hade varit tuffare mot andra Skandinaver förra året. Så jag kommer absolut söka till Århus även detta året, och hoppas på att dem är lite snällare i år haha.
Tack för dina tips!! Uppskattas verkligen :)


Godnatten!

I´m throooowing on my Louboutiiiiins!
Har fastnat för den låten haha..

vet att jag inte bloggat på hela dagen! men det har inte hänt så mycket heller.
har jobbat, och det gick inte alls bra idag. men men, sådana dagar har man ju också!
har även tagit ännu en natt-dusch, måste sluta upp med det haha, inte bra att sova med blött hår!

imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. vill veeeerkligen sticka iväg och träna, men jag tränar bäst när jag är med någon annan, för då blir jag mer motiverad att kämpa. om jag går ensam så kommer jag bara lata mig och gå hem när jag är trött haha.

måste i alla fall göra 3 saker imorgon!
1. gå till min gamla skola och fixa en grej
2. gå till stadsbiblioteket och fixa ett par grejer
3. gå till infoteket och se ifall jag kan hämta ansökningsblanketter till universitet i Danmark


orkar inte gå in på detaljer, tror inte att ni är så intresserade heller haha.

puss på rumpan!

JUST DET! Spelade in ett videoinlägg idag där jag bl.a. svarade på en fråga som jag hade fått angående min övningskörning osv! Men det blev en väldigt stressad video, så jag spelar in ett nytt imorgon istället :)


love this song


mMmMm

Tjenåreee!

Kom hem från jobb för ett tag sen. Och det gick faktiskt ganska bra idag! Jag satt på ett nytt projekt idag och fick sälja färglinser istället för underkläder, nice!

Fick precis reda på att några snubbar ska komma till vårt område imorgon och rensa/spola alla avlopp i kök & badrum, mellan kl 08-17. Och om jag hör några "sus" ifrån vasken eller toaletten så får jag absolut INTE spola eller öppna kranen.. Och jag får dessutom inte använda duschen. Sånt tycker jag är jättejobbigt! 
Hoppas på ett sätt att de kommer tidigt, för jag behöver någon som väcker mig tidigt. Har en del grejer att göra innan jag sticker till jobbet.

Nu ska jag byta om och softa framför TVn, eller se någon film på datorn :) puss och hej leverpastej!


sleepyyy

Usch är så trött.
Har bara sovit runt 5 timmar inatt.
Hade psykologi i morse som gick väldigt bra! Det är så otroligt intressant. Har lärt mig så mycket redan!
Jag har redan börjat analysera mitt eget liv haha, och jag har börjat förstå VARFÖR vissa människor har en viss personlighet och varför de tänker på ett särskilt sätt. Superintressant, men det är inget jag kommer ta upp med dom jag känner hahah. Jag tror inte att folk vill att man ska lista ut grunden till deras beteenden haha.



ÅÅÅHH jag är så trött att jag vill sovaaaaaaaaaaaa här på soffan. Men jag ska kämpa för att hålla mig vaken i ett par timmar till. Kommer förhoppningsvis sova jättebra inatt och vända på dygnet och vakna tidigare imorgon!!!

see yaaaa lataah


ni är bäst:)

:) om Tack för era tips om körningen!!:

det är upp till var och en vid uppkörningen, vissa kan hantera det bättre och andra sämre. jag kan säga dig att jag körde privat ett bra tag, när jag blev 18 tog jag ENDAST 5 dubbla lektioner hos körskolan och de tyckte jag körde bra, på sista lektionen säger läraren att jag borde boka några lektioner till för att "finslipa" min körning och även lilla uppkörningen osv och att de sen ska boka tid för mig för uppkörning. jag sa efter sista lektionen: jag återkommer. jag gick aldrig tillbaka till körskolan, jag visste redan vad de krävde och även hur de ville att man skulle köra. jag bokade min uppkörning en månad framåt och under den sista månaden körde jag exakt som körskolan krävde. på uppkörningen körde jag vvs bil, en saab. jag fick motorstopp o de accepterar det. efter ett tag vill de bara att du ska kunna starta upp mjukt, kolla dina speglar hela tiden, körning stadstrafik, mindre landsväg, större landsväg, motorväg, avfarter, accelerationsfält, rundeller och skyltar. jag klarade uppkörningen och teorin på första. jag kan säga dig att så länge du inte stressar till din uppkörning och även under uppkörningen så kommer det gå bra, du kan även prata lite under tiden du kör:) boka din uppkörning när du känner dig redo, inte när körskolan säger det, så STRESSA INTE!! lycka till :D

SVAR: Tack :D !!!
Jag vet att jag fortfarande måste finslipa vissa delar i trafiken. Bl.a. följa skyltar & titta mer i speglar. Det som stör mig är att jag redan Vet hur körskolan vill att jag ska köra. Och jag har redan kört så himla mycket landsväg med min pappa, så jag är irriterad över att jag måste vänta extra lång tid bara för att bevisa för körskolan att jag också kan köra där. Det är jättejobbigt att behöva vänta..
Men ja.. jag är inte så stressad just nu i alla fall. Jag bokar in allt när jag är redo :D


Ajnaz, den lilla nörden


Köpte boken idag innan jobbet!
Jag känner mig som en liten nörd igen hahah. Jag tänker inte ens på att boken kostade 400 kr och att jag fick betala för den med mina egna pengar. Det enda jag tänker på är att jag ska fortsätta läsa B-delen när terminen är slut. (Boken är för både A & B kurserna, men jag läser bara A-kursen). 
Mammas första reaktion: "Du är redo att börja skolan igen..".
haha yey


Spillde cappuchino på min skjorta idag på jobbet. Sprang till köket och dränkte skjortan i vatten :(
PS: fläckarna är helt borta =D


Tack för era tips om körningen!!

