Helg helg, underbara helg

Minns inte när jag skrev senast, jag misstänker att det var i fredags. Men ja.. min helg har varit underbar, äntligen har jag kunnat ha skitkul med mina vänner och bara andas ut pga all stress från skolan.

Igår var jag , Rebecca och Jasmine på fest hos Atto för han fyllde år, yey grattis! Vi hade skitkul, men det brukar vi ju ändå ha när vi är med varandra :D ! Det var ju planerat att det bara skulle vara en förfest och att alla skulle vidare till något annat ställe efteråt. Men det slutade med att alla stannade kvar där till runt halv 2 (tror jag) för då stack alla hemåt eller var de nu skulle haha. Jag sov över hos en kompis däremot =). Jag lägger ut bilder lite senare.
Vaknade runt halv 1 idag och gick därefter till Möllan för att ta bussen hem. Hade kunnat gå till Gustav också, men jag ville inte träffa på någon jag kände för jag såg helt hemsk ut hahah, ni vet den där morgon-looken... Jag hade fan klackar och hela köret, och även om jag hade lång och stor jacka så passade jag inte direkt in bland alla andra söndagsmänniskor. Och jag som försökte rymma från bekanta lyckades ändå träffa på Mariolina och Karolina vid busshållplatsen haha. Och de var så gulliga som väntade med mig, jag hade precis missat min buss :(.

När jag kom hem så åt jag min så kallade "frukost" klockan 2 typ. Sen hoppade jag in i duschen och sen softade jag bara. Räknade också lite matte, men sen gav jag upp, jag gör det imorgon på min ensamma håltimme istället :D. Med min vanliga bulle och lilla Mer-dryck =).
Jag hade bestämt mig för att inte somna när jag kom hem, även om jag var sjukt trött. Jag fick inte så många timmars sömn inatt även om jag ändå sov riktigt gott (JEDUUUUH). Jag börjar kl 8 imorgon så jag ville liksom sova tidigt ikväll och verkligen få en god natts sömn, men nä.. jag somnade bredvid min mamma i soffan haha. Men tack o lov hade jag alarm på kl. 18.30 så jag sov bara i typ 40 minuter. De 40 minuterna har ändå gjort så att jag är pigg nu :@ jävla skit. Men nu ska jag lägga mig i min säng och snea på livet.

IMORGON FYLLER MIN MAMMA ÅR! Funderar på att bara köpa en tårta istället för att baka en. Min pappa förstörde fan allting idag. Jag och han hade planerat att INTE säga grattis till henne på morgonen, utan låtsas som att vi "glömt" hennes födelsedag och sen överraska henne när hon kommer hem från jobbet. Eftersom jag inte beställt en tårta så ville jag köpa en efter skolan. Men min pappa är ju det största mongot som finns haha så han förstörde allting idag! När jag kom hem så sa han "Ajnaz varför sov du borta? Vi skulle ju fira mammas födelsedag idag!". Jag bara "åååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhh PAPPA DET ÄR INTE IDAG, DET ÄR IMORGON! NU HAR DU FÖRSTÖRT ALLT!" . Min mamma satt i samma rum och skrattade åt oss haha. AHHH fan, nu måste vi gratta henne på morgonen, och VI HAR INGEN TÅRTA! Jävla skit.. :(

nu ska jag dra, puss på gumpen

Hipp ikväll!

Ja! Det blir visst Hipp ikväll med tjejerna ändå ! Jag orkar egentligen inte, men Nicole och Rebecca kom och knackade på hos mig och lyckades övertala mig, så tack för det :D hahah. Nä men vill faktiskt komma ut, min mamma ska ha fest imorgon hemma så hon ska typ slänga ut mig. Jag ska antagligen på bio med en tjej i min klass ändå (det blev inte av förra veckan), sen efter det får jag väl se vad jag gör.. jag FÅR ju vara hemma, men det blir bara tråkigt för mig om jag ska sitta på rummet hela dagen, så jag är hellre ute i så fall. Men vi får väl se :)


Kvällens outfit, i love it :)

Har däremot inte sminkat mig än, har bara smink från i morse. Ska fixa det nu medans jag väntar på att pappa köper hem mat till mig, sen måste jag snabba mig till Rebecca ! PUSS!

