Fundersam

Alltså om jobbet går bra denna veckan så kommer det bli en hel del pengar i fickan..
Men nu har jag läst ett par vänners bloggar, och jag är lite ledsen över att jag inte har någon fritid. 
Jag tar bussen till jobbet varje dag kl 11.00, och jag är alltid hemma EFTER kl 21-22 beroende på var i Skåne vi jobbar. Ibland händer det att jag är hemma mellan 22 och 23.
Jag vill också kunna gå ut och sola och bada på stranden med mina vänner.. kunna promenera i stan.. ta en fika.. festa osv. Jag vill också njuta av mitt sommarlov. Jag saknar helt enkelt mina vänner. Jag som ville att detta sommarlovet skulle ge mig MER tid med familj, pojkvän och vänner.. men det har visat sig vara VÄRRE än när jag pluggade.

Jag vet att det är dags att komma in i vuxenlivet och börja jobba. Men inte ett sådant här jobb. Det är ett jävligt bra jobb om man är duktig, det är ju därför folk fortsätter jobba kvar där. Och jag vet att det är för tidigt för att avgöra om jag är jätteduktig eller bara "medelmåttig". Men jag vill inte vara borta från mitt liv mellan kl. 11-22 VARJE dag. Särskilt inte nu när jag nyss har slutat gymnasiet. Jag förtjänar lite vila också.
Hjälp..

På ett sätt vill jag stanna kvar eftersom jag älskar folket som jag jobbar med. Jag har så jävla roligt tillsammans med dem. Det känns liksom inte ens som ett jobb. Och dessutom så vill jag följa med alla till London den 1 augusti..
Alltså jag vet inte..

Dålig dag

Ännu en icke-jobbande dag. Men fyfan vad jag har ont i huvudet. Jag börjar tro att det faktiskt är förkylning och inte bara pollenallergi. Näsan rinner, halsen kliar, men huvudet värker. Det är säkert någon kombination..

JAG VILL TILL STAAAAAAAAAAN

Men jag ser hemsk ut och om jag ska börja fixa mig NU så kommer jag vara i stan om typ 2 timmar. Så skitsamma. Eller jag får se. Ska först titta på ett avsnitt av Privileged

Förkyld eller allergi? That is the question..

Vaknade upp hos Danne idag runt halv 9 på morgonen, med extrem pollenallergi.. kunde knappt andas. Danne sov så lugnt och fint, så jag bestämde mig för att lägga mig på golvet istället, bort från solen. För när man ligger i sängen så har man ansiktena direkt mot fönstret, och solen gjorde min allergi ännu värre.
Jag somnade iaf direkt när jag låg på golvet haha, det var skithärligt. Jag la typ 4 kuddar under mig och 2 kuddar under huvudet, så det var jättebekvämt haha.
Men sen vaknade jag av att Danne säger: Asså menar du allvar?! Jag vaknar och ser dina fötter på golvet, jag trodde fan att du var död eller något.
hahahhh skitroligt

I alla fall. Jag är fortfarande snuvig så jag vet inte om det är allergi eller om jag har blivit smått förkyld. I vilket fall som helst så är det ööööööööverjooobbigt.

Nu ska jag ta igen lite bloggläsande:)

PUUSSSS

Gårdagens outfit

 


Till Malak

Förstår exakt hur du känner. Äntligen någon som kan beskriva vår känsla i ORD. Även om han har varit "borta" i snart 8-9 år (eftersom han ej har varit aktiv med musiken) så känns det bara skumt att han är död. Det är det ordet som känns konstigt.. det är det mest obehagliga jag någonsin har sagt:  Michael Jackson är död. Alltså det funkar bara inte på något sätt..
Jag lyssnar hela tiden på "Will you be there" för att försöka fatta att Michael verkligen är human, precis som han sjunger i låten. Jag har alltid föreställt mig att han är odödlig. Detta kommer ta tid.. för många av oss fans.

En soooft dag :)

Tack för alla fina kommentarer, bra att veta att jag inte är ensam om att vara extremt Michael-besatt just nu.

Idag har jag bara varit hemma. Jag jobbade inte.. av olika anledningar som jag inte orkar ta upp nu haha. Vid 20.45 åkte jag till stan och skulle äta sushi med Danne på Koi, men det var såklart en enoooormt lång kö så vi gick och åt på Mando istället. MUMS. Men inget slår sushi iaf haha. Anyway.. nu är vi hemma hos Danne.

