Löjligt med Valborg.

Var på en jobbintervju idag :). Eller det var snarare ett informationsmöte/intervju. Chefen var från Australien och kunde bara engelska. Jag tyckte det var fantastiskt! Äntligen kan jag få visa lite mer språkkunskaper:). Jobbet är inom försäljning, direkt försäljning (inte telefonförsäljning). Jobbet var helt underbart. Så vi får se hur det blir. Men jag orkar inte vara positiv för det är då jag aldrig lyckas med någonting. Orkar inte få upp några förhoppningar.

Ska snart äta lasagne! MUMS! Har inte ätit sen lunch i skolan kl 11 ! Omg.
Sen måste jag skriva färdigt mina labbrapporter eftersom de ska in innan midnatt ! PANIK

Sen blir det matte pluggande resten av kvällen medans alla andra är ute och super sig fulla. TÖNTAR säger jag bara.
Tycker det är så fånigt att folk ska dricka sig fulla bara för att det är Valborg. Det är inte "meningen" att vi ska dricka på denna dag, vilket alla tror. Meningen är att man ska samlas kring stora brasor för att fira det nya året. Man firar att sommaren är på väg och att man glömmer allt det gamla.
 Men alla vi har gjort dagen till en skum tradition. Så medans ni andra är ute och dödar onödigt många hjärnceller så ska jag ta det lugnt och fira min ännu levande hjärna.
Hade faktiskt velat festa ikväll, missförstå mig inte, jag är sugen på att festa som FAN. Men tycker bara det med spriten är så jävla löjligt. Varför ska man dricka extra mycket bara för att det är Valborg? Okej om det är jul eller nyår eller någons födelsedag, men valborg? Snälla kom igen.
 Skitmånga från min klass ska till Slagthuset. Hade gärna velat gå dit. 7 dansgolv och 15 DJ´s. Men det är omöjligt att få tag på biljetter nu, så jag struntar nog i det.

Ibland känner jag mig inte som en tonåring.. (sorgligt ibland).. En vanlig tonåring hade aldrig kunnat tänka sig att sitta hemma på Valborg. Men det är nog det som gör mig speciell:). Jag vågar vara precis hur jag vill.

Ni har rätt

Jag känner att jag borde börja ta lite mer bilder hahah

Sommar snart

Idag fick jag samtal av ett ställe där jag sökt sommarjobb. Sökte faktiskt till jobbet IGÅR haha. Det är något försäljningsjobb, som typ Telefonförsäljning fast utan telefon? Jag vet inte riktigt. Imorgon ska jag i alla fall på intervju/informationsmöte. Tror att andra ansökande också kommer vara där. Men det känns i alla fall super, hoppas bara att jobbet är något bra! Jag vill gärna ha ett heltidsjobb i sommar. Men inte från 8-17 eller något sånt. Lite sommarlov och fritid måste jag ha. Så vi får se imorgon..

Efter skolan idag så var jag i stan med Danne. Han åt på något kebabställe, och jag satt och tittade på eftersom jag ska låta bli att äta sånt :(. Blev skitsugen alltså.. AHH!
Sen åkte vi hem till honom och tog det lugnt i en timme ungefär, och sen gick vi till Levent och väntade på att han, Nicole och Danche skulle komma ut haha. Jag och Danne var ute med Muffin samtidigt så det var ändå underhållande att vänta:).

När alla hade kommit ut så gick vi hem till Danne för att äta äppelkaka som hans mamma hade bakat :D MUMS! Sen kom också Rebecca dit, och efter typ en halvtimme gick vi alla ut .. och jag gick mot bussen eftersom jag var tvungen att gå hem och PLUGGA! Skit också. Jag kan inte ens få njuta av det fina vädret.. men men

Måste försöka hålla ut liiiite till bara! Har slutprov i Matte E på måndag, och två veckor senare har jag slutprov i Fysik B. Helt sinnesjukt! Men samma dag som slutprovet i Fysik B åker klassen till PRAAAAG! Ser fram emot det som fan, hoppas att det blir kuuuul!


Vilken härlig dag

Hade en lektion, kom hem, och sov. Hahah

Nu tittar jag på Vänner. Ska snart sluta lata mig och sticka och träna tror jag.

Loooooove me, haaaate me, say what you wanna say tooo meee
All of the boys, and all of the girls are begging to F U C K ME

Fet låt:)

Bild från i lördags

Jag bad Rebecca skicka lite bilder från i lördags, men min bärbara dator är jättevarm så hela datorn är superseg. Ska strax stänga av. Hittade en bild från Leylas facebook i alla fall


Min dröm

Är färdig med en labb nu också. Eller ja, typ.. känner mig duktig. Tack Lolo, det var supergulligt av dig!

Och ja.. min dröm. Både Rebecca och Danne kommer dö av skratt efter detta inlägg. Men nu ska jag skriva ärligt vad den handlade om haha. Eftersom allt är lite suddigt nu flera timmar efter drömmen så ska jag försöka skriva det jag minns.

Jag fick något sms av en kille som jag inte känner så bra. Killen har varit tillsammans med min kompis Nicole och han bor här i Oxie så jag har "känt" honom i flera år kan man väl säga. Jag minns inte riktigt vad han skrev, men det var i alla fall något som Danne fick reda på senare, och av någon anledning ville han "hämnas" på mig. Det roliga var att det inte stod något särskilt i sms:et, utan det var ett helt vanligt och oskyldigt sms.
Dagen efter promenerar jag i stan med Rebecca (en av mina allra bästa vänner och även Dannes vän), och från ingenstans säger hon ungefär såhär:
Rebecca: Ja, just det, jag träffade på Danne igår.
Jag: Allvar, vad hittade ni på då? :)
Rebecca: Nej inget speciellt, vi hade sex och pussades lite och sånt. Inget särskilt egentligen.
Och jag brast ut i gråt!! Jag började skrika osv. Jag var inte så jättearg just då, utan jag var mest förkrossad och kunde inte fatta vad hon precis hade sagt till mig. Och Rebecca förstod inte varför jag blev ledsen, hon blev bara chockad över att jag började gråta.
Sen konfronterade jag Danne och frågade vad fan han hade gjort, men han förstod inte varför jag var sur. Han tyckte att det han hade gjort var helt okej med tanke på att jag hade fått ett sms av den killen. Och allting var så jävla fucked up i drömmen, alla var så himla skumma. Rebecca visste att jag och Danne var tillsammans men verkade typ ha glömt det eller något haha. Och Danne började jämföra hans otrohet med ett fånigt sms som jag hade fått. Och sen kom en tjej fram (som liknade Kenza) och kysste Danne och tog tag i hans hand, och så gick de iväg medans jag stod kvar och grät.

Jag minns inte mycket mer, men ja.. det var nog det hela. Drömmen handlade om så många mer, inte bara Rebecca, jag, Danne och Kenza, men jag minns inte riktigt vad de andra hade för roll i min fruktansvärda dröm haha.
Jag vaknade upp andfådd och med en massa tårar i ögonen, och allt kändes så himla verkligt så jag skickade sms till Danne för att se att allting var okej mellan oss. Shit asså

Funderingar..

Okej har räknat runt 10 uppgifter i matte idag. Känns skitbra. Men samtidigt inte. Några uppgifter har markerats med ett ? efter hahaha. Så jag behöver ändå fråga om hjälp!!! Har ungefär 10 uppgifter kvar och dem ska jag göra imorgon, så att jag kan börja repetera på onsdag.

Har inte tränat idag .. ångest. Ville ju bli av med kalorierna från godiset igår. Men jag har verkligen ingen energi överhuvudtaget. Somnade i typ 40 minuter innan framför Vänner (FAN). Och jag behöver verkligen duscha mitt hår för jag har fått torr hårbotten igen, skitjobbigt! Brukar få det i vissa perioder om jag plattar mitt hår extra mycket eller är ute i solen väldigt mycket. Måste skippa mitt "lyxshampoo" och börja använda shampoo för torr hårbotten igen haha :(.

Men jajaaaaa
En lektion imorgon, skönt. Slutar halv 12 och hade tänkt gå runt i stan lite och kolla efter en balklänning. Och kanske köpa en väska jag såg till studenten. Har inte hittat någon röd väska men jag har hittat en i vit som även finns i svart. Vet inte vilken jag ska köpa? Svart eller vit? Vad tycker ni? Jag har helt vit klänning och vita skor, så jag känner att väskan ska sticka ut lite.. HJÄLP

Saknar Danne jättemycket :( särskilt efter min hemska mardröm som jag hade inatt. Kan berätta om den ifall ni vill, men annars tänker jag inte berätta haha.

