ÅHH



Jag blir så danssugen av denna låten !


Lite om gårdagen

Det var faktiskt ganska kul på festen igår. Men jag trodde att jag skulle ha roligare.
Jag hade med mig egen sprit hemifrån, men jag kunde inte ens få ner ett halvt glas. Det var jätteskumt. Jag ÄCKLADES liksom av det jag drack. Ville bara spy efter varje klunk, och min dricka var faktiskt ganska god. Skitkonstigt..
Så jag bara satt och tittade på alla andra fulla människor hahah

Jag kom hem vid 3-tiden inatt och satte mig vid datorn direkt. Satt och chattade med Sevgin ett bra tag innan jag till slut gick o la mig vid 5-tiden i morse haha

 

Ikväll blir det bio med mamma, vi ska se Michael Jackson´s This Is It.
Mina föräldrar är egentligen bjudna på fest, men min mamma känner inte alls för att gå dit, så vi ska på bio istället.
Jag hoppas bara att hon gillar filmen, för annars kommer jag få skuldkänslor att jag har dragit med mig henne till bion haha. Jag vet ju att hon helst vill se någon annan film..


God förmiddag?

TJA!

Kom nyss ut ur duschen, och satte mig såklart vid datorn direkt haha.. 
Men ska snart äta något, är superduper hungrig!
Idag ska jag bara ta det lugnt hemma. Ville egentligen till stan i detta mysiga väder:D. Men jag orkar inte fixa mig osv.

Ikväll ska vi på hemmafest hos Böös (Nicoles pojkvän). Hoppas att det blir roligt! Det var längesen jag var på en hemmafest. Så det är skönt med lite omväxling från typ disco osv.
Och det är härligt att Böös bor gångavstånd till mig, så jag slipper stressa med bussar och sånt ikväll.

Now I have to grab something to eat. Men först ska jag ut till brevlådan och se om jag har fått något från posten (MINA SKOR MINA SKOR MINA SKOR).
Jag har en känsla av att skorna kommer vara för små. Det blir ALLTID så när jag har längtat efter något extra mycket.


Yoyoyoyo

Usch orkar inte blogga.
Har inte gjort något annat idag än att jobba. Och jobbet gick bra.

Nu tittar jag på Nöjespokalen på kanal5,
därefter Vänner på samma kanal,
därefter två avsnitt av 2 half men på TV3,
därefter två avsnitt av Vänner på Danmark2.
Hahah, TV NÖRD till max

HOPPAS ATT MINA SKOR KOMMER IMORGON! Jag tvekar starkt på det. Men man kan alltid hoppas!


FRÅGOR OCH SVAR

Anonym om FRÅGOR OCH SVAR:
ahaha vad föredrar du brgar eller petri? tänk nt på att du har gått på borgar, vilken e bättre tror du.

SVAR: Alltså jag tycker faktiskt att Borgarskolan är bättre än St Petri. Men egentligen finns det ingen större skillnad mellan skolorna. Men jag tycker att Borgar har högre standard. Och bättre rykte. Och sjukt bra lärare osv. Eleverna var däremot skittråkiga.
Jag rekommenderar att du deltar i olika föreningar! Dom har det roligast!!

u om ONSDAGENNNNNNS:
tack för ditt svar om körningen :) men vad tror du om man inte kan köra alls,å skriver in sig på en intensivkurs? alltså att man lägger upp 30 lektioner på 3 veckor då man kör dubbellektion varje dag. tror du inte man lyckas ändå? imed de är intensivt, inga pauser. eller tror du det kommer behövas fler tror du?


SVAR: Alltså jag tror inte att det är omöjligt att få körkort med intensivkurs. Men alltså.. det enda skillnaden jämfört med "vanlig takt" är ju att du har lektioner OFTARE under en kort period. Men det är ju fortfarande samma antal lektioner, och man har samma förberedelser inför varje lektion osv.
Det spelar alltså ingen roll hur ofta du har lektioner, för du kommer lära dig att köra bil på samma sätt i vilket fall som helst. Den enda skillnaden är ju att du får körkortet SNABBARE med intensiv kurs eftersom att allt är inbokat tätt ihop.

Jag tror att den största skillnaden mellan de olika takterna är att man pluggar teori typ varje dag när man tar intensiv kurs, vilket gör att du lär dig teorin och KAN allt efter endast 3 veckor. Men det känns som att man antagligen kommer behöva fler körlektioner =/..
Istället för att köra 2 lektioner varje dag (alltså dubbellektion) så behöver man kanske 3 lektioner typ varannan dag. Så man kör alltså 3, 2, 3, 2, 3 varje vecka om du förstår hur jag menar. Då får man alltså köpa 9 lektioner extra.

Men alla människor är olika. Körning är som att cykla. Vissa lär sig jättesnabbt, och vissa behöver mer tid på sig. 
T.ex. min bror fick sitt körkort på UNDER 3 månader. Han körde med vår pappa ungefär 10 gånger, och resten tog han på körskolan. 
Vissa människor lär sig liksom direkt. Så du får ju prata med någon körskola och fråga vad de tycker! Jag tror att det kan bli svårt med endast 30 lektioner.. men absolut inte omöjligt!


ONSDAGENNNNNNS


I`m OUT


Mys på jobb :)


Inte en KOPP te på jobbet, utan ett GLAS te haha. Som alltid :D


FRÅGOR OCH SVAR

Anonym om Tisdagen!:
vad tycker du om st petri skola?

SVAR: Haha, bra fråga. Tycker att den är jättetråkig (utseendemässigt). Det ser liksom likadant ut över hela skolan. Men annars är det en jättebra skola.

Anonym om onsdaaaaaoog:
hej you. en fråga, dina körkortslektioner, känner du att de hjälpte dig? eller behöver du ytterligare paket och övning? kunde du köra från början? kan du köra bra nu?

mot om onsdaaaaaoog:
hej you. ang dina körlektioner, tyckte de var bra? har du lärt dig köra? bra? kunde du köra från början?