Present till mami

Majaaaajaaaaaaaaaaaaa

Har varit i stan idag efter skolan och handlat present till min mamma :D och jag är NÖJD! Köpte 3 tröjor till henne, en av dem var ett vanligt långt svart linne, den andra var typ lila och lite finare, och den sista var en svart/vit tröja som är lite festlig (tycker jag). Hoppas hon gillar dem, annars får hon byta, kan inte göra något åt saken haha. Är inte heller säker på storleken =/.
Köpte också sån ansiktskräm som man kan använda både dag och natt. Det är sån "anti-ageing" eller "anti-wrinkle", jag minns inte hahah. Något sånt iaf. Köpte den från Yves Rocher, så jag tror hon kommer gilla den. Sen köpte jag också sån liten body-lotion med kokosdoft, min mamma älskar allt som har med kokos och göra NAAAW.
Alltså fan jag var SKITHUNGRIG efter att jag gått runt i stan alldeles ensam. Förresten, jag gick till Dzenitas jobb en stund och träffade även Josse där och sen kom Angelica och Sofie också =D.
I alla fall, jag var SKIT hungrig så jag gick till pressbyrån och skulle köpa en banan men den kostade 7 kr och jag hade 5 kronor på mig.. typiskt. Så jag köpte en kanelbulle med mitt kort istället, alla deras mackor såg äckliga ut. Och påväg mot bussen ser jag att 1an redan står där! Så jag tar en tugga av kanelbullen och börjar springa, sen lägger jag ner min kanelbulle i påsen igen och sppppppringer snabbt som fan. Men sen insåg jag att jag inte skulle hinna så jag stannade upp, och sen så skulle jag ta upp min kanelbulle, och så TAPPAR JAG DEN ! Fan också :( missar både bussen och tappar min söuta bulle :( blö..

vet inte vad som händer idag. är så jävla trött just nu, har somnat typ ÖVERALLT idag. på alla bussar jag suttit på, på alla lektioner jag varit på osv.. så jag behöver nog lite sömn om jag ska göra något överhuvudtaget.. får se om jag hänger med mina vänner ikväll, de ska till Hipp tror jag. ahh är så sömnig.. HAJDO

Klippte mig idag :)

Skola idag som vanligt, inget nytt i mitt liv. Men slutade däremot halv 1 idag, eftersom vår engelska C lektion är inställd för FÖRSTA GÅNGEN. Hade slutat kl 4 egentligen , så TACKK! Slipper den 2 timmar långa håltimmen som jag alltid har på torsdagar fyfan.

Klockan 1 klippte jag mig hos Maria, min brors kompis. Hon jobbar på Vassa strån tror jag stället heter, inne på Caroli City, och hon är skitgrym! Jag är supernöjd. Klippte inte alls så mycket, bara topparna och lite mer uppklippt så att liksom längderna smälter in i varandra mycket mer än innan. Mitt hår hade växt en bra bit so i had tooo. Klippte inte så mycket men ändå känner jag en stor skillnad, wihoooo

Efter klippningen träffade jag Rebecca och så gick vi runt lite i stan, och efter en stund kom också Lina :D Vi gick till Espresso House och fikade (.. IGEN för min del haha). Det var jättemysigt, även om jag kände mig helt seg idag, jag var jättetrött och helt inne i mina egna tankar så förlåt tjejer om jag var osocial vid vissa tillfällen.

På bussen satt jag bredvid en äldre kvinna haha hon var så söt. Jag fick sätta mig längst in för att jag och Rebecca skulle åka till Oxie. Hon kvinnan bara "Jaa jag ska inte så långt vettuu, jag ska träffa gubben o handla maot". Jag bara SÖÖÖUUUT ! HAHA så mycket jag och rebecca skratta. Nä men hon var helt gullig haha.