Vill till stranden imorgon om det blir fint väder. Men okej strunt i det nu. Nu ska jag vara lite social med Danne, har bara suttit framför YouTube och kollat MJ-videos den senaste timmen haha.

HAJDOOO

Alltid



Nej jag har inte släppt det än..

You´re my daytime, my nighttime, my world
You are my life

Memories..

Denna videon är från en konsert i Göteborg 1997. Min bror spelade in konserten på ett VHS-band när den visades på TV ett par veckor senare. Jag har få minnen från den åldern, men jag har kvar videon än idag. Den är utsliten eftersom jag har sett den så många gånger.. Ska spara den till ett speciellt tillfälle.


You are not alone
I am here with you
Though you´re far away
I am here to stay
But you are not alone
I am here with you
Though we´re far apart
You´re always in my heart
You are not alone


Dedicated to Michael Jackson

Jag mår för dåligt för att veta vad jag skriver just nu. Men en sak ska ni alla ha klart för er. Det spelar ingen roll vad ni tycker om MJ som person. Bara för att han inte har varit mentalt stabil under alla dessa år så har han fortfarande lämnat ett enormt spår efter sig.

Folk dör hela tiden, det vet jag, men det går inte att jämföra t.ex. Aaliyah med Michael Jackson. Båda är lika värda att få leva och ha ett bra liv, men att folk säger "Vad spelar det för roll om Michael dog?", det stör mig. För mig spelar det en stor roll.
Jag har alltid vänt mig till Michael och hans musik, ända sen jag kunde förstå vad musik var. Han har alltid betytt mest för mig. Inte bara som artist utan något mer. Jag får ett leende på läpparna så fort jag ser någon av hans musikvideor eller så fort jag lyssnar på hans musik. Så jag bryr mig inte om vad andra tycker. Vissa fattar inte varför jag gör en så stor sak av det hela. Men i mitt hjärta känns det som att en bästa vän har dött. Om ni kan tänka er hur det kan kännas så vet ni hur jag känner just nu. Han har alltid varit med mig. I 19 år har Michael varit med mig.

Han kommer alltid leva kvar för mig. Alltid. Alltid. ALLTID
I Love You


"I´m only human"

Michael

Nej nej nej Michael Jackson kan inte vara död. I´m sitting here crying my eyes out. Nej han är inte död jag vägrar acceptera det.
Min Gud, min idol, världens bästa och största legend dör aldrig.

Naglarna!

Just det! Bild på naglarna som Alice gjorde i söndags :D. Jag gillar faktiskt det svarta mer än det vita. Vad tycker ni?

Coolt va

Dagens


Denna klänningen är jätte effektiv för man ser jättesmal ut i klänningen (för sidorna är helt svarta) haha.

 

Denna är min favorit! Klänningen sitter tajt över hela kroppen, men urringningen är liksom "hängande" om ni förstår hur jag menar. Så brösten blir skitsnygga i klänningen :D wiho


 
Smycken. Behövde lite guldiga ringar :)

 
Köpte dessa skorna! I LOVE THEEEEEM.
Det låg mellan dessa och ..

dessa:

Men dessa skorna liknade dem som jag köpte senast, så jag tog de andra istället :)
Vad tyckte ni?

Klockan

Guldklockan som jag bytte för ett par dagar sen. Bytte ju ett hängsmycke som jag fick i studentpresent, för jag gillar inte hjärt-halsband.

 

Svar på kommentar

Om jobbet:
Nej vi får bara det vi säljer. När man blir duktig så går det inte en dag då man INTE säljer, men när man är ny kan det gå upp och ner. Min ledare säljer runt 5-6 produktr per dag utan ansträngning. Så det går bättre ju längre man jobbar där :).



Idag stannade jag hemma från jobbet eftersom jag har fått problem med min högra fot. Har haft ont i några dagar och det har inte blivit bättre. Så jag valde att stanna hemma idag och vila. Åkte däremot till stan snabbt och handlade ett par skor och 2 tröjor/klänningar :)
Visar strax ska bara äta glass först :D

Extreme Makeover på jobbet!

Serbest team förlorade veckans tävling! Vårt team kom tvåa, och Hajrullahs team kom 1a :D. Så Hajrullahs team fick sminka förlorarna hahaha.


BEFORE SHOT!