SVAR: Vet inte om samma person skrev båda frågorna haha. Men i alla fall.
Nej jag hade ALDRIG kört bil förrän jag började övningsköra på körskolan. Körlektionerna är självklart skitbra. Men när man tänker "30 lektioner" så tror man att det är jättemycket. Men ungefär 15 min av varje lektion går åt till snack, förberedelser osv. Så det är inte så mycket som man tror.
Men jag tycker definitivt att man ska BÖRJA köra på körskola om man aldrig har kört tidigare. Man lär sig RÄTT sätt från första början.

Just nu så kör jag "på riktigt" om man säger så. Jag har kört överallt; statstrafik, motorväg, landsväg osv. Men NEJ, jag är inte superduktig. Man kan väl säga såhär. Om jag hade haft tillgång till en bil så hade jag kunnat köra den hur lätt som helst. Men jag gör fortfarande misstag när jag t.ex. växlar, svänger osv. Jag stannar när jag inte borde stanna, jag glömmer att stanna när jag SKA stanna, jag svänger i för höga hastigheter osv. Och jag är JÄTTEDÅLIG på att titta i speglarna, så jag vet oftast inte vad som pågår bakom mig haha. Och sen kan jag ju inte all teori heller. 
Ja, ni förstår hur jag menar.

Jag ska inte köpa några fler paket utan jag har endast köpt ETT paket med 30 lektioner.
Jag har kört 25 lektioner och har 5 lektioner kvar av mitt paket. Men dem har jag bokat in i början av december eftersom jag vill köra lite med min pappa innan jag tar dem lektionerna. Vi letar just nu efter en manuell bil, och på söndag ska vi gå på handledarkursen så att vi får vårt tillstånd.
Sen kommer jag självklart köpa fler lektioner om jag känner att jag behöver det, samtidigt som jag kan köra med min pappa:). Så det blir en bra balans!
Så om man BARA ska köra på körskola så kan det bli en hel del lektioner.. minst 40 i alla fall.
Hoppas mitt LÅNGA svar hjälpte :D


onsdaaaaaoog

HEJJJJJ
Sitter på jobbet just nu hihi.
Myser med folket här. Eller nä, egentligen så myser jag bara med min choklad och redbull haha.

Bilder kommer sen

Eftersom jag jobbar både idag och imorgon så kan jag inte se Michael Jacksons film This is it på bio. Och det finns inga bra sittplatser kvar på fredag/lördag, så jag tror att jag ska boka biljetter till på söndag kväll! Det blir ju mysigt :D hhihihihihihihi

JAG ÄLSKAR MICHAEL JACKSOOOOOOOOOOON


Tisdagen!

Anonym om Shopping!:
VAR I GUDS NAMN HAR DU KÖPT SKJORTAN PÅ TREDJE BILDEN, DEN ÅT VÄNSTER :O

Anonym om Shopping!:
eller cardigan eller vad det är?


Svar: Haha, härligt att du gilla den! Om du menar den rosa med stor urringning och knappar så är den köpt på Gina Tricot !

hej om BLÄÄ:
kollar du på the hills avsnitten på en hemsida? såfall vilken?

Svar: Jag tittar på mtv.com.
Den exakta länken är http://www.mtv.com/shows/the_hills/season_5/video.jhtml?filter=fulleps



Hade körlektion idag. Det var min 25:e lektion. Asså jag trodde faktiskt ALDRIG att jag skulle kunna lära mig att köra bil med ett paket på 30 lektioner. Jag trodde att det var omöjligt för mig hahah. Men det gick ju bra!
Min nästa lektion är den 7 december, så nu framöver måste jag vänta på att pappa får handledartillstånd samtidigt som jag ska råplugga till teorin!!

Jobbet gick också bra idag. Det kunde ha gått bättre men det gick i alla fall inte dåligt.

Beställde nyss 2 par skor från Nelly.com. Kan visa dem så fort jag får dem! Orkar inte kopiera bilder och sånt från hemsidan. För nu ska jag titta på 2 half men :) hihi

HAJDO


Shopping!







 




Staaaan

Åh vad det var skönt att gå på stan. Även om det regnade. Det var längesen jag var ute och bara umgicks med vänner, samtidigt som man köpte med sig lite kläder hihi.

Mysigt var det i alla fall

 


Nicole i stan hihi hejl söt
Tog aldrig någon bild på Jasmine haha :( fötti

Visar strax vad jag köpte idag :)


Såhär blev mitt hår när jag kom hem från stan haha. Tack vare regnet! Det var platt när jag gick hemifrån.

Men jag tycker att det blev skitsnyggt! Mitt hår är faktiskt som snyggast när det först är helt platt och därefter får lite fukt i sig, som t.ex. regn. Det blir liksom lagom lockigt :)


HEJ HEJDÅ

HAR SKITBRÅTTOM! Ska till stan och träffa tjejerna! Och kanske shoppa lite grann :D yey
Hajddddddo


BLÄÄ

Idag fyller Danne 20 år. Grattis Danne! Hoppas du får en härlig födelsedag.

Min bror och min mamma åkte till Växjö för en stund sen. Pappa körde dem till centralen för en halvtimme sen. Kommer sakna min bror jättemycket :(. Jag blir alltid lika van att ha honom hemma, oavsett om han stannar här i en dag eller i flera veckor.. Älskar att ha honom här hemma..
Mamma kommer däremot hem imorgon igen så hon ska bara dit för ett kort besök.

Förresten! Jag har snart tittat klart på hela The Hills serien. Är på avsnitt 4 säsong 5. Om jag inte hittar något annat att göra idag så ska jag kanske titta färdigt på hela serien :D

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Känner på mig att detta kommer bli en sån där ÅNGEST dag där jag kommer vara så extremt uttråkad och deprimerad att jag bara kommer sitta o tänka på mitt liv.