Hade 60 sidor kvar o läsa i min bok när jag kom hem från stan, PANIK! Men nu har jag runt 30 sidor kvar. Och jag har bara läst i sammanlagt 1-2 timmar. Så nu ska jag speed-läsa, vill läsa så mycket som möjligt innan kl 12 så att jag slipper läsa det på bussen imorgon.

GODNATT på er sötnosar

Vill shoppa :( måste fixa ett jobb.. Vad ska man göra när man inte har tid för ett jobb men verkligen vill ha ett.. förstår ni min ångest ? Ahh.. shoot me sloooowly

Min dag

Ahh idag är första dagen på länge som jag INTE sovit efter att jag kommit hem från skolan haha. Idag hade jag däremot bara en lektion - matte. Efter det åkte jag, Paula och Hedvig till Davidshallstorg för att fika (igen) på Espresso House. Men jag åt inget denna gången, tog bara en mudcake med chailatte som är min favoritkombinationnnnn!
Efteråt stack vi till Malmömässan eftersom det var någon SACO-mässa, och jag fattade inte riktigt först att ALLA malmös 3or skulle vara där. Men där ser man minsann. Jag träffade även på folk som inte ens går i gymnasiet haha, men det spelar ju ingen roll, alla var välkomna. Det var egentligen planerat att jag skulle gå på några föreläsningar. Där fanns inget som frestade mig så jäääättemycket, men efteråt ångrade jag mig haha. Träffade på Rebecca och Jasmine där också. Blev först helt chockad, jag bara NI?! Ska NI vara här och kolla utbildningar?! Ni som hatar plugg mest av allt hha. "Ja men vi ska kolla på Make-up utbildningen:D". Okej nu förstår jag.. hahahah skitball.

Stack tillbaka till stan med Rebecca efter att vi hade kollat runt på Saco-mässan ett bra tag. Vi satt och fikade med Felicia och Malin på Barista, mysigt mysigt. Men jag beställde ingenting, hade ju redan fikat tidigare idag. Och jag fikade även igår så jag orkade inte mer haha. Och just det, efter en stund joinade Toni och Danne oss :). Vi träffade dem på Saco-mässan också.

Vid 3 tiden åkte vi hemåt, och jag bestämde mig för att börja plugga diiiirrrrr. Jag skrev klart min biologiuppgift, måste bara fråga några i klassen imorgon angående "referenser"? Jag förstår inte vad läraren menar med att man ska referera löpande i texten? Hon vill att man ska skriva varje gång man tagit fakta från någon sida i boken. Men jag menar, jag har blandat allting ju. Jag har fakta från olika sidor lite överallt, det kommer bli jättemånga siffror ju :S ahh hatar sånt. Man hade bara kunnat skriva bokens namn som källa i slutet på hela arbetet. Men nä hon ska ju göra allt så komplicerat. Man skulle skriva max 3 sidor där man skulle jämföra en massa grejer hos olika djurgrupper (orkar inte nämna allt). Men typ 2 och ½ sida är bara fakta? Så jag vet inte riktigt vad hon kommer ge mig för betyg.. men men.

Nu ska jag läsa några sidor i kemiboken inför laborationen imorgon, och sen läsa några sidor i svenska boken som vi har i läxa till imorgon och sen ska jag försöka läsa så mycket jag kan i boken vi fått att läsa i svenska. Har 90 sidor kvar som ska vara utläst till på fredag.. i´m screwed.. HAJDO

2008-11-25

Igår skulle Lina ringa mig så att vi skulle snacka lite, men så satte sig min mamma i mitt rum och tittade på tv så jag kände inte för att sitta där och snacka när min mamma satt bredvid. Så jag tog på mig varma kläder och gick ut på en liten promenad fram tills jag ringde Lina. Du är så bäst ska du veta<3 den starkaste tjejen jag någonsin träffat, jag har så mycket att lära av dig haha.
Sen kom Rebecca dit jag satt, för hennes bror såg mig sitta på en bänk så han berättade tydligen det för henne haha. Så vi stack hem till henne och satt ute på hennes altan o bara snacka i telefon med Lina och efter att jag hade lagt på luren så satt jag kvar där en stund med Rebcoooo , mysigt mysigt