Ångest

Fyfan på mig. Har inte gjort något vettigt idag överhuvudtaget. Har en 2-3 sidig utvärdering och 2 kemilabbar som ska in på torsdag. Och jag har inte börjat med något av det. Och sen har jag ett helt kapitel i matte att räkna, och jag har SLUTPROV nästa måndag. Ska nog räkna lite matte snart. Orkar inte sitta vid datorn och skriva något ikväll, så jag börjar nog med de andra sakerna imorgon..

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag var så jävla trött innan så jag satte mig i soffan och kollade på TV innan mina föräldrar kom hem från Växjö. Jag la in en hel sån "vitlöksbaguette" i ugnen som man kan köpa på Lidl (tror jag). Så jävla gooooottt! Skulle bara äta några bitar men det slutade med att jag åt hela skiten. Sen somnade typ vid halv 4 och sov till kl 5. Nice. Så ja, nu är jag fett pigg. Sen fixade jag räkmackor igen (ÖVERGOTT)..

För någon timme sen köpte jag lösgodis och hyrde filmen "Systrar i jeans - andra sommaren". Det är en riktig töntfilm men jag såg första filmen på TV för ett par månader sen, så jag ville gärna se uppföljaren också. Men ingen vill se den med mig så jag fick hyra den själv haha. Ville se 3 andra filmer men de var skräckisar. Vågar inte se skräckisar ensam, så jag ska hålla dem på minnet till nästa filmkväll med Danne hihi.

Måste träna ganska mycket imorgon.. Hade ju bestämt mig för att ha sån riktig "skräpmats-dag" på söndagar eftersom det är då man äter mest skit eftersom man är hemma. Men nu känner jag bara ångest över allting som jag har ätit. Har bara ätit kolhydrater idag.. 2 bullar till frukost, 2 hel baguette, 3 räkmackor på toast, och GODIS! Blä på mig..

Måste ta bort mitt ögonsmink nu.. ögonsminket från igår haha. Känner mig som ett schkänk

Fest hos Leyla!

Jag hade så jääävla roligt på Leylas fest! Tack så hemskt mycket för allting gumman!! Maten var jättegod, drickan var jättegod, folket var jättetrevliga, och du var så himla glad! Och det gjorde festen ännu bättre :D


Maten! Ahh det var buffé! Underbart gott!! Det översta ser ut som kyckling men det är egentligen burek! Det godaste på hela buffén! Sen var det en massa bröd och tillbehör och tzatziki och frukt och allting! Mumsss


Jäsmiiige äter


Jasmine och Nicole <33


Rebecca<3


Någon som står (minns inte namnet), Levents kusin, och Levent :)


Fotomodellen! Eller det är vad han tror själv hahaha aw nutte

    
Turkist dans! Jävligt kul ska ni veta! Jag var med första rundan, och detta är andra rundan. Det är jävligt energikrävande och inte så bra när man har klackar haha.


Älskling!!!!!!!!!!!


Hade ingenting att fota, och alla var helt döda, så det fick bli en bild på Jasmines fina hår :)


Och en bild på söta lilla Rebecca och Danche! NAAAAAAW


Rebecca har fler foton, men jag tror inte att hon har lagt in dem på sin dator eller blogg än. Jag kopierar kanske bilderna från hennes blogg, men jag vet inte vilka hon kommer lägga upp så jag kanske ber henne skicka de roliga bilderna till mig istället. Vi får se senare :D


Lekplats med Danne

Igår var alltså Danne här hos mig på dagen. Vi tog det lugnt och så, tittade på tv, solade i trädgården osv. Sen gick vi ut på promenad som jag sa i det förra inlägget, vi gick slingan mohahahahaaaa. Sen gick vi till min gamla låg- och mellanstadieskola för att leka lite på lekplatsen. Eller jag tog det bara på skoj.. men Danne var helt seriös haha.

          

hahahahaha så jävla roliga bilder!
.

Helg <3

Tack för alla kommentarer. Och nej jag äter faktiskt inte ofta haha. Det jag visar på bloggen är middagen som jag själv lagar eftersom jag vill äta nyttig mat. Jag visar inte frukost och annat jag lagar, utan jag har bara visat det jag lagat till middag.

Danne är här med mig nu, vi softar och tittar på TV. Det är fint väder ute så vi satt ute i min trädgård innan och solade lite, trevligt trevligt.

Har inte tränat idag.. ångest! Men får ta igen det imorgon. Kan inte sticka och träna när Danne är här ändå, så det får bli imorgon istället. Men Danne DÖR för promenader, så vi ska ut på promenad här i Oxie istället. Ska visa honom den läskiga slingan som alla i Oxie känner till. Fast på dagen är det inget läskigt haha.


Och ikväll är det fest hos Leyla för hon fyllde 18 år i torsdags:D Grattis gumman!

Ensam hemma!.. Kanske!

Imorgon ska nog mina föräldrar till Växjö och hälsa på min bror. Hoppas att pappa åker med mamma för då får jag vara ensam hemma !!! Wihooo överskönt. Inte för att det spelar någon större roll, de ska ändå bara vara borta till på söndag. Men det blir ändå så lugnt hemma om de åker:). Kan ha musik på högsta volym och se på film hela natten lång osv.
 Men måste nog ändå bjuda hit någon som kan sova med mig i huset, eller så måste jag sova hos någon annan. För jag vågar inte sova ensam i vårt hus. Har aldrig gjort det, och kommer nog heller aldrig göra det haha.
19 år och kan inte sova ensam.. hm?

Men NU ska jag sova på riktigt. Mina linser vill ut, och sminket vill bort! Så jag får fixa det nu.

GODNATT

Uffff

Jag är så jävla trött. Ska strax sova. Har inte skrivit på hela dagen jag vet...

Hade skola som vanligt. Skulle till stan efter skolan och leta efter en balklänning och även skor till det, men jag kände lite ångest och ville verkligen TRÄNA (för mig är det en bra ångest haha)..

Åkte hemåt
Handlade räkor och hälsobullar på Coop Konsum
Gick hem och bytte om
Tränade en halvtimme
Gick hem och duschade
 Fixade mina SUPERGODA räkmackor / -bullar
 Åt
Plattade håret & fixade sminket
.. och sist men inte minst så åkte jag hem till Danne :)


Så vid 6 var jag där, och jag kom hem vid halv 11. Härlig dag :).
Tack vare Danne så köpte jag en Daimglass bara för att han var tvungen att gå in i en affär och handla två snickers och en redbull till sig själv. Njaaee, kan faktiskt inte skylla på honom haha, men jag kan inte heller kalla mig själv "svag" för jag har ändå klarat mig från sötsaker och läsk i 5 dagar!! Så jag tycker fortfarande att det går bra.

Tycker inte att det är fel att äta sötsaker, jag måste fortfarande få i mig något onyttigt någon gång. Annars kommer min kropp få en rejäl chock och istället GÅ UPP I VIKT senare när jag äter lite mer "normalt".
Men jag har bestämt att lördagar ELLER söndagar ska vara mina frossdagar :). Söndagar är nog bäst eftersom jag ändå alltid är hemma den dagen och pluggar. Då vill man bara äta hela tiden. Eller vad säger ni?


Shitttans det har blivit värsta matbloggen här. Måste sluta upp med det haha.

Alltså..

Nu måste jag sätta igång med mina kemilabbar. Ska skriva det jag hinner (och förstår) idag, och sen måste jag fråga om hjälp imorgon om det jag inte fattar.

Skriver senare igen :)

9 månader med Danne imorgon :D
Världens bästa pojkvän , älskar dig

Ja..

Onödigt att jag stack till skolan. Jag fick inte ens redovisa idag. Jag ska göra det nästa torsdag istället. Egentligen spelar det ingen roll. Jag var ändå förberedd inför idag så jag kommer vara förberedd på torsdag också. Men jag ville liksom få det överstökat. Men men..

Slutade kl 4 och tog bussen hem. Bussresan tog fucking 48 minuter. Jag har nog aldrig varit med om en längre bussresa till/från Oxie. Helt sjukt att tåget bara tar 12 minuter. Men jag överlevde i alla fall.

Kom hem och gick och handlade lite på Coop Konsum. Mamma var påväg hem från jobbet, så hon kom dit och hjälpte mig för jag hittade inte vissa saker haha.