Det är väl Halloween snart? Jag kanske borde klä ut mig som en vampyr eller vad säger ni?


Bilder från Nicoles tjejmiddag i fredags :D























Igår och idag

Jag hade jättekul på tjejmiddagen igår! Det var jättekul att bara sitta och umgås med alla tjejer, och att samtidigt få träffa lite nya människor :D.
Till middag åt vi sushi! 14 bitar var! MUMSSS. Det var så jävla gott.

Jag åkte hem vid halv 12 och gick o lade mig direkt. Somnade nog vid 1 inatt.

Vaknade 06.45 i morse och mådde FÖRJÄVLIGT. Jag sov med tröja och byxor, en morgonrock och PLUS ett täcke inatt eftersom jag frös så mycket. Fyfan. Men ja, jag var ju tvungen att skriva provet så jag kämpade mig ur sängen till slut.

Pappa körde mig till St Petri och provet gick faktiskt ganska okej. Diagram-delen och matte-delen gick bäst. Och jag fick dessutom 18 av 40 rätt på ord-delen, vilket jag ALDRIG har fått innan.
Men denna gången hade jag JÄTTESVÅRT för Läs-delen och även den engelska läs-delen. Jag fick liksom extrema koncentrationssvårigheter. så jag förstod inte vad jag läste.

Men jag fick ändå bättre resultat denna gången. Fick 5 poäng mer än förra provet vilket ändå är okej med tanke på att jag fick stå ut med en rinnande näsa, öm hals, samtidigt som min koncentration inte var på topp.
Läs delen förstörde för mig denna gången. MEN MEN.
NU ÄR DET ÖVER !
Until the next time..


Nicoles tjejmiddag ikväll!

Är fortfarande sjuk. Har inte haft någon energi till att blogga vilket ni säkert förstår.
Ska strax iväg hem till Nicole, hon har tjejmiddag ikväll! Och gissa vad vi ska äta?! Jo.. *trumvirvel*.. SUSHI!

JAG LOVAR ATT TA BILDER IKVÄLL

Jag känner mig lite kallsvettig just nu och lite yr. Hoppas att jag inte svimmar på vägen..
Jag vill bara överleva kvällen och även morgondagen! Måste ta mig igenom högskoleprovet imorgon, annars har jag betalat avgiften i onödan och även sumpat en bra chans! Jag kan ju inte hjälpa att jag har blivit sjuk, men jag måste ända kämpa mig igenom provet oavsett hur det går..

Har inte på mig något speciellt heller. Har lack-leggings och min svart/vit randiga tröja. Det är min favorittröja hihi. Lite fattig outfit, men jag tycker det ser okej ut!

Hörs imorgon! Jag kommer inte hinna blogga ikväll för jag måste gå och lägga mig direkt när jag kommit hem.


Jag är en sjukling

Jag är sjuk. Förkyld. Vad ni än vill kalla det.
Är på jobbet nu och försöker göra mitt bästa med en täppt (men samtidigt) rinnande näsa. Det går bra hittills men vi får se hur länge jag står ut.. jag mår jättedåligt och ögonen har börjat bli ljuskänsliga. Hatar när det händer..

Hur ska högskoleprovet gå för mig på lördag..


Bilder


Jag och Rebecca i stan för ett tag sen med Jasmine och Nadie :)


Nicole lagade mat till mig och Jasmine i fredags.. mums :D


sorry :(

Usch. Min blogg har blivit seg jag vet! Men jag har inte mått så bra, och det är inte så härlig stämning här hemma heller med tanke på allt som har hänt..
Berättar kanske vad som har hänt om ett par dagar eller så. Men egentligen vill jag inte berätta något, och min bror vill inte heller att jag ska berätta för någon. Så vi får se hur det blir med det.

Och jag lovar att jag ska ta fler bilder! Har varit dålig på det den senaste tiden.

Ska snart titta på det nya avsnittet av Desperate Housewifes och 90210.
Och ikväll hade jag tänkt göra lite online-prov på datorn inför Högskoleprovet på lördag. Man kan göra gamla prov på studera.nu vilket gör att man blir mer förberedd inför det riktiga provet.

Väntar bara på att högskoleprovet ska vara över så att jag kan börja fokusera på körkortsteorin. Har inte öppnat boken på en vecka.



PS: JAG HAR TRÄNINGSVÄÄÄÄRK !
Låter skumt, men jag är GLAD över det.
I lördags gick jag ju på spinning och det var såååå jävla jobbigt och svettigt. Men varken jag, Jassi eller Nicole fick träningsvärk. Men nu har jag träningsvärk från gårdagens träning, så jag är skitglad över det! haha


Bara så

Min bror har kommit ner till Malmö nu. Han och pappa kom nyss. Ska ner o vara med familjen nu.

Kanske skriver mer sen, men har egentligen inget nytt att skriva haha.
Hade körlektion idag, sen gick jag hem till Jasmine, och vid 4-tiden gick vi till Friskis och tränade.


Rubrik

Jag mår extremt dåligt just nu.
Kanske berättar vad som hänt lite senare..
Just nu är jag så ledsen att jag inte ens vet hur jag ska uttrycka mig


Jahaa

Då blir det jobb idag igen.
Igår gick det jättedåligt på jobbet. Okej inte JÄTTEDÅLIGT, men det var ganska segt.. och dessutom så var vi bara 4 som jobbade så det var ganska trist..

Morgondagens planer ser jag dock fram emot! Först blir det körlektion och därefter åker jag kanske hem för att äta något, eller så skippar jag det och träffar Jasmine istället. Vi hade tänkt gå och träna på Friskis på eftermiddagen, wiho!
Sen får vi se vad vi hittar på

pössss


idioter

Tittar på Svenska Hollywoodfruar på TV3. Det är reprisen från det extrainsatta programmet.

