Fredag/Lördag

Okej jag har inte skrivit på ett tag jag vet, har inte haft tid :(

Igår stack jag hem till Danne efter att jag slutade skolan, och vid 5-tiden åkte jag hemåt. Min bror kom hem typ en halvtimme efter att jag kom, vilket var skitbra eftersom jag trodde att han skulle komma på kvällen.
Kl 8 tog jag bussen till stan, och Rebecca tog bussen med mig eftersom hon skulle till Josse på tjejmiddag. Jag skulle hem till Johan i min klass eftersom ett par klasskompisar var där och förfestade. Kl halv 10 cyklade vi från Triangeln till Caroli där Nathalie bodde, vi skulle på födelsedagsfest hos henne :D.
Skitroligt att bli ramad hahaha, men lite pinsamt att folk kunde se under min kjol när jag satt där bak på cykeln... men skit samma.

Festen var jätterolig, roligt folk, god mat, och väldigt underhållande musik av Johan och Fredrik som hade skrivit en speciell låt till Nathalie hahah. Johan spelade gitarr och Fredrik sjöng.

Åkte hem vid halv 1 eftersom jag visste att jag skulle upp tidigt idag. Eller egentligen så vaknade jag runt 11 för jag trodde att min kusin och hennes man skulle komma hit på besök mycket tidigare på morgonen, men nejdå, jag fick sooooova :D hihihi. Men det var lite irriterande eftersom jag hade kunnat vara ute ett tag till igårkväll.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, får väl se hur det blir. Om jag får tillåtelse av pappa att sticka ut så ska jag nog hjälpa Rebecca att lägga in kläder i hennes nya garderob. Jag älskar att vika kläder och sortera saker hahaha, I´m wierd. Och efter det ska jag nog till Danne ifall han inte ska göra något särskilt ikväll. Det återstår att se..

To be continued..

PS: Jag ska försöka hitta bilder från igår kväll! Har blivit väldigt kass på bild-området... För ett par månader sen var jag en riktig fotonörd. Jag fotade allt jag stötte på haha. Min bilddagbok var väldigt aktiv kan man väl säga.. Men ja, jag tog inga egna foton igår eftersom min relativt nya mobil är ganska misslyckad på det området, men jag hittar säkert bilder på Nathalies facebook !

Studentskorna

Detta är då de 3 skorna som jag tycker är skitsnygga men ganska vanliga alternativ för studenten. Alla 3 är från BIANCO.

Den mellersta skon ska alltså vara i vit och inte rosa


FANNNNN

Efter skolan idag stack jag till H&M och hittade skorna jag ville ha! Även denna gången fanns de bara i blå färg =/. Prövade i alla fall storlekarna, och jag kom fram till att storlek 38 passade bäst. Ganska logiskt ändå. Ett par andra skor som jag köpte för ett tag sen på H&M var i storlek 39, och de har till och med töjts ut lite grann, så nu kan jag knappt ha dem utan en fet sula.
I alla fall. Jag gick alltså in på H&M´s hemsida nyss istället, eftersom jag nu vet vilken storlek jag behöver. Jag skiter i om jag ska betala någon frakt på 50 spänn, det är fan ingenting. Men.. det var ett problem. Jag får leveransen vecka 17-20 ?!?!?! What the fuck?! Det är i slutet av maj månad?
Jag tänker inte vänta så länge. Ska gå till butiken och fråga när de får in fler färger, och sen ska jag vara FÖRST i butiken. Ni andra kan ställa er bakom :( please.. hahaha

Jag checkade även läget inne på Bianco, de har fått in fler skor, pumps alltså. Och de var jättesnygga! Har hittat ett par vita skor som är ganska vanliga men ändå skitsnygga! Funderar på att köpa dem till studenten. Jag har ju varken köpt ellet letat efter någon klänning till studenten, men jag vet ju att den kommer vara vit eller åtminstone vit-aktig, så jag funderar starkt på att köpa skorna redan nu så att jag slipper tänka på det senare.
Har bara ett problem.. storlek 37 var lite för litet, och storlek 38 var lite för stort (storlekarna på Bianco är lite skumma, jag har oftast 38:or / 39:or, men i Biancos skor kan jag ha 37:or). Och sen är ju klacken enormt hög, och jag vet inte om mina stackars fötter kommer klara det hela dagen..

äsch vi får se

Förresten. Ska nog till Växjö så småningom och hälsa på min storebror och samtidigt leta efter studentklänning där. Hittar jag något som jag fastnar för så köper jag det, annars återvänder jag till Malmö och letar här. Ska nog inte köpa klänning i Köpenhamn iaf. Där finns säkert många fina klänningar, men det känns lite onödigt att spendera dubbla summan på en klänning i Danmark om jag ändå kan hitta en snygg här. OM jag inte hittar någon i Malmö heller, så får jag väl åka dit.. men det blir bara i nödfall.

Nu får det räcka för idag, ska hämta något gott att äta :)

Kryssningen

Såg nyss min brors blogg, han ska till Atish kryssningen igen för tredje året i rad :(. Okej han är 25 år, men jag vill ocksåååååååå dit! Jag är faktiskt 19 år nu! Haha. Men det är inte min typ av folk där, och alla är typ 25+, så njaeee.. i think NOT. Men det hade varit fett kul !


I love shoes

Usch min mobil segade sig idag, kunde inte ta foton. Sug en feet banan!

Kollade lite på Triangeln efter skolan, hittade en massa tröjor och så, vilket jag hatar eftersom jag alltid får beslutsångest över VILKEN jag ska köpa. Man kan ju inte köpa alla. Eller joo man kan, men jag kan inte haha för jag är pank.

