Louis Vuitton Speedy 30

Present från världens bästa storebror!!
Den är just nu påväg till mina armar. Jag längtar tills jag får krama om dig..




random pics


Tjejerna gjorde det jättefint hemma hos Rebecca inför babyshowern!


Jag ser så skrämd ut, men det gör väl inget!
Tog foto inne på toaletten på Bintous avskedsfest! haha


Älskar mina gröna byxor!


YUMMIE


Lagade langos i Växjö igår:D Det blev såååå gott och det var nog det enklaste jag någonsin lagat!
Hade kunnat laga och äta det varje dag, OM det inte hade varit så jävla fettigt! På festivalen ser man ju inte all olja som de använder vid tillagningen, så man får ju lite ångest hemma när man måste fritera degen i ren olja.. bläääää.
MEN FAN VAD DET VAR VÄRT DET! Jag åt 3 stycken! hahah

Förresten, är i Malmö igen haha


helgen

Hej!!

Är i Växjö just nu! Åkte hit igår med mamsen. Min bror har ju varit hemma i Malmö ett bra tag pga. skadorna från olyckan. Men nu när han har blivit lite bättre så kände han för att hälsa på sina vänner och sitt jobb här i Växjö.
Han har varit här i en vecka nu, but I am here to bring him back to Malmö!! haha nä skoja.
Mamma åker hem imorgon, men jag och min bror stannar till på onsdag eller torsdag.

I torsdags var vi på babyshower hemma hos Rebecca! Det var alltså en överraskning för Rebecca, så hon visste inte om någonting! Roligt hade vi i alla fall :). Isabell och Kim kom på en massa sjuka saker att göra på Charader. Har nog aldrig skrattat så mycket tidigare hahaha.

Dagen efter, på fredagen, var det överraskningsfest för Bintou. Eller det var rättare sagt en avskedsfest eftersom att Dana och Bintou ska åka till USA imorgon för att studera där. Så himla kul!! Bintou ska plugga juridik! ASCOOLT!
Festen blev lyckad men det var inte alla som hann komma dit. Ett par stycken hade svårt för att hitta parkeringsplats i närheten osv. Inte konstigt med tanke på att det var sista kvällen av Malmöfestivalen. Hade i alla fall jätteroligt! Och jag träffade många gamla barndomsvänner som jag inte träffat/umgåtts med på länge.

Har förresten fått en fråga om min flytt till polen! lovar att svara på den senare ikväll!


The boat


Jätteroligt på Båten igår med favorittjejerna!
Jag bestämde mig för att överge bilen och dricka denna kväll. Har inte druckit på ett bra tag! Men det blev inte så mycket dricka som jag trodde trots allt haha..

Jag sov över hos Jasmine efteråt, och kl halv 10 på morgonen gick vi båda upp eftersom att Jasmine skulle till skolan. Beundrar henne STARKT för att hon orkade ta sig upp efter allt festande.

Jag körde henne till skolan och därefter åkte jag hem. Efter ett par timmar bestämde jag mig för att sova en stund, för jag var ju fortfarande skittrött såklart. Jag lyckades sova någon halvtimme innan telefonen störde mig, of course.
Men jag bestämde mig för att INTE somna om igen. För jag ville gärna gå och lägga mig tidigt inatt så att jag kan vakna tidigt imorgon!
Men jag råkade somna framför TV´n vid 9-tiden.. FAN! Där låg jag i typ en timme..

Så nu sitter jag här.. och skriver en massa onödiga grejer som ni inte bryr er om.

Imorgon har jag en hel del att göra. Måste iväg till stan vid 3-tiden, och innan dess måste jag hinna duscha, torka håret, platta håret, locka håret. Men vi får se om jag utför dom 3 sista stegen.. haha
..it all depends on when I can get out of bed..

gooooood night ya´ll


svar

N om i did it again..:
Oh, dom svarta har jag velat köpa i ett bra tag nu men vågar inte eftersom dom är så hööööga och jag tycker inte om när man får ont i fötterna efter att bara ha haft dom en liten stund :( så HELP ME, är dom bekväma o ha på!? =D

SVAR: Jag säger bara två ord: KÖP DEM! Det är dem mest bekväma höga skorna jag någonsin ägt. Det är en jättehög och bekväm platå, så du kommer inte ens känna av den höga klacken. Jag lovar !