Det sjukaste jag någonsin sett är Ansiktsskrubb med 24 karats guld!
Det måste nog vara det mest onödiga som finns i hela världen. Det finns så många som sliter timmar efter timmar för att få fram guld. Och vad används det till? Jo för att skrubba rika människors ansikte. Blir bara arg när jag ser det. Skjut dom jävla uppstoppade människorna.


Wineee

Vill också kunna detta!!

.. Jag jobbar på det! :D hahah


Gårdagen

Igår kom jag hem från träningen. Åt och tog en dusch osv.
Vid 7-tiden åkte jag till stan igen. Åkte hem till Jasmines pappa tillsammans med Jasmine. Där var vi med hela hennes familj och tog det lugnt och åt en massa. Och vi lyckades leka lite med Jenna också:D. Hon var mest intresserad av att äta godis, dricka coca-cola och titta på Bee Movie.

Vid 22.30 körde Jasmines pappa oss tillbaka hem till Jasmine i caroli, och Nicole kom dit samtidigt som oss.
Vi tittade på film - På Smällen. Skitball film hahaha.
Vid 2 stack vi därifrån

  


Hinner nt blogga!

Bloggar när jag e på jobbet istället! Om jag hinner :)
annars skriver jag senare ikväll
ha en mysig söndag, för det ska inte jag! haha


godnatt

Är skittrött. Skriver om dagen imorgon istället haha.
Har inte gjort något speciellt, men ändå
godnatt


SPAGETTIBEN

Det var så JÄVLA skönt med spinning idag. Trodde att jag skulle dö, men ingen av oss gav upp!! BRA JOBBAT kingar. Ahh jag mår så jävla bra just nu. Har inte tränat såhär hårt på fleeeeeeeeeera månader!

Efter spinningen handlade vi banan och en flaska vatten, mums..

JAG MÅR SÅ BRA!
Ska lätt spinna fler gånger. Spinning 1 gång i veckan är mitt mål (så fort jag har köpt mig ett klippkort!!!!!)


Nu ska jag ädaaa maood


Friskis&Svettis

Har börjat bli sjuk. Inte bra.
Är snuvig hela tiden och det beror INTE på pollen.

Om någon timme ska jag åka in till stan för att träna på Friskis med Nicole och Jasmine. Idag blir det spinning! Wiho! Men jag vet inte vilket pass dem har bokat in, så jag hoppas att det inte är något avancerat i alla fall.

Hörs lite senare, nu ska jag äta frukost men en kopp te:)


Min fredag..

Först tittade vi på Idol med Nicoles mamma, det var Michael Jackson tema! :D
Rabih och Eddie var helt klart BÄST! Jag rös till när båda uppträdde.
Under tiden som vi tittade på Idol så åt vi mat som Nicole hade lagat, överpuligt. Sånna tortillas eller vad det kallas. Jasmine och jag var redan mätta men det var skitgott så vi ville ändå äta haha.

Sen gick vi ner och bastade i en timme ungefär. Skitroligt hade vi. Vi tog en massa roliga bilder. Dem finns på Nicoles blogg! KOLLA PÅ DEM!

En hemsk sak hände mig tidigare idag innan jag åkte hem till Nicole.
Jag var i duschen och skulle fräscha upp mig lite eftersom jag hade tränat tidigare på dagen.
Från ingenstans så råkar jag skära mig rakt på bröstvårtan med min rakhyvel. FRÅGA MIG INTE HUR FAN JAG LYCKADES för jag har ingen aning. Ett litet snitt blev det i alla fall, och JA det blödde väldigt mycket och gjorde förfärligt ont. Jag visade min mamma och hon blev skitarg hahah (hon blir lätt orolig). Alltså sånt händer bara mig..
Fick ha ett enormt plåster hela dagen men nu är det bra igen.

GODNATT
GLÖM INTE TITTA PÅ BILDERNA PÅ NICOLES BLOGG


Ingen bra start på dagen..

Vaknade kl 7 i morse av att mina föräldrar låste ytterdörren när de skulle till jobbet. Och vissa av er vet hur jag är, så jag kunde såklart inte somna om eftersom jag var ensam hemma. Så jag gick ner till vardagsrummet och låg och tittade på TV istället. Jag var så jäääävla trött! Jag hade ju bara fått 4 timmars sömn..
Till slut somnade jag vid 10-tiden och sov till runt 13. Skönt som fan..

Har knappt någon energi i kroppen, har börjat bli lite snuvig också.. inte bra:(
Och kylskåpet är typ helt tomt. Vi har inga pålägg, inget smör, inga ägg. Det enda vi har är bröd, frukt & grönsaker.
Så det blev en fattig frukost.. åt bara en macka med "nutella". Jag känner att jag behöver äta något lite mer energirikt.
Jag var så jävla sugen på kokta ägg med knäckebröd.. ååååhhh


Helg! Vad ska man hitta på?!

Imorgon är det freeeeedag! OH YES IT IS!
Vad ska ni hitta på?
För jag har ingen aning om vad jag ska göra..
Lönen kommer nästa fredag, så veckan framöver kommer nog vara ganska hård.. I have typ nada kronor :(
Tror inte att det blir något disko eller uteställe imorgon i alla fall. Så vi får se vad vi hittar på:)
Nu ska jag titta på VännerDanmark2 kanalen , YEY

Puss på rumpan


Ett gott skratt kan jag lova er



Alltså jag dör av skratt HAHAHA
Anna Anka härmaren var bäst!


Klaga inte! Bara ät!

Tog nyss en dusch.. jätteskönt.

Ska snart ner och äta någonting, mamma har gjort pizza mumssss. Fast hon har gjort vanlig grönsallad till pizzan istället för riktig pizzasallad.. FAN! Det är inte lika gott.