Fick även födelsedagspresenten av min mamma - pengar till lite shopping !
 Och skorna som jag vill ha från H&M är nu ute i affären! Men de fanns bara i storlek 40 i Triangelns butik, och de var i blå färg (jag vill ha i brun). Så jag tror jag ska köpa dem från Hansa istället. Jag chansar på att de finns där :) (HOPPAS!)


Alltså dessa skorna
Men inte i denna färgen utan i lite mörkare brun färg. De var i alla fall skitsnygga IRL, så jag måste ha dem ! Har börjat älska skor med kilklack.. :D

To buy or not to buy ?

Om jag inte är aaallltför trött imorgon efter skolan (slutar kl 4), så tänkte jag ta en runda in i stan. Tänkte gå in på Triangeln och kolla om jag hittar något att köpa. Jag har ju presentkort därfrån:).Vet fortfarande inte om jag borde köpa saker som jag behöver just nu (typ nya underkläder, smågrejer osv) eller om jag ska köpa Skinn-imitationen som jag såg i fredags.. jag kan ju alltid köpa jackan senare, eller? =/



Vet inte riktigt hur jag känner inför provet imorgon. Det är ganska lätt och lära sig vad Judendomen handlar om. Är bara osäker på alla erövringar som sker i Jerusalem/Palestina/Israel/Kanaan (vad ni än vill kalla det). Jag blandar även ihop de dagar då judar firar en massa olika saker.
Som Nathalie sa: Judarna festar för mycket! Det är alltså ingen kränkande kommentar utan bara på skoj eftersom vi har lagt märke till att ni firar väldigt många högtider. Men det är ju bara roligt. Så festa på! Haha.

Nä men nu måste jag lägga mig i sängen och läsa lite till och sedan SOVA. Ska nog sätta alarm en halvtimme tidigare än vanligt så att jag hinner plugga en gång till. Har en känsla av att jag kommer glömma en del över natten haha (inte så roligt egentligen).

Ska ta mer bilder, jag lovar. Väntar fortfarande på att min bror ska komma till Malmö så att jag kan få titta på digitalkameran som han är villig att ge mig. Han påstår att han inte har någon användning av den själv. Men vi får väl se.

Ångest

Orkar inte skriva något idag. Jag har ångest över allting.

Har så mycket att göra i skolan att jag vill gråta
Har inte köpt något inför studenten, har inte heller varit ute och letat
Har inget sommarjobb (okej det är inte helt säkert än)
Har inget körkort
Vet inte om jag ska plugga vidare efter sommaren eller inte
Och dessutom så är jag pank

Hoppas verkligen det stämmer som alla säger.. att allt slit slutar i något bra, att allt kommer vara värt det i framtiden.
Jag hoppas verkligen att det stämmer.

Livet är för kort

Nä.. jag måste börja äta nyttigare och leva sundare helt enkelt. Kom precis på att studenten är om ca. 3 månader, och då vill jag vara SNYGG ! Det är ju trots allt min dag då jag firar att allt gymnasie-slit är över. Ni som klagar över er gymnasietid kan ta och äta bajs, särskilt när ni inte har gjort ett piss eller "påstår" att ni haft mycket i skolan haha. Eller okej så hård ska jag inte vara... alla känner ju någon gång att de har jobbiga skolperioder, och alla tycker ju olika om sina skolor.
Men ja, whatever, detta förtjänar jag :)



Fick nyss veta att Camillas lillebror gick bort idag, tydligen hände det under skoltid. 
Jag beklagar sorgen... Det kom väldigt plötsligt för mig med, kan fortfarande inte förstå att det har hänt.
Jag hoppas att du och dina föräldrar klarar er genom detta. Du vet att jag finns här för dig ifall det är något du behöver, det är bara till att säga till..

Vila i frid

Tråk-måndag

Haha har sovit i typ en och en halv timme idag. Blä... Kom hem vid 3-tiden, tittade på tv till 4. Sen somnade jag från ingenstans. Satte däremot på TV´n kl 5 eftersom Vänner skulle börjar på DR2 kanalen, men jag somnade om flera gånger under de båda avsnitten haha.

Nu tittar jag på sånt program på SVT2 om en man som bor ute i vildmarken och tar hand om björnar. Han är deras "björnmamma". Såååå söta björnarna är!!! Vill äta upp dem. Sånna små och feta och klumpiga björnar haha.

Snart måste jag börja plugga däremot. Har prov i religion på onsdag. Igår antecknade jag halva texten i boken, och idag ska jag anteckna andra halvan. Eftersom jag gör det på datorn så tar det inte sååå lång tid. Det tog mig bara ca 1 ½ timme igår, så jag hoppas att det går ganska snabbt ikväll också. Måste hinna plugga lite på anteckningarna idag också..

Fyfan vad mycket jag snackar.

By the way. Danne kom till min skola idag, så vi åt lunch där tillsammans :). Söt dejt. Hahahah skoja.
´

Skitfeta korvar för fan, blev nästan lite äcklad

BlogLovin

Usch.. loggade nyss in på BlogLovin. Har inte varit därinne sen i torsdags kväll tror jag.
196 nya inlägg att läsa. OMG säger jag bara. Nu vet jag vad jag ska göra på min plugg-paus senare haha

Min helg

Jag vet jag vet, jag har inte skrivit på ett tag. Men jag har inte haft tid, tyvärr.

