friday it is

För en halvtimme sen var jag och solade på solariet här i Oxie. Har inte varit där på länge så jag märkte att de har höjt priserna.. tråkigt!

ska hoppa in i duschen snart, och kl 5 ska jag vara på Centralen för att hämta upp min bror som ska vara här över helgen hihi:D



Sofia om frågor?:
har du syskon och hur gamla är dom?
SVAR: Ja jag har ett syskon! En storebror som fyller 27 i år. Han bor inte här hemma utan han jobbar som tandläkare i en annan stad höhö. Världens bästa bror<3.

använder du någon speciell produkt för ditt lockiga hår?
SVAR: Till mitt lockiga hår använder jag faktiskt inga produkter. Så fort jag kommer ut ur duschen så borstar jag genom håret, handdukstorkar det lite, och därefter låter jag det lufttorka.
Lockarna som ni ser på alla bilder är alltså "naturliga". Mitt hår blir så när jag har duschat haha.
Till min födelsedag fick jag en volymsmousse-spray från Jasmine som jag använder ibland i det blöta håret. När håret därefter har torkat så får jag lite extra volym i håret.



kan du inte spela in fler videos där du sjunger, du sjunger skiiiiiit fint!:D
SVAR: Tack för komplimangen först och främst! Jag kommer definitivt lägga upp fler videos. Måste bara lägga ner lite tid på att hitta bra låtar att sjunga osv. Ni får se någon video i veckan:D


frågor?

har varit lite off den senaste veckan tycker jag.
jag kör igång en frågestund nu. fråga mig vad ni vill.

ni har aldrig tidigare reagerat när jag haft frågestund, så jag förväntar mig inget från er denna gången heller.
men nu har ni chansen. så passa på om ni undrar något om mig, mina vänner, mitt liv, min familj. fråga vad ni vill. jag svarar på det som jag anser är lämpligt.


AHHHH så jobbig dag

Idag har jag varit lite sådär .. borta!! haha.
Var och fikade med Nicole och Jasmine på Grafitti idag. Jag beställde dock ingenting, för jag kom dit lite senare än dem. Jag brukar alltid vara den som är i tid haha, det är typ mitt "kännetecken". Men de senaste gångerna har jag aldrig kunnat passa tiden haha.. jag lyckas alltid hitta något som jag måste göra i sista sekund =/.

Okej i alla fall..
Efter fikan körde jag mot min magdans, och på vägen köpte jag en hamburgare på MC för jag var svinhungrig! Hade inte ätit något sen min frukost, och jag behövde äta något för att klara mig genom dansen.

ANYWAY! Jag kör till parkeringen vid magdansen, tar fram 5 kronor och går och trycker ut en parkeringsbiljett. När jag var påväg tillbaka till bilen så började jag titta på min klocka, och plötsligt så börjar min hjärna arbeta.. Jag börjar ju för FAN inte dansa förrän kl 6 ?!?! Varför trodde jag att jag började kl 5? Det är ju inte första gången jag ska på magdans haha.
I alla fall.. jag blev SKITSUR och åkte hem! Först och främst tryckte jag ut en parkeringsbiljett i onödan (okej det är ändå bara 5 kr). Och för det ANDRA så åt jag en hamburgare i onödan. Vi hade ju sån skitgooood mat hemma..

Jaja, körde såklart tillbaka till dansen därefter.. snart är det uppvisning! yey

puss på gumpen nu ska jag se på tv


irrrrrrrriterad


aceeeeetooon? where u at?!

Har nyss varit och dansat, eller inte nyss nyss, utan för en timme sen haha.
Kom hem för snart en timme sen.
Idag gick dansen jättebra! 2 lektioner till och därefter blir det uppvisning höhö.

Imorgon ska det bli fiiiint väder i Malmö, så jag ska nog ut och fika med några vänner. Därefter har jag dans kl 5.

Mitt nagellack ser förjävligt ut och jag hittar inte min aceton?! Jag frågade mamma ifall hon har sett den, och ja det hade hon. Hon har till och med tagit slut på den. Skitbra, kunde hon inte ha sagt det lite tidigare? Hade hunnit gå och köpa en ny då. Hatar när sånt händer!
Nu måste jag fixa naglarna innan jag ska ut imorgon istället.. blö..