It´s not raining men.. it´s just raining

Hej bluggen!
Har blivit fast i Cougar Town.
Har laddat ner hela första säsongen och är på avsnitt 13 av 24 just nu. Jag har alltid velat se serien men jag missade alla avsnitt på TV, och jag orkar inte följa serien nu när den visas på Kanal 5 IGEN!
Får passa på att titta på en massa strunt nu innan jag åker till Polen haha. Kommer inte ha tid för sånt när jag börjar plugga.

Hade förresten lovat mig själv att käka Langos på festivalen redan i fredags när festivalen satte igång. Men jag har FORTFARANDE inte ätit där! KATASTROF! Men det beror främst på att jag hatar Malmöfestivalen, så jag undviker hela det "området" under denna veckan. Om jag tvingas gå förbi så ser jag till att det blir snabba besök. Och jag ser till så att det sker på eftermiddagarna så att jag slipper alla människor. Folkmängder ger mig panik..

Idag när jag stack till Zara för att fixa en grej åt min bror så tänkte jag "Hmm jag går och köper en langos nu och äter den påväg till bilen! Wonderful!". Men nä, då började det regna ÄNNU mer. Så jag orkade inte leta runt efter langostältet i regnet. Man blir för fan arg och lättirriterad i detta jobbiga regnväder! :(

Imorgon blir det nog Tisdagsklubben på Båten! Det är ALLRA sista Tisdagsklubben denna sommaren, och jag vill verkligen gå dit.
Men tjejerna ska dessutom till Deep på onsdag, NRJ´s efterfest hålls där! RnB all night looooong hell yeah!
Så vi får se om jag pallar två kvällar i rad..

I love to party, but I´m no party girl


random pics

gårdagens, fast jag gick ju aldrig ut.. haha


love my shoes..


och dagens grill mat.. MmMmmmm


storebror<3

Har varit så van vid att ha min storebror här hemma varje dag:(. Har inte haft honom hemma såhär länge ända sen han gick på gymnasiet..
För en timme sen åkte hans vänner (våra gäster alltså) tillbaka till Växjö, och min bror åkte med dem. Han saknar sina vänner och sitt hem jättemycket, och det kan jag verkligen förstå. Men jag saknar honom redan haha, känns så jävla tomt här hemma utan honom.. Men han ska bara vara där i ett par dagar:).

Jag har spenderat jättemycket tid här hemma den senaste tiden, dels för att vi har haft gäster från Iran i en månad, och dels för att min bror är sjuk. Jag har velat vara med honom hela tiden och hålla honom sällskap.
VARJE gång jag gick ut så tänkte jag på honom, "Ah medans jag är här ute och har roligt så sitter han hemma i soffan".
Många av er tänker säkert "Ja men och, han är ju en vuxen människa, han klarar ju sig ensam, och han kräver ju inte att du ska vara hemma för hans skull?".
Men det handlar inte om vad han vill eller inte vill. Jag är helt enkelt en sån människa. Även om han säger "Ajnaz, gå ut" så vet jag att han innerst inne vill att någon ska hålla honom sällskap, även om han inte SÄGER det. Och mina föräldrar ger ju inte samma sorts sällskap som jag ger. Föräldrar och syskon är två helt olika saker. Och hans vänner bor ju inte ens här, så det gör ju att jag vill vara hemma med honom ännu mer. Jag älskar min bror över allt annat på denna jord.