Onödiga små I-lands problem ahhaha


YEssssSSs

Ih tack Nicole:D

amila om Killar och tjejer.. IDIOTER:
haha måste ba fråga, e de norbridge du jobbar på :P

Svar: Ja jag jobbar där ! :)



sitter här med min frukost. 2 lingongrova bröd med ost och marmelad :) + en liten skål med havrefras o mjölk! MUMSSS

Har körlektion snart, eller inte snart, utan om 1 och en halvtimme. Kanske inte kommer kunna jobba idag eftersom jag mår jättedåligt, har mått såhär sen jag vaknade. Vet inte varför? Känner i alla fall att jag inte kommer kunna göra ett bra jobb idag, så det är nog bäst att jag inte jobbar och vilar upp mig till söndagen istället..

HÖRS SEN!


Killar och tjejer.. IDIOTER

Anonym om HEJJJJJ:
ang körskolan. tar du en intensivkurs? eller en vanlig?

Svar: Vanlig bara. Har köpt paket med 30 lektioner. Jag skulle egentligen ta intensivkurs. Men jag kände att det skulle bli för mycket stress och press. Med tanke på att jag aldrig hade suttit i en bil tidigare så ville jag inte betala extra pengar för något som jag kanske inte kunde fixa. Har ingen bil att köra heller för tillfället, så det fanns ingen anledning till att stressa.


Min bror sa en bra grej till mig för många år sen. Han sa att ALLA killar är idioter. Exakt ALLA. På ett eller annat sätt! Och han menade även sig själv. Och han hade rätt om det han sa.
Och jag ursäktar verkligen inte alla idiotiska tjejer därute, för dom är också idioter. Era idioter!


Today yesssss


På jobbet
Stefan = dålig fotograf


HEJJJJJ

Ska börja fixa mig lite nu, men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Eller jo, nu vet jag.

Förresten! Jag har fått en uppenbarelse. Det är dags att skippa nutellan till frukost och öka antalet spring-dagar! Måste ju vara fin till vintern!

Jobb idag.
Sen vet jag ej.
Puss på nosen


Lite körkortssnack osv..

Förlåt att jag inte skrivit tidigare idag..
Har faktiskt inte haft något att skriva.

Vaknade vid 9 i morse av solen. Gick upp och tog det lugnt en stund framför TV´n innan jag började platta mitt hår.
Vid 12.30 tog jag bussen in till stan eftersom jag skulle ha körlektion.

Det gick både bra och dåligt. Idag körde vi på cirkulationsplatser (eller rundeller som JAG kallar det).
Det var svårare än jag trodde, men det var nog mest eftersom min körlärare gav så mycket information att jag fick panik. Vi har ju hamnat i rundeller tidigare, och då har det gått smidigare.



Snart har jag inga körlektioner kvar.. den 27 oktober är min sista körlektion, så efter det ska jag BARA fokusera på teorin fram tills min pappa får handledartillstånd. Den 1 november ska vi alltså gå på den kursen.

När vi fått tillståndet så ska jag bara köra en massa med min pappa fram tills jag känner mig redo för bl.a. halkan osv. När jag börjar känna mig redo så bokar jag in mina 4 sista körlektioner. Eventuellt så köper jag några ytterligare lektioner.

Sammanfattningsvis
.. mitt MÅL är att få mitt körkort detta året! Vilket betyder att min DEADLINE är den 31 dec 2009. 
Jag kommer såklart inte boka in teorin + uppkörningen förrän jag är redo, men mitt MÅL är att ha klarat av allt innan årets slut.

Allt beror på när vi får handledartillståndet, hur mycket jag hinner öva med pappa, och hur teorin går..

Tänkte ta och göra något åt saken redan nu. FRAM MED TEORIBOKEN


Sorry

Bloggen har strulat lite grann så jag har inte kunnat logga in de senaste timmarna..

Jobb gick skitbra idag! IGÅR slog jag mitt personliga rekord, och idag fick jag exakt samma resultat som igår, så jag är super nöjd! Hoppas det fortsätter i samma takt..

Är ledig från jobb imorgon men har däremot körlektion på förmiddagen. Sen får vi se vad jag hittar på.

Vad ska ni göra imorgon?


Monday

Allt bra med er idag? Här är allt ganska okej :) Är pigg o glad hihi. Bara lite tankespridd, men det är inget ovanligt.

Ska snart sticka och jobba. Tänkte ta bussen en halvtimme tidigare så att jag hinner köpa med mig sushi till jobbet. Mums. Är inte ens hungrig haha. Men i värsta fall sparar jag maten till rasten.

Vi hörs senare ikväll gott folk, ha en trevlig måndag :D


Hej, hejdå

Ikväll är det Evan den allsmäktige på TV ! Minns inte vilken kanal men den börjar kl 21.00 i alla fall.

Nu sticker jag till jobb, hajdooo


PS: DON´T TAKE FUCKING CRAP FROM ANYONE!


good night peeps



Åt på Burger King med Jasmine och därefter åkte vi hem till Nicole och tog det lugnt med hennes familj och gäster :) jätte trevligt
Sen skulle Nicole köra till Oxie med Böös, så jag åkte med dem. Nikki släppte av mig på festen som mina föräldrar var på (här i Oxie). Tänkte vara med dem en stund innan vi skulle åka hemåt :)
Godnatt allesammans


Dagens








Lördag..

Somnade lite över kl 6 i morse.. shit alltså. Hörde till och med pappa gå upp till jobbet.

Vaknade vid 13-14 idag , och ja, det låter ju skitlänge. Men jag sov knappt 8 timmar inatt..

Mamma och pappa har stuckit på fest, och jag har nyss gjort mig vacker hihihi. Ikväll skulle jag egentligen hålla Jasmine sällskap medans hon skulle jobba på Chili, men det blir tydligen inte av.
Så jag ska möta henne i stan istället så att hon kan följa med mig och äta. Är så jävla hungrig. Och sen får vi se vad vi gör.. 
Vi kanske åker hem till Nicole och tar det lugnt där :) hihi

Ha en trevlig lördagskväll!