Ligger och tittar på tyra banks show och d...

dsc07345 (MMS)

Ligger och tittar på tyra banks show och dricker läsk mmmm.. Var nyss på Borgarskolan för att lämna ett papper till en vän. Ska snart iväg igen och hämta mamma från jobb sen ska vi iväg och handla mat och så. Kylen är helt tom! Bloggar mer senare


låååång dag

Har inte kunnat blogga på hela dagen, för jag har inte varit hemma helt enkelt!
Vi vaknade i morse och körde in till stan vid 1-tiden. Vi skippade frukosten och gick och åt på Rose Garden som hade buffé med kinesisk mat och sushi! SÅÅÅ GOTT! Men jag åt inte av sushin, åt bara maten, yummie!

Därefter gick jag till jobbet (2 timmar innan jag egentligen skulle börja jobba) för jag hade ont i magen och orkade inte gå runt i stan och sådär. Satt och softade med Stefan och Shervin istället :).

När jag slutade jobba kl 9 så åkte jag hem till en kompis, och nu sittter jag hääääär:).
Har nyss fixat två mackor.. är superhungrig! Inte ätit sen buffén...

Imorgon har jag psykologi på morgonen, så jag bloggar väl när jag är hemma igen! ska försöka ta någon bild då också:)


Jobbat från 12-20 idag. Blev hämtad av Jas...

dsc07326 (MMS)

Jobbat från 12-20 idag. Blev hämtad av Jasmine och nicole och körde hem till mig. Vi har ätit ihjäl oss med en massa skit haha och kollat film. Nu ska vi strax sova, godnatt!


några bilder från igår









Mondis födelsdagsfest!


cheeeeesecake <3

Jättesömnig..

Körde hem till Jasmine för några timmar sen. Och där var även Rebbe (rebecca alltså haha). Vi satt och pratade lite och sen körde vi in till "centrum" för att hitta något fikaställe.

Först parkerade vi på Davidshall, men sen märkte vi att det inte fanns någon sol på uteserveringarna, så vi körde vidare mot Lilla torg istället:). Det blev Pronto! Jag har inte varit där på snart 2 år, och efter att ha ätit deras cheesecake så kommer jag definitivt gå dit snart igen!! haha. Det var den godaste cheesecaken jag någonsin ätit!!
Jag och Jasmine fick dock lite ångest när vi insåg att vi precis hade ätit en liten kakbit som kostade runt 45 kr? hahah. (Vi kollade aldrig priset innan vi köpte den alltså). Men men, lyxig mat kostar! :D

Efter fikan gick alla hem till sig:)
Ska vila lite nu och därefter FÖRSÖKA plugga lite..


party


hämtade ut mitt körkort idag:D yeeeeeeeey

sen tvättade jag bilen, hämtade mamma, och sen bar det av hemåt:)

nu ska jag ta och sminka mig!

kvällens outfit blir:


torsdag



stan idag med jassi & nicole
först Entré och därefter maaaooot


MUMS! Capricciosa (om det stavas så?). En av mina favoritpizzor!
Ja det är skinka på, så nej jag är inte muslim. Nu har vi besvarat den frågan också haha.

hade också magdans idag, yey!


yesterday

Jag kunde inte komma in på bloggen igår! Det var därför jag inte bloggade.

Igår körde jag för första gången alldeles ensam! Det kändes inte alls konstigt eller nervöst. Eller jo kanske lite grann. Det som var jobbigast var faktiskt inte att hitta/betala för parkering (vilket jag först trodde), utan det jobbigaste var att jag behövde gå på toa utan att veta var fan jag skulle ta vägen?!?!

Jag hämtade mamma från jobbet, körde hem, åt mat och därefter körde jag hem till Nicole. Jag körde vilse hahah typiskt mig..
Jag behövde köpa tomma skivor så vi stack till något loppis och sen åkte vi tillbaka hem till Nicole och tog det lugnt:)
Därefter hade jag dans kl 8 som gick jättebra hihi. Uppvisning 15 maj!