Ni som inte förstår detta, det enda jag kan säga till er är: Ni hade förstått ifall er familj hade råkat ut för samma sak.


svar

Nazli om Gäster från växjö över natten:). Min brors...:
gud, du har gäster hela tiden. Hur orkar dina föräldar? Sen om du nu hade saknat dina vänner så mycket så hade du väl tagit bussen.

SVAR: Jo.. Mina föräldrar är naturligtvis väldigt trötta, särskilt mamma. Men ja, har man gäster så har man haha. Och när gästerna väl kommer så tänker man liksom inte på något annat, då har man bara roligt tillsammans :D. Jag finns ju dessutom här hemma, så jag hjälper ju till föräldrarna med allting!

Och det är ju fan klart att jag saknar mina vänner när jag inte träffat dem på länge!! Men jag orkar inte ta bussen haha. Så enkelt är det!! Det blir så när man vänjer sig vid att köra hela tiden. I LOVE MITT KÖRKORT!!!!.
Och jag har fan tagit bussen överallt i hela mitt liv. Nu får jag äntligen slippa bussen, och jag tänker utnyttja den chansen FULLT UT! 

Och jag har märkt på vissa av er läsare att ni tycker om att få mig att se ut som "the bad guy"? Särskilt med kommentaren ovan! Du kan väl ta och fråga AAAAALLA mina bekanta ifall NÅGON AV DEM orkar ta bussen hem till mig? Det är väl lika långt hem till mig haha, eller hur? Nu syftar jag absolut inte på mina nuvarande vänner, för det har verkligen ALLTID varit såhär, ända sen jag var liten!!! 
Även om någon VERKLIGEN har velat träffa mig så har de inte orkat komma hit. De vill ju hellre att JAG ska åka till dem. Nu när jag har körkort och bil så bryr jag mig dock inte. För nu kan jag åka var jag vill, när jag vill.
Men om man inte "orkar" ta bussen till mig så får jag också "inte orka" att ta bussen in till stan.
Jag har haft sååå många tjafs om detta med några killar som jag har träffat, och med pojkvänner som jag haft.
Är trött på att vara den som blir kallad "lat".




Gäster från växjö över natten:). Min brors...

dsc08134 (MMS)

Gäster från växjö över natten:). Min brors vänner alltså. Vi sitter och dricker öl (blä). Skulle egentligen ut med mina vänner som jag saknar jättemycket, men nu har jag redan tagit något att dricka så jag kan inte köra.. Det får bli imorgonkväll istället!


i did it again..




skorna som jag fick hem för ett par veckor sen



Igår var jag i stan med min storebror. Jag köpte ett par gröna (typ militärgröna) byxor/leggings. Jag har redan likadana i beige, svart och mörkblå. De är från märket ONLY och säljs på bl.a. Vila och Veromoda. De har även fått in brun färg men jag ville inte ha dem haha.

Idag var jag i stan med Esra, så jag fick hem lite mer grejer idag:). Köpte 2 skjortor, en mysig och varm kofta med dödsskallar på, och en svart spetsklänning som jag har velat ha superlänge. Äntligen hittade jag en som satt FINT på mig och inte bara på skyltdockan haha.

kan kanske ta någon fattig bild på grejerna imorgon hah


Skulle skära i en bulle imorse, and this h...

dsc08130 (MMS)

Skulle skära i en bulle imorse, and this happened! Mamma har köpt en ny kökskniv som är identisk med en av de gamla knivarna. Men detta visste ju inte jag med tanke på att jag knappt använder köksredskap här hemma haha. Så jag skar rakt igenom bullen och även lite av min handflata.. Kniven var så vass att jag knappt kände hur djupt in den skar. Ja ja. Godnatt på er


people change

..yes, they do


Igår efter jobbet så åkte jag hem till en ...

dsc08129 (MMS)

