Ni ser nog inte vad som står. Men det står...

dsc08068 (MMS)

Ni ser nog inte vad som står. Men det står "Vattumannen 20 januari-17 februari". Här är jag tydligen inte ens vattuman? Haha


Det var någon läsare som frågade var jag j...

dsc08065 (MMS)

Det var någon läsare som frågade var jag jobbar, och jag jobbar i City Bror Skoaffär på Södra förstadsgatan i Malmö, på Möllan. Tiden går faktiskt snabbare än man tror när man står här. Igår köpte jag Cosmopolitan tidningen och läste genom halva haha, ordagrannt! Tiden går snabbt när man har "kul".. Jeansvästen på bilden köpte jag förresten igår, på rea! 149 kr! Trodde att rean var över haha. Köpte även ett annat linne som jag kan visa när jag är hemma. Beställde dessutom 2 par skor från nelly.com. Ett par rosa höga skor, och ett par svarta "boots" i modellen Marble. Har velat ha dem sen i vintras så det var på tiden! Nu ska jag läsa resten av Cosmo:)


Usch, är lite trött.. Har varit här i skoa...

dsc08062 (MMS)

Usch, är lite trött.. Har varit här i skoaffären sen 9.45 i morse. Och jag ska antagligen stänga butiken idag också. Jag ska jobba här fram till den 12-13 augusti, sen slutar jag här helt och hållet! Kommer alltså vara helt ledig i mer än en månad innan jag åker till Polen, skönt! Chefens släktingar är på besök från Iran så det är därför jag valde att jobba kvar ett tag till. Kommer dock vara ensam i butiken ganska mycket, från måndag-söndag.. Så det kommer bli jobbigt och långtråkigt.. But I want the money! Haha


bilder från rhodos, del 1 av 2



































Vi tog lite mer än 400 bilder på Rhodos, så här har ni ett väldigt litet smakprov! Ni får se lite fler bilder i ett senare inlägg! Enjoy!


Rhodos, wonderful!

Är glad att se att ni fortfarande är kvar!
Är tillbaka från Rhodos och har haft en helt underbar resa. Inget ord kan beskriva det bättre. Vi solade, badade, åt en massa gott, festade, och lärde känna nya människor! Vi lärde bl.a. känna 4 killar från hotellet som vi hade superkul med. Kommer sakna er grabbar, och jag hoppas att vi ses i Stockholm snart!

Bilder får ni se lite senare! Jag måste först lägga in kläderna i garderoben och sådär. Och vi ska även ha gäster strax, så jag hinner nog inte lägga upp bilderna ikväll. Men imorgon får ni se ett smakprov från vår semester!!


svar

Li om sol vind och vatten:
Hej Ajnaz! Jag har kommenterat ditt inlägg "Torsdag och ensam.." Har du sett det? :)
KRAM

SVAR: Hej Li!! Ja jag har faktiskt sett din förra kommentar, och jag har även lagt in det på ett utkast eftersom att jag hade planerat att svara på det. Men jag är superupptagen ikväll eftersom att jag ska till Rhodos imorgon. Jag började packa för en timme sen och jag har inte kommit någonstans haha. Ska försöka svara på det ikväll annars så får du svaret så fort jag är tillbaka :D


Hur ska jag få ner allt detta i resväskan....

dsc08053 (MMS)

Hur ska jag få ner allt detta i resväskan.. Imorgon bär det av till Rhodos! :D


sol vind och vatten

Dags att sova, imorgon blir det jobb igen och förhoppningsvis så får jag sluta kl 17! Idag slutade jag strax innan kl 18 men jag hann ändå köpa lite grejer inför resan. Köpte solkräm (SPF 30) och en after-sun. Köpte förresten en sololja från Hawaiian Tropic i Växjö! Köpte med SPF 15 eftersom att jag vill bli brun men inte bränna mig haha.
ANYWAY.. jag köpte 4 små tomma flaskor från Åhléns idag. Har fyllt dem med schampo, balsam, duschcremé, kroppslotion. Smart va!? Tänker ju fanimej inte dra med mig TresEmmé schampo och balsam i resväskan haha, flaskorna är ju enorma!