AHH var det fler som hade strömavbrott igår kväll? Jag blev så jävla irriterad. Jag skulle bränna ett par skivor till bilen, men mitt under CD-bränningen så blev det strömavbrott, så datorn startades om. Blev tvungen att slänga skivan. OCH DET HÄNDE 3 GÅNGER! Vilket slöseri.. Till slut vågade jag inte bränna den fjärde och sista skivan så jag stängde av datorn och gjorde det idag istället.


drivethru

Sitter och fixar musik just nu!
Imorgon ska jag till stan (ALLTSÅ KÖRA BIL) och köpa CD-skivor som jag ska bränna och lägga i bilen. Behöver lite pump-musik. Och någon Michael Jackson-skiva också såklart!
Ska också städa bilen lite, åka och tvätta den, tanka den, och pussa lite på den.

höhö


svar på frågan!

sarah om Körkort för fan:D och nicole är superglad ...:
GRATTIS:d håller på med mitt körkort.. nyss gjrt halkan och ska snrt boka upp teori o uppkörning..men måste fråga om du klara både på första gången:D?

SVAR: TACK! Ja jag klarade båda proven första gången, men jag hade inte proven på samma dag. I onsdags hade jag teoriprovet, och jag valde att göra uppkörningen igår eftersom att jag ville hinna övningsköra lite extra i helgen!
Jag har pluggat teori ända sen jag började övningsköra (i september 2009 alltså), så teorin klarade jag galant! Fick 63 av 65 på provet hihi. Uppkörningen trodde jag VERKLIGEN att jag skulle kugga, till och med under själva körningen. Men det gick bättre än jag trodde, så jag blev superglad!

Lycka till, och stressa inte! Det tog mig 7 månader att bli färdig med att ta körkortet, och det skiter jag FULLSTÄNDIGT i nu. För det är bara resultatet som räknas. JAG HAR KÖRKORT!! Så ta din tid och boka ingenting förrän du känner dig någorlunda redo!


Tröttis

Tack allihopa !! Ahh jag är så glaaaad att jag har fått mitt körkort. En obeskrivlig känsla helt enkelt.
Men jag har varit ute sen kl 11 i morse, och jag kom hem för en timme sen, så jag är så himla trött just nu. Har precis ätit och ska ta bort mitt smink nu och därefter gå och lägga mig!

Svarar på era frågor imorgon när jag får lite tid över!


IGÅR


Ajni kör:-D ska köra och äta nu med Jasmin...

dsc07282 (MMS)

Ajni kör:-D ska köra och äta nu med Jasmine och ajni. På fredag ska det firas att hon har fått körkort wohoooo/ nicole


Körkort för fan:D och nicole är superglad ...

dsc07276 (MMS)

Körkort för fan:D och nicole är superglad för min skull haha


söndaoooog

Anonym om yesterday:
var köpte du den :)

SVAR: Byxdressen är köpt på H&M.



Ska strax iväg och övningsköra lite med pappsen, och därefter drar jag till jobbet. Jobbar 4-8 så vi hörs senare ikväll!

Idag har jag en sån där skum hårdag. Min hårbena är alltid på sin plats, men just IDAG så ska luggen klydda. VARFÖR VILL DEN GÅ ÖVER TILL ANDRA SIDAN?! Åhh jag stör mig.


Sitter på Mcdonalds med nicole, vi hälsar ...

dsc07255 (MMS)

Sitter på Mcdonalds med nicole, vi hälsar på Jasmine när hon jobbar:d hon e så gullig! Jag och nicole har varit på överraskningsfest för Luta hemma hos Melinda, hans flickvän. Jättekul hade vi hihi grattis ännu en gång luta! Ska hem nu snart, puss på er!


yesterday


köpte denna byxdressen igår:)
den är svart/vit-rutig fast det ser man inte så mycket
(mina röda BH-band kom i vägen)

orkar inte ta en bild på shortsen jag köpte. de är korta, mörka jeans shorts helt enkelt haha


Sitter på bussen påväg hem nu, har tagit e...

dsc07250 (MMS)

Sitter på bussen påväg hem nu, har tagit en kort runda på stan hihi. Kunde såklart inte hålla mig borta från kläderna.. Köpte ett par jeansshorts och en byxdress. Visar sen!


my haiiiiiir

Jag har börjat få lite beslutsångest över mitt hår..
Jag vill antingen färga det mörkare, ELLER göra ljusa slingor i min hårfärg som jag har nu. Jag gillar mörkt hår på sommaren när man också börjar få färg på kroppen osv. Men samtidigt så vill jag göra många ljusbruna slingor över hela håret! Det blir en snygg och STOR förändring för mig.
Jag är bara rädd att slingorna ska bli fula..

vad tycker ni? har ni några åsikter?