Igår efter jobbet så åkte jag hem till en tjej som heter Esra. Hon flyttade från stockholm till malmö igår, för hon ska börja plugga här till hösten. Hon är lillasyster till min brors tjejkompis, och jag hade aldrig träffat henne förut. Men hon var supergullig och jättetrevlig! Jag hämtade upp henne och därefter körde vi till City Gross. Hon behövde lite smågrejer till sin lägenhet som är nybyggd och helt tom! Därefter körde vi till Entré och åt, vi körde till hennes skola osv. Det blev en liten roadtrip i malmö. På kvällen sov hon över hos oss, så det blev en hemmakväll med min familj. Vi tittade på The Kung Fu Kid också. Jag hittade en sladd som jag kunde använda för att koppla ihop tvn och datorn, skitnice:D


yesterday





Det är så tråkigt i skoaffären.. haha
Men jag slutar om exakt 1, 2, 3 dagar. 3 DAGAAAAAAAR!
Har jobbat 16 fucking dagar i rad. Varje dag sen den 28 juli. Alltså fattar ni hur mycket det är? Det måste vara typ MÄNSKLIGT rekord? haha nej skojar..

Jag längtar tills på måndag. Då ska jag ha en Ajnaz-dag där jag gör precis vad jag vill!
Jag ska börja med att sova ut (vilket jag inte har gjort sen den 11 augusti).
Efter att min släkt kom hit den 12 augusti så har jag antingen vaknat av någons röst, någons mobil, mitt eget alarm, min egen mobil osv. Men på måndag ska jag inte låta NÅGOT störa mig.

Sen ska jag ut och dra VISA-kortet :). Det var längesen!


Sitter och äter Riesen och dricker blod. N...

dsc08093 (MMS)

Sitter och äter Riesen och dricker blod. Nä skoja det är tranbärsjuice. Jag drack en hel 1-liters förpackning igår, och just nu är jag halvvägs med förpackning nr. 2. För tillfället gör det inte ont längre när jag kissar. Så jag har antingen inbillat mig att jag hade urinvägsinfektion, eller så har juicen gjort ett bra jobb. Läste faktiskt på internet att man inte alltid måste äta antibiotika, det kan räcka med att dricka juice i vissa fall. Jag hoppas i alla fall att det inte blir någon infektion.. Jag orkar inte leva med den smärtan :(


Ur dagens Metro: "En 37-årig man som i maj...

dsc08092 (MMS)

Ur dagens Metro: "En 37-årig man som i maj knivhögg en 42-årig man till döds i Sjöbo dömdes igår till fem års fängelse för dråp. Bråket mellan männen utspelades i samband med en pokerkväll. Straffet på fem års fängelse avser även en rad andra brott, bl.a. misshandel, bedrägeri och våld mot tjänsteman". Herregud vad sysslar sveriges rättssystem med? 5 ynka år för dråp? Det är bara skrämmande.. 5 år är ju ingenting!! Och tidningen skriver ju dessutom att straffet även avser andra brott förutom dråp. Jag antar att endast dråp ger typ 2-3 års fängelse i så fall? Helt sjukt..


no :(

Usch jag tror att jag har fått urinvägsinfektion. Ska ta och ringa vårdcentralen imorgon bitti och försöka få en tid. Jag har haft urinvägsinfektion flera gånger förut... men man vänjer sig för fan aldrig vid smärtan!


Är i skoaffären och har nyss gjort fransk ...

dsc08091 (MMS)

Är i skoaffären och har nyss gjort fransk manikyr på mig själv:). Fint va? Eller jag gjorde det egentligen i lördags, men vissa naglar blev dåliga så jag gjorde nyss om dem haha. Mina släktingar åker förresten tillbaka till Iran idag.. Det var svårt att säga hejdå i morse :( kommer sakna dem jättemycket, särskilt mina gulliga kusiner. Men ja, nu måste jag återgå till jobbet, puss på er!