Kom hem, bytte om, stack och tränade i 40 minuter, kom hem och såg att ingen var hemma? Wierd. Och sen lagade jag mat :)

 
Ingredienser:
Pestosås med lite limejuice
Kycklingbitar
Marinad
Fullkornspasta
Ärtor + gröna nånting haha minns inte vad de långa sakerna heter


Färdigt :)

Åt bara hälften av maten, jag lagade för mycket :(. Och jag trodde först att pastan inte skulle räcka haha. Har en hel portion över som jag ska tvinga mamma äta hahaha hon måste bedöma min matlagning :)


:(

Tack Nermina för din kommentar! Särskilt om det med knäckebröd:D haha. Åt nyss knäckebröd till frukost så det känns nice hihi.

Mådde inte alls bra i morse när jag vaknade.. mådde dåligt och hade huvudvärk, så jag stannade hemma och sjukanmälde mig.
Har däremot engelska kl 14.45 där vi ska redovisa, så jag måste gå dit i vilket fall som helst eftersom det är min tur idag.. bull!
Jag har en lång håltimme nu egentligen (fram till engelskan), och några tjejer i klassen ska jobba med en kemilabb under håltimmen. Och eftersom jag inte fattar ett skit av den labben så ska jag snart åka till skolan och göra den där tillsammans med dem. Kommer ändå inte få den gjord om jag sitter hemma, så det är lika bra att åka till skolan.

Ska bara sminka mig sen tar jag bussen

Tack

Tack för kommentarerna om det med kolhydraterna.

Är skitsömnig så jag ska sova nu.

Har inte pluggat ett bajs idag.

Har två kemilabbar som ska in nästa torsdag. 
En 2-3 sidig utvärdering om projektarbetet till samma dag.
Och måndagen efter det har jag slutprov i Matte E (allså mindre än 2 veckor kvar). Och jag har ett helt kapitel kvar att räkna, och sen ska jag även hinna repetera.
Och torsdagen efter det ska jag hålla en 20-minuters redovisning om Persiska revolutionen..

Måste typ jobba med alla de sakerna lite varje dag.. så jag har fullt upp de närmaste veckorna..

Om exakt en månad är allt över! Kan inte ens fatta det själv..
Det sista provet vi har är den 20 maj och det är Fysik B - slutprov
AHH jag vill ta studenten NUUUUU

Min egna kycklingsallad


Frysta kycklingfilé bitar (köpta i påse)


Min egna marinad:
1 vitlök
1/4 tesked STARK chilisås
1 1/2 tesked sötsur sås
1 1/2 matsked olivolja (för att det inte ska vara så koncentrerad smak av chili & vitlök)
lite peppar
lite paprikakrydda
salt (men det glömde jag ta haha)



1/3 dl couscous (jag tog en hel dl, trodde att jag skulle behöva så mycket)


Övriga grönsaker:
1 avokado
1/3 gurka
1/2 morot
1 tomat
några salladsblad



FÄRDIIIIIIGT
Och det var så fucking gott
Och inte nog med det, OTROLIGT nyttigt!

Jag är bäst
Alla ni som säger att jag inte kan laga mat kan sluta mobba mig nu :D hahaha. Uppenbarligen är jag en naturbegåvning :)
Ska göra denna salladen till alla jag känner, ni kommer älska den! WIHO


Huvudvärrrrrrk


Min frukost :)
Havregrynsgröt + lite mjölk och äppelmos
2 fullkornsknäckebröd med ägg


 
Kan huvudvärk uppkomma om man har ändrat sina matvanor rejält på bara 2-3 dagar? Det låter omöjligt men jag har haft huvudvärk hela dagen, och jag brukar aldrig ha huvudvärk :(

Vaknade kl 8
Hade matte kl 9.50
3 lektioner under hela dagen
Slutade kvart i 2
Åkte till Åhléns för att hitta en studentväska, men kom på att jag redan har en guldig väska hemma som jag kan ha, det passar ju till vita skor och vit klänning
Gick till en skobutik på Möllan och köpte två par ballerina skor, även om jag hade lovat mig själv att inte handla något. Men jag köpte ju aldrig väska så jag hade lite pengar över haha (A)

Perfekt till sommaren. Och de vita passar perfekt till studentdagen om jag får ont i fötterna av mina höga skor

En fråga till er

En fråga till er:
 Om jag utesluter pasta/ris/potatis och äter kycklingsallad istället för det, då äter jag väl inte mycket kolhydrater? Eller? Det är väl bröd/potatis/pasta/ris man ska utesluta om man vill äta mindre kolhydrater?
Och en sak till. Fullkorns-knäckebröd innehåller väl mindre kolhydrater än bröd?

KOMMENTERA?! för jag fattar inte sånt här

BORGAR, watch out!

Oh gosh, någon på min skola har startat en blogg.. http://borgargossip.blogg.se

Jävligt roligt med tanke på att 3 av mina vänner redan är nämnda i bloggen hahaha.
Men nu får jag fanimej passa mig. Jag blir inte förvånad om jag får veta att en kille i min klass har hand om bloggen, det är så typiskt honom. Ska inte berätta något för honom mer hahaha

MIN NYA DIET

Men detta är det sista. Ville bara säga att jag har börjat på min "diet" nu. Egentligen är det ingen diet. Men för mig är den det. Jag brukade dricka läsk minst 3-4 gånger i veckan och äta lite godis då och då. Inte nog med det, jag åt mer skräpmat än jag borde och jag åt vid mycket sena tider. Och jag rörde inte på mig alls.

Igår började min diet, och jag ska verkligen försöka hålla den. Det är egentligen otur att sitta och prata om det. Men jag måste bara säga att jag är väldigt stolt över mig själv.

Vad jag ska göra under dieten:

  • äta minst 2-3 frukter per dag. Jag går alltså från 2 frukter i veckan till 2-3 per dag.
  • äta skräpmat ENDAST på helger
  • ha med vattenflaska till skolan varje dag
  • äta kycklingsallad till middag, annars något annat nyttigt
  • ingen choklad på vardagar
  • nyttig frukost, helst havregrynsgröt varje morgon - undantag på helger
  • FÖRSÖKA TRÄNA MINST 3 GÅNGER I VECKAN

Har också andra ideér men det kommer väl med tiden. Jag börjar såhär :). Man ska aldrig gå från allt till inget. Man ska gå från mycket till mindre

MÅNDAG:
Frukost (kl. 07.00): 2 toast med smör och marmelad
Mellanmål: 1 äpple
Lunch i skolan (kl. 12.30): Makaroner och köttbullar, ketchup, keso + 1 glas mjölk
Mellanmål (kl. 14.00-15.00): Kycklingsallad på MAX + coca cola zero
Middag (kl.18.00): 4 pannkakor + 1 glas mjölk
Kvällen: 1 äpple

TISDAG:
Frukost (kl. 06.30): Havregrynsgröt med lite äppelmos och mjölk
Mellanmål: -
Lunch i skolan (kl. 11.45): ris med böngryta, majs, pastasallad + 1 glas mjölk
Mellanmål: 1 äpple
Middag (kl. 15.30) : Grilled chicken sambal på Espresso House
Kvällen: 1 äpple

Och nu är jag fett hungrig.. men jag ska inte äta något för det är för sent!
Och vi har en hel skål med chokladbitar på köksbordet som jag inte har rört..

DET SER BRA UT! Vad tycker ni? Kommentera gärna med förslag på nyttiga grejer jag kan äta. HELST saker till middag för jag är skitkass på att äta nyttiga middagar.

Frukost imorgon: Havregrynsgröt + 1 kokt ägg på 2 knäckebröd


Tisdag 21/4 - 09


NAW


Danne var bara tvungen att vara med.. eller ja, hans ena näsborre

Fattig bild men den bjuder jag på


Aw Danne höll min påse hela dagen


Skorna.
Helt vanliga. Men de passar till klänningen, de är bekväma, och de är tillräckligt höga för att jag ska kunna gå i dem hela dagen haha. And that´s enough for me


Vår ringklocka lyser?Jag har ingen aning om när vi fick en lysande ringklocka. Men det var ändå skitcoolt.
Min pappa är en magiker haha

IGÅR


Kycklingsallad på MAX.
Faktiskt en av de nyttigaste salladerna jag har ätit ute! Inga tillsatser, BARA en massa olika salladstillbehör. Kyckling var däremot friterad så jag ångrade att jag inte valde vanlig kyckling.. men men, next time.

Bebiiiiiiiiis

Grillning i söndags!



Ris med kebab och kycklingfilé
Tzatziki med MYCKET vitlök <3
Grillad tomat
Och såklart den kryddan vi alltid använder till riset när vi ska äta grillad kebab, somagh heter det på persiska.. vet inte vad det heter på svenska

Min dag, bra och kortfattat!