 
Men idaaaag på engelskan fick vi tillbaka uppsatserna som vi skrev om den förra boken, fick VG+ yey. Det var på tiden. Jag får alltid G på mina reading exams, de är skitsvåra. Men ja, sen fick vi en ny bok, THE KITE RUNNER yeeeeeeey jag är så himla glad att äntligen få läsa den (Flyga Drake på svenska). Min mamma såg ju filmen, och sen köpte jag uppföljaren till henne Tusen strålande solar. Men jag ville läsa boken innan jag såg filmen (vilket jag inte gjorde) så nu har vi fått den i skolan YEY. Har ju en viss fördel eftersom jag redan vet vad den handlar om, men vi får väl ändå se hur bra det går .. haha.

Sen hade vi fejde håltimme så jag, Emma och Hedvig stack till Espresso House på Davidshallstorg, men där funkade inte deras kortgrej, så vi gick till Espresso House på Storgatan istället :) Jättemyyyyysigt hihi och sen hade vi den bästa biologi labben någonsin haha vi fick vila och mäta puls och blodtryck och sånt där. Faktiskt skitroligt.




Den funkade skitbra men mitt blodtryck var väl lite högt eller vad tycker ni hahaha. Men sen lugnade kroppen sig lite, så efter ett par gånger fick jag typ 123/79 eller nåt så YESSS.


man skulle vila i 5 minuter innan man mätte vilopulsen haha jag somnade nästan

HAJDO

Beställning av studentmössorna!

Ja måndag igen, är skittrött har inte orkat blogga på dagen, jag sov direkt när jag kom hem, skitskönt :)

Dagen började med musik, ganska kul faktiskt. Idag sjöng vi bara tillsammans med läraren. Vi sjöng jullåtar eftersom vi typ ska stå och sjunga när vår skola tänder ljus i ett träd (?) på fredag. Det är någon tradition som jag inte sett innan hahah men ja, vi ska iaf stå där och sjunga jullåtar. Men det gick inte så bra eftersom JAG var den enda som kunde dyka upp eftersom jag slutar typ en kvart innan det börjar. Alla andra har fler lektioner som de inte kan komma ifrån, eller så vill de inte alls vara med, eller så har de någon annan dum anledning. Löjliga säger jag bara! Vi sjöng några låtar men vi bestämde oss till slut för Tänd ett ljus, och Julen är här. Skitbra låtar förutom att jag verkligen inte vet hur verserna ska sjungas i  Tänd ett ljus. Men jaja

Sen hade jag fet rast, där jag o några andra i klassen försökte planera hur vår klass skulle göra med studentmössa-prövningen. Vi bytte först tid med en annan klass eftersom vår mattelärare inte ville låta oss skippa lektionen för att pröva mössor? Så jävla dumt, jag förstår att vi inte haft matte på 3 veckor, men allt vi krävde var EN lektion och det var inte ens vi som bestämde våra egna tider så det är inte vårt fel. Studentmössorna är skitviktiga fan. I alla fall efter mycket ändringar och tjafs så fick vi som har Matte E gå från lektionen och beställa våra mössor YEYYYYYY ! De andra gjorde det på någon annan tid jag minns inte riktigt.
På min mössa har jag skrivit Ajnaz till vänster om den lilla diamanttrudelutten som sitter i mitten. Och sen åt höger om den har jag skrivit NV3B. Sen på baksidan på den vita delen av hatten kunde man i mitten antingen sy in Borgar eller Student 2009 så jag valde att skriva Borgar. Och sen under det valde jag att skriva 09, på den svarta "ramen". Så nu har jag fått med allt jag ville få skrivet på min mössa :D

Ska äta nu, och berätta för min mamma att mössan och Borgarpaketet (där ingår tröja, champagneglas och visselpipa) tillsammans kostar 1200 eller nåt.. omg jag är körd hahah HAJDO

Whats a girl to do

Usher - What´s a man to do

Listen
I'd be a liar if I told you. That I didn´t see it comin'
I'd be more of a liar if I said: Hey, I didn't want it to be something.

