Dagens underbara middag. Innan jobbet:)

dsc07658 (MMS)

Dagens underbara middag. Innan jobbet:)


Snart är det klart!

Jag vet, jag har inte bloggat sen i lördags natt. Jag har fått ett par frågor från er som jag ska svara på, men jag hinner inte just nu. Ni får svaren imorgon!

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt, och idag har jag haft en massa ärenden på dagen innan jag stack till jobbet.

Ska stänga av datorn efter att jag har bloggat, för jag måste verkligen plugga!
Som vissa av er vet så har jag ansökt till läkarlinjen i Polen, och intagningsprovet är den 8e juni i Göteborg. Och jag är inte så förbereddd som jag hade velat vara. Provet är på kemi & biologi, och jag har i princip bara biologin kvar att gå igenom. Och biologin är den roliga biten!! MEENN jag ska gå på studentfester imorgon, på onsdag och på fredag, och på torsdag jobbar jag. Så jag måste verkligen ta vara på ALL tid som jag har över till att plugga inför provet. Bara en vecka till, sen är det över!!



Idag har jag i princip bara varit hemma. D...

dsc07647 (MMS)

Idag har jag i princip bara varit hemma. Det blev mumsig grillmat hemma, och på kvällen tittade jag på Eurovision:). Vid 23.30-tiden fick jag ångest hemma, så jag körde till Jasmines jobb för jag ville hälsa på henne, och hon fick även ta sin rast lite tidigare så vi kunde sitta och äta lite också hihi:). Efter en kort stund kom Nicole också dit:). Körde hem igen vid 1-tiden och nu ska jag sova. Godnatt!


nu drar jag!




new

Varit i stan idag med jasmine & nicole.
handlade lite småsaker, 3 tubtops linnen och en liten handväska.




träning träning träning

ALUUUUUUUU

Nyss ätit maot.. mums! Jag var såååå sjukt hungrig! Varför tog jag inte bara med mig maten till jobbet från första början? Dumma Ajnaz.........

Igår var jag och tränade med Jasmine på Friskis&Svettis. Det var super skönt att få röra på sig (PÅ RIKTIGT) efter så låååång tid utan träning. 
Jag smygtittade på en tjej som promenerade på rullbandet, och jag blev verkligen imponerad!! Hon promenerade i 6,8 km/h, i 50 minuter, och brände lite mer än 400 kcal. VARFÖR TRÄNAR INTE JAG SÅ?! Det är helt sjukt egentligen att bara PROMENADER kan bränna så mycket.
Så nästa gång pappa/mamma promenerar in till stan så ska jag följa med så att jag kan lära mig promenadvägen haha. Ska försöka börja promenera åtminstone 2 gånger i veckan. Då menar jag snabba promenader i åtminstone 1 timme.


Vi får se om jag lyckas hålla mina egna löften denna gången hahah



booooored









HAHAHA jag dör av skratt


Igår... FYFAN

Är det bara jag, eller har jag blivit kass på att blogga? haha.

Igår var en händelserik men samtidigt jättejobbig dag.
Jag vaknade kl 8 och mådde inte alls bra, men jag var tvungen att köra in till Fosie för jag hade en tidsbokad bilbesiktning. Under bilbesiktningen hittade dem ett fel på bilen, vilket innebär att man måste fixa felet och sen komma tillbaka på besiktning IGEN.
Men jag tänkte liksom SKITSAMMA, jag fixar det en annan dag, kommer ändå inte använda bilen på ett par dagar. Jag mådde inte alls bra och ville bara hem.