I fredags hade jag då en liten förfest hemma eftersom föräldrarna ändå stack ut. Vi var runt 10 personer här hemma, drack lite och så, det var trevligt :), förutom att jag kanske drack liiiite för mycket. Vid 12 tog vi bussen till Hipp, det var bara Jag, Nicole, Rebecca, Azdin, Jonte och Böös som stack till Hipp. Jasmine & Arash försvann (inte förvånad haha) och Danne, Toni och Levent åkte hem eftersom de inte orkade festa.
I alla fall, jag hade jääääävligt roligt på Hipp. ALLA man kände var där, så det var ännu roligare. Det bästa var ändå musiken, min favoritmusik - R&B / Reggaeton hela kvällen !!
Det pinsammaste var nog när jag, Rebecca och Nicole dansade med Jacqueline och Isabell, och bredvid oss stod Jonte och hans vänner. Från ingenstans drar killarna in mig i deras lilla "ring", och jag har INGEN aning om vem som bar upp mig, men någon bar upp mig jävligt högt. När de sen skulle släppa ner mig så drogs SÅKLART hela min klänning upp.. tack killar! Även om det var trångt och mycket folk så finns det alltid någon som ser en liksom. Fan.. haha. Skitsamma.

Jag, Nicole och Rebecca tog sista bussen hem kl kvart i 4, mina fötter gjorde så jävla ont så det var skönt att komma hem till min härliga säng. Jag mådde inte så bra när jag väl var hemma, men det blev bättre sen.

IGÅR så var jag och mamma på en kinesisk restaurang i Sofielund, och där var jäääättegod mat. Jag åt av buffén men tyvärr så åt jag inte lika mycket som jag hade velat, men det var eftersom jag fortfarande hade lite alkohol i kroppen sen i fredags, så jag mådde inte toppen precis. Men jag åt i alla fall haha MUMS. Efter maten beställde vi glass med friterad banan:) yummmiee.

Efter maten promenerade jag til Hemmakväll (före detta Videomix) och träffade Danne där. Vi hyrde en film, Tropic Thunder. Den var faktiskt skitrolig men inte direkt min typ av komedifilm, och jag förstod inte hela filmen heller haha.
Så ja.. jag var hos Danne till typ 11-tiden, sen tog jag bussen hem i snöstormen, mysigt :)

Idag blir det första pluggdagen på länge.. har inte saknat det ALLLLLS, men man måste ju. Har prov i religion på onsdag. Men först ska jag äta frukost haha :D PUSS

Trevligt trevligt

Hejsvej :)

Idag var jag på synundersökning för nya linser. Fick öka styrkan såklart, mina förra linser är helt oanvändbara haha. Skönt att slippa ha glasögonen hela tiden! YEY!

Efter linsundersökningen gick jag runt till vissa ställen och lämnade ut CV. Mamma tvingade mig, annars hade jag inte gjort det. Det var bra att jag fick det gjort såklart, men jag blev så jävla arg på henne, för jag såg inte alls "representabel" ut idag. Jag hade uppsatt hår och inget smink. Hade såklart kunnat släppa ut håret men det var inte så snyggt så jag sket i det. Ville även sätta på lite mascara och slippa ha på mig glasögonen, det var därför jag hellre hade velat lämna ut CV på måndag efter skolan istället. Men neeeej, mamma blev skitarg så jag gav upp till slut. Får jag inget jobb så är det mammas fel. Haha. Men jag ska lämna till några fler ställen på måndag, så det är nog ganska lugnt. Hoppas hoppas hoppas hoppas!!!

Sen gick jag runt i Triangeln lite grann. Hittade en falsk skinnjacka inne på H&M för 498 kr som satt skitsnyggt!! Men jag fick beslutsångest över färgen. Har alltid velat ha en skinnjacka i svart färg, men samtidigt så var det jäääävligt snyggt i brunt =/. Så jag köpte aldrig jackan, måste tänka mer på saken. Sen vet jag inte heller om jag ska ha storlek 36 eller 38, båda satt bra men den i 36 var liiite för kort. Och den i 38 var liiite för lös i armarna. Ångest? Yes indeeeed

Efter rundan i stan åkte jag och mamma till en Kinesisk restaurang i Sofielund, men de serverade ingen buffé idag så vi bestämde oss för att gå dit imorgon istället :). Det blir bara mamma och jag, för pappa gillar inte sån mat.

Ikväll ska jag ha en liten förfest hemma, och mina föräldrar ska hålla sig borta fram till 12-tiden haha. Sen ska vi ungdomar antagligen vidare till Hipp :)

Tårtan



Aww tårtan jag fick av killarna igår hahahah:D

Min bror

Min bror är bäst. Finns inget annat ord som beskriver honom bättre. Älskar dig Araz

Ögon-snacket !

Ja i morse vaknade jag upp kl 11 (hade lagt alarm) eftersom jag skulle till Nathalie i min klass och jobba lite med projektarbetet. Både Nathalie och Jassi bor i Caroli så det var superbra, kunde promenera dit på 5 minuter :) hihi. Men jag köpte först 2 bananer inne på Malmborgs hahaha för jag hann inte äta något hos Jasmine.

Efter det så gick jag till Djäknegatan, för jag skulle på ögonundersökning där hos någon sån privatklinik. Mamma mötte mig utanför, så vi satt och väntade i typ 20 minuter på min tid eftersom jag var där tjugo i 3 haha. Innan undersökningen fick jag ta några ögondroppar som gjorde så SJUUUKT ONT. Efter att jag tog dem och nästan började skrika så sa sjuksköterskan "Oj, jag kanske borde ha sagt till dig innan att det kommer svida lite grann". SVIDA LITE GRANN? Det kändes som om någon brände hål i mina ögon. Fyfan alltså.. Dropparna var alltså till för att göra pupillerna större, så jag fick gå ut i väntrummet och vänta i 15 minuter tills dropparna gav full effekt haha.

Mamma: Du passar inte i svart ögonfärg haha
Ajnaz: Vadå , var fick du det ifrån?
Mamma: Ja, pupillerna har blivit skitstora nu, man ser knappt din egen ögonfärg.
Ajnaz: Allvar.. *tar fram spegel*... SHIITTANS :| Mamma ta foto till min blogg!