Det blir nog bilder ikväll också, lägger in dem senare ikväll


BILDERNA OCH FILMERNA

HÄR ÄR BILDERNA
http://www.facebook.com/album.php?aid=129623&id=578356399&l=b3b46a92aa
(länk till mitt album på FACEBOOK)



SÅHÄR förfestar vi hahaha


Hipp 9 oktober

Ahh.. hade så jävla kul ikväll. Svettigt, men roligt som fan! Är helt död i hela kroppen efter allt dansande hahah.

Efter många om och men så blev det Hipp till slut!
Jag, Jasmine, Nicole och Argiie var hemma hos Nicole och förfestade, men jag drack däremot inget (bad memories from last week).

Precis innan vi skulle gå (vid 12 kanske?) så fick vi samtal om att man behöver medlemskort för att komma in på Hipp. WHAT THE FUCK? Varför visste vi inget tidigare? Varför har ingen nämnt något? Folk vi känner har ju varit där tidigare? Men i alla fall.. vi kom in till slut. Tracy och Bella kom också in! YEEEY.
Vi var nära på att sticka till ett annat ställe utan att ens försöka komma in på Hipp, så det var BRA att vi gav det ett försök! Jättemånga kända ansikten var på Hipp, vilket gjorde allt roligare :)

Nicoles mamma körde mig hem, jättesnällt. Det behövdes egentligen inte, men det blev lite strul med bussen så det var skönt att jag slapp stå ute i kylan alldeles ensam! :( TACK NIKKI och hennes mami!

Bilder och videos kommer imorgon. Har nyss lagt in allt på datorn men jag orkar inte sortera det nu.. kanske hinner lägga upp på Facebook bara.
GODNATT


HIPP HOPP

Ja nu ska jag dra! Ska ta bussen 21.16 och ska träffa Jasmine och Argiie på södervärn runt 21.45. Sen drar vi hem till Nicole :)

Ikväll blir det Hipp.

Har inte klätt upp mig så värst ikväll. Har på mig svarta shorts och ett rött linne. Hittade linnet längst in i garderoben och kände att det passade bra till ikväll. Jag har inte haft på mig rött på länge!!
Har med mig mitt röda läppstift också.. men jag är lite tveksam över det.. så vi får se haha :D

Tar med mig digitalkameran, så det blir nog många bilder idag !


Härligt med sömn

Ahh jag har sovit såååå gott inatt. Behövde verkligen det, har haft en tuff vecka.

Skönt med helg. Vill egentligen bara ta det lugnt hemma ikväll, men jag vet att jag kommer få ångest så jag ska nog ut med Nicole, Jasmine och Argiie. Det blir nog Hipp eftersom vi inte har varit där på så himla länge.

Nicole skulle egentligen ha tjejmiddag imorgon, så det var planerat att vi skulle ut och festa imorgon kväll och inte ikväll. Men tjejmiddagen är flyttad till nästa helg istället :)
Och eftersom vi drar ut på disko ikväll så kan jag följa med familjen på familjefest imorgon. Vill spendera lite tid med dem :)

Nu ska jag bara ligga och softa. Vill till stan och promenera i det fina vädret. Men jag har inget att göra där så det känns lite onödigt.


min långa dag, sammanfattning

Åhh.. lång jävla dag.

Vaknade kl 7 i morse, skiträdd som vanligt. Mamma stängde ytterdörren när hon gick till jobbet i morse, och dörren väckte mig såklart. Sen vågade jag inte somna om igen..
Så jag satt uppe och tittade på TV istället. På kanal5 såg jag Kenza som var gäst på The Voice. Trevligt trevligt.

Vid 11 gick jag upp och plattade håret osv.

Och vid halv 1 åkte jag in till stan och hade dubbel körlektion som gick så jävla bra!!! Min lärare är skitrolig haha. Han satt och sjöng med till en massa skumma låtar på radion samtidigt som jag försökte köra hahaha, kunde inte koncentrera mig!!

Efter lektionen satt jag på körskolan o pluggade teori i en timme, och det gick inte bra.. Är lite besviken och chockad över resultatet. Trodde att jag kunde så himla mycket, men tydligen INTE!

Sen var det jobb som gällde. Det gick bra/bättre idag.

Jag är skittrött men jag vill inte sova :(


en funderare

Hur dåligt jag än mår vid vissa tillfällen så finns det en sak som jag alltid tänker på : 
Jag är glad att jag lever och att jag har en familj och vänner som älskar mig.

Faktiskt ett bra tips. Försök tänka så nästa gång ni är på dåligt humör


New in!


Bomull
Ögon make-up remover
Gummiband
Smal appliceringsborste för ögonskugga
Flytande eyeliner, svart glittrig
Ögonbrynspenna
Ögonskugga i penn-format

Jag hittade på lite egna namn där hahah

Nu ska jag fortsätta dricka min Xcider och titta på Desperate Housewifes hade jag tänkt :)
Puss på rumpan


Dagen

Jobbet idag gick inte så bra.. och jag ringde ändå fler än vad jag brukar göra, men men. Ibland har man sånna här dagar.

Innan jobbet var jag på H&M och handlade lite smågrejer som jag har behövt ett bra tag. Fick det gjort, härligt!

Förresten! På jobbet träffade jag på Plorre! Kul att träffa honom. Han har börjat jobba på dagspassen, goodie goodie.




Stefan.. min chef.. hahahaha
MIN JACKA!
Såhär kul har vi alltså på jobbet


Iväg igen

Ska äta lite mat innan jag sticker till stan. Hade tänkt ta bussen nu 15.30 så jag vet inte ifall jag kommer hinna? I värsta fall tar jag tåget 15.44, så då är jag i stan ungefär samma tid.