 HAHAHA
Vår chef slog vad med Suzan (sminkaren på bilden) att OM hennes team skulle vinna så skulle hon få sminka honom. Och hon är med i Hajrullahs team haha, så chefen hade inget val! YESSS


"INGA JÄVLA FOTON!"
Toooooo late


Hahahhaha så jävla ball


Aww Serbest hahahaa


HAHA
mitt röda läppstift var verkligen populärt


Hahaha


Hajrullah började skratta åt chefen när han blev sminkad av Suzan, så när chefen blev färdig så sprang han fram till Hajrullah och gav honom en rejäl läppstiftspuss på kinden:D Mitt i prick! Hääääligt


AFTER SHOT !!!

Roligaste ever


Bilder från i söndags :D


Jag var först ut att slå på racket, och det blev faktiskt en lång boll. Jag börjar springa, men när jag når första konen känner jag såklart att jag har sträckt någon muskel.. Och det var vänster sida av ljumsken, och höger lårmuskel, så jag kunde inte springa resten av varvet haha. Typiskt mig. Så jag satte mig ner och vilade inför fotbollen istället:D Och tog bilder förstås!


Utelaget


Chefen där i svart :) Han är king


Mitt lag wihoo (ja, vi var fler)


Bara så




Chefen skulle slå..


.. men bollen gick inte långt, så han fick ställa sig vid första konen och hoppas på att Nicklas kunde slå en bättre boll.. men det gick inte heller så bra HAHA


Eldina pallade inte spela så hon var domare istället.


Folk :D


I väntan på resultaten...




Och vi förlorade.. FAN ! hahaha
Can you see our team-spirit?!?!?! I love it!

SHOOOO

SHOOOO

Jag vet, jag har inte skrivit på länge, men jag ska strax sätta in lite bilder innan jag sover :D enjooooy


Naaaails

GODNATT

Ska sätta alarm så att jag vaknar kl. 12. Vill hinna gå upp och duscha innan Alice kommer till mig kl.13..
Hon ska fixa mina naglar hihi:D Ska nog köra med svarta tippar denna gången (H)

PS: Jag LOVAR att jag ska ta bilder imorgon när vi är på Limhamnsfältet :D. Ska fota en massa!!

Bara för det kommer jag säkert glömma kameran hemma.. så typiskt mig

En gång för alla

Tack för kommentaren Sofia, jättegulligt av dig!

Alltså egentligen är jag inte så "allvarlig" och åsiktsfull i verkligheten. I verkligheten är jag en glad och pratglad tjej, men det är liksom ingen som vill lyssna på mina åsikter, vilket gör att jag skriver det på min blogg istället.

Jag bryr mig inte om folk tycker det är tråkigt, för jag har inte en blogg för att bli nästa Blondinbella, jag vill bara ha en blogg för att kunna skriva av mig och så. Jag vill kunna skriva vad jag tycker och tänker. Och jag vill kunna skriva viktiga saker som berör människor, saker som får människor att tänka om. Jag vill inte att min blogg bara ska bestå av Dagens outfit och Dagens shopping.

Därför skriver jag om saker som jag INTE brukar ta upp med mina vänner, för min kompiskrets bryr sig inte så mycket om sånt haha. Aktuella diskussioner är liksom inte deras grej, och det accepterar jag helt och hållet. Men ja, jag ska skriva mer om sånt om ni vill :). Men jag ska såklart inte låta det ta över min blogg. Lite roligt måste man ju också ta :D.

Jag vet att bloggen har blivit tråkig de senaste 2 veckorna, men jag jobbar mån-fre från 12-20, och jag brukar inte vara hemma förrän kl. 22-23, så det finns liksom inte mycket att ta upp.. Jag får heller inte gå runt och fota människor som jag träffar under dagen, för då gäller sekretessen vilket betyder att vi har tystnadsplikt bla bla blaaaaaaa.


IH

Ser fram emot imorgon, då ska jag till Limhamnsfältet tillsammans med jobbet :). Det vinnande teamet (jag tror det är vårt team) ska få sminka det team som förlorat. Tävlingen var alltså att man skulle tjäna så mycket som möjligt denna veckan, och det team som tjänar mest VINNER. De som blir sminkade ska ha sitt smink hela dagen, alltså även när vi spelar fotboll, brännboll osv. Det kommer bli så jävla roligt. Hoppas bara att vi vinner haha :(.

PS: Jag vill köpa skor..

SHIIIREEN

Tjabbahalllååååå

Jag är ööööövertrött.