HAHA


 

I alla fall, det var inget fel på mina ögon. Allt såg fin fint ut :). Han sa bara att anledningen till att styrkan på mina ögon har förändrats jättemycket den senaste tiden, är eftersom jag är i slutet av "tillväxtfasen" eller rättare sagt PUBERTETEN, hahah det låter skitskumt. Har nog inte använt eller hört det ordet på flera år. 
Tydligen brukar styrkan på ögonen ändras ganska mycket under en kort tid när man är i slutet av puberteten, och sen brukar det stanna av.  Så förhoppningsvis blir min syn inte mycket sämre, men tydligen kommer synen fortfarande förändras fram till 24-års ålder, så liiiite sämre blir de nog. Men men, det klarar jag väl :)



Min födelsedag igår :)

Hade en underbar födelsedag igår.
Först så väckte mamma och pappa mig vid 8-tiden som de altid brukar. Och som vanligt så kan de inte vara tysta, så jag blir alltid väckt av deras oväsen typ 1 timme innan de kommer upp till mig hahah, så det blir aldrig någon riktig överraskning. Men jag BLEV ändå överraskad, för mamma hade tydligen ändå beställt en tårta till mig. Igår när pappa skulle köpa tårta så sa mamma "Nej vi ska inte äta något sånt skit!": Jag tänkte Jaha=/ får jag ingen tårta på min födelsedag? Men det fick jag :D.
Kunde inte somna om efter det, så vid 11-tiden gick jag till slut upp ur sängen, plattade håret och så. Danne kom hem till mig vid 2-tiden. Han hade inte hört av sig på 2 timmar så jag trodde att han hade somnat hemma eller något, men tydligen inte.. han knackade på min dörr från ingenstans, snacka om överraskning !! haha:D. Jag hade inte sminkat mig däremot (PANIK !!!) så jag sprang ner och öppnade dörren och sprang upp igen och började sminka mig haha:D men jag sket i det till slut hahah jag pallade inte stressa med sminket. 
Och Danne hade köpt den mest underbara och fina buketten jag någonsin sett, så himla gulligt. Fick även ett presentkort av honom hihi världens gulligaste <3



Sen åt vi tårta och tittade på Bedtime Stories på min dator, den var faktiskt jättebra även om jag inte gillar Adam Sandler haha och runt 5-tiden åkte baby hem.

På kvällen åkte jag, Jasmine och Rebecca till Segevång, vi var i Azdins systers lägenhet med Jonte, Azdin, Kusha, Mohammed och senare kom även Shaban och Nima =D. Dana var också där från början men hon stack hem typ 10 minuter efter att vi kommit dit =/.
Jag och Rebecca hade köpt godis, chips & dippa och allting, men när vi kom dit så såg vi att killarna OCKSÅ hade köpt allt det, inklusive läsk och en TÅRTA till mig hahaha så jävla söta. (Bilder kommer sen). Den så kallade "tårtan" var en sockerkaka från typ Coop HAHA, men det var bara ÄNNU gulligare!! Tack killar <3. Och tack Jassi och Rebecca för att ni spenderade kvällen med mig :) ni är bäst älskar er.
Vid 1-tiden tog jag, Jasmine och Rebecca taxi hem till Jasmine och sov över där:) hihi

Berättar om dagen senare i ett annat inlägg, nu ska jag äta tårta PUSS

Youtube

Denna videon kunde man tydligen inte ens kopiera och lägga in i sin blogg, så ni får gå direkt till hemsidan och se videon hahahaha ni kommer dö av skratt

Justin & Beyonce on SNL
http://www.youtube.com/watch?v=LBC7pilGoPc

Träning med mammsen

Haha var nyss och tränade med min mamma på 24seven :D. Hon var helt gullig haha, och jävligt duktig. Vi kom dit halv 7 och tränade till kvart över. Hon sprang på löpbandet under hela tiden, väldigt imponerande. Hon är duktigare än mig för fan! Men hon är sån som går ut och springer varje dag, så hon är ju van. Hon funderar faktiskt på att bli medlem på 24seven vilket är skitbra för mig eftersom jag kommer ha någon som drar med mig dit haha.
Jag har ingen egen motivation så jag får använda mig utav mammas hahaha.

Nu ska jag äta och titta på favoritprogrammet Vänner :) sen ska jag in i duschen


Fyller år imorgon!

Wihooo jag fyller 19 år imorgon! Okej varför låtsas jag vara glad när jag egentligen inte bryr mig ett skit hahaha. Pappa tänkte köpa tårta, han ringde mig innan, jag bara "varför ska du köpa tårta? orka?". Och sen är jag HELT PANK, betalade nämligen taxi när jag skulle åka hem från Étage igår, slösade pengar från mitt konto som inte ens var mina, utan de var till för ögonundersökningen som jag ska gå på på torsdag haha.. anyway.. så jag vet inte hur jag ska fira min födelsedag imorgon? Ska nog inte ens fira den. Jag vet bara att Danne ska komma hem till mig så ska vi bara vara hemma hos mig och ta det lugnt. På kvällen ska jag inte göra något särskilt. Ska nog bara mysa med mig själv framför en bra film på datorn och mumsiga snacks, är redan sugen på Frödinge Kladdkaka :) MMmMmMmmm



Det är så typiskt mig att redan ha panik inför skolan som börjar på måndag. Förstår inte varför jag helt enkelt inte bara kan softa och njuta av lovet. Har en bok på liiiiite mindre än 600 sidor att läsa ut till torsdag vecka 12. Nu är det alltså vecka 8. Har 4 veckor på mig. Soft.. ?
Så jag har planerat lite..
Oavsett VAD jag gör och VEM jag ska träffa under denna veckan så ska jag få detta gjort:

  • IDAG: läsa lite i boken
  • ONSDAG: läsa lite i boken
  • TORSDAG: Matte/Religion
  • FREDAG/LÖRDAG: läsa lite i boken
  • SÖNDAG: Matte/Religion

Har nämligen prov i matte & religion när skolan börjar igen, så jag tänkte bara titta lite på det när jag får tid över :)

Ska också gå runt och lämna ut mitt CV på torsdag efter min ögonundersökning kl 3. För då kan jag inte klaga på att jag inte orkar fixa mig och åka in till stan.. för då är jag ju REDAN i stan haha.