Oh gosh! Jag kom precis hem!
Skola i morse, hade biologiprov som gick ganska bra.
Slutade kl 1, tog bussen hem och Danne hoppade på bussen på Persborg.
Vi åkte hem till mig, jag fixade mig lite och bytte väska.
Vi tog bussen till stan.
Vi gick och fikade på Espresso House (jag åt macka med dricka däremot)
Vi promenerade lite (Danne älskar det)
Jag köpte studentskor
Vi åkte hem till Danne vid 4-tiden.
Jag var hos honom i lite mer än en timme.
Gick ut och tog bussen kl 18.15.
Åkte till Gustav och promenerade till Hipp
Teater med klassen som började kl 19.00
.. och tog slut kl 21.50

Och nu sitter jag här

Lägger strax in bilder! Ska bara ta bort smink och byta om och så


PANIK

Panik, måste börja plugga nu. Har nyss ätit, kom hem från Danne för ett tag sen. Har inte pluggat biologi idag och jag har prov imorgon så det är nog dags nu.

PUSS sålänge, sätter in bilder sen för min mamma har lånat min mobilsladd för att fixa sin egen mobil.

Jävla skitdator

Fyfan vad min dator är SEEEEEG! Ahh får spel. Skrev nyss min redovisning om Aboriginerna som jag ska hålla på engelska på tisdag. Den blev superbra. Men den är bara på ca 4 min, så jag måste skriva liiiite till. Hon vill ha den på minst 5 minuter.

Ska fortsätta med biologin nu. Har i stort sett lärt mig den första delen om Hormoner och dess påverkan bla bla. Men nu har jag den svåra delen kvar - Nervsystemet. Har inte läst det tidigare så jag borde nog läsa det minst en gång ikväll. Sen är jag färdig för dagen hihi.

Bäst att börja nu så att jag kan andas en stund innan jag sover, kanske se en film om det inte blir för sent :)


mohahah jag vann

Jag fick spel på min mamma igår bara för att vi ALDRIG grillar hemma. Bara när vi har gäster. Men liksom, det är skitfint väder ute, och varför ska man bara kunna grilla när man har gäster? Det är ju fan skitenkelt att grilla, så det är ju inte så att hon måste slita mer för att laga mat än i vanliga fall. Så mamma tyckte synd om mig och tyckte att jag hade rätt, så idag blir det grillning! Hon ska bara titta färdigt på Vänner :D

Mums

VILL HA

Ahh det finns många låtar jag vill ha men jag kan inte ladda ner !!! Här är 3 av dem

Mario - Live a lie
Beyonce - Halo
Akon ft. Snoop Dogg - Day dreamin

och någon låt som går typ såhär : Weeee in the stripcluuuub! Den är lite reggaeton/RnB inspirerad..

help


Godnatt

Har nyss varit hos Rebecca och tittat på det senaste avsnittet av 90210 och ätit makaroner och påskmust samtidigt.. mums! Tack för maaaooden rebeega :D

Ska sova nu godnatt
Har fortfarande inte gjort engelska redovisningen och pluggat inför biologiprovet.. det e kört


Dagen

Vaknade vid 12 idag, har sovit i nästan 12 timmar. HÄRLIGT säger jag bara. Vaknade och fick ångest eftersom jag måste plugga! Har vårt sista biologiprov på tisdag, och redovisning i engelska samma dag. Måste göra båda eftersom jag inte har börjat på något av det..

Men nej, det var superhärligt väder så jag bestämde mig för att åka till stan med mamma och leta efter studentskor. Jag hittade de skorna som jag ville ha (lägger in bild sen för internet är segt nu), men de fanns bara i storlek 38 & 39! SUPERBRA tänkte jag, mina storlekar fanns! Men till och med 38 var för stort? Och jag vet att 37 är för litet. Skorna töjs ut mycket, det vet jag, men hur fan ska jag kunna töja ut ett par skor som är för små.. fyfan alltså jag kommer ju dö.
Funderar på att köpa dessa från internet istället, samma butik - Bianco



Hittade en balklänning som satt jättefint, men den var inte allllls snygg vid brösten. Den passade liksom, men det såg liksom ut som om jag inte hade bröst. De har alltså inte gjort klänningen så att brösten blir fina i den. Så jag blev skitarg. Framifrån ser man liksom plattbröstad ut. Så vi får se hur jag gör med den.. annars satt den liksom fint.. blä sånt här är skitsvårt

Hittade i alla fall ingenting idag, ska leta mer på måndag hade jag tänkt.

Fikade med mamma på Espresso House :)


Choklad Frapino med cheesecake... mummmmmss


Gårdagen

Stack som sagt till Danne igår och somnade när han och Levent spelade tv-spel.
Vid halv tolv på natten vaknade jag till och bestämde mig för att åka hem, och Levent skulle också dra så det var lika bra att gå hem o sova.
Danne följde mig till bussen och jag var hemma vid 00.10. Kom hem, tog bort smink, bytte om, borstade tänderna, och somnade innan halv 1 haha.



Outfit på morgonen
(bytte till ljusa leggings när jag stack till Danne på eftermiddagen)


Såhär sitter mina snygga skor hihi! Jättebekväma fortfarande, men de "banden" skär in i huden ibland när det blir för svettigt haha. Men annars är de superbra


Fattig bild men jag kände att det var dags att ta en ansiktsbild för en gångs skull :D
Innan brukade jag ta bilder på mig själv varje dag, bokstavligt talat. Men nuförtiden orkar jag inte haha.

Men naaaaaaaaaw söta pojkar


Aww hahah inte så smickrande bild på Danne men han blev ju ändå söt



Levent och Danches blogg


Hos Danne

Sitter hos Danne och underhåller mig själv eftersom Danne och Levent spelar Fifa eller något jävla fotbollsspel haha.

 Vad är det med killar och tv-spel egentligen? Det enda vi tjejer orkar spela är typ Guitar Hero eller Wii och sådana grejer. Vi är mycket tuffare tycker jag :D


Danne på sitt klassfoto förra året hahahha överball :D 3ans klassfoto

Haha aw. Bild på mig på Dannes data, söuuuuut :D


Dannes mamma och Danne. Tagen i somras :) söta hihi


Danne och hans jävla politik. Antingen från aftonbladet eller discovery. Internt skämt haha..
Han tror bara på saker och ting om det har kommit från aftonbladet eller discovery hahaha han e skitrolig.

Tack för

alla fina kommentarer! Ni är underbara :)

Har fotat dagens outfit och även fotat hur skorna sitter på fötterna, så det visar jag senare! Har lite bråttom just nu, kom hem för en halvtimme sen och tog en snabbdusch och sen såg jag att jag har fått brev från Syddansk Universitet i Danmark. Det stod att jag inte har behörighet att söka till läkarlinjen eftersom jag inte läser Matematik E, men det GÖR JAG JU! Jag har redan sagt till dem att de får mina betyg i juni, för vi har ju inte fått slutbetygen än! Men ja, så jag har nyss skrivit ett mail till dem.

Skulle ta tåget till Danne kl 16.12 men jag hann inte med den, så jag ska ta nästa kl tjugo i! Måste fixa mig nu, lägger in bilder och skriver mer senare!

PUSS sålänge

Fan för att Pirate Bay ska stängas ner... Nu kan jag inte följa 90210 och Desperate Housewifes mer :(
sorgligt..

Svar på kommentarer :)

Fick lite förfrågningar om att skriva lite om mig själv.
Eftersom jag är duktig på att skriva Harry Potter böcker så ska jag inte skriva en hel text denna gången, utan jag börjar med att svara på era frågor haha :$. Har ni frågor så vet ni att ni bara kan fråga på:D.
Jag är inte så öppen i min blogg som jag hade velat vara, men det är bara för att jag har läsare som jag respekterar, som min storebror till exempel, men även många andra. Men fråga på bara !!


Var bor du?
Jag bor i Oxie som är en liten.. jaa.. vad ska man kalla det.. "förort"? Haha. Det ligger ungefär 15-20 minuter från Malmö så vi räknar oss som en del av Malmö haha. Vi tillhör ju faktiskt Malmö Kommun (A).
I alla fall .. här har jag bott i hela mitt liv.

Var är du ifrån?
Jag är från Iran, men det brukar folk inte tro. Jag har ganska ljus hy och så, till skillnad från de flesta iranier. Men det är bara bra tycker jag, jag är unik :D. Hela min släkt är ljushyad, det är inte bara jag. Vi är från norra Iran (eller är det södra?) och där är alla ljushyade.