You deserve much better. For the love that you have shared
I know u won`t believe it. But girl I swear..

That I got love for you, Big love for you,
Even when I`m trippin',
The fact remains that you will always be my baby, my baby

But dig the truth, Baby dig the truth
I can`t hide my feelings
Especially when the whole world can see

That my heart is in two different places
I got you in my life And I wanna do right
But it´s hard to let it go

When my love has two different faces
And I can't break ties 'cause they both look right.
Someone tell me

What's a man to do, When he's loving two.
And he don´t wanna lie, But he can´t tell the truth

What's a man to do, When he's loving two.
But he can´t keep his heart, In two different places (in two different places)



Soft daaag.. vaknade i mina föräldrars säng eftersom jag sov där haha (pappa jobbade hela natten).
Vaknade och åt frukost, kokta ägg på typ mini-baguetter, såååå puligt det var assååå. Skulle egentligen åka till Nova Lund med min pappa och kolla lite, hade frågat honom i veckan om vi kunde köra dit nu i helgen, för jag orkar inte ta mig dit med buss o sånt. Men han väckte mig och sa att han skulle ut om en halvtimme, och jag orkar inte stressa på morgnar, så jag skeeeeeeeet i.

Borde plugga nu egentligen, har ju som sagt en bok att läsa ut till fredag. Läste faktiskt 15 sidor igår eftersom jag var hemma hela dagen/kvällen. Men det är typ en sån bok från Upplysningstiden (1700-talet eller något sånt) så jag förstår inte riktigt vad det står =/ och jag tror inte heller någon annan i klassen gör det faktiskt. Denna gången har vår lärare valt en FÖÖÖR svår bok åt oss.. får väl kämpa mig genom den. Men det är fan inte kul o läsa en bok när man inte förstår något :( inga böcker som skolan väljer ut brukar vara SUPERKUL i vilket fall som helst, men ni förstår vad jag menar.. ÄSCH

Har plattat håret i brist på sysselsättning, kände också för att pröva alla mina kläder men sen palla jag inte haha. Ska nog sticka o träna kl 8 så att jag hinner tillbaka till Da Vinci koden som kommer på TV3 ikväll kl 21.00 :) skitbra film

HAJDO

Booooring

Ville ut idag också men så blev det visst inte. Ville bara gå ut o fika med någon eller nåt, eller bara ligga o mysa med någon but i guess that ain´t happening. Och nu kommer jag ha ångest hela veckan eftersom jag inte har varit ute haha FUÄÄÄÄÄ

Tittade nyss på Flyga Drake, och jag kan ärligt säga att det är på min Topp 3 lista på bästa filmer! Jag har sett sjukt många filmer men denna går inte att beskriva..
Jag tror att ALLA känslor som finns hos mig bara kom ut under en och samma film, det var helt sanslöst. Detta är nog inte en typisk film som vem som helst går och ser, för den handlar om känsliga grejer som kanske inte alla är intresserade av? Men den är såååå värd att se! Finns ingen tvekan om saken.

S
E

D
E
N

Imorgon ska jag nog gå på bio och se Twilight med Nathalie i min klass. Stackars min mamma som vill se samma film med mig. Hon frågade om jag ville gå på bio med henne idag, men jag sa att jag redan hade lovat Nathalie att se den imorgon, och att vi kanske kunde gå och se en annan film? Men nej, hon vill se Twilight =/. Nehepp.. finns inte så jättemycket jag kan göra åt saken. Men om den är bra så har jag inget emot att se den igen, så då kan jag gå med min mamma en annan dag och se samma film med henne:) hihi

Rebecca är med Nicole just nu och jag snackade nyss med dem i telefon och jag fick veta en sak som jag och Nicole har gemensamt HAHA skitball.
Men nu ska jag sysselsätta mig med något annat.. har i o för sig en bok från skolan som ska vara utläst på fredag =/ och jag har inte börjat än.. kanske borde börja åtminstone? ahh jag vet inte jag får se, HAJDO