Måndag

Ahh sov skitbra inatt, har ju min lilla nalle på nattduksbordet som ger mig gooood sömn:) okej där lät jag patetisk men struntsamma hahah



Jag sov länge också haha. Vaknade klockan 12 men jag låg kvar i typ 2 timmar .. till slut gick jag upp och gjorde skitgoda mackor till frukost, mummmsss.. Vet inte vad det är för pålägg, men mamma köpte det i lördags, och det är redan slut (jag har ätit upp alla haha). Vet inte om det är kyckling eller kalkon eller vad det är, men gott är det i alla fall. Sen har den sånna "chili-fläckar" på hahah ni vet sånna röda? Eller ni kanske inte vet. SKIT SAMMA


Tillsammans med BRAVO Apelsin/Ananas juice :) YUMMIIIEEE

Ikväll är det Étage med tjejerna :D Wihoo längesen jag var ute och festade..

Har beslutsångest över ifall jag ska ta mammas busskort eller inte. Mitt skolbusskort funkar bara mellan vissa tider och vissa dagar. Hennes kort är däremot ett månadskort som gäller alla dagar och alla tider, och eftersom hon bara har kortet när hon ska till jobbet så brukar jag låna det när jag ska festa och så. Problemet är bara att jag inte vet om jag ska sova borta inatt eller inte? Om jag ska komma hem så kan jag ta hennes kort, men om jag ska sova borta så måste jag lämna kortet hemma och betala för bussen. Hon behöver ju kortet till jobbet imorgon... blää
I-lands problem..

okej nu måste jag fortsätta fixa mig.. adjö

BLÖBLÖÖÖBLÖ

Jaa.. tittade på en skitbra dokumentär innan på TV tillsammans med pappa. Den handlade om Revolutionen i Iran, helt PERFEKT information för min redovisning som jag ska hålla i maj. Ska börja så smått på den snart.. så fort jag har en ledig dag, INTE UNDER LOVET.. FÖR DET ÄR LOOOV!
Anyway
.. skulle se på film efter dokumentären eftersom den tog slut kl 23.00 och kvällen fortfarande var ung. Fråga mig inte vad jag har gjort under tiden för jag vet inte själv. Klockan är 01.31 och jag har inte sett någon film ens? Har bara suttit vid datorn.. I hate it when that happens.. haha

Imorgon ska jag vakna tidigt.. that´s never gonna happen.. men man kan alltid hoppas. Sedan ska jag platta mitt hår och bege mig till stan och lämna ut mitt CV (personliga brev) till (främst) mataffärer. Får se om det ens blir av, annars gör jag det på tisdag :). Det ska i alla fall bli av DENNA VECKAN, så jag har gott om tid på mig :)

På kvällen blir det Étage med tjejerna :D Har redan ångest över vad jag ska ha på mig.. hjälp? Förslag?

Förlåt Danne



baby :) ni får inte se men det får jag MOHAHAHA

Underbar

Danne lyckas alltid få mig att le.. på de mest konstiga sätten hahaha

Danne: Vet du vad jag önskar mig?
Ajnaz: Nej vad önskar du dig?
Danne: Att få åka till Jerusalem

HAHAHA
And thats why I love him

Om kärlekens dag igår :)

Jag åkte hem till Danne vid 4-tiden och spenderade hela dagen med honom :) När han skulle komma ner och öppna port-dörren till mig så hade jag redan smygit in med hjälp av någon som bodde i byggnaden haha, och där stod jag med en liten bukett. Ville inte komma tomhänt till min underbara pojkvän.



När vi gick upp så fick jag en liten nalle av honom som var superduper söt (har lagt den vid min säng nu hihi). Fick även en choklad-ask, because i love chocolate

¨

Sen var vi hos honom en stund, och efter typ en timme stack vi och hyrde en film och det blev Mirrors. Rekommenderar den faktiskt till er som gillar skräckfilmer. Den var jättebra och gaaanska så hemsk. Danne tyckte inte att den var så farlig, men jag hoppade till och blundade ett antal gånger, så ja.. haha. Men i sällskap med en pojkvän och en massa chips och choklad så klarar man sig nog haha :)

vid 12 åkte jag hem och somnade direkt hahah

Högskoleprovet

Alltså nu blir jag skitlack! Jag har anmält mig till högskoleprovet, MEN min betalning har inte registrerats än? Alltså om det inte registreras innan 12-slaget inatt så är jag antagligen inte anmäld? För betalningen måste in senast 15 februari (idag alltså). Jag hoppas verkligen att jag är anmäld även om betalningen kommer in efter 00.00 idag, det är fan inte mitt jävla problem att det tar flera arbetsdagar innan betalningen kommer fram.
Och min bror kommer blir skitlack på mig också, för han påminde mig för ett par dagar sen och han kommer tro att jag har glömt anmäla mig. Det har jag inte gjort, jag anmäle mig i tid. Samma tid som förra året. Nä nu är jag skit arg.