Anonym om i did it!:
grattis! hur mycket och varifrån? :)

SVAR: skorna är från H&M! 199 kr styck:)


dagens



nej jag har inte klippt mig haha, mitt hår råkade bara hamna där bak istället


i did it!

Har inte varit hemma på hela dagen, så det är anledningen till varför jag inte bloggat något!

Jag hade mitt teoriprov i förmiddags, och jag blev godkänd! Jippieeeeee! Fick 63 av 65 så det känns underbart.
Jag berättar inte när uppkörningen är, utan ni får helt enkelt veta resultatet av den när jag gjort den!!

Efter teoriprovet åkte jag till Triangeln och skulle in på H&M och kolla på ett par skor, men Jasmine sms:ade och sa att hon & Nicole var i närheten och skulle köra Böös & Rafik till Oxie. Så jag mötte såklart upp dem istället :).
Vänner före skor! haha så ball :D

Vi körde till ett gatukök i Oxie allihopa och åt hamburgare, gotttt!

Seeeen så åkte vi hem till Nicole (utan killarna) och satt där en stund, och sen körde vi in till stan. Jag köpte 2 par skor och sen gick vi till min dans, och Nicole och Jasmine ville titta på haha. säääär

And nooooow I am hoooome

Det var min underbara dag. Och det är typiskt mig att glömma bort att ta bilder..

Här får ni en bild på skorna i alla fall!
De är budget-skor och de kommer säkert att gå sönder efter en ganska kort tid.. MEEEN jag köpte dem eftersom att jag inte har sett denna modellen på gladiatorsandaler någon annanstans. I love them!



malmöeee

Jaag veeeeeeeeet jag veeeeeeeeeet.. bloggen är inte rolig just nu..
Jag har haft mycket att göra helt enkelt!
Jag RÅpluggade psykologi igår och i förrgår, så jag har varit jättestressad. I morse hade jag provet och det gick faktiskt ganska bra, bättre än väntat i alla fall!

Kvart över 12 var provet slut och då stack jag till körskolan för att plugga teori i någon timme och därefter träffade jag Emma, Nicole och Jasmine för en solig och mysig fika i stan :D.
Efter fikan gick jag tillbaka till körskolan, och nu sitter jag här! höhö


Orkar inte skriva mer ikväll är supertrött, hörs imorgon!


Nu tar jag pluggpaus fram till kl 8. Ska t...

dsc07215 (MMS)

Nu tar jag pluggpaus fram till kl 8. Ska ta och fixa mina naglar innan maten är färdig. Har skitont i huvudet alltså.. Måste äta! Fick även byta mitt jobbpass idag till en annan dag istället så att jag kan plugga lite mer inför provet imorgon. Hoppas provet går hyfsat bra..


Sitter och pluggar. Eller jag ska börja nu...

dsc07213 (MMS)

Sitter och pluggar. Eller jag ska börja nu rättare sagt.. Imorgon jobbar jag från 5-9, mina bästa pluggtimmar.. Detta provet kommer nog inte gå så bra haha


tonight



jag vet att håret sticker ut haha, men jag hann inte ta någon bättre bild


Lördag!

Hade jättekul på festen igår, det var som sagt en överraskningsfest för Nicoles pojkvän Marcus (Böös alltså). Han blev jätteöverraskad haha:D skitkul att se hans min. Många bekanta ansikten på festen, så jag hade kul!
Var dock tvungen att gå därifrån lite innan 1 så att jag kunde hinna med bussen hem.

Högskoleprovet idag gick inte så bra. Buhu.

Kom hem vid 5-tiden idag, vilade lite framför TV´n och somnade till slut och sov fram till halv 8. Skönt.
Nu har jag fixat mig och väntar bara på att Nicole och Jasmine ska anlända i Oxie så att vi kan dra hem till Böös. Det blir väl någon "fotbollskväll" hemma hos honom haha, och därefter ska vi kanske ut. Vi får se:)
Måste egentligen försöka plugga lite psykologi innan jag går och lägger mig ikväll, för jag har prov på tisdag och jag har inte ens läst genom alla provsidor än. Så vi får se hur det blir med utgången ikväll

MMSar in någon bild sen! Skulle egentligen göra det tidigare idag när jag skrev Högskoleprovet, men det fanns ingenting roligt att fota haha.