Godnatt på er!


pics


Denna ska jag försöka läsa ut innan jag åker till Polen. Vi får väl se hur bra detta kommer gå.. hahah


Bo01 med Jasmine i fredags (eller var det i lördags?). Mysigt på kvällen:)




söta jasmine i bakgrunden


banana at work oh yeah


Pappa tog fram några mattor från bilen för att skoja med min farbrors fru hahah (internt skämt som bara dom två förstår). Ja.. det var ganska många bilar på Kastrup som stirrade..


Det blev grillad mat i Växjö!


Torsdag

Tjenis penis!

Har nyss ätit min frukost. Jag sov jättedåligt inatt..
Vi började köra från växjö strax efter kl 9 igår kväll, så vi var inte framme förrän kl 12 ungefär. Och tills vi hade packat upp och förberett oss inför sängen så blev kl 1. Jag gick och la mig före alla andra eftersom att jag skulle upp och jobba, men de andra satt fortfarande uppe. Barnen hade dessutom somnat under hela bilresan så de var pigga och glada och kunde såklart inte vara tysta. Är så jääääävla trött just nu..

Måste ta och sminka mig nu, ska ta bussen halv, orkar inte köra idag haha.
Jobbar förresten bara idag och imorgon och sen är jag ledig på lördag och söndag! Och på söndag eftermiddag ska jag till Rhodos :D YEEEEEY
På lördag har jag bestämt mig för att sova ut, oavsett hur vädret blir. Jag har inte fått sova ut på ett bra tag, och jag kommer inte få sova sålänge mina släktingar är här, för de vaknar runt 8-9 varje morgon. Ångest.

ha en härlig torsdag!


Hade ingen annan bild att lägga upp haha. ...

dsc08031 (MMS)

Hade ingen annan bild att lägga upp haha. I söndags tog jag det lugnt hela dagen och i måndags kom våra gäster från Iran, min farbror och hans familj. Vi har jättekul tillsammans! Jag har saknat dem så himla mycket. Och deras två små pojkar är inte alls blyga och jag älskar det! De är så öppna och glada, som om vi känt varandra hela livet haha. Igår så var jag i skoaffären i en timme, för chefen skulle till tandläkaren. Därefter så körde jag till växjö med familjen och släkten. Vi har varit här över natten och vi ska strax grilla! Vi kom egentligen bara hit för att hämta min bror, så vi åker hem till malmö någon gång idag:) puss på er sålänge!


Nya soffan och tvbänken! Älskar dem! Soffa...

dsc08032 (MMS)

Nya soffan och tvbänken! Älskar dem! Soffan är jättelång och jätteskön! Båda är i beige färg, precis som resten av möblerna i mitt rum. Man ser dock inte min säng, garderob, och mitt skrivbord på bilden. Ska försöka ta en bättre bild senare.


Sunshine and rain

Alla 6 ringar som jag köpte är ifrån Bijou Brigitte, och väskan är ifrån Mischief!
Båda butikerna ligger inne på Entré i Malmö!




Vilket väder! Det har börjat regna extremt mycket och åskan är jättestark! Konstigt att jag låg och stekte i solen för bara några timmar sen haha.

Igår var jag i Lomma med Jasmine och Nicole och ett par andra vänner. Vi körde dit för att bada (klockan var runt 23.45), men det blev inte så mycket "bad" egentligen haha. Vi bytte om till våra bikinis men ingen doppade sig helt (eller jo, Jasmine gjorde haha). Vattnet var jätteskönt och stranden var jättefin. Men det var fullt av myggor så jag tappade bad-suget..
Vi var bara i Lomma en stund, och därefter körde vi in till stan igen. Nicole körde hemåt eftersom att hon mådde dåligt, men vi andra stack till Koi på Lilla Torg :).
Var hemma i min säng vid halv 4 i morse.