Är du född i sverige?
Japp! Någonstans i närheten av Malmö faktiskt men jag minns inte var. JO NU KOM JAG PÅ DET! Är född i Kävlinge :) hihi

Vem umgåss du med? 
Jag umgås främst med Rebecca och Jasmine. De är mina närmaste vänner. Har känt dem i princip hela mitt liv. Rebecca har jag känt sen dagis, och Jasmine har jag känt sen 3:e klass haha :D.
Men vi umgås självklart med andra underbara tjejer!! Jag tänker inte nämna er alla för jag hoppas att ni redan vet vilka ni är!! Det är inte bra att nämna namn för det finns alltid någon som känner sig utanför eller så.. jag kanske glömmer någon så det är bäst att inte skriva namn :)

Vem är du nära?
Jag är väldigt social och brukar komma överens med i princip alla nya människor jag träffar. Men jag är närmast Jasmine och Rebecca eftersom jag har känt dem längst och eftersom jag känner dem bäst. De känner mig in och utantill, så jag känner ju mig uppenbarligen mest nära till dem! Jag kan berätta allting för Jasmine och Rebecca. Men Rebecca kan vara en riktig snake ibland HAHA.
<3

Har du pojkvän?
Ja det har jag fakiskt. En underbar pojkvän som heter Daniel. Det kändes skumt att skriva Daniel haha är så van att alltid säga Danne.
Jag och Danne träffades på det skummaste sättet. Han kommenterade en bild i min bilddagbok, en bild på min kompis ödla. Och jag blev helt arg för att hans kommentar var taskig mot ödlan, så jag skrev i hans gästbok, och därifrån började vi prata haha. Han kände igen mig och jag kände igen honom. Han gick tydligen på min skola, men jag hade aldrig sett honom. Jag kunde iaf inte komma ihåg när jag hade sett honom.
Vi pratade på msn efter det och vi klickade direkt! Dagen efter så åkte han till Gbg med några i sin klass, och den dagen han skulle komma hem så skulle jag till stranden. Han hade inte fått mitt nummer, så jag stack till stranden den dagen och hette på msn "Är på stranden, ring om det är något 070....". Jag gjorde det eftersom jag hoppades på att Danne skulle smsa mig när han kom hem haha. Fick ett sms från en okänd person kl 9 på kvällen samma dag, där han skrev "Är det inte lite för kallt att vara på stranden nu?". Och jag började skratta och visste direkt att det var han. Skitgulligt haha. Och därifrån fortsatte det.
Han tog studenten från vår skola 1 vecka efter det, så jag såg honom faktiskt aldrig på skolan. Men jag kom på Borgars utspark för hans skull, och han var jättestilig :)
Den 24 april firar vi 9 månader!


Ibland kan jag inte svara kort på frågor hahaha som ni märker..
Ni får gärna klaga om det är jobbigt! Jag måste veta vad jag ska bättra på :) annars är det ju bara dåligt hela tiden!

YouTube

LYSSNA

Rock City - You Are

En av mina favoritlåtar, har bara glömt dela med mig på bloggen haha. Den är skithärlig :)




Lite Akon-känsla då och då, vad tyckte ni :) ?

Fått hem skorna!

Yessss jag fick hem skorna idag :D.
Har velat ha dem jättelänge men de har inte funnits i butiken. Så fort butikerna får in leveranser så tar skorna slut dagen efter, skitfattigt !
Men jag köpte dem på internet eftersom jag hade 20% rabatt på hela sortimentet hahaha, och man kunde bara utnyttja rabatten på internet. Kan bara säga en sak, jag älskar internetshopping! Man får hem sakerna inom ett par dagar, och det är så himla spännande när man får paket hem i brevlådan (okej på posten, same shit) haha :D. Älskar att öppna presenter så det är precis som om jag skickar presenter till mig själv (A).


De sitter så jävla fint. Och jag kan ärligt säga att jag aldrig har haft på mig skor som sitter SÅ PERFEKT som dessa gör!!! De sitter helt perfekt! Inte för små, inte för stora.. perfekt!
Hoppas bara jag inte får skoskav senare.. kommer få spel då haha.


Köpte även en ny rouge.
Den är jättefin. Billig & dålig smink för hyn, men ändå fin :) haha.
Behövde ingen ny rouge egentligen men jag hittade inget annat som jag ville ha från hemsidan hahaha.
Ville utnyttja rabatten men jag hittade inget särskilt som jag ville köpa. Och jag fick heller inte handla mycket av min mamma eftersom mina föräldrar har slösat typ 2 månaders GEMENSAMMA löner på vårt jävla badrum, så nu får inte jag shoppa bara för det. Bull..


Min nuvarande solpuder använder jag som rouge eftersom den är för mörk för att använda i hela ansiktet.
Och jag har haft den i snart 2 år, men den tar fan aldrig slut?! Men det var dags att jag köpte en ny, för det är inte bra att använda gammalt smink, det förstör bara hyn.

Klänningen

Tack för alla fina kommentarer :D

Klänningen är köpt på www.stylebystars.com. KOLLA IN HEMSIDAN!

Hemsidan har flera studentklänningar, men de flesta har en leveranstid på 4 veckor, och denna klänningen var den enda jag gillade som hade snabb leverans, så det fick bli den:D. Och jag är supernöjd!! Sålänge den inte går sönder hahah.

Har köpt studentklänningen

Jag är bara så jävla rädd att sömmen och dragkedjan ska gå sönder, den sitter liiiiite för tajt vid brösten.
Den går att stänga men det känns liksom.. ja.. tajt.
Jag är rädd för att den kommer spricka om jag inte är försiktig.
Jag ska börja träna mer och äta bättre, särskilt när jag har ett mål att nå nu.
Jag vill att klänningen ska sitta mer bekvämt på mig.
Ja ni förstår nog hur jag menar



Klänningen ser lite "silvrig" ut, men det är den inte. Den är typ glansigt vit




Fick en bra bild på den riktiga färgen :)

Vad tycks?


Tjock soppa.. hahaha



Mums mat.. persisk "soppa" (ashe reshte).. skitnyttigt och gott!


Svar på kommentar

nyfiken tjej om Han är bäst :):
Vart kommer din kille ifrån? och han ser rätt så farlig ut behandlar han dig väl?

Min pojkvän är polack/serb, härlig blandning :). Och nej han är inte alls farlig, han är den mest underbara personen man kan träffa. Helt enkelt BÄST. Han behandlar mig superbra, och jag behandlar honom lika bra tillbaka (hoppas jag).

Det handlar om att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Det är en kliché, men det stämmer ändå.
Det är det vissa tjejer inte förstår.. De klagar på att deras kille gör si och så, men egentligen så är inte tjejerna mycket bättre. Tjejerna går runt och hämnas på sin kille så fort han gör något felsteg i förhållandet, men ni kan inte förvänta er att förhållandet ska sluta bra om ni gör så? Ni tjejer är inte så perfekta ni heller. Ta itu med problemen och förvänta dig en ursäkt från killen istället, hämnd löser ingenting.



Anonym om Yes sir:
kan du nt skriva vad du valde för något sen;D??

jag sökte till lite olika utbildningar faktskt. Har sökt i denna ordningen:

  1. Läkarprogrammet
  2. Psykologprogrammet
  3. Juristprogrammet
  4. Apotekarprogrammet
  5. Civilingenjörsprogrammet, inriktning Bioteknik
  6. Dietistprogrammet
  7. Optikerprogrammet

Program, utbildning, same shit


3 timmars sömn

Bokstavligt talat. Somnade runt kvart i 3 inatt, vaknade kl 6. Trevligt? Nej inte så.

Hade en jättelugn skoldag tack och lov. Hade en tid på Ungdomsmottagningen kl 14.30, och slutade kl 11.30, så jag bestämde mig för att åka hem till Danne eftersom han ändå bor nära mottagningen. Skulle till mottagningen för att fråga en snabb grej, och jag fick boka en jävla tid för det? Skysst? haha.
Nej men i alla fall, åkte hem till Danne och tog det lugnt där. Vi var ute med Muffin en stund, men jag ville inte ut först.. min PMS gjorde att jag blev väldigt jobbig idag. Men jag följde med till slut haha.






En kill-blogg !

Kolla två av mina killkompisars gemensamma blogg hahaha

http://kasi.blogg.se

Nu kan ni inte klaga på att det inte finns några bloggar av killar ! Förhoppningsvis orkar de hålla tempot som vi tjejer håller hahah

ENJOY!