Kvällens outfit

dsc07199 (MMS)

Kvällens outfit


party!

Precis plattat håret och nu ska jag ta och sminka mig!
Ikväll blir det överraskningsfest, men jag säger inte vem vi ska överraska, för man vet aldrig om han/hon läser detta hahah. Okej chansen är väldigt LITEN att han/hon läser detta, men jag vill inte ta några risker.

ska försöka ta någon outfit bild innan jag drar hemifrån, annars så MMS:ar jag in något lite senare ikväll :D


Det kommer dock bli en kort utekväll för min del..
..måste vara hemma senast 1-2 så att jag hinner sova ett par timmar innan Högskoleprovet imorgon. Måste vakna kl halv 7 imorgon, så jag hoppas på åtminstone 4-5 timmars sömn inatt hahah :( det kommer nog inte gå så bra imorgon..
wish me luck!


have2study2survive

Tack för låttipsen! Men jag vill ha FLEEER!

Har i princip bara varit hemma idag och pluggat lite teori. Ska fortsätta med det lite senare, men måste ta tag i psykologin först.. provet är på tisdag och omfattar 46 sidor.. har inte ens börjat läsa det =/

bloggar mer sen!


kom igen nu gott folk!


Ville bara säga en snabb grej innan jag går och lägger mig!! Jag kommer fortsätta lägga upp sångvideos i framtiden.

Men kan inte ni också komma med förslag på vad jag ska sjunga?? Har ni några särskilda önskemål? Skriv gärna låtar som ni vill höra, det blir roligare för alla då!
Det blir en utmaning för mig att sjunga liksom. Det kallar jag UNDERHÅLLNING!!


Sitter på Mascot just nu med Jasmine och N...

dsc07195 (MMS)

Sitter på Mascot just nu med Jasmine och Nicole. De mest underbara tjejerna någonsin!


Matrix is tha best!

Maria testade en håruppsättning på mig idag, inför hennes frisörprov. Det blev jättefint men mitt hår fylldes med en massa produkter så jag blev tvungen att duscha hemma hos henne haha.
Därefter så gick vi till Frisörgross där Maria skulle köpa lite grejer, och jag köpte även hårprodukter som jag behövde.


Värmeskydd i samma serie som mitt schampo & balsam.
Och ett volympuder.

Därefter stack jag till Entré för att kolla på lite skor, men jag hittade ingenting speciellt.. Jag är ute efter ett par fina gladiatorsandaler. Hittade ett par supersnygga inne på Scorett som jag funderar på att köpa. Men vi får se. Måste spara mina pengar!




stressss

Ahhhh min bror är jätteseg.

Jag vaknade vid halv 12 idag och började fixa mig och skulle ut och ta bussen hem till Maria kl 1. Men då vaknar min bror och säger att han kan köra mig istället. Skitbra! Slipper byta buss i stan och sådär. Men nu står han och pratar i telefon och är inte ens färdig än.
Hade varit i Gustav nu om jag hade tagit bussen..
haha stööööörigt


Får se vad jag hittar på efter att jag varit hos Maria.
Ha en trevlig dag!


vänner<3

Saknar och älskar mina vänner. Även om jag inte har visat det på sistone

Jag har hamnat i någon form av depression. Så det handlar inte om att jag inte VILL vara med er, eller att jag njuter av att sitta hemma alldeles ensam. Det är snarare tvärtom. Jag önskar att jag kunde vara med er hela tiden. Ni är de enda som kan få mig att le just nu.
Men jag har helt enkelt inte haft lust för någonting på sistone..

Nu ska jag gå och lägga mig.
förhoppningsvis vaknar jag på en bättre sida imorgon..

godnatt på er allihopa


Good job

Blev inget jobb idag. Det ställdes in igen..
Men jag var duktig och gick till stadsbiblan efter psykologin och pluggade inför Högskoleprovet:). Satt där i nästan 2 timmar och därefter gick jag till körskolan och gjorde 4 teoriprov. Nu är jag godkänd på alla deras prov, skönt! :D

Jag kom hem strax efter 6 och åt mat, sen deckade jag på soffan framför TV´n.
Jasmine och Nicole skulle egentligen komma över men jag är så jävla sömnig så det hade bara blivit tråkigt för dem.. och mina föräldrar ska snart sova så vi hade blivit tvungna att vara tysta.