Ska kanske titta på Pojken i randig pyjamas med mamma snart. Ska först kolla på lite fler videos på YouTube från demonstrationerna idag. Jag mår så otroligt dåligt när jag ser videorna.. Kan inte fatta att mina släktingar är med och protesterar. Försök sätta er i min situation. Tänk om det hade varit värsta blodbadet i typ Göteborg, och er släkt bodde där och deltog i demonstrationerna.. tänk er vilken risk de tar varje dag, bara för att visa världen att deras åsikt räknas.

För första gången på 30 år får folket i Iran uppmärksamhet, och det känns så jävla bra!!!!!!!!! ÄNTLIIIIGEEEEN!!!! Detta presidentvalet var DROPPEN för Iran. Jag hoppas verkligen att det blir någon förändring och att inte alla människor har dött förgäves..

Solig men dålig dag

Okej FÖRLÅT ska inte nämna nåt om mat längre hahaha. Jag är besatt så ni måste försöka förstå mig..

Kort arbetsdag idag, vi var i Lindeborg. Det gick skitbra för vissa, men idag sålde jag 0 produkter.. bull. Vissa tjänade upp emot 1500 kr idag, och de flesta var lika nya som jag. Så det går upp och ner från dag till dag.

Efter jobbet åt jag och Danne på China Box där vi fick spel på killen som jobbade där. Han var typ 14 år och pratade otydlig svenska med kinesiskt uttal, så jag förstod inte ett piss. Är verkligen inte racist eller så, men seriööööööööööst, man kan inte placera en person i kassan om personen inte kan göra sig förstådd eller förstå en. Shit asså..

Sen åkte vi hem till Danne, och jag kom hem för en halvtimme sen.

Jag har varit på dåligt humör hela dagen. Ibland vaknar man helt enkelt på fel sida. Ber om ursäkt till Danne eftersom han blev mitt offer.. love you babe

in chock

SHIT.. Jag räknade nyss ut hur mycket kalorier jag bränner under en arbetsdag. Om vi säger att vi är ute på fält kl. 15.00 och jobbar till 20.00 så blir det ungefär 5 timmars arbete. Tiderna är olika från dag till dag, men det blir alltid runt 5 timmars arbete. En halvtimmes rast ger 4 och en halvtimmes arbete.
Eftersom vi knackar på dörrar och pratar med folk så kan man väl säga att vi promenerar 3-4 timmar per dag.

3 timmars promenad:

Promenad 5,6 km/h = 787
Promenad 6,4 km/h = 886
Promenad 7,2 km/h = 984


SHITTANS! Det är ju fett bra träning. Minst 700 kalorier om dagen, det är grymt bra

Shittans

Jag har inte solat sen dagen innan min student :O.. Ska sola sen ikväll bara för det :)

Nu ska jag fortsätta titta på Priviledged och So You Think You Can Dance på datorn

Businesstrip

Har mått dåligt hela dagen.. men imorgon ska jag fanimej jobba. På lördag också. Men det är halv-dagar så det är skönt, och dessutom så är vi i Malmö. Jag måste tjäna ihop 2000 kr denna veckan, jag är bara uppe i 1100 kr :(.

Den 1 augusti ska 30 stycken frivilliga från jobbet åka till London över en helg där man bl.a. får gå på en stor fest för 4500 personer. Det enda vi måste göra är att gå med på att ge bort 500 kronor av vår lön denna månaden, och 500 kr nästa månad. Alltså 1000 kronor. I priset ingår hotell och buffé. Så ni som säger att det är SYND OM MIG bara för att jag har detta jobbet kan äta kaninlortar!

Något kul som händer på midsommar?

Vet ni vad

Jag läste nyss en tjejs blogg, Soufya heter hon och hon bor i Dubai. Hon inspirerade mig att skriva detta inlägget.
 Jag sitter här med tårar i ögonen och har nyss tittat på videos och bilder på hur Iran ser ut efter valet för ett par dagar sen. Den mest idiotiska presidenten någonsin fick 66% av rösterna i Iran. Helt falskt såklart. Det har inte varit någon "election", det har bara varit en "selection". Han valdes ut av prästerna såklart, inte av folket.