Yes sir




Badrummet är snart färdigt :) Måste bara fylla i alla "hål" och så haha. Foga tror jag att det kallas. Sen ska toalett, dusch och handfat sättas på plats, och sedan startar inredningen.. wihoo


Satte mig i vårt stökiga uterum och pluggade lite. Det var skitvarmt därinne så jag öppnade fönstrena, men då blev det plötsligt kallt, så jag gick in igen efter en halvtimme haha.

Här hoppas jag att jag kommer kunna spendera många sommardagar med kompisar, grill, vattenpipa, fest, ALLT möjligt! Väntar bara på att badrummet blir färdigt.. sen ska uterummet/trädgården inredas.


Trädgård


Utsikt


En sminkfri bild, fyfan vad jag blev chockad, det ser ändå ganska okej ut hahaha
(Ja jag hade bikini överdel på mig. Trodde ju att det skulle vara varmt i trädgården.. men nope..)


Påväg ut för att köpa pizza


Mums



Nu ska jag fortsätta plugga fysik och titta på Harry Potter och De vises sten på TV :)
Ikväll måste jag anmäla mig till universitet :). Måste tänka lite till bara.. haha

Han är bäst :)


Hej sötnosar

Ännu en härligt solig dag !
Ska ut och sätta mig i trädgården nu och plugga lite fysik. Har två kapitel kvar att gå igenom, och jag har prov på onsdag! Ska försöka göra allt idag, har ändå inga andra läxor att göra till imorgon (vad jag kommer på NU iaf).

Mina föräldrar är ute IGEN hahah, med Pegah och hennes familj, och våra gäster från Tyskland såklart. De är ute och grillar tror jag. Mamma blev arg på mig igår för att jag inte ville följa med. Men jag vet att jag behöver plugga, och även om jag latar mig hemma också så är det bättre att stanna hemma så att chansen åtminstone FINNS att jag pluggar haha.

puss sålänge :)

förresten.. har inte ätit frukost. Vet inte vad jag ska äta..

SOOOOOL Vind och VATTEEEEN

Soligt ute, men idag började min pluggdag, så jag får sitta inne och lida.
Ska strax ta en dusch och sedan torka håret och platta det lite så att jag åtminstone är färdig ifall jag bestämmer mig för att sticka ut senare.
Ska kanske sitta ute och plugga, får se hur det blir med det. Skitjobbigt att plugga ute när det blåser och man har en massa papper haha. Och sen är mina solglasögon hos Danne också.. typiskt.

Min bror stack nyss till stan för att träffa en vän, och efter det ska han åka tillbaka til Växjö med en kompis. Kommer sakna honom wää :(.
Kommer kanske inte kunna träffa honom förrän min student, och det är ju ändå en och en halv månad kvar tills dess.. jag kanske åker upp till honom någon helg när mitt plugg har lugnat sig lite. Veckorna framöver är fullproppade, så vi får se hur det blir med det :)

Mamma och pappa och våra gäster är hos Pegahs familj just nu. De är bjudna på middag. Så jag är ensam hemma nu. Skönt :)

Lång dag.. fyfajn

Vaknade kl 8 först av att hela familjen vaknade, inklusive våra gäster. Det är just det jag hatar med att ha gäster, särskilt gäster som är vana vid att vakna TIDIGT. Vem fan vaknar kl 8 på morgonen, holy crap säger jag bara.
Jag och min bror sov i alla fall, det är ingen överraskning haha. Ingen älskar att sova mer än vi två. Inte ens lite hövlighet inför gäster kan väcka oss haha.
Jag vaknade vid halv 12, fixade frukost, ingen var hemma eftersom alla hade stuckit till stan & Bo01 förutom min bror för han låg och sov. Kl 1 vaknade han och berättade att Pegahs familj skulle komma över till oss vid 2-tiden. Det visste inte jag nä.. super.. ännu en pluggdag som rökte där. Så jag började fixa mig direkt efter frukosten men hann inte ens färdigt förrän de var framme.
Det var i alla fall skittrevligt att vara hemma med alla och skratta och ha kul, och framför allt GRILLA. Glömde fota maten haha men strunt i det.. det var i alla fall en massa gottis grejer som t.ex. grillad lamm och kyckling, mums....


Mamma är arg och stressad hahaha


Navid :) En av våra gäster


Pegah som står upp haha, Navids pappa, och Pegahs pappa


Psyko Pegah hahaha.
Pappa grillar, Pegahs mamma vinkar, och Navids mamma sitter närmast kameran hihi


Sooft.. och så jävla fint väder!


Brudarna


Iranska föreningen


 Mys mys


Navid var superlycklig över att vi hade tyska kanaler hahah


Snake



Lite senare på kvällen så skulle Pegah till stan och spela fotboll med några kompisar (har jag för mig), och jag stack hem till Rebecca eftersom Dance, Levent, Danne, Nicole, Jasmine och Dajana var där :) och Rebecca förstås. Vi grillade god mat (men jag åt inte) och sen tog vi det bara lugnt.



Kom hem vid 11 och såg att alla var vakna. Pegahs familj var även kvar, och Pegah var också här?!?! Okej.. visste inte att hon skulle åka tillbaka till oss hahaha nice :D. Så ja.. det var trevligt trevligt. 
Nu har de åkt hem, och våra gäster har gått och lagt sig, så äntligen är det lugn och ro.

För mig är kvällen fortfarande ung, funderar på att plugga lite. Vill göra färdigt kap 8 i fysik så att jag bara har kap 9 & 10 kvar till onsdag.. Men vet ni vad? Jag är så jävla sömnig så jag tror jag säger godnatt efter att jag har tittat färdigt på The Pianist på TV :)

Årets första grillning för mig !

Hej peeps, sitter här med Pegah :D. Fint väder idag, så vi kör med grillning! WIHOO. Pegahs familj är här, gästerna från Tyskland är här, så det är fullt hus :) Är glad att min bror är här med oss :D.

Ikväll skulle jag egentligen på fest, men Rebecca och dem pallade inte gå dit eftersom de festade igår, så det blir en hemmakväll hos Rebecca istället tillsammans med Dance, Levent och Danne tror jag :D yeah sounds very goooood

HAJDO nu ska jag ta lite bilder på folk (men inte mig själv, för jag har inte sminkat mig ALLS)

Bilder från Växjö-resan :)


På tåget påväg dit


Haha Filmstaden låg precis bredvid Coop Konsum




Araz lagade mat till oss :)


Tortellini med sockerärtor och kyckling:) muuuuumms


Andra dagen regnade det som fan. Men detta var typ kl 9 på morgonen, så det hade slutat regna på eftermiddagen när jag stack ut på stan.




Älskar klockan på väggen som min bror har :) skit cool. En sån ska jag förhoppningsvis också skaffa när jag någon gång i framtiden har min egen bostad:)


Hittade en studentklänning. Men jag köpte aldrig den. Den satt för löst vid brösten, och den var lite för lång. Så nää.. jag måste fortsätta leta.


Ja.. detta var en rolig historia. Min bror skulle kolla mina tänder för skojs skull. Och hittar 3 eller 4 hål hhaha. Men två av dem hade blivit riktiga hål så de behövde lagas. Min bror hade inte tid att fixa dem eftersom han hade patienter, så han frågade sina kollegor om de hade tid. Men ingen hade tid, och jag blev ganska lättad med tanke på att jag INTE såg fram emot bedövningen. Men ja.. såklart så ska en av min brors patienter lyckas glömma bort sin bokade tid, så min bror fick laga tänderna..

Han var så jävla duktig.. blev så himla stolt. Jag såg även honom ta hand om en patient, en liten 6-årig flicka som behövde ta en röntgenbild på tänderna eftersom hon hade ett litet hål. Men mamman var jätterädd och ville inte att min bror skulle ta någon röntgen bild, även om det är det som krävs för att kunna ställa en diagnos. Och min bror var så grymt duktig på att prata med henne och lugna henne. Och han var superduktig med den lilla flickan. Blev helt förvånad haha. Min bror är bäst :)



Hål nummer ett


Min bror gav bedövning inför tand nummer två. Jag fick alltså bedövning både uppe och nere, på SAMMA SIDA. Halva mitt ansikte var förlamat i 2-3 timmar efter detta. Jag såg ut som en.. ja jag vet inte vad. När jag log så gick det bara att få upp halva munnen, andra halvan var helt död hahaha :(
Denna bedövningen gjorde så jävla ont. Vet inte varför med tanke på att jag redan var liiite bedövad från den första sprutan.. men men.

hihi


Bilderna på mina tänder som min bror tog hihi
(ni märker att jag är stolt va)


Till hemresan hade jag köpt en Cosmopolitan tidning, men jag orkade inte öppna den förrän vi satt på tåget. Men under tågresan så somnade jag, så jag lät bli att öppna den. Sen kom jag hem och såg att parfymen som jag fick tillsammans med tidningen hade gått sönder totalt, och läckt ut över hela tidningen.
Nu luktar iaf tidningen jävligt gott hahaha



Bilder från idag:)


Levent tvättar bilen och Danne är väldigt hjälpsam




 Levent tog närbilder på mig och Danne. Och även andra bilder på sig själv. Men jag tror han hade slått mig om jag hade lagt upp dem hahaha



Bilder ikväll!