Idag har jag bara legat och solat i trädgården och pratat med mina grannar under tiden. De satt också i sin trädgård så det var bara kul :D. Man börjar liksom undra VARFÖR man inte pratat med sina grannar tidigare?

Mamma och pappa köpte förresten en ny soffa till mitt rum idag, och en TV-bänk!
Imorgon kommer våra gäster från Iran och de ska stanna i en månad, så min förra soffa (som var en bäddsoffa) var vi tvungna att flytta till ett annat rum, och den soffan passade inte ALLS in i mitt rum, så det var på tiden att vi köpte en ny :).

Har en del bilder att lägga upp men jag orkar inte ta fram sladden.. jag gör det lite senare!
I nästa inlägg får ni iaf se bild på mitt fina rum :)


Lördag

N om Min klädsel är inte att leka med idag. Jag...:
Såg dig på Bo01 innan! =D

SVAR: Haha jaså! :D. Jag kanske såg dig också men jag vet inte vem du är N? haha.



Jag var som sagt ute på promenad med Jasmine igår. Vi körde till Turning Torso igår och promenerade längs hela Bo01, jättemysigt och VARMT och skit mycket folk! Och klockan var ändå runt halv 10 på kvällen haha.

Därefter så körde vi till Mascot där vi mötte upp Nicole. Vi satte oss med två killkompisar till Nicole, trevliga grabbar:). Efter Mascot så gick vi till Fridays tillsammans med killarna. Hade jättekul igår!!

Nu är jag i skoaffären men det är i princip helt DÖTT. Det är nästan 29 grader ute så jag håller på att dö härinne. Idag stänger vi nog kl 3, skönt :)


Min klädsel är inte att leka med idag. Jag...

dsc08016 (MMS)

Min klädsel är inte att leka med idag. Jag är så omänskligt svettig att det nästan är lite pinsamt. Bara lite. Är hemma nu och ska ta en dusch. Mamma och pappa är också strax tillbaka från växjö. Ska se ifall jag hinner duscha innan de kommer


dagens


from yesterday


Köpte dem för några dagar sen.
Ett tips: köp INTE schampot UTAN att köpa balsam. Jag fick panik i duschen när jag tvättade ur schampot, för mitt hår blev så jävla strävt & torrt att jag knappt fick genom fingrarna. Men så tog jag balsam och det blev genast bättre.


Min nya älskling. Älskar väskan så himla mycket! Det ENDA problemet är att jag inte får upp mobilen snabbt när någon ringer. För om jag slänger ner mobilen i väskan så måste jag ta ut alla andra grejer innan jag får tag på mobilen haha. För väskan är liksom "hård". Ja ni fattar. JAG ÄLSKAR DEN ÄNDÅ!


Svart stor plånbok. VÄL BEHÖVD FÖR FAN. Nu har jag plats med alla grejer. Hoppas bara den inte går sönder..


3 ringar


2 ringar till


och en ring till



Från Mango.
Jag köpte den faktiskt bara inför Rhodos-resan. Jag fick en bild i huvet att det kan bli en bra "strand tröja" med tanke på att den är kort, tunn och jättehärlig. Man kan ha den med bikiniunderdel eller med vanliga shorts osv :D yey så nördig jag är.


2 lite större sommar-tröjor och ett vanligt vitt linne (har tappat bort mitt vita linne utan att förstå HUR och VARFÖR?)


Köpte även en annan svart "tröja" från Monki. Den är svart med transparanta "ränder". Jättesnygg och även lite "oversized".


torsdag och ensam..

Har varit och jobbat idag, och efter jobbet körde jag till Stadsbiblan för att låna en biologibok på engelska. Jag måste läsa och förbereda mig lite inför Polen. Kom precis på att jag glömt boken i bilen också. Fan..
Jag lät bilen stå parkerad vid biblan, och därifrån promenerade jag till Norbridge för att hälsa på Mevla och gänget :D jättekul att träffa alla igen. Ska dit igen i början på nästa vecka eftersom att Mevla ska resa bort i 2 veckor, FUSKIT! Okej jag ska också iväg men jag är bara borta en vecka..