Bilder från igår


Levent, Toni och Jag :)


Nicole sötis:D


Levent a.k.a. modellen (enligt han själv) haha

Alla hjärtans dag idag :)

Grattis på alla hjärtans dag gott folk!
Dagen ska spenderas med Danne :) Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi ska i alla fall titta på film, så mycket vet vi :D
Nu måste jag sminka mig och damma mitt rum! Ska ut och ta tåget om typ en timme.

Lägger in bilder och berättar om gårdagen lite senare. Eller jag kan faktiskt korta ner det redan här. Jag skulle egentligen ut och festa med rebecca o jassi, men rebecca var sjuk, och jassi ville inte festa, och jag ville inte sitta hemma. Så jag stack till Maskot med Danne, Toni, Nico, Tonis kusin (minns ej namnet), Levent och Nicole :D. Det var jättetrevligt, vi satt och drack och så, men det fattiga var att vi satt på ett ställe där det inte fanns musik? Men det tänkte vi inte ens på haha, vi var inne i våra trevliga diskussioner. Och det roligaste var nog när Nicole nästan tände fyr på hela stället! Inte så smart att hälla alkohol på levande ljus? HAHA. Föreställ er folks reaktioner, alla skrek "VA FAN HÅLLER NI PÅ MED?!"  hahaha svinkul.
Vid 12-1 åkte vi alla hem :)

Kan lägga in de få bilderna som jag har lite senare haha
PUSS

Ni som är singlar! DEPPA INTE! Gå ut och festa och drick er fulla tillsammans med vännerna eller ha helt enkelt en trevlig hemmakväll med film och mys tillsammans med familj eller vänner ! INTE SURA MINER VAVAVAVA

Jajaaaaaaaa

Bilder från i tisdags:)


Var först hos läkaren på morgonen, och påväg till skolan så köpte jag med mig lite fika hihi:D Hade saknat Chai Latte som fan!


Väl tillbaka i skolan så hade engelska-klassen fått tillbaka sina prov, men jag var ju sen pga att jag var hos läkaren, så jag fick vänta till EFTER lektionen för att få mitt provresultat. SÅ LYCKLIG JAG BLEV! Första gången jag fick ett VG på CAE (Cambridge) prov. Vi skrev inte det "riktiga" provet (tror jag), utan det var ett gammal CAE-prov eller något. Fyfan vad det var svårt..


Det har varit någon FN-vecka denna veckan i skolan, så typ alla klassrum är redan upptagna av alla utskott. Vår religion-lektion flyttades till "inspelningsrummet" hahaha skitroligt.

Hääääärlig dag !

Ahhhhh man kan officiellt säga att mitt lov har BÖRJAT !
Första dagen utan läxor, och jag utnyttjade det som fan! hahaha

Slutade 12.30 idag, min engelska lärare ställde in vår engelska lektion som börjar 14.45-16.00, vilket aldrig någonsin har hänt tidigare hahaha HALLELUUUJA !
Så jag passade på att åka hem till Danne och va lite med honom innan han stack till jobbet vid 4.
Åkte hem, åt min lilla (inte så lilla) choklad, somnade framför TV´n i typ 1 timme, och sen fortsatte jag att titta på TV haha. Så skönt att kunna slappna av utan att ha ÅNGEST och allt det dära :) yey

Sitter och läser min brors nya blogg, klicka här om ni vill läsa den. Jag lovar er, det är värt det hahaha. Han ska typ bevisa att en tandläkares liv inte är så tråkigt som folk tror. Såhär beskriver han det själv:
"Syftet till denna blogg är väl att kunna visa er därute, att det faktiskt finns en människa bakom den vita rocken och roterande instrumenten. Vill försöka få fram att även vi är människor och utanför behandlingsrummet har även vi en vardag som inte bara innefattar tänder. "
Får ett leende på läpparna varje gång jag läser ett inlägg, jag kommer aldrig sluta vara stolt över honom! ALDRIG


Bilden liknar ett annat foto som jag tog för några dagar sen haha, men whateveeeeeeer


Youtube

HAHAHAHAHA ni måste kolla denna, jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den



FULING

Tröttnade ganska mycket på färgen som jag hade på bloggen innan, men nu har jag ändrat wihoo..

Kanske ändrar lite mer senare, eller imorgon. Sitter faktiskt i skolan och gör det, för datorerna här är myyyycket snabbare så det tog mig bara en kvart att ändra allting :)

Nu ska jag till stan (jättesnabbt!!) för jag ser ut som ett monster. Lockigt hår, inget smink, tråkiga kläder och GB-jacka (min Canada Goose). Okej det är ingen GB-jacka, men idag ser jag ut som en tack vare allt annat hahaha.

PUSSS

Vad tycker ni om färgerna på bloggen ? :)

Svar på kommentar

Kommentar till gammalt inlägg (som jag tagit bort):
Så synd asså, att du är så besatt av skolan. Du kommer inse senare i livet vad du har förlorat i livet och skolan är inte allt. Visst skolan är viktig men det finns en gräns till allt.Man kan inte hålla på och skita i människor när man är för upptagen och sedan när man har tid så förväntar man sig av sina kompisar att de ska ge dig tid.hallå ? vaknaaaaaaa

Det var just därför jag tog bort inlägget, jag visste att jag skulle få en sån här kommentar förr eller senare. Och jag tycker det är mesigt att skriva en sån kommentar utan att man vet vem eller HUR jag är som person.
Skolan är mitt liv, och jag önskar att omständigheterna var annorlunda, MEN eftersom min dröm baseras på skolan så har jag inget annat val, eller hur? Jag vill bli läkare, och genom att lägga skolan åt sidan så minskar jag även mina chanser att få bra betyg.