Jag säger inte detta bara för att Iran är mitt hemland. Som många av er vet så är jag verkligen ingen nationalist. Jag älskar mitt land, men jag är inte stolt över det. Där är skillnaden. Jag kan inte förstå att det är år 2009, men ändå så mördas folk i Iran på grund av att de tänker demokratiskt. De flesta i Iran är demokrater, och för mig är det SÅ ologiskt hur landet INTE är en demokrati när majoriteten av invånarna är demokrater. När ska någon annan rycka in? USA som har en så stor makt, varför kan de inte rycka in och hjälpa folket? Folket i Iran är oskyldiga, deras röster räknas inte ens, så varför ska de straffas? Varför ska mina kusiner, min mormor, min morfar, min farmor, mina farbröder, morbröder, fastrar, min moster straffas?? Jag förstår inte. Och jag mår dåligt av det. För första gången i mitt liv förstår jag någonting om politik, och för en gångs skull hänger jag med i situationen i Iran. Och det känns förjävligt.

:(

NOOOOOOOOO jag har förlorat typ 20 unika läsare :( fan :(. Det är jobbets fel, det vet jag =/.

Idag jobbade jag i alla fall inte. Jag vaknade i morse och mådde jätteilla och hade så extremt ont i kroppen, kunde inte röra mig. Jag låg bokstavligt talat kvar i sängen fram till kl 14.30, och sen bestämde jag mig för att följa med Danne till stan en stund. Det är ju som man brukar säga: "Det enda sättet att bota träningsvärk på är att fortsätta röra på sig". Hoppas bara att stelheten försvinner till imorgon, för jag SKA jobba imorgon!

Jag åkte till Guldfynd idag och bytte en av mina studentpresenter som jag fick (ett hjärt-halsband). Jag använder inte hjärt-halsband nuförtiden och det har jag inte gjort sen jag var 11 år gammal haha.
Jag bytte den till en guldklocka som är sjuuukt fin!! Jag visar den senare efter att jag har tagit en bild :D

Sen gick jag och Danne runt lite på stan och vi åt bl.a. på BK, och efter nästan 2 timmars promenad åkte vi hem till honom. Jag kom hem för en timme sen.
Har hjälpt mamma med att fixa Facebook hahah hon är så himla söt

yeaaaaaah

Jag somnade mellan 2 och halv 3 inatt, så jag fick inte mycket sömn :(.. Jag vaknade runt 8.30 i morse, duschade, åt frukost, bytte om och sminkade mig, och sen tog jag det bara lugnt framför TV´n en stund. 
Tog tåget till jobbet kl. 10.44.
Det jag vill komma fram till är att jag är SÖMNIG som fan.
Arbetsdagen var kort och jag var hemma kl. 21.30 idag. Dagen var heller inte så ansträngande, men jag är ändå så jäääävla utmattad.

Idag var vi i Staffanstorp vilken var skönt (nära Malmö). Jag sålde 3 produkter, 2 fast telefoni och 1 ADSL-bredband. Det känns skitbra, 650 kronor där. Jag måste bara hålla mitt tempo nu.. jag ska inte slappna av bara för att det har börjat gå bra för mig. Man måste fortsätta kämpa! Som sagt, det är jag själv som bestämmer min lön. Ju mer jag kämpar, desto mer pengar har jag chans att tjäna.

Idag var det fint väder ute, och jag gjorde alla mina försäljningar innan kl 19.30 (vi började jobba kl 15.00). Så idag hade jag en bra dag. Vi får se hur det blir imorgon...

Ska nog vakna lite tidigare imorgon och gå till stan och belöna mig själv med ett par skor :D. Borde egentligen vänta tills lönedagen den 25:e, men eftersom jag inte kommer få så värst mycket i lön så vill jag handla nuuuuu. Mama wants a new pair of shooooes


Dessa vill jag haaa! De finns i rosa också, så himla snygga :D:D. Men jag tror inte att de finns på någon Bianco i Malmö.


Eller dessa. Skitgrym färg, I LOVE

GODNATT


Sorry

Mitt internet stängdes ner från ingenstans tidigare idag, så det är därför jag inte hann uppdatera :(

Jag blev körd till jobbet idag kl 4, där vi alla skulle samlas och åka till Limhamnsfältet för att ha roliga aktiviteter och så. Eftersom jag kan vara så DUM ibland så glömde jag ta bilder även om jag sa till alla jobbkamrater: "IDAG SKA VI TA MÅNGA BILDER PEOPLE!". I broke my promise, sorry..
Vi spelade i alla fall brännboll och sen fotboll (mitt lag vann båda gångerna WIHOO), och sen satt vi ner och bara snackade och softade. Hade faktiskt jävligt roligt, och jag sprang så jäääävla mycket idag. Inte nog med att jag promenerar mellan 4-5 timmar per dag på jobbet, nu fick jag även lite spring-motion haha. It feeeeels gooood! Jag kan kasta mitt gymkort i väggen, mitt jobb ger mer motion för fan.