Fel ID? hahaha

Såhär äter jag tårta hahah
Från igår


Ja igår kväll var jag på Crown med Rebecca, Kim, Nicole, och Johanna :D Vi var först hemma hos Johanna och förfestade (HON BOR SJÄLV SÅ HIMLA SKÖNT) sen stack vi till Crown runt 11 eftersom det var Ladies Night fram till kl 12. Vi fick en massa champagne, eller wannabe-champagne (det var egentligen mousserat vin sa Kim haha). Vi fick också en goodie-bag när vi kom in med en massa smågrejer bl.a. en Cosmo-tidning, 2 parfymprover, en massa presentkort och rabatter och sånna grejer, skitnice !
HAHA en skitrolig grej hände när vi stod i kön påväg in i klubben! Rebecca gick fram till vakten och sa "Alltså måste duuu aaaaalltid kolla mitt leg, jag har fan varit här övermånga gånger!". Så sa vakten: "Hahaha, jaa men du kommer inte in på detta kortet i alla fall herr Kim Hermansen". Så ger han tillbaka ID-kortet till Rebecca och heeeeeela kön skrattar sönder sig hahahaah hon hade gett fram sin lillebrors ID-kort utan att titta på kortet först HAHAHA. Minns inte varför hon hade hans kort överhuvudtaget, men hon kom i alla fall ändå in :D. Träffade förresten Emma från min klass därinne också :D

Men jag stack i alla fall därifrån typ vid halv 2, jag orkade inte vara där längre, dessutom så var alla fulla utom jag eftersom jag inte hade druckit något särskilt förutom "champagne". När jag var påväg hem så hörde en kompis av sig, så jag ändrade mina planer och skulle sticka dit istället, men sen så ändrade han också sig så jag åkte hem till slut ändå haha. Jag sooooov så jävla gott inatt alltså! HELT SJUKT!




Skitful bild på mig, men detta var i alla fall inne på Crown :)
Kim, jag, Johanna, Rebecca och Nicole


Vintern är officiellt här

Ändå soft dag. Vi avslutade dagen med Fysiklektion och där hade vi typ lekar och sånt eftersom det är vår fysiklärares sista dag på skolan (för tillfället). Hon ska snart få barn så hon måste ta mammaledigt nu lite innan födseln. Stina i vår parallell klass gick och köpte tårta åt oss eftersom hon hade håltimme, sen kom hon in i slutet av lektionen och Paula blev så överraskad. Skitgod tårta också, CHOKLAD såklart. Det kunde inte bli bättre :)
Jag och Nathalie stannade i skolan och jobbade med vårt projektarbete, som faktiskt går skitbra. Vi måste bara sätta oss ner och skriva lite så småningom, för det enda vi har gjort hittills är en massa olika experiment. Vi arbetar med gråsuggor för er som är intresserade o veta. Vår första plan var att jobba med människor och deras försvarsbeteende, så det var inte precis vår PLAN att jobba med småkryp. Men vi "fick" inte jobba med människor eftersom det är för komplicerat, och alla människor funkar på så olika sätt, så vi fick välja det lättaste djuret att arbeta med - Gråsuggor!
De är faktiskt skitballa att jobba med haha, och trooooo mig man vänjer sig. I början var det helt så UE nä jag vågar inte se dem springa runt, men inte nu mer.
Sen följde jag med Nathalie till Konstmuseét för hon hade någon fötti bilduppgift. Jag har bott i Malmö i hela mitt liv men jag har aldrig ens varit i det området haha. Men där var skitcoola grejer, det var "elektrisk" konst. Inte alls mitt intresse men det var coolt att se :) Gratis inträde också YEY ahaha



Bild när jag och Nathalie var påväg till konstmuseet, så dött det ser ut haha


Första snödagen i Malmö denna vinter yeeey! Tog bilden i morse :D


Tack och LOV att jag tog min Goose-jacka idag, hade frusit ihjäl annars. Tog däremot på mig sommarskor, och nu har jag iskalla fötter

Nu ska jag sova en stund, ska till Crown ikväll med tjejerna ! :D


Mmmmm paaancakes !