Ringde pappa och berättade vad som hände på besiktningen. Och han bad mig gå och lämna bilen på en verkstad i Oxie. Så det gjorde jag.. Men det jag INTE tänkte på var att jag måste PROMENERA hem efter att ha lämnat bilen på verkstaden. Så jag promenerade hem i 20 min, och då börjar det duggregna också. Härligt!?
Väl hemma i soffan med en kopp te så ringer pappa och säger: "Verkstaden blir färdig med bilen redan idag!".. ALLTSÅ VAFAN!!
Så efter 1-2 timmar promenerade jag tillbaka till verkstaden för att hämta bilen. Och så ringde jag pappa igen. Och då sa han att jag skulle köra till besiktningen direkt för att få det överstökat. Så jag kör till besiktningen igen. När jag väl är där så inser jag att jag måste gå på en "Obokad efterkontroll", vilket innebär att jag måste sitta i en BILKÖ och vänta på att det ska bli min tur för kontroll. Så jag satt i kön i en halvtimme innan det blev min tur. Bilen blev godkänd så jag åkte hem så snabbt jag bara kunde.

Sjukanmälde mig även från jobbet. Låg i soffan i princip hela dagen. Hade ingen aptit eller någonting (inte alls likt mig haha).

Idag mår jag bra/bättre. Hoppade in i duschen när jag vaknade, och nu ska jag börja sminka mig så att jag slipper göra det precis innan jag ska till jobbet.


Frågor

Anonym om stresss:
hur är dina framtidsplaner? ska du plugga till läkare? hur känns det?

puss

SVAR: Mina framtidsplaner är att FÖRHOPPNINGSVIS komma in i läkarlinjen i Polen. Har redan ansökt dit, och den 8e juni ska jag skriva ett intagningsprov i Göteborg. Lite panikslagen är jag, för jag är inte ALLS förberedd.. Provet ska handla om Kemi A, Kemi B och Biologi B. Och jag har knappt repeterat. Har bara repeterat halva Kemi A-boken..

Den 8e juni (efter provet) får jag alltså veta om jag är antagen eller inte.
Om det inte blir läkarstudier i Polen så blir det antagligen någon annan utbildning. Har ju sökt till läkarlinjen i Danmark också, och även några utbildningar här i Sverige.
Jag hoppas verkligen att jag blir antagen till Polen!!



Maja om fråga:
Vet du kanske Hur länge man studerar gymnasialnivå på komvux? Kram

SVAR: Hur länge? Hm ingen aning. Alltså du kan ju studera på Komvux hur länge du vill? Eller åtminstone tills du fått rätt på alla dina betyg som du vill "fixa". Jag vet inte riktigt hur allt det fungerar haha. Gå dit och fråga! Det är nog bäst. Kram!


höhö




hahahaha ue

Igår var jag bara hemma hela dagen..
som tur var så kom Nicole förbi en stund hihi.
vi upptäckte en massa foto-funktioner på min data.. vilket ni ser ovan! haha


har nyss duschat och ätit..
vid kvart över 3 ska jag köra till jubbet. idag jobbar jag från 16-20


datorer...

Shit så snabbt tiden har gått!

Jag vaknade strax efter 12 och åt min frukost. Därefter satte jag igång med att fixa & trixa här hemma..
Vi har 2 stationära datorer hemma, en som är i mitt rum, och en som är i ett annat rum. Men den som är i mitt rum är den enda som "fungerar".
Så jag kopplade ur datorn från det andra rummet. Därefter flyttade jag in den fungerande datorn in till det rummet.
Sen byggde jag isär hela skrivbordet som jag har i MITT rum. Den hade "2 våningar" innan (med en massa hyllor osv).. så nu har jag tagit av hela "ovandelen". Nu har jag alltså bara ett BORD. Skithärligt. Så nu står min bärbara dator på bordet istället :). Nu är allt så enkelt och fint!!!
Mitt rum känns mer öppet nu.. jätteskönt!