Vet inte var jag har lagt min mobilsladd heller, så jag kan inte lägga in bilder nu..
får gå och leta efter den sen.


Tisdag

Ska snart iväg och ha psykologi!
Lektionen är slut 12.15 så därefter ska jag nog till Stadsbiblioteket och plugga lite psykologi/högskoleprov. Efter någon timme sticker jag till körskolan och pluggar teori. Och kl. 17 blir det jobb..
Lång dag.. kommer inte vara hemma förrän halv 10 ikväll.

mms:ar kanske under dagen!


Jag kör på mms ikväll. Tränade med Jasmine...

dsc07164 (MMS)

Jag kör på mms ikväll. Tränade med Jasmine och nicole idag, och därefter blev det tung mat! Haha. Har nyss tittat på Paranormal activity med min bror, och den var inte alls SÅ hemsk som alla säger. Lite läskig ibland, men jag har sett (och mått) värre haha. Godnatt!


friskis idag

Ska iväg och träna med Nicole och Jasmine om en stund :)
Ska ta bussen 15.36.

mms:ar in en outfitbild sen

puss på rumpan


Svar..

Saraaa om Ångest inlägg:
Jag har precis läst igenom alla dina inlägg och jag såg att det stod om Sevgin tror jag det var, ja e så nyfiken och vill veta varför han tog livet av sig och varifrån han kom? Tack på förhand. Du är jättesöt och fin blogg.....


SVAR: Tack så mycket först och främst! 

Blir ledsen när jag tänker på Sevgin.. ibland när jag kollar genom min mobil på nätterna så lägger jag märke till att hans mobilnummer fortfarande finns i telefonlistan. Vill inte ta bort numret än.
Jag vet inte varför Sevgin tog sitt liv.. Vi brukade prata nästan varje kväll/natt på msn, och vi pratade oftast om våra problem och så. Han gav mig alltid råd och jag gav alltid honom råd. Så gott jag kunde i alla fall.
När han tog livet av sig så kunde jag verkligen inte förstå varför han gjorde det. Jag visste att han mådde dåligt, för jag brukade ju prata med honom om allting. Och i mina ögon var det liksom "vardagliga problem". Vissa saker som han kände hade jag också gått igenom. Jag berättade för honom hur jag tog mig genom problemen & känslorna.
Jag kunde inte riktigt förstå hur de problemen kunde vara "tillräckliga" för att ta självmord. Men samtidigt så visste jag inte hela historien heller..
Man kan alltså aldrig veta hur en person mår innerst inne.. Det har jag lärt mig nu. Och man ska alltid ta varningssignaler på allvar. Vissa människor mår helt enkelt så dåligt att de inte kan hantera det. Jag önskar att jag visste mer.. och att jag kunde hindra honom.

Jag har för mig att han kommer från Turkiet. Kurd från Turkiet.


Tillbaka i Malmö :)

Heeeejsan.
Är tillbaka i Malmö nu. Kom hem för en timme sen ungefär. Har packat upp och bytt om osv, så nu sitter jag här.

Tänkte ta och svara på några av era frågor i nästa inlägg.
Och taaaaaaack för alla fina kommentarer om mina "sångfilmer". Imorgon kommer nog en ny video! Men det beror på ifall jag hinner spela in den eller inte.. vi får se!


I växjö för någon dag sen.
älskar tröjan!


Ute i stan i växjö. Ensam! Så skönt. Man k...

dsc07153 (MMS)

Ute i stan i växjö. Ensam! Så skönt. Man känner ingen. Och snygga killar finns här inte heller. Har nyss köpt en tröja på MQ, visar sen! Hur är det i malmö?


Live från växjö med pappsen. Gillar denna ...

dsc07147 (MMS)

Live från växjö med pappsen. Gillar denna mms funktionen! Hihi. Jag går runt i en träningskofta som jag lånat från min storebror haha, och vi är inne i någon tråkig herr-kostym-butik. Stackars killar, hur väljer dom sina kostymer egentligen.. Alla ser likadana ut i mina ögon haha. Nu är jag hungrig, vi hörs


RSS 2.0