Kicki tack för din kommentar det hjälpte supermycket! Förstod precis vad du menade med bilarna osv.

Min pappa säger hela tiden att han aldrig kommer låta mig göra uppkörningen förrän HAN säger till haha, och jag vet att han överdriver, men han menar att han vet när jag är redo.
Och han har sagt till mig att han hade gett mig körkort redan nu (om han hade kunnat alltså). Han säger att jag inte behöver köra mycket mer innan jag bokar in uppkörningen. Men så fort jag kör på körskolan så går körningen sämre, och det är jätteirriterande!! Det är ju på körskolan det måste gå bra ifall jag ska boka in uppkörning genom dem.. Så jag är ganska övertygad att det beror på bilen.. Jag gör fler misstag när jag kör med körskolan.

Och det är därför jag inte vet HUR jag borde boka uppkörningen. Jag får ju inte köra upp med vår egen bil, men samtidigt så går det sämre när jag kör med körskolans bil.

Men ja.. det fixar sig. Jag ska bara vänta tills det mesta av snön försvinner här i Malmö, så att jag kan köra landsväg med körskolan. Och förhoppningsvis så hinner jag köra med min pappa en hel del fram tills dess, så att jag inte gör så många misstag. Vill att min körlärare ska skicka mig till lilla uppkörningen så snabbt som möjligt!!!!

Och till anonym. Jag måste faktiskt hålla med Kicki till viss del. Det är ju klart att man måste kunna köra (nästan) alla bilar när man har körkort. Man kan liksom inte säga "jag har körkort, men jag kan inte köra den bilen". MEN, när man har uppkörning så blir man bedömd på så otrooooligt många "småsaker", och om man kör en bil som man är ovan vid så kan det göra att man blir kuggad.. Så det handlar absolut om HUR man kör, men samtidigt så kan uppkörningen gå sämre pga bilen. Och även om man är en väldigt självsäker och duktig förare så kan en annan bil göra en osäker ibland, och på uppkörningen borde man inte vara osäker..


svar

Anonym om shopping..:
varifrån är det smala skärpet? behöver ett urgently!!! tacksam för svar så fort som möjligt, helst idag :P


SVAR: Från H&M ! :D. Kostade bara 49,50 ! (har jag för mig..)

kicki
om ......:
haha bilarna på VV är mycket värre...tycker jag. när ja hade min första uppkörning så bokade jag allt privat och fick då köra med deras bil. en Saab som var rätt ny och jag tyckte den var skitsvååår att köra. riktigt ovanligt, fick motorstopp direkt och kände mig inte alls bekväm. på min andra uppkörning, även då jag klarade den, körde jag med körskolans bil (bokade även denna gång privat men min körlärare var snäll och lät mig ha körskolans bil:)) och det kändes myckeeet bättre och det var det som gjorde att jag fick mitt körkort. så tänk på det när det är dags att köra upp:)
peace!


SVAR: Ja det är det jag menar! När bilarna är känsliga så blir jag jättedistraherad, jag tänker mer på bilen än trafiken. Jag är mer van att köra en lite hårdare bil..
Men alltså, jag förstod inte riktigt vad du menade?? Körskolans bil var ju bättre för dig, men båda bilarna är väl känsliga, även Saab:en? Rekommenderar du att jag kör med körskolan istället för privat?


måndag

Min Psykologi bok är levererad till butiken! Yes. Beställde den i måndags, och jag har lektion imorgon så jag ville gärna få boken innan dess.
Ska hämta den innan jag sticker till jobbet idag.

Bloggar ikväll!

Ha en trevlig måndag :D !




......

malin om snackkk:
grejen är att du får inte köra med din egen bil på privatuppkörning. du får låna en bil som de har där. för du måste köra upp med en bil som har dubbelkomando. och de bilarna är mycket skruttigare än vad körskolans är.

SVAR: Jaha! Trodde man fick köra med sin egen bil haha.
Men egentligen spelar det ingen roll, för vår bil är nog skruttigare än dem på vägverket haha. Vi köpte ju en bil bara för att jag skulle kunna övningsköra manuellt, och den är från år 2000. Bilarna på körskolan är superkänsliga, och jag är inte alls van vid det =/. Så jag tappar koncentrationen när jag kör, för jag tänker för mycket på "själva bilen".
Det löser sig! Tack för hjälpen


yesterday


bilder från i torsdags


jag och jassi på Sushido :) MUMSSSS SUSSHI


jasmine sorterade mina skolfoton i "fulhets-ordning". Den som är längst till höger är alltså fulast hahaha. Det är bilder från 4:e klass och uppåt, men alla årskurser är inte med, vet inte var resten av bilderna är.


Skulle fixa bäddsoffan till Jasmine, men hon ville inte att jag skulle dra ut hela. Så jag bestämde mig för att kolla vad som fanns under sängen istället:) hittade en massa saker som mamma förvarat där haha


tittut


haha


grisarnas drottning


RSS 2.0