Har varit upptagen hela dagen!
Vi har haft gäster från Tyskland så jag vaknade kl 12 och fixade mig fram tills de kom vid 1-tiden. Sedan satt jag med dem en stund och snackade, och kl 3-4 åt vi mat, och sen stack jag ut vid halv 5-tiden. Trodde att jag skulle till stan men jag åkte till Augustenborg istället där Levent och Danne var i garaget och tvättade Levents bil.
Sen åkte vi till Dajana där vi softade med Rebecca och Dajana och Dajanas mamma haha:D. Dajanas mamma spådde mig haha skitkul .. och läskigt. Efter någon timme promenerade jag, Danne och Rebecca till Persborg där Rebecca tog bussen hemåt.
Nu är jag hos Danne men ska nog hem så småningom så jag sätter in bilderna sen:) och även dagens bilder.
PUSS sålänge

Panicattack!

Hade ungefär 200 inlägg på Bloglovin som jag inte hade läst än, så det gjorde jag nyss, och jag har officiellt fått tillbaka mina ångestattacker. Har ont som fan i magen just nu.

Jag måste anmäla mig till universitet innan ONSDAG nästa vecka för då är det sista anmälningsdagen. Och alla program som jag vill gå på har jag ingen chans att komma in på, såsom Psykolog- och Läkarprogrammet. Det suger när man inte har alla MVG i skolan vettu. Det är inte vanligt att många får det.. men det är vad som krävs.. och det suger!
Så det känns inte lönt att anmäla sig.. Men jag måste ändå göra det för att själv må bra. Jag hoppas fortfarande på att jag kommer in i Danmark. Men det får jag inte veta förrän i juni/juli. Kommer jag inte in på någonting så blir det Läkarlinjen i Polen nästa höst.
Nu är bara frågan.. vad jag ska göra NU i höst ifall jag inte blir antagen i DK?

Gud snälla ge mig ett sommarjobb, NÅGON av ställena måste ju faktiskt höra av sig, annars skjuter jag mig själv.. Tack vare lågkonjunkturen kommer det vara så himla svårt att få ett jobb. Fler och fler blir avskedade varje dag, hur stora är då våra chanser att kunna FÅ ett jobb?.. det ser inte så ljust ut.


Måste även hinna plugga till fysikprovet jag har på ONSDAG nästa vecka. Har bara läst ett kapitel, har 2 kapitel kvar. Och uppgifter som är kvar från alla 3 kapitel.

Jag måste börja träna på riktigt.

Måste leta efter studentklänning lite mer EFFEKTIVT

Köpa ett par vita skor till studenten så att det är överstökat.

Köpa balklänning och skor till det.

Skulle även ha skickat in en engelskauppsats i måndags, men jag har inte ens skrivit den.. Så jag får skriva den fort som fan och ljuga om att det måste ha blivit något fel under sändningen..

Nä nu får det räcka med ångesten...

PUSS sålänge, vi ses i Malmö!

Nu måste jag fixa mig lite, har inget annat att göra haha

Otroligt tidig dag för mig

Idag vaknade jag tidigt! Var uppe redan vid 8. Fråga mig inte varför. Jag tror att det beror på att jag inte kan sova när jag är ensam hemma. Har aldrig kunnat sova när jag är ensam hemma. Trodde att det skulle vara annorlunda nu när jag är hos min bror, men tydligen inte haha. Men jag klagar inte, jag är pigg och glad :)

Ska till min brors jobb senare vid halv 1 tiden. Han har redan packat sina grejer och tagit med allting till jobbet, så det är upp till mig att städa och sådär innan jag går härifrån. Idag åker vi hem till Malmö båda två :). Skönt att ha Araz hemma också i några dagar hihi. Har redan hunnit diska, fixa soporna och packa mina grejer. Nu återstår bara att jag ska äta frukost, diska efter mig, ut och slänga soporna, dra ut sladdarna, fixa mig och sedan gå:).

Min bror ska förhoppningsvis kolla mina tänder idag, om han får tillåtelse från sin chef. Och jag vet redan att det inte ser bra ut hahah. Så vi får se hur han reagerar..

Ska försöka ta lite fler bilder idag, jag har inte varit så aktiv med kameran med tanke på att jag inte har gjort så jättemycket. Men jag har ändå haft kul som fan i Växjö. Det har varit skönt att få ta det lugnt med min bror och även få komma bort från Malmö.
 Jag var ute i stan igår alldeles själv och det var underbart! Man känner ingen och man är ute i en helt ny stad:D Spännande haha.
Jag tror nog att jag måste ringa en taxi sen. Det tar bara ungefär en kvart att promenera till hans jobb. Men jag har min stora väska med mig att bära på axeln, och högklackade skor. Ingen bra kombinaton

LIVE FROM VÄXJÖ

Hej allihopa förlåt för att jag inte skrivit något, men jag har varit skitstressad. Vaknade igår och packade innan mitt tåg mot Alvesta avgick kl 15.14. När jag var framme i Alvesta så bytte jag tåg mot Växjö, och där på stationen väntade min bror hihi. Vi gick lite i stan eftersom deras "stan" ligger precis bredvid centralen. Så vi stack och åt på McDonalds och gick sedan och handlade lite mat på Coop Konsum, och sedan gick vi vidare hemåt. Han bor ca 10 min gång från stan, så det är nice :)


Idag kunde jag inte sova efter att han stack till jobbet, och det ÖSREGNADE, så jag var uppe från 8 - 11 ungefär haha. Men SEN så somnade jag.. typiskt. I alla fall, så jag har vaknat nu och har nyss ätit frukost. Ska gå ut och se om jag hittar vägen tillbaka till stan. Tänkte gå runt lite och sedan ska jag vara hemma innan kl 4 för då kommer min bror hem från jobbet, utan nycklar..

Skulle egentligen plugga medans min bror är på jobbet, men jag känner att jag vill ta en liten promenad och få lite luft. Men jag ska plugga lite så fort jag är hemma :)

PUSS på er.

Lägger in bilder när jag är hemma i Malmö.


häääääääälit

Ska bara sminka mig färdigt, och sen ska jag ut med Danne i det fina vädret :) Eller ja, han vill ut, medans jag hatar att promenera. Men i fint väder så tackar jag aldrig nej till promenader! Ska inte ta högklackat på mig idag i alla fall hahaha.
Puss! Hörs senare !


Växjö på tisdag!

Mår lite bättre nu men jag har fortfarande huvudvärk.
Har lyckats fixa ljudet på min digitalkamera, så nu kan man äntligen spela in video med LJUD haha.

Idag har jag jobbat lite på projektarbetet, och även skrivit lite inför min redovisning den 7 maj, om Persiska revolutionen. Måste skriva det mesta under lovet, för jag har typ 10 prov fram tills studenten, och vi har inte ens så många veckor kvar i skolan, så jag kommer inte ha tid att skriva hela redovisningen sen...

Jag och min bror har nu bestämt att jag ska åka till honom på tisdag eftermiddag/kväll, och vara hos honom i Växjö fram till torsdag/fredag :). Han har också ledighet i slutet av veckan och vill gärna komma till Malmö då, så ifall han ska kunna komma hit så måste jag åka till honom INNAN helgen ifall jag vill hälsa på honom detta lovet, vilket jag verkligen vill, så äntligen blev det löst :D hihi ser fram emot det som fan.
Och eftersom han kommer vara på jobbet varje dag så kommer jag kunna plugga lite grann innan han kommer hem:). Behöver verkligen komma bort från det vanliga och tråkiga Malmö livet, så det kommer vara skönt att hälsa på min käre bror.

Nu ska jag hämta mer kladdkaka om jag lyckas komma förbi mamma hahaha. Hon är sånt hinder för SKRÄPMAT. Fattigt. Sen ska jag nog se film på datorn, för på TV finns ingenting kul

Fler bilder från i lördags

Glömde ju lägga in bilden på Sushin vi åt



Alla tjejerna förutom Rebecca som tog bilden haha


Älskar er tjejer :) Jag hade verkligen en underbar kväll tillsammans med er!