Har även flyttat över all musik & bilder från den externa hårddisken till min dator. Och det tog sin lilla tid.. men NU är jag färdig och ska ner o käka :)


Ikväll ska jag svara på era frågor och även berätta om festandet igår! D


stresss

Köpt ny dator! Yeeeey

Nu måste jag verkligen börja sminka mig. Har varit ute med föräldrarna hela dagen och letat efter en dator. Så nu är jag lite stressad.. ska ta bussen 20.36.. PANIK

ikväll blir det Banken :)


död

Har inte haft lust att blogga de senaste dagarna. Har inte lust nu heller egentligen. Börjar få tillbaka mina känslor som jag hade när jag gick i gymnasiet. Dom där ångest känslorna.

Jag vet inte vad mitt senaste inlägg var. Men ja, jag hade ju en tuff helg. Från smink&fixande till dans till utgång. Jag hann alltså inte ens ÖPPNA psykologi boken. Så i söndags och måndags hade jag lite smått PANIK och jag gjorde inget annat än att jobba & plugga. Gick även upp runt 7-tiden igår morse för att plugga lite extra, och det gav resultat! Provet gick skitbra! Eller det kändes så i alla fall.. vi får väl se! Behöver verkligen få MVG annars får jag bara VG i slutbetyg.

Jobbade idag också, och innan dess var jag i stan en stund, njöt av det fina vädret. Och nu sitter jag här och ruttnar.
Det känns som om dessa 2-3 senaste dagarna har gått så extreeeeemt långsamt. Och det har dem i och för sig gjort också. Har inte heller haft tid att träffa mina vänner de senaste dagarna, så det känns skönt att det jävla provet är överstökat så att jag kan träffa dem mer.


Hade förresten prov på depression, schizofreni, ångest, tvångstankar, kris osv. Och mina känslor just nu (och från de senaste dagarna) passar in EXAKT på depression. Men okej, jag måste må såhär i 2 veckor för att få diagnosen "deprimerad". Håll tummarna att jag mår bättre redan imorgon..


fråga

Anonym om magdansträning:
varför säger du inshallah om du inte är muslim?

SVAR: Därför att "Allah" betyder Gud om man översätter från arabiska till svenska. Så Inshallah betyder alltså "Om Gud vill". Och jag är inte muslim, men jag tror fortfarande på Gud! JAG tycker inte att det spelar någon roll vilken "Gud" man tror på. Så jag hade lika gärna kunnat skriva "Om Gud vill". Men jag tycker att "Inshallah" låter mycket vackrare. Så nu vet du svaret på det haha.


Älskar det lila nagellacket :d. Håller på ...

dsc07550 (MMS)

Älskar det lila nagellacket :d. Håller på att koka två ägg nu, har nyss kommit ut ur duschen. Ska äta min sena frukost och därefter plugga lite:)


litet klipp



 


reggaeton/street uppträdandet

Det finns förresten en video på vårt reggaeton/streetdance uppträdande på Facebook. Men det är min danslärare som har lagt upp filmen på sin FB, så jag kan tyvärr inte lägga in den på min blogg =/. Ni får helt enkelt gå in på mina filmklipp på Facebook och titta där. Om det ens går? Vet inte haha. Ska försöka få tag på någon video till er också!

Det finns i alla fall MASSOR av bilder från vårt uppträdande, och dom bilderna får ni se senare! Har inte tid nu för jag måste verkligen pluggggggaa

här får ni EN bild sålänge




klaaaaaagoomål

Anonym om 3 nya:
så billigt och så snygga färger. vart köpte du dom :)

SVAR: Jag köpte dem från Malmö Prylmarknad haha :D. Eller vi kallar det "smuggelaffären" eftersom att det är äkta varor fast låga priser. Nagellacken som jag köpte är dock inte av något "märke", så det är säkert därför de kostade 10 kr styck. Men färgerna är SÅÅ fina och lacket torkar skitsnabbt! Malmö Prylmarknad ligger precis bredvid Ica på Möllan. Det är öppet på onsdagar, lördagar och söndagar!