Måste köpa gummiband, sminkborttagare och bomullstussar eller vafan det heter.

Hörs senare KINGGGAR

Ikväll ska jag titta på nya avsnitt av So you think you can dance, 90210 och Desperate Housewifes :) hihi. Men om jag känner mig själv ganska bra så kommer jag säkert fastna framför Facebook och MSN istället haha


Körkortsboken!

YESSSS nu har jag läst genom HELA boken en gång! Har markerat allt viktigt med överstrykningspenna (gul/orange färg rekommenderas!). Har redan börjat läsa andra omgången nu (är på sida 56!!). Det känns lite som repetition samtidigt som man blir påmind om allt som man har glömt. Härligt!

GODNATT



Morgondagens planer:
Ut och springa en runda
Komma hem och äta frukost
Kanske sticka till stan och chilla, eller plugga teori på körskolan
Jobb senare på eftermiddagen


Jag måste komma igång med nyttigheterna igen!! Så jag ska börja med att äta havregrynsgröt till frukost imorgon. Alltid en bra (och även god) start på dagen!!

Jag har varit slarvig de senaste veckorna, både med maten och med träningen!! Gymkortet har gått ut, och vädret är inte roligt längre. Detta gör ju att man sitter hemma ännu mer, och man äter bara för att man är så jävla uttråkad.
Men motivationen är högre än någonsin just nu. Så det är bara till o sätta igång, eller vad säger ni !!!!


Jag älskar paket :D

Jobbet gick bra. Mevla (min chef) har ju tagit över dagspassen, så nu har Stefan tagit över som chef på kvällspassen. Men det är bara roligt, Stefan är både duktig och rolig, så det funkar bra:D

Fick hem detta idag!


 
3-pack trosor. Jag tog en mindre storlek, så nu sitter dem som "hipsters/hotpants" istället haha:D. Smart va!!!
Och även en "halsduk" i pälsimitation :) I love it!


sofia om svar:
så du tror på spöken? omgggg ja vågar itne ens tro på spöken haha.... :P
Svar: Hahaha ja jag tror såklart på det. Men det är bara för att jag har känt av dem själv. Hade jag inte haft egna bevis så hade jag såklart inte trott på spöken.

sofia om MY DAYYYY:
btw vvem vann top modell? tell me tell me tell meeeee :D
Svar: okejdå, FÖRLÅT ALLA ANDRA! Teyona vinner !


MY DAYYYY

Min dag började med att jag gick upp extra tidigt för att platta håret osv.
Åkte in till stan och hade min körlektion som gick jättebra idag! Träffade även en killkompis på körskolan som jag inte har sett på ett tag, trevligt trevligt.
Därefter gick jag till Komvux för att skriva in mig på några kurser till hösten.
Sen gick jag in på Denim for Girls inne på Max30/Storgatan. Skulle lämna in min jacka eftersom jag har fått ett hål i ena fickan. Ville egentligen byta ut jackan till en helt ny, men butikschefen sa att dem inte byter ut jackorna när det handlar om "söm-fel". Lite synd. Men jag antar att deras sömmerska fixar fickan så att jag slipper återkomma igen!!
Träffade även Rebecca och Isabell där, på Espresso House på Max30 alltså. Satt med dem en stund innan jag stack till jobbet hihi.

Nu sitter jag och jobbar och ska stänga ner internet! Måste fokusera på att sälja lite nu..
Slänger in bild när jag e hemma igen


svar

Anonym om Spöken .. vad vill ni?!:

Haha jag är också med om sånt hela tiden när jag är ensam fast det är omöjligt att vi har spöken för huset är nybyggt! men har hört dom kan följa en hem från andra? verkar som att dom älskar o driva med mig för jag blir alltid lika cp rädd och ringer pappa..

Svar: Hahah ja det är skitläskigt :( man känner sig verkligen iakttagen och förföljd.. i sitt eget hem!! Hemskt..
Och ja jag har också hört att spöken kan "följa med" vart man än går, och även om man flyttar. Bläää!


Svar

Anonym om Svar på era frågor:
tjänar man bra som telefonförsäljare?
Svar: Hm.. alltså min lön är endast baserad på provision, så lönen baseras ju efter hur duktig man är.
Men jag säljer ju ganska bra (än så länge), så det går ju bra för mig. *knacka i trä*

Anonym om Tröttis:
var jobbar du? :)
Svar: På Norbridge

Kom med lite roligare frågor. Fy vad ni är tråkiga


HJÄLP

Jag får ångest :( vad ska jag göra idag? Jag bara sitter här som ett sär framför Tyra Banks show (som är skittråkigt idag). Jag är skitsugen på sushi men min mamma kommer bli arg som fan om jag köper sushi när vi har mat hemma.


Spöken .. vad vill ni?!

Jag vaknade vid halv 8 i morse... Mamma började jobba idag igen, så jag var helt ensam hemma. 
Och vår telefonsvarare här hemma bara sattes igång från ingenstans. Telefonen ringde inte ens, utan telefonsvararen bara sattes igång i hela huset. Fick panik. "DETTA ÄR EN TELEFONSVARARE, VAR GOD TALA IN DITT MEDDELANDE EFTER TONEN"!

Det var fortfarande mörkt ute så jag la mig i vardagsrummet och satte på tvn. Jag hoppades på att kunna somna framför tvn. OCH VAD HÄNDER DÅ? Jo, lampan i hallen släcks. Och det var inte pga. elektriska fel, utan jag hörde knappen tryckas in.
Hatar när spökena ska driva med mig. Jag är ett offer här hemma alltsåå..

Jag somnade iaf till slut. Sov i ungefär en timme och nu sitter jag här.. är fortfarande sömnig :( har fått 6 timmars sömn inatt..


Tröttis

Har nyss rensat bland mina vänner på Facebook. Jag har tagit bort 12 vänner men jag är bara på bokstaven F !! Fortsätter någon annan dag istället..