svar

jess. om från i tisdags:
vad fina ni är! ta inte detta på fel sätt nu men jag kände bara att det är något jag måste kommentera..jag vet att ordspråket "man blir som man umgås" inte alltid alls behöver stämma in och i detta fallet tycker jag inte det gör någonstans. dina vänner betyder nog hela världen för dig och ni trvis säkert jättebra tillsammans men jag förstår (ta det inte på fel sätt som sagt) inte hur du kan passa in med de där tjejerna? då menar jag, tankemässigt.. hur ska jag förklara det?! inte för att se ner på dina vänner eller så för de är ju en del av ditt liv, men efter att ha läst din och sedan deras blogg förstår jag inte vad ni kan ha gemensamt. du verkar vara en smart tjej med fötterna på jorden som vet vad du vill samtidigt som du är modemedveten, kan ha kul när du vill och gör vad du känner för. men de där tjejerna, nä jag vet inte..det ser ut som att ni är på en helt annan nivå, det är tusen kilo puder, smink, spruta in saker i läpparna och bara massa fest och tupering av håret (hon där blonda dvs.) när det gäller dem. och du verkar ha jävligt mycket mer i huvet än att bara tänka på det. nä som sagt, ännu en gång, ta det inte på fel sätt, bara något jag tänkte på.. och du behöver inte publicera denna kommentaren om du inte vill:) ta hand om dig!

SVAR: Jag vet inte riktigt var jag ska börja haha. Men jag kan börja med att säga att jag inte tar din kommentar på fel sätt! Det är snarare tvärtom, jag är glad över att mina läsare ser mitt "riktiga jag" här på bloggen. Jag har helt enkelt valt att kretsa min blogg kring mitt riktiga liv och min vardag. Det ni läser är ju "jag".

Det som du har skrivit i kommentaren har jag hört många gånger förut. Jag har ofta fått frågan "varför umgås du med just DEM vännerna hela tiden? Hur kommer det sig att just DEM är dina bästa vänner?". Svaret är faktiskt inte så svårt; jag älskar dem och jag trivs med dem helt enkelt! Jag har jättekul tillsammans med dem. Och vissa har jag ju känt ända sen jag var jätteliten! Vi har faktiskt mer gemensamt än man kan tro.
Men ja, sanningen är att jag inte passar in bland mina tjejkompisar till 100%, och det kan mina vänner också bekräfta haha. Men jag är såklart också en tjejig-tjej precis som mina vänner, men allting handlar om prioriteringar!
Jag fixar mig också när jag ska gå på t.ex. disko, men jag behöver inte fixa mig mycket för att känna mig fin. Jag behöver liksom inte mycket för att bli nöjd.
Jag tycker alltså att mina vänner är skitsnygga när de fixar sig, men jag själv behöver inte gå så långt för att må bra.
Jag har alltid varit såhär. Jag har umgåtts med min "motsats" i hela mitt liv, och det började väääldigt tidigt. Jag har alltid haft fötterna på jorden och varit ambitiös och tagit skolan på stort allvar, men jag brukade aldrig umgås med folk som var precis som jag själv haha. Fråga mig inte varför.. haha. Och detta har ju hängt med hela livet. Just därför har jag också lyckats stå emot all grupptryck. Jag har alltid varit mig själv och kört mitt eget race, oavsett vem jag har umgåtts med. Jag har exempelvis fått höra vissa kommentarer jäääättemånga gånger. "Varför är du så vit, varför solar du inte?". Svar: Jag hade såklart hellre velat vara brun men jag tänker inte gå och sola bara för att alla andra hela tiden påpekar det.
Har även fått höra "shit, ska du plugga i Polen i 6 år? hur fan pallar du? kommer du inte få ångest?". Svar: Har man drömmar så har man.
Just därför har jag också fått mycket respekt, för jag har aldrig varit någon jobbig och divig människa som bara är ute efter uppmärksamhet från allt och alla.