Igår var vi på fest hos Bato
Orkar inte skriva bildtext.
Personerna på bilderna: Jag, Rebecca, Dogge, Lina, Jasmine
:D











Måste sova NU!!!! Ska upp halv 9 och duscha och hinna till stan snabbt innan jag ska till jobbet kl 11.
HAJDO


BRB

Skriver strax igen ska bara ta bort sminket från igår och duscha av kroppen:D

Hej

DAMN i´m tired. Ska sova nu, skriver mer imorgon

JOBB

Jobbet igår var skitkul. Vi åkte till Häljarp som ligger typ utanför Lund, och där knackade vi på dörrar osv. Jag sålde en produkt! Wihoooo. Sålde fast telefoni till en kund. Fick ganska mycket hjälp av min ledare (Angel heter hon) men det gick bra ändå.
Känner mig lite förkyld idag, hade för lite kläder på mig igår. Så vi får se hur det går idag.
Tiderna på jobbet är hemska, jag var hemma halv 11 igår kväll. Det är bara för att vi missade tåget från Häljarp, och
nästa gick efter 1 timme. Men men.. Om jag blir duktig på det så är det värt det.


PUSSS

Rap

Kan inte sluta rapa haha. Okej nu ska jag inte vara nasty.

Imorgon börjar jobbet på riktigt! Ser verkligen fram emot det, men är jätterädd för att jag ska göra helt fel eller glömma någon viktig prisinformation. Vi har fått ett häfte med all info om alla abonnemang, mobila bredband osv hos Tele2. Så måste "plugga in" det lite till hihi.

HEJ sålänge :)

Jag jobbar som sagt mellan 12-20 varje vardag, och vissa lördagar om jag vill.
Så jag kommer bara blogga INNAN jag går hemifrån, och efter att jag har slutat. Bara så ni vet :) puuuuuusss

(vill ha fler skor)

Önska mig lycka till imorgon! Mitt första riktiga jobb någonsin, och nu har jag chansen att verkligen ha kul och (förhoppningsvis) tjäna bra pengar. På köpet får jag erfarenhet. Shit jag låter redan som en försäljare haha.

Skorna

Kostade 600 kr :D


Usch jag är så sömnig.. ska nog sova snart. Vad händer imorgon? Hm.. vet inte vad jag ska göra efter jobb-grejen.. har inget att göra efteråt =/. Ska nog till stan. Kan inte gå i stan de flesta dagarna framöver (på eftermiddagarna iaf). Så jag tänkte utnyttja tiden jag har imorgon:)

ILOVESHOES


Bianco

Köpte dem idag. Så jävla heta.
Har redan prövat dem med olika outfits, haha NÖRD

Dagens outfit

Fast bara när jag skulle på "utbildningen" på jobbet imorse.


(finbyxorna jag köpte igår och en gammal skjorta)

Började kl 10 och idag fick vi bara information. Imorgon är det också informationsdag fast då ska vi gå genom HUR man jobbar.
Jag är mest orolig över transporten. Vi måste stå för den själv när vi åker runt och säljer. Ibland åker man runt i andra städer än Malmö, typ Helsingborg och Kristianstad osv. Chefen rekommenderade att vi skulle skaffa ett Skånekort, men de kostar runt 1000 spänn.. så vi får se.

Jag har jobbtiderna 12.00 - 20.00, måndag-fredag. Bra tider, men obehagliga tider.. Men det är bra för mig eftersom jag inte kommer orka vakna kl 6 varje morgon.

Det som är bra är att man kan gå hem så fort man har tjänat in en viss summa varje dag. Så jag hoppas att jag blir duktig på jobbet så småningom och slipper jobba alla timmar. Men det bryr jag mig inte så mycket om. Jag vill tjäna bra pengar och få mycket erfarenhet, arbetstiderna stör mig inte så mycket :)


Bilder från min student !!!!!!!!!

Jag låter bilderna tala för sig själva!
Först var vi på skolgården och fotograferades.
Sedan väntade vi på att Emmas pappa hämtade upp några av oss.
Vi hade champagnefrukosten hemma hos Emma i Kirseberg! Så himla kuuuuuuul! Och min champagne var skitgod, och stor, vilket betyder att jag blev liide full haha. Vi gav Ivan en present också, som han verkligen uppskattade (en Jägermeister och ett pokerspel). Selda hade även fixat en bild på Photoshop med Ivan&Aysel på bilden. Ivan ÄLSKAR Aysel (ni vet hon som sjöng med Arash på Eurovision).
Sen tog vi alla taxi till Gränden där vi åt grillad mat till lunch, MUMS.
Promenerade till skolan för att bli instängda i aulan, och där var det KAOS!!
Utspark !
Träffa familj och vänner!
Åka flak!
Lokalfest!