Har huvudvärk igen. Vet inte varför jag har börjat få det..

Och jobbet gick bra idag.


Älskar min nya tröja:) helt mysig


Idag invigde jag min stora svarta halsduk, skithärligt! Varför har jag inte använt den lite tidigare?!


Imorgon är jag helt ledig. Både från jobb och körlektion. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. =/ ?
Jag ska i alla fall ut och springa en runda så fort jag har vaknat. Jag hoppas bara att det inte är orkan imorgon igen..


om bilderna från igår

Ahh det är för många bilder att lägga upp på bloggen.. hinner i alla fall inte göra det nu! Lägger upp dem på Facebook istället så får ni titta där :)
Min FB är inte blockerad så ni kan titta på bilderna även om ni inte är mina vänner där. Tror jag. Ge det ett försök haha annars lägger jag upp några här.


Sviiin tröttttt

Usch.. är hemma nu. Eller jag kom hem för snart en timme sen.

Jag var först på Pegahs födelsedags-vuxen-fest och jag hade jättekul, grattis ännu en gång Pegah!
Nicole kom och hämtade mig vid 23-tiden.
Vi åkte till Bara, till Argiies födelsedagsfest, och Jassi var redan där.
Vi var där en halvtimme kanske, vi dansade och åt lite osv :D faktiskt jättekul där! Roligt folk hahah. Grattis argiiee!
Vid 12 åkte vi tillbaka till stan. Nicole släppte först av Jasmine hemma, och sen åkte vi till Oxie. Nikki skulle hem till Böös ikväll så jag fick åka med henne till Oxie hihi snällis

Bilder kommer imorgon. Kanske någon rolig video från Pegahs fest också hahah, jag filmade en massa där.

Mamma och Pappa är fortfarande på Pegahs fest så jag försöker hålla ögonen öppna tills de kommer hem.. jag vågar inte sova ensam hemma..


I´m out

Vädret är hemskt.. jag fruktar för när jag måste gå från Pegahs fest och ta mig till Södervärn för att ta bussen till Bara haha. Jag kommer flyga iväg med vinden.

Nä nu måste jag dra, pappa är färdig så det är bäst jag stänger av datorn medans mamma fixar det sista.

Ha en trevlig kväll allihopa, idag har jag med mig digitalkameran så jag ska försöka ta många bilder


Svar om shoppingen

Anonym om shopping:
var köpte du tröjorna? å lackleggingsen? å strumpbyxorna? haha

Svar:
Lackleggingsen köpte jag på Gina Tricot, och tröjorna är även köpta där!

Jag tycker att lackleggingsen på BikBok är snyggare och i bättre kvalitet, så jag rekommenderar dem. Och de kostar lika mycket som dem på GT, 149 kr. På BikBok finns även ett par riktiga skinnleggings som kostar 299 kr (tror jag). De är mycket snyggare och håller såklart bättre. Kostar däremot mer.


Strumpbyxorna köpte jag på Åhléns, 49 kr/paket.


GULLEEPLLUUUUTTEN



Vill bara pussa ihjäl honom :D


Festuuuu igår

Okej.. det blev fest igår trots allt. Varken jasmine eller nicole kunde följa med, så det var bara jag och Tracy. Men vi hade ändå så jävla kul!! Vi var hemma hos Milos, och där var även Levent, Danne, Robban och Andrija. Härliga snubbar :)

Jag drack nog lite för mycket, för jag har varit vaken halva natten och spenderat en stor del av tiden på toaletten.. 






Andrija


Milos


Dääänne och Ääändrija


Robban tror jag? hahha cp bild


Robban o Milos


Söut :D


shopping


2 randiga och stora mysiga tröjor, mys mys :) älskar dem! Har alltid velat ha randiga tröjor men har inte haft cash.
Och ett par lack-leggings. Prövade en massa olika från Monki och H&M men antingen så hade de inte min storlek eller så var de inte så fina.. dem på Monki var snygga, men de var inte riktigt vad jag letade efter.


40 den strumpbyxor, vilket betyder att de är tjockare än vanliga strumpbyxor. Behöver det nu när det börjar bli kallt SOM FAN!
+ vanlig ansiktskräm


Dagens

 

Min nya frissa! Ingen skillnad på längden, men ändå! Min lugg SYNS nu i alla fall haha halleluja. Och lite uppklippt som vanligt.




Snabbt till stan!

Var ute och sprang innan, skönt!

Ska till stan nu. Ska bara leta efter ett par leggings, och ett par BRA svarta strumpbyxor, och sen åker jag hem igen.

Tror att jag köper strumpbyxorna på Lindex och leggingsen på Åhléns, de brukar ha många alternativ. Men vi får se.

Photos later


snabbt inlägg

Allt bra med er idag? Här är allt ganska okej. Min huvudvärk är borta, skönt!

Ska ut och springa om en stund, och därefter ska jag kanske till stan om jag orkar. Annars får vi väl se vad jag hittar på..

Skriver lite senare igen när jag vet mer om mina planer..
och idag ska jag ta bilder! LOVAR


Hejsvej

Idag mår jag icke alls bra, har huvudvärk fortfarande och har ont i min mage, så jag har ställt in jobbpasset idag =/.
Måste däremot ändå iväg strax eftersom jag har körlektion, dubbel idag. Det är för sent att avboka nu, så jag måste gå dit..
Ser fram emot lektionen men vi får se hur det går.

Puss


Huvudvärk :(

Alltså min huvudvärk har INTE blivit bättre.. jag tror att jag behöver sömn, annars blir det antagligen inte bättre..
Är frestad att titta på 2 ½ men på TV och därefter dubbelavsnitt av Vänner på DK2.. men nä.. SLEEP Ajnaz, SLEEEEP

Ska försöka slänga in någon bild imorgon, jag känner att jag inte har gjort det på ett tag.


RSS 2.0