Jag tycker såhär: Man ska alltid vara sig själv, och man ska aldrig döma människor i förväg. Om jag hade dömt folk i förväg så hade jag antagligen inte haft samma vänner som jag har idag.
Och man ska heller aldrig ändra på sig bara för att man är med olika sällskap. Och bara för att man är med en grupp människor som är annorlunda så ska man aldrig ändra på sig bara för att passa in och få samma sorts uppmärksamhet.


från i fredags och lördags


























från i tisdags








sammanfattning

Hej bluggen. Har inte bluuggat på ett tag, jag vet. Jag har ju jobbat varje dag sen i onsdags förra veckan. 10 dagar i sträck, öppna och stänga butiken.. Kan inte själv förstå HUR jag har orkat? haha. Är stolt över mig själv :).
På torsdag åker min chefs gäster tillbaka till Iran, så jag jobbar bara några dagar till, skönt!


Jag hade i alla fall jätteroligt på Båten i tisdags, och sen har jag inte hittat på mycket mer än så..
Det har varit ganska stressigt med jobb och därefter umgås med släktingarna när man kommer hem. Mina kusiner suger ut den sista energin som jag har kvar efter jobb haha.
Men de åker ju tillbaka till Iran på måndag så vi har haft gäster både igårkväll och i förrgår kväll som har kommit för att säga "hejdå" till mina släktingar.

Idag kom Rebecca till skoaffären för att hälsa på, och det var jättekul att träffa henne. Hennes lilla mage är inte så liten längre haha :D Men det var så gulligt!! Min chefs dotter är också gravid men hon är bara i 5e månaden, och henne träffade jag också för någon dag sen. Okej nu går jag bara in på onödiga grejer haha..

Ska ta och göra mig i ordning strax. Kl 21 ska vi vara på Ankara för min mamma har reserverat ett bord där ikväll. Mysigt :) Jag behöver komma bort från mina tankar om allt annat skit som pågår i mitt liv just nu.

BILDER kommer i nästa inlägg! Ska bara byta om först:)


dance dance

Ikväll blir det Båten med tjejerna :D!
Ska ha mina nya fina skor från Nelly.com :D Fick hem båda paren igår hihi. Ska dock inte ha de rosa skorna ikväll, utan jag ska ha mina svarta ankelboots. Jag visar bild senare !

Nu måste jag göra mig i ordning. Ska faktiskt vara i skoaffären imorgon också.. men jag har ordnat så att jag börjar kl 12 istället för kl 10. Så jag kan få sova 2 timmar extra med tanke på att jag kommer hem sent ikväll..

puss!


bilder :) fast inte från rhodos


fika med argiie någon dag innan vi åkte till rhodos :D


kaoset från flygplatsen på rhodos när vi skulle hem..


mina söta kusiner :D


från familjefesten i lördags haha


alla kvinnor haha




jag och käraste storebror




Haha vilken störd bild.. Är i skoaffären n...

dsc08076 (MMS)

Haha vilken störd bild.. Är i skoaffären nu men ska snart gå och köpa mat. Har varit här varje dag sen i onsdags och jag är så jävla trött på det. Man blir pigg av vissa jobb, men av detta jobbet blir jag bara trött och seg. För jag sitter bara ner på en stol och väntar på att kunder ska komma in haha. Så man blir ju så jävla uttråkad och irriterad.. Det enda positiva med jobbet är att jag får betalt för att sitta ner typ haha. Och med tanke på att jag ska till polen om knappt 2 månader så kan jag inte hitta något annat jobb. Och jag vill ju ha pengarna.. Så jag måste stå ut i 12 dagar till! Bara 12 dagar! Yey! Men jag förlorar så mycket TID och socialt liv när jag jobbar här. Saknar mina vänner. Men imorgon ska vi till båten tror jag:D! Och jag ska lätt följa med då, för jag har inte följt med dem ut de senaste 4-5 gångerna haha. Fy skäms på mig. Okej jag kan sitta här och skiva i evigheter haha, det räcker nu. Efter jobbet ska jag hem och käka och sola, sen ska jag nog bränna en bra mp3-skiva till bilen:). Puss på er!


RSS 2.0