SLUT

                                                       

Staaaooon

Vaknade tidigt idag (kl 11) och åkte till stan. Gick först till smuggelaffären och köpte en ny rakhyvel - Venus Gilette Divine för 65 kr, (IN YOUR FACE till er som går och handlar på Kicks och sånt haha).



Sen gick jag till Din Sko på Triangeln där jag hittade ett par snygga skor, men inga jag fastnade för så jag sket i att köpa några.
Tog bussen till Gustav (haha) och gick in på H&M på Hansa för att leta efter ett par "finbyxor" till jobbet. Köpte ett par vanliga svarta för 298 kr. De är ganska så tajta så jag hoppas att det ändå är okej (?). Ville liksom inte köpa sånna stora feta byxor, för jag vill kunna använda byxorna även efter sommarjobbet.

När jag var inne i provrummet kom också Rebecca, så vi fortsatte gå runt inne i Hansa tills det stängde vid typ 4. Köpte ett par vita jeans från Gina Tricot, de satt skitsnyggt och de var billiga (199 kr) så det var ett bra fynd :)



De är jätte snyggt slitna på framsidan, men de är inte alls slitna på baksidan så jag funderar på att göra det själv.. ? Det ser så konstigt ut när bara framsidan är sliten.. men får se. De passar i alla fall perfekt till fest :) Med ett par höga pumps, MUMSSS :D

Sen åt vi på China Box, jag åt vanlig box och Rebecca åt sushi haha. Men den var INTE god. Isakaya Koi gör Malmös bästa sushi, kommer aldrig mer tveka på det.

Sen promenerade vi till Caroli hem till Rebecca & Danche :D

Är hemma nu och är så himla sömnig

Latinskolans utspark 2 juni :D



 
Jag & Danne / Jacqueline & Isabell


Nicole i fönstret :D hihi


Dana och Nicole till vänster :D


Dana och Nicole dansar haha :D


GRATTTTTTIIIISSSSS

Sugen på sushi :(

wzuuuuuuuuuuup!

Ska bara sminka mig och så, sen ska jag till Danne :)

Puss på gumpen

Vill ha sushi

Ännu ett

.. studentfirande!

I ordning:

Var på Jörgen Kocks utspark, träffade alla kära vänner där.
Åkte tillbaka till stan och åt sushi med Rebecca.
Fixade oss lite hos Rebecca.
Gick till Jontes studentfest och fastnade där typ hela kvällen, hade skitroligt.
Åkte till slut till Kushas studentfest tillsammans med Jonte o co.
Efter Kushas studentfest tog jag, Rebecca och Nicole taxi till Amiralen.
(Alla andra stack såklart också dit)
Hade skitkul där, men vi stack efter 2 timmar ungefär.
Kom hem för en timme sen.
Nu ska jag sova.

Ska försöka lägga upp bilder imorgon

Gott folk

Kom precis hem från Jasmine & Rebeccas studentfest, hade verkligen jätteroligt. De första 2 timmarna satt mamma med mig och mina kompisar hahah, och hon hade så jävla roligt. Hon diggade Azdin och Jonte som fan, mest eftersom hon dansade med dem igår på min fest också haha. Psykon :D. Men hon stack hem efter någon timme, och mot kvällen var det typ bara ungdomar kvar.

Jassi och Rebbe var jättefina idag:D. Och jag är så jävla glad för deras skull. Började till och med gråta på deras utspark, blev jätteglad över att se dem där uppe på scenen:D.
Har tagit lite bilder från utsparken, och ett par stycken från festen. Kan visa dem senare. Har bara så himla mycket att göra just nu. Ska till utsparken på Jörgen Kock imorgon och efter det ska jag till ett par studentfester, så jag har fullt upp just nu. Min energi börjar ta slut haha. 

Jag räknar med att kunna ladda upp bilder och videor på lördag/söndag. Håll utkik då!