Nu ska jag äta upp min kladdkaka och mangosorbet-glass .. MUMSSSSS

Sånt kan jag bara äta när jag är ensam hemma haha. Måste faktiskt erkänna att det är jävligt skönt att "bo själv", men det är jäääättetomt här hemma! Jag saknar mina föräldrar skitmycket. Saknar mamma mest med tanke på att jag inte träffat henne sen i måndags :( haha. Eller jag saknar faktiskt min bror allra mest, och han mår förresten mycket bättre idag jämfört med igår! Han behövde aldrig opereras igår kväll. Så himla skönt!

Nu ska jag se någon film eller något.. hittar dock inte ett uttag i vardagsrummet, alla lediga uttag är bakom alla soffor.. måste ladda datorn!!!

Om jag orkar så går jag upp till mitt rum senare och hämtar mobilsladden haha. Jag skulle ju visa er allt jag köpte igår!


Fan också! Jag har fått små röda prickar p...

dsc08005 (MMS)

Fan också! Jag har fått små röda prickar på min nya tröja:( Hoppas att de går bort i tvätten.. Tröjan är dock väldigt färgglad så prickarna syns bara om någon råkar lägga märke till dem haha. Har använt en penna här i affären som vi brukar markera skokartongerna med. Jag förstår dock inte HUR jag har fått prickar på mig när pennan inte ens har varit i närheten av mina kläder..


...

anna om Efter att ha ätit på Café 2000 så kommer j...:
Var ligger de nånstans?

SVAR: På Lugnet precis vid Davidshall i Malmö!

maria om Efter att ha ätit på Café 2000 så kommer j...:
Du kan faktiskt köpa samma sallad på värnhemstorget sidan om burger King eller ute i limhamn mitt emot Willis. Dom är mer generösa med salladen faktiskt och billigare. GooGreen heter dom. Jag blev besviken på cafe 2000 för ett tag sedan dom har höjt priserna och man fick mindre har faktiskt inte gått dit mer. Ha det bra

SVAR: Tack för tipset! Ska gå och kolla hur deras mat är :D



Jag mår inte så bra just nu. Min bror blev opererad igår och min mamma åkte dit igår tidigt på morgonen. Hon hann träffa honom 10-15 minuter innan de körde upp honom till operation. Och operationen gick tydligen bra. Men idag när jag och pappa skulle ut och äta så ringde mamma och berättade att min bror har fått en inre blödning i benet och att de måste operera honom ikväll igen. Så min pappa körde mig hem och därefter körde han till Växjö direkt.
Pratade nyss med pappa och han berättade att min bror inte behöver bli opererad ikväll i alla fall. Jag hoppas verkligen att hans ben inte blir sämre nu.. jag vill verkligen inte att min bror ska behöva bli opererad igen, särskilt inte nu när han precis har blivit opererad. Jag hoppas verkligen att allting går bra.
Mina tankar är med min familj just nu..


Ute och drar Visa kortet. Mohaha

dsc07971 (MMS)

Ute och drar Visa kortet. Mohaha


Efter att ha ätit på Café 2000 så kommer j...

dsc07968 (MMS)

Efter att ha ätit på Café 2000 så kommer jag ALDRIG någonsin gå tillbaka till att äta färdiga sallader från matbutiker. Fyfan. Jag ville äta kycklingsallad idag men jag hann inte gå till café 2000. Så det blev en sallad från Hemköp men den var heeeelt smaklös! Jag mådde så illa av den. Någon som vet vad sommartiderna är på Café 2000 i malmö? De stängde kl 4 när jag gick dit för 2-3 veckor sen. Måste veta när de öppnar så att jag kan köpa min sallad därifrån nästa gång


Växjö










Vadå trevlig sommar?! Hur ska jag klara mi...

dsc07953 (MMS)

Vadå trevlig sommar?! Hur ska jag klara mig utan Metro denna sommaren :(.. Är för övrigt i skoaffären nu. Är hungrig och så himla utmattad i kroppen.. Jag tror att det beror på värmen. Ska hem efter jobbet och ta det lugnt med en bra film och gott snacks! Idag vill jag bara vara hemma, har inte kunnat slappna av de senaste dagarna pga allt som hänt, så det ska jag göra idag.. Och på onsdag ska jag shoppa! Måste först köpa en massa smågrejer såsom mascara, solkräm, TresEmmé schampo och balsam. Därefter ska jag handla lite kläder:D är bl.a. ute efter nya underkläder och en snygg väska!