Jag förväntar mig heller ingening från mina vänner och det vet dem om. Jag kan inte sitta och be om ursäkt för att jag har läxor och prov osv, för det är inte mitt fel. Hade det varit mitt fel så hade jag bett om ursäkt, det är självklart! Men min skola och linje funkar helt enkelt så. Vi får läxor varje dag, och vi har i princip ett prov varje vecka. Och om mina vänner älskar mig så förstår dem mig. Jag kan inte tvinga folk att vara min vän. Hade jag förlorat mina vänner så hade jag blivit sjukt ledsen, det går inte att beskriva med ord hur ledsen jag hade blivit. Men jag är som jag är, antingen får man acceptera det eller inte. Jag vet att det går att planera sin tid bättre, och jag jobbar på det, men om jag inte kämpar i skolan så når jag aldrig mina mål. Tyvärr kan jag inte nå mina mål genom något annat sätt, varken pengar eller kontakter kan hjälpa mig, bara mina betyg. Och eftersom jag vet att skolan är min enda väg så måste jag välja att satsa på den. Jag har mindre än en termin kvar så jag försöker verkligen hålla ut. Jag mår psykiskt dåligt när jag inte kan umgås med mina vänne, så ni ska inte tro att allt är frid och fröjd när jag sitter dränkt i mina böcker. Jag önskar att jag kunde mått bättre, men tyvärr, så är livet...

Hos Danne :)

Är hos Danne nu :) Kom hit för typ 10 minuter sen. Slutade kl 2 och min buss kom inte förrän halv 3, jävla kukbuss

hajdo

Limbino!

Klicka här för att bli medlem på Limbino. Ni väljer ett pris och är med i olika tävlingar, och om ni vinner så får ni priset som ni valde när ni blev medlemmar. CHECK IT OUT !


Tog bort inlägget

Nu ska jag ta bort inlägget där jag babblade på om mina vänner, känns som om jag gick för hårt fram. Och framför allt så skrev jag en hel jävla bok. Sammanfattningsvis: Jag älskar mina vänner mest av allt, jag är för upptagen för att träffa dem varje dag och umgås, men ni ska veta att jag älskar er lika mycket ändå. Hade jag haft tid så hade den gått till er <3
Hade jag njutit av det jag pluggar i skolan så hade jag mått bra. Men jag mår dåligt eftersom allt i skolan har blivit för jobbigt, och för att jag inte kan prioritera mina vänner.
Älskar er

Nu sitter jag hos Rebecca med Dzenita och Dajana. Dajana har sneat på exakt allt i livet, hon får spel på Rebecca och Dzenita eftersom de vill ut, när egentligen hade sagt till henne att de bara skulle ha en hemmakväll. Så nu är Dajana trött eftersom hon har jobbat, och hon känner inte för att festa, så allt är kaos. Dajana ligger och sover, och Dzenita och Rebecca är ute och röker hahah yey

Är ensam hemma idag så ska hem sen och äta maooood och göra tzatziki med vitlök eftersom jag inte ska träffa någon ändå haha HAJDO

Födelsedagspresent?

Pengar till shopping? Eller en digitalkamera?.. Vilken i så fall?




(Ovan: Fast i 10 megapixel ?)





HJÄLP ?!


filmkväll

Tittade på Juno och på The Freedom Writers. Har redan sett The Freedom Writers 2 gånger innan, men den är så jävla bra så jag var sugen på att se den igen :). Juno var inte så jäääättebra, men hon var skitrolig i filmen hahah snacka om psykotjej. Men jag somnade under filmen och missade typ halva, vilket jag faktiskt misstänkte att jag skulle göra..
Nu är jag lite pigg så jag kan inte somna, men ska kanske försöka lägga mig i sängen.. då kanske det funkar !

PUSS

Just det. Skrev ut min CV från skolan idag, och jag skulle egentligen åka runt med pappa imorgon och lämna den till olika ställen eftersom jag inte orkar ta mig runt i Malmö med buss. Men jag tror inte att min pappa kan, så det får bli en annan dag. Skönt att CV´n, eller mitt "personliga brev" åtminstone är färdig och UTSKRIVEN !!

Blandat.. & Dagens outfit


Dagens outfit :)

 
Skulle ta en sido bild på mig själv men det blev en gump-bild istället hahah skitsamma. Och en bild från skolan :)



För någon dag sen hittade jag ett önskeben när jag åt kyckling:) Ändå coolt, har aldrig hittat ett tidigare! Pappa fick däremot önska sig något eftersom han fick den största biten.


Jag ville som sagt läsa Brott & Straff.. men jag visste däremot inte att det var TVÅ delar, och att varje del är på ca 300 sidor. Yey ? =/

 
På biologilabben i tisdags - vi fick ta "blodprov" på oss själva där vi skulle sticka oss själv i fingret med sån speciell engångs-stickare. Jag ville sticka alla som inte klarade av att sticka sig själva i fingret hahah jag tyckte att det var helt kul. Sen skulle vi droppa 3 droppar på en liten "plast-platta" som ni ser, och sen skulle vi droppa 3 olika ämnen på de olika bloddropparna. Detta skulle sedan visa om vi hade blodgrupp A, B eller 0. Jag var blodgrupp A :) Det ser man eftersom blodet i mitten (där vi testade för A) har blivit grumligt jämfört med de andra.. Haha orkar inte förklara för ingen bryr sig ändå hahah

Utmattad

Var skitrött i skolan idag, även om jag ändå var pigg. Ni fattar hur jag menar.
Slutade vid 2-tiden, åkte hem till Danne och var med honom :). Kom precis hem och ska sätta mig och ta det lugnt och se på någon film på datorn.