Godnatttttt

Glömde ta en "dagens outfit" bild idag, men det var ändå inget speciellt så ni missar inget hahaha
FÖRRESTEN! Hämtade ut mina 2 bikinis idag från posten! Skitsnygga hihi:D. Men där rök 500 av studentpengarna haha.
Köpte också några smycken idag på H&M, 2 armband och ett par örhänge. Skulle egentligen kolla ifall de hade fått in några nya bikinis men jag fastnade för smyckena istället. Igår fick jag ju jättemånga fina smycken så jag ville bara ha ännu mer :D

Min studentfest

IGÅR VAR MIN STUDENT! Och det var heeeeeeeeelt underbart! Helt oförglömligt!! Och INGENTING gick fel under dagen, förutom när vi frös IHJÄL på flaket hahah. Och min studentfest var sjukt grym. Jätteroligt hade jag faktiskt, förutom att jag var skittrött. Tack mamma och pappa för att ni har slitit så himla mycket, jag kommer aldrig, ALDRIG glömma det. Och tack till min underbara bror som tog ledigt från jobbet bara för att kunna komma ner till Malmö för min skull. Älskar er mest av allt!
 Men ja, jag har tagit sjukt mycket bilder så jag kommer knappast lägga upp alla i bloggen, men jag lovar att lägga in några sen som beskriver hela min dag. Måste dra nu för jag måste ta bussen till stan, idag är det Jasmine och Rebeccas utspark på John Bauer Gymnasiet :D Och deras studentfest är här i Oxie, de ska ha festen tillsammans:D.

Jag ska ta bilder från idag också såklart.

Förresten, fick jättefina presenter igår från alla. En massa snygga örhängen (som jag önskat mig:D), presentkort, lite pengar, klockor, halsband, parfymer, body lotions, allt möjligt. Trodde faktiskt att folk skulle ge mer pengar än presenter, men jag fick jättemycket presenter istället. Men tro mig, jag klagar inte:D I love it !


Studenten imorgon

Ska strax sova men ville bara lätta lite på hjärtat! Jag är sjuuuuukt nervös inför imorgon :( jag blir så lätt nervös, kan bli det för så himla små grejer till och med. Har jätteont i magen just nu, antagligen pga nervositet.. måste försöka vila ikväll så att jag förhoppningsvis mår bättre imorgon.

Puss på er!

Förresten, var på Latins utspark idag :D kul!!!
Sedan gick vi till Nicoles studentfest. Jag skulle också till Bintou&Camillas fest, men tyvärr stannade vi kvar på Nicoles fest längre än planerat, så jag hann inte gå till de andras fest också :(. Värsta ångesten.. känner mig jättedum. Men ja.. jag var ju tvungen att vila inför imorgon, det känns viktigare..

hajdo

stressss

Ska strax sticka och sola, och vid 4-tiden ska jag till stan för att köpa studentpresent till nicole :D.
Ikväll ska jag gå på nicoles studentfest, och även bintou&camillas studentfest :D kommer bli kul! Men får se hur det blir för jag måste hem ganska tidigt och hinna duscha ikväll, jag tar ju studenten imorgonnnnnn!!

Måndaaaaaaag

Har haft en skitstressig dag! Därför har jag inte kunnat skriva så mycket heller.

  • Vaknade kl 12
  • Solade i en kvart på solarium
  • Åt frukost, duschade, plattade håret lite grann, sminkade mig osv
  • Gick till tåget men den kom aldrig, så jag gick mot bussen istället
  • Var vid skolan kl 14.40. Där var Nathalie och väntade på mig. Vi lämnade in våra miniräknare.
  • Gick hem till Nathalie vid 3
  • Började fixa lakanet till student-flaket.
  • Runt 18.00 var vi färdiga. Lakanet blev snyggt! Lite tajt med plats för allas namn, men det fixar väl sig.
  • Åkte till Danne, var hos honom 18.30
  • Softade hos Danne en stund
  • Tog bussen hem 19.57, var hemma lite över 20.00
  • Tog på mig studentklänningen och gick runt med den i en timme medans jag hjälpte mamma med en del av maten till min studentfest.
  • Åt mat
  • Satte mig vid datorn :) Och här är jag nu.





 

Har varit uppe på fötterna hela jävla dagen, är så sjuuuukt trött just nu. Ska titta på Sex and the city kl 23 och sedan soooova


Bilder från balen 31/5 - 09

                        

KLICKA PÅ BILDERNNAAAA

Skriver strax!

Förlåt att jag inte har skrivit! Har varit jätteupptagen, ni vet.. bal, student och sånt där.

Skriver snart igen!! Ska bara äta klart


RSS 2.0