Jag har varit uppe och igång ända sen i fredags. Har vaknat, duschat, fixat mig, gått och haft dansuppträdande, kommit hem, ätit mat, fixat mig, och gått ut igen. Och så har alltså både fredagen och lördagen sett ut! Och idag har jag jobbat från 12-16. Jag kom hem efter jobbet och vilade i någon timme, och därefter så började jag plugga lite psykologi. Har nämligen mitt tredje och SISTA prov på tisdag.. så jag måste sätta igång nu..

Men jag känner mig så extremt utmattad.. fyfan.
Ska försöka plugga så mycket jag kan ikväll och därefter lägga mig TIDIGT. Sen ska jag försöka gå upp TIDIGT imorgon, plugga 2-3 timmar, gå och jobba, komma hem och plugga igen :).


dags för PLUGG


Från idag innan magdansen. Vill bara visa ...

dsc07545 (MMS)

Från idag innan magdansen. Vill bara visa mitt hår som Jasmine klippte igår:). Är supernöjd! Bilden visar ingen större skillnad men mitt hår är lite kortare och mer uppklippt. Nästa steg --> ljusa slingor! Jag längtar! :D


Video från uppvisningen!



Videon "bearbetas" fortfarande på YouTube, så ni får videon från Facebook istället! Vet inte ifall kvalitén är annorlunda, men det tror jag inte, så det spelar nog ingen roll!
Jag är den 2a från höger i början av videon. Har alltså vit myntsjal på mig, både som överdel och underdel.

Imorgon är det uppvisning för reggaeton/street. Vet inte ifall någon kommer kunna filma det åt mig.. så jag får hoppas att någon av de andra tjejerna har någon släkting som filmar.

GODNATT!


Är hemma från Magdansuppvisningen nu. Det ...

dsc07543 (MMS)

Är hemma från Magdansuppvisningen nu. Det gick skitbra! Och videon blev jättebra. MEN, nu funkar inte vårt internet, så jag börjar få panik.. Har försökt fixa det men det går inte. Får väl vänta och se om det löser sig själv..


magdansträning

Från magdansträningen. Imorgon är det uppvisning! Jag borde egentligen inte lägga upp denna videon alls, för vi är så jäääävla snygga i verkligheten, alla har så himla fina och färgglada kläder. Och dansen kommer självklart bli mycket bättre på själva uppvisningen (inshallah). Videon är som sagt bara från vår repetition.

Jag är inte säker på att jag kommer kunna filma själva uppvisningen imorgon, så det är därför jag publicerar denna videon sålänge! Om jag lyckas få tag på en inspelning senare så får ni såklart den också!


Det är jag som går ut på dansgolvet "sist" (skulle starta kameran). Har vita myntsjalar på mig. I mitten av videon syns jag inte så mycket.


3 nya

Köpte förresten 3 nagellack idag medans jag ändå var och köpte nytt puder & ny mascara.


lila, svart, brun
10 kr styck:) i like



Det bruna lacket! Bilden är inte rättvis mot den egentliga färgen, men struntsamma!
Gillade färgen väldigt mycket! Den är nästan lite guldig också


Orkar inte mer

Jag har mått dåligt i två dagar nu, det är därför jag inte har orkat sitta vid datorn och blogga.
Igår mådde jag pissdåligt. Tog bussen till psykologin på morgonen, men efter halva bussresan så började jag må dåligt, så jag hoppade av och tog bussen tillbaka hem igen. Sjukanmälde mig från jobbet också..

Idag mådde jag lite bättre.. Men när jag började fixa mig (skulle till stan) så började jag må dåligt igen. Jag tog en snabb varmdusch och hoppades på att min mage skulle bli bättre av det. Men nej, när jag satte mig i bilen påväg till stan så mådde jag dåligt igen. Jag skulle träffa min mamma och gå och titta på datorer, men vi kom inte så långt..
När jag var hemma igen så drack jag en kopp te för att kunna orka med dansen lite senare.. Det hjälpte en stund, men jag började må dåligt igen halvvägs in i danslektionen. Det är inte så smart att ha dans i 2 timmar när man har magont, men jag var tvungen att gå dit med tanke på att vi har uppvisning på lördag. Jag kunde inte dansen helt och hållet så jag var tvungen att försöka lära mig det sista..