Är i växjö just nu. Jag och pappa körde hi...

dsc07934 (MMS)

Är i växjö just nu. Jag och pappa körde hit igår efter att jag slutat jobba, och jag körde hela vägen:) stolt! Vi kom precis till min brors lägenhet. Vi har legat ute vid sjön hela dagen, det är 27 grader och extremt stark sol här, höll på att dö! Och sjön är precis utanför sjukhuset vilket är bra för min bror, han behövde en omväxling. Han har ju tröttnat på att ligga inne på rummet hela dagarna. Han har fortfarande jätteont, så just nu väntar vi bara på att han ska bli opererad inom de närmsta dagarna. Efter operationen kan vi alla andas ut litegrann.. Just nu är hans ben i exakt samma tillstånd som vid olyckan, så minsta lilla rörelse är smärtsam.. Det är tufft att se honom lida så mycket.. Men nu ska jag vila en stund innan vi besöker min bror igen:)


candy bar




från de senaste dagarna


Från i tisdags. Jag brände mig inte NÅGON ANNANSTANS på kroppen! Jag fick till och med färg på mage och benen vilket jag inte brukar få under Sveriges sol. MEN TITTA VAR FAN JAG BRÄNDE MIG?! Varför?! hahaha


Kräftorna i Dalby :D Jag tog bild bredvid ett korvbröd så att ni kan se hur stora de faktiskt är!


nikki i dalby :d


männen samlade ved så att vi kunde göra upp en eld, skönt!


de krigade med elden haha, den blev aldrig tillräckligt hög för dem!


en ny glassaffär (glassbutik?) har öppnat precis bredvid skoaffären! jag älskar våra nya grannar!
choklad och kokosglass.. MMMMmmmmMmmMmm


nytt i garderoben!



3 par skor, köpta idag. (Skoparet längst till höger ser ut att ha en superlåg kilklack men de är faktiskt ganska höga. I vanliga fall så HATAR jag klackar som är under 11-12 cm höga, men dessa satt faktiskt riktigt snyggt på fötterna!)

Jag köpte även ett par "slip-in" skor som jag inte har tagit bild på ännu. Ni får se dem sen!!
Ska använda dem skorna främst när jag jobbar i skobutiken. Och jag köpte dem FRÅN skobutiken haha. Kul kul. Det är det mest bekväma skoparet jag någonsin ägt, helt i läder också! Superbra för mina fötter när jag står och går så mycket i butiken :).


köpt i tisdags


köpt i tisdags


3 armband, köpt i tisdags


Dalby !

Igår stack jag till Dalby stenbrott med vännerna. Jättekul och mysigt. Jag lekte med kräftorna i vattnet! yeeey haha.
Alltså när jag var påväg dit igår så visste jag inte att Dalby var DALBY! Så fort jag kom dit och såg stenbrottet så tänkte jag SHIT, här har jag fan varit hur många gånger som helst när jag var liten! Fast jag visste liksom inte att jag hade varit i just DALBY! Och allting såg precis likadant ut haha, och kräftorna var på samma plats:D Jag fångade 2 stycken för att visa dom andra, för dom trodde inte på mig när jag sa att där fanns kräftor. Men där fick ni!

Nu är jag i skoaffären. Har varit här sen kl 10 eftersom att chefen skulle iväg på några ärenden i morse. Slutar nu snart, kl 17 rättare sagt. Det har varit en lång dag idag, och jag trodde aldrig att jag skulle klara av att vara här i så många timmar haha! Men det var inte så tufft som jag trodde :).

bloggar igen när jag är hemma. har en del bilder att visa!!


RSS 2.0