Skulle egentligen träffa mina vänner och hitta på något, men de ska såklart festa och just ikväll är jag FÖR trött för att festa haha. Är faktiskt på humör för att festa, men jag är för sömnig :(. Somnade för fan hos Danne när vi låg och tittade på TV haha, och jag somnade OCKSÅ på bussen påväg hem.. fan vad skämmigt. Okej det är inte skämmigt att somna hos Danne men denna gången var det hahaha. Jag ryckte till i sömnen och sånt som om jag drömde något haha.


"Möblerade" nyss om rummet haha. Jag flyttade ut hela soffan från väggen där bredvid min dörr haha.
Nu ska jag se film :) puss

Det finns ingen som är mer underbar än Danne.. <3


HELGGGG

Längtar fett mycket till helgen, ska träffa mina vänner och ta igen en hel del och baaaara släppa loss :D

Sen har jag en lugn skolvecka nästa vecka, och sen är det sportlov, och den 18 februari fyller jag 19 år !

LÄNGTAAAAR TILL LOOOOV

Kenza på The Voice !

Tittade nyss på Kenzas TV-debut i Vakna med The Voice i morse! Jag började kl. 8.15 så jag hann inte se det på TV, så jag tittade precis på klippet på internet. Hon var lite tyst och så, men kan ju förstå att det var lite nervöst. Annars var hon faktiskt duktig :D

Nu har jag sovit från typ kl halv 5 till kl 6, sen har jag bara tittat på How I Met Your Mother & 2 ½ men. Borde börja skriva lite på labbrapporten nu. Märkte nyss att jag har lagt in alla lösa papper från kemin i en "pärm", och den har jag av misstag glömt i skolan. Så idag kommer jag nog bara skriva typ syfte, material, metod. Jag lämnar resultat och slutsats till resten av veckan. Kan ju skriva lite då och då. Jag har ända till på söndag att lämna in den. Eller rättare sagt "senast söndag kväll kl 23.59!!" som vår lärare sa hahah.

HAJDO

Youtube



Ahh älskar låten som han spelar.. den är skithärlig! Tänk att spela på en ukulele, det är skitsvårt !!



Såg denna videon för första gången på någons blogg.. minns inte vems :( sjukt bra var dem! De låter exakt som Chris och Keri ! :O
Men man måste först ha hört originalet för att förstå riktigt hur braaaaaaaaa de är

i should

study

but sometimes you don´t do what you are supposed to do.. hahah

fyfaaaaaaaajn du vejtttt inte så hungriiiiig jag eeeeeeee

har inte ätit sen jag var med Danne tidigare idag, alltså innan kl 4 !!!!!!!!!! I should eat. Men det är för sent att äta mat nu, kommer inte kunna somna. Ska nog ner och ta lite müsli, puss på nosen

...

Danne <3

 :)


Stackars mina föräldrar :(

  1. Fyfan vad mycket pengar jag kommer behöva av mina föräldrar hädanefter..
    1.
    Pengar till Prag-resan med klassen & fickpengar
    2. Balklänning & skor
    3. Studentklänning & skor
    4. Studentfest
    Och sen 3 tillfällen där mina föräldrar antagligen kommer köpa present till mig..
    Födelsedag 18 februari, Persisk nyår 20/21 mars, studentpresent

    Jag som HATAR att ta pengar från mina föräldrar.. Min pappa tycker att jag är dum i huvudet hahah. Han säger alltid att han jobbar för mig & min brors skull och att vi alltid har pengar till att shoppa osv, så jag ska inte få "skuldkänslor" när jag ber om pengar. Och nu när min bror har börjat jobba så är det bara "fokus" på mig. Men jag får skuldkänslor av att ta pengar från mina föräldrar!! Vet inte varför?! Och jag vet inte var jag har fått det ifrån?! Min bror är min totala motsats, han älskar att få pengar när min pappa erbjuder det. Men jag är skum. Men liksom, jag klarar mig alltid på studiebidraget, och sen får jag pengar ifall jag ska shoppa eller så, vilket inte händer SÅ ofta.
    Men men.. jag tänker liksom att studenten och klassresan (osv) bara händer en gång i livet. Och sen kommer jag ju inte behöva pengar till dem grejerna på EN och samma gång, så det är lugnt.

    hajdo

shoppingdag

Efter skolan stack jag till stan och köpte skor, jacka och jeans. Orkar inte skriva mer haha , här får ni bilder











 

Nu finns det bara 2 saker som jag desperat vill köpa :(
Dessa :


Har blivit skogalen.. tyvärr är de inte ute i butikerna än! Så jag väntar med att köpa dem ..


Benjamin Buttons otroliga liv

Kunde inte komma in på bloggen igår ? Skumt? Men ja.. jag var på bio igårkväll med mamma, vi tittade på Benjamin Buttons otroliga liv och den var jättebra! Ger den en 4 av 5 i betyg. Den var sjukt bra och den var såååå trovärdig med tanke på att hela historien egentligen är orealistisk haha. Det kändes verkligen som att filmen var baserad på en sann historia. Jag rekommenderar den!

Idag ska jag bara ta det lugnt och så. Jag har lite o plugga, typ matte och sådana grejer, men jag orkar inte just nu så jag gör det senare istället. Tycker det är synd att Matte E har blivit så svårt för mig. Det var så kul att räkna matte innan när man förstod exakt allting, för det blev så lätt att räkna uppgifterna. Läxorna i matte var liksom inget jobbigt. Nu måste jag kämpa mig igenom 2-3 uppgifter och typ läsa förklaringarna 10 gånger. Trodde aldrig att det skulle vara en så stor skillnad mellan Matte D och E.. men men, det är bara till att kämpa vidare

HAJDO

RSS 2.0