Okej. Nu räcker det med klagomål.
Hoppas jag mår bättre imorgon för då ska Jasmine klippa mig, och därefter har jag dans (magdans). Uppvisningen för magdansen är på fredag.. så jag måste gå på lektionen imorgon..

 nu ska jag titta på 90210.


monday

Ojoj, har inte haft tid att blogga förstår ni.
Igår jobbade jag och idag har jag också jobbat. Och min dator/internet har klyddat så mycket att jag inte ens har orkat sätta mig vid datorn.

Längtar till onsdag, ska gå och leta efter en ny dator då, och förhoppningsvis så hittar jag en som jag är supernöjd med!

Nu måste jag avinstallera och installera om vår jävla skrivare som OCKSÅ har feta problem. Den ska alltid sluta fungera från ingenstans.. jävla skithög (eller den är faktiskt ganska ny). Därefter måste jag plugga lite! Så jag stänger av datorn nu, hörs imorgon!


Har varit och köpt nuggets på Mcdonalds in...

dsc07475 (MMS)

Har varit och köpt nuggets på Mcdonalds innan. Mumssss..! Och jag kan inte komma in på internet, suveränt.. You got served på tv3 förresten! En av mina favoritfilmer:)


YESSSSS

JAG KLARADE DEEEET!
Har aldrig tidigare lockat håret med plattång. Har aldrig kunnat faktiskt. Men nu lyckades jag! Fyfan vad skönt. Och snyggt är det också. Ska ha denna frisyren varje dag hahah.



Just nu! utan smink också.. sexigt

Nu ska jag klä på mig och köra iväg och köpa något på mcdonalds. är sugen på chicken mcnuggets, men är OCKSÅ sugen på cheeseburgare.. vi får se vad det blir!

puss på rumpan


Jasmines dag!

HEJ OCH HÅÅÅ!!

Igår var en heeeelt underbar dag. Det är sådana dagar man aldrig glömmer :).

Kvällen började med en mysig middag hos Jasmine. Det blev mumsig tonfisksallad med vitlöksbröd, och därefter efterätt!

Efter ett par timmars rolig "förfest" hos Jasmine så begav vi oss mot Banco, och jag hade sååååå jävla kul!
Dansade loss totalt, och jag var på SÅ JÄVLA BRA HUMÖÖÖR! Älskar sånna utekvällar! Särskilt när man är med sina favoritvänner!
Musiken var verkligen INTE lika bra som förra gången, men det gick ändå bra! haha. Den sista halvtimmen spelades det bara gangsta-musik, och det var då vi gick hemåt haha.
Jag och Nicole sov över hos Jasmine, och vi var alldeles ensamma i lägenheten. Mysigt :D

Nu är jag hemma och har nyligen tagit en låååång och skön dusch.
Ska ta och titta på 90210 nu!



det kommer fler bilder sen!


Utgång!

dsc07444 (MMS)

Utgång!


Friday it issss maddafakka

Tack för hjälpen Helena! Hos min familj är det heeelt tvärtom:( min bror har alltid haft HP och han tycker att det är det bästa som finns! hahah.. men jag funderar själv på att kolla upp både HP och Dell!




Färgen börjar komma fram sakta men säkert! Har precis varit och solat, så nu har jag solat 3 gånger på nästan 2 veckor, alltså ungefär var 3:e dag.
Det som stör mig är att jag ser en TYDLIG "färglinje" vid tros-linjen, så jag vet ju att jag har fått färg. Men varför syns det inte över hela kroppen? Exempelvis på armar och ben?
Men jag ska fortsätta sola vart 3:e dag denna månaden, så snart är Ajnaz också brun hihihih. (Förhoppningsvis)

Nu måste jag bränna en skiva till Jasmines tjejmiddag ikväll. Därefter hoppa in i duschen och duscha bort solarie-lukten, och därefter platta håret, sminka mig, äta osv!