NOOOO

Usch jag mår inte alls bra idag.
Igår när vi var på restaurangen så satt vi där ute med värmelampor, och det kändes nästan som att man kokade.. skitjobbigt. Vi satt där lite mer än 3 timmar så efter ett tag blev jag van. Men sen när vi stack därifrån så var det åter ut i kylan, så det var jättejobbigt =/. Jag frös som fan, så jag tror att det är därför jag känner mig sjuk idag..

När jag kom hem frös jag skitmycket så jag sov med en stor T-shirt, mjukisbyxor, morgonrock OCH täcke. Och jag frös ändå haha helt sjukt.

Men nu måste jag skriva lite på projektarbetet.. puss

Dagens


Sushi

Idag vaknade jag, duschade, åt, torkade håret, plattade det, sminkade mig, och valde kläder, på 3 timmar! En bra tid tycker jag i alla fall. Brukar ta längre tid i vanliga fall.. haha. 

 

Sen åkte jag till Danne, var där någon timme, och vid halv 7 åkte jag till stan för att fika med Jasmine innan vi skulle på restaurang tillsammans med Nicole, Dajana och Rebecca:).

Vi hade bokat bord på Izakaya Koi på Lilla torg, så jag och Jasmine satte oss och fikade på Espresso House på Lilla torg medan vi väntade på de andra tjejerna. Vi hade bokat bord kl 8 så jag och Jasmine gick och satte oss på Koi så att vi inte skulle förlora bordet eller så, för Dajana var lite sen, och Rebecca och Nicole var en halvtimme sena hahaha mongon.





Alla åt sushi förutom Dajana som åt nudlar med kyckling.. haha. Men jag blev faktiskt jävligt sugen på hennes mat fyfan. Jag älskar kyckling mest av allt alltså!

Har bara ätit sushi tre gånger tidigare, men då har det varit typ sån fattig sushi som man köper i små boxar på Ica. En gång åt jag på en Sushi-bar med Jasmine men det var faktiskt inte så jättegott.
Men jag gillade iaf maten, så jag tänkte att det var dags att äta RIKTIG SUSHI idag. Och vet ni vad? Jag ÄLSKADE DET! Ni som inte har ätit sushi tidigare måste testa. Men testa på en bra restaurang, annars finns risken att ni inte gillar smaken osv. Det måste ju faktiskt göras på ett bra sätt också liksom.




Glömde lägga in bild på maten haha. Men Rebecca fotade sin mat så jag visar senare när hon har lagt upp bilden:)

Vi satt kvar på restaurangen till halv 12, så min röv är typ förlamad nu. Ska sova hahah godnatt!


 


Bilder från fredagen

Lokalfest i Högaholm! Mackes födelsedagsfest! WIHO. Överkul! Skitmånga man kände var där hihi.
 Orkar inte kommentera bilderna men det är de vanliga tjejerna haha Jacqueline, Frida, Isabell, Johanna, Tina, Nicole, Jasmine, Rebecca, Dajana



























Youtube



Alexis Jordan 14 år gammal

hon var också med i Americas Got Talent där hon sjöng I Have Nothing. Skitgrym! Men orkar inte lägga in den

Är lite stressad

Har typ nyss duschat och ätit. Måste torka håret nu och platta det innan jag åker till Danne. Vill vara med honom en liten stund innan jag ska äta middag med Rebecca, Nicole och Jasmine på KOI ikväll kl 20.00.
Hinner inte lägga in bilderna från igår, så jag gör det senare ikväll! Lägger in dagens bilder då också :)
PUSS!

Dagens outfit



Shopping

Åkte aldrig med tjejerna till Danmark i morse.. =/. Jag hade lagt mobilen på vibrator OCH ljud, men jag hörde ändå inte när de ringde haha. Måste ha sovit sjuuuk djupt alltså. Jag hade bett Rebecca ringa mig på morgonen ifall jag ändå ville följa med.. men nej, jag vaknade 12.40 och såg att Rebecca hade ringt mig 10.10. Hur fan kan jag ha missat ljudet av telefonen asså? hhah

I alla fall. Jag hade tänkt stanna hemma och jobba lite med projektarbete, men jag fick ångest över att vädret var så himla fint, så jag åkte till stan alldeles ensam. Stack till Entré och skulle köpa skorna som inte fanns i min storlek senast. Men nej, skon fanns inte där överhuvudtaget. Den var helt slut. Super!
Tittade på två andra skor som jag ville ha, men de var för låga.. jag vill ha dem, men jag önskar att de hade liiiite högre klack..


mums


Denna klänningen satt så himla fint till studenten!! Men såklart så var den för liten. Det blir ALLTID så när jag hittar en klänning jag vill ha. Min storlek fanns inte :(. Och jag gissar ändå på att den hade varit lite för stor, med tanke på att denna var lite för liten.
Får väl fortsätta leta då..


Köpte lite smågrejer istället. Älskar att köpa smågrejer :D


Dusch kräm med choklad-doft
Body Lotion med kokos-doft (en av dem till mamma)

Alltså jag har skitmycket body lotions och duschkrämer med dofter haha ÄLSKAR DET!


Gick till en frisörsalong och bad dem om deras bästa värmeskydd. Den är anpassad BARA för plattång och inte för hårfön. Jag fönar ändå aldrig håret så jag orkar inte köpa sån "2 in 1" haha


Batteri till kameran. 90 jävla spänn. Men de är specifikt tillverkade för digitalkameror. Och de är av litium och inte vanlig alkaline som alla andra batterier. Dessa ska hålla 7 gånger längre tydligen. UPP TILL BEVIS!
Annars så vet jag var han snubben jobbar..


Vanliga strumpbyxor från Cubus.


Var inte oroliga

Jag ska bli mer aktiv med bloggen från och med imorgon!
Även om jag har skitmycket plugg under påsklovet så kommer jag självklart försöka njuta av mitt lov så mycket som möjligt.
Imorgon ska jag köpa nya batterier så att jag kan bomba bloggen med bilder. Men jag ska köpa vanliga batterier denna gången eftersom mina uppladdningsbara batterier knappt klarar sig i 10 minuter i kameran.

Förlåt

Förlåt förlåt förlåt! Har haft 3 prov denna veckan så jag har inte ens suttit vid datorn! Varje gång jag sätter mig vid datorn så fastnar jag haha.

Efter skolan idag så blev jag hämtad av Danne och Levent. Vi åkte till Davidshall där vi även träffade Nicole och hennes syster:D Sen träffade vi Rebecca inne på Storgatan.
Jag och Danne stack till BK på Gustav för att äta, jag hade inte ätit något sen lunch, och Danne hade inte ätit något på hela dagen den stackaren. Efter att vi hade ätit så gick vi tillbaka till Storgatan där de andra satt och fikade, trevligt trevligt:D. Efter 10 minuter ville alla sticka därifrån, så Nicole & hennes syrra körde Rebecca hem, och jag och Danne och Levent åkte mot deras lilla ghetto..
Så ja, jag har varit hemma hos Danne hela dagen men på kvällen så var vi allihopa hos Rebecca :D. Rebecca skulle klippa Levent, och det blev verkligen skitsnyggt!
 Det var jag, Danne, Levent, Nicole, Dajana, Andre och hans kompis (minns inte namnet) som var hos Rebbe :)

Och jag kom hem för ungefär en halv timme sen..

Jag blir jävligt irriterad eftersom han jädrans byggarbetaren ska komma hem till oss imorgon och fortsätta jobba på badrummet, OCH JAG HAR STUDIEDAG IMORGON! Vilket betyder att jag FÖR EN GÅNGS SKULL på flera veckor kan få sova lugnt utan att behöva tänka på något...
Men mitt rum är precis bredvid badrummet, så jag måste ner vid 8-9 tiden på morgonen och lägga mig i mina föräldrars
säng för att kunna sova, eller överhuvudtaget kunna höra mina egna tankar..
Jävla skit också.
Och han gillar att sätta på radion i mitt rum. Det är det jobbigaste. Jag förstår honom med tanke på att han jobbar med ett enda badrum i typ 7 timmar i sträck, så det kan bli ganska tråkigt. Men det är jobbigt för mig varje gång jag har studiedag eller har sovmorgon. SNÄLLA BLI KLAR SNART

Fler bilder kommer imorgon. Har inte haft med mig kameran idag, för jag trodde inte att min dag skulle bli så händelserik som den blev haha.
GODNATT

RSS 2.0