Ska försöka blogga igen med bilder innan jag går hemifrån!


Friday´s!



Igår efter min dans åkte jag hem till Jasmine, och efter en stunds fixande hemma hos henne så begav vi oss mot Lilla Torg där vi mötte upp Nicole!
Det blev Fridays, mys!
Deras varma brownie med glass var farlig och underbar..


Internet hemma funkar inte, vet ej varför....

dsc07426 (MMS)

Internet hemma funkar inte, vet ej varför. Idag lämnade vi tillbaka min perfekta dator, och varför? Jo för den saknade CD-ingång eller fan det heter haha. Inte för att jag använder CD skivor men man måste ju ändå KUNNA använda det. Nu är jag hos Jasmine. Var på magdans innan, och innan det var jag och handla på Abdos med Jasmine och nicole. Försöker blogga hemifrån sen!


Köpt en ny dator!:D

dsc07405 (MMS)

Köpt en ny dator!:D


ny veckaaaaa

Förlåt att jag inte bloggade tidigare idag! Lovade ju er någon sång-video! Men jag kunde inte komma in på internet tidigare idag, så jag kunde därför inte blogga heller..
Ni får se en video på onsdag istället, för imorgon kommer jag vara ute från 9 på morgonen till 9 på kvällen! Har  psykologi på morgonen, därefter ska jag nog träffa Jasmine & Nicole, och därefter blir det jobb!

Idag träffade jag Nicole och Jasmine, och vi gick och åt på Café 2000. Ibland får jag en "misslyckad" sallad som jag inte kan äta så mycket av, men idag blev det en helt PERFEKT sallad.. så himla gooootttt!

Efter den nyttiga och goda salladen stack jag till jobbet medans Nicole och Jasmine körde till Nova Lund. Orättvist! haha ville också följa med:(
äsch

nu blir det gifflar med mjölk :D

jag vet att min blogg normalt sett inte är så jätteintressant att läsa, men jag lovar att det kommer ske positiva förändringar i veckan! framförallt designen!


banco de la musica

Är så JÄÄÄÄVLA sugen på en hamburgare


Helgen som varit..

Har inte alls varit på blogghumör denna helgen vilket ni säkert har märkt.
Det har varit väldigt dålig stämning här hemma pga mina föräldrar som har bråkat en massa. Lite synd med tanke på att min bror varit här på besök också. Men det har ändå varit en bra helg överlag:).

Igår kväll åkte jag för att hämta Nicole & Emma, och därefter körde vi till Friday´s. Nima kom också dit lite senare:). Och Dana och hennes kompis satt också med oss en stund:).
Efter 1-2 timmar körde vi hem. En väldigt rolig och lyckad kväll :D

Idag fyller världens bästa JASMINEEEEEE år :D grattis fede gris<3
Hennes födelsedag ska vi antagligen fira på lördag :D Eller kanske på fredag också? haha




Nu har jag en rejäääääl huvudvärk så jag ska ta och vila lite och se på TV.
Bloggar lite senare igen:).
Och IMORGON ska jag försöka spela in någon bra sångvideo! yey


Ligger i sängen just nu och ska strax sova...

dsc07369 (MMS)

Ligger i sängen just nu och ska strax sova! Detta är den första och enda bilden jag tagit ikväll, och jag har ingen aning om hur den ser ut på datorn haha.. Efter lite klydd så blev det till slut Banken med Jasmine och Nicole:D. Och vi hade skitkul! Skitbra musik och många bekanta ansikten! Banken ska vi LÄTT besöka igen. Godnatt!


RSS 2.0