Detta gav mig faktiskt funderingar: "Det är skillnad på att synas och bli sedd"

Jag kom hem för en halvtimme sen typ:) Jag har varit i stan. Åt nyss pannkakor. Det var typ allt.

Och förresten, Kenza är KING. Hon verkar vara en jävligt naturlig person till skillnad från många andra bloggare.. *host host*.
Är glad för hennes skull att hon lyckats så bra. Vissa försöker bli som henne, och det förstår jag verkligen, hon har ju verkligen ett bra liv. Inte för att jag känner henne haha, men jag menar att hon har blivit så sjukt framgångsrik med tanke på sin unga ålder.

Haha, jag hittade min BonAqua i kylskåpet som jag hade köpt i måndags, men jag hade bara druckit halva sen minns jag inte riktigt HUR den hamnade i kylskåpet? Hade för mig att jag slängde den.. men jag ska inte klaga. Någon som vet vad "Naturligt mineralvatten" är? Inget mineralvatten är väl naturligt? Man tillsätter väl alltid kolsyra till vattnet? Eller finns det ute i naturen? Så ointressant fråga, men ibland har jag sånna dumma tankar. Som t.ex. varför flygar alltid fåglar i så fina ordningar när man tittar upp på himlen. Hur vet dem vilken plats de har? Och vem bestämmer vem som är först? Blir det inga bird-fights?

Nu behöver jag sömn, godnatt på er (få antal) människor som läser min blogg


skuuuulan

Hej , lång dag idag, som varje annan torsdag. Har precis som alla andra torsdagar håltimme mellan halv 1 och kvart i 3, inte så jättenice, särskilt inte idag när Nathalie är sjuk och Emma och Hedvigs psykologi är inställd, så ensam står jag kvaaaar! Vet inte heller var Paula är =/ hon har danska så hon börjar tidigare än mig :( men jaja

Åt på Max på lunchen. Så nyttigt eller hur:D. Ville egentligen till BK men det ville inte Emma, så jag gick med på att dra till Max eftersom jag är så suuuupersnäll. Ville testa något nytt för en gångs skull, annars brukar jag äta Originalmålet (eller OriginalMax som Danne säger hahah), så jag testade Friscomålet. BIIIG MISTAKE! Nu kan ni kanske förstå varför jag aldrig testar nya saker och alltid håller mig till det vanliga jag brukar äta. Friscomålet innehöll alltså Bacon, och när jag satt och åt den så märkte jag att det smakade konstigt :S inte ÄCKLIGT, men konstigt.. så efter halva hamburgaren säger Emma "AJNAZ! Det står där på Tv-apparaten att det är Äppel-nånting-bacon!"... okej VARFÖR blandar man bacon med äpple alltså menar ni allvar ni behöver inte överdriva. Precis som deras "Falafel-mål". Alltså vafan, falafel hör hemma på FALAFELSTÅND, inte på MAX?! Ska iaf hålla mig till originalmålet nästa gång, jävla skithögar ni förstörde min lunch!
By the way, deras vitlöksdipp är myyyycket puligare än på BK, vilket jag ALDRIG skulle trott eftersom jag älskade den dippan på BK. Nu har man hittat en ny favorit :) TESTA DEN!

"Ishen tziiii looooooovelyy" HAHAH. Emma sjöng fel idag haha det var skitroligt. Hon skulle egentligen sjunga "Isn´t she looooovely" (Stevie Wonders låt).

hajdo nu ska jag ha Engelska C med min inte så underbara lärare. slutar klockan fyra, FUUÄÄÄ

2008-11-19

Jajaaaaa snakkkkeeeee i malmööööeee ! Haha skoja. Kom nyss från "träningen". Som inte alla vet så tränar jag sen ca3 månader tillbaka på Fitness24Seven här i Oxie (YEEEY). I början tränade jag faktiskt mycket. Eller inte så jätteofta, men varje gång jag tränade så tränade jag åtminstone hårt. Men det gjorde jag inte idag :(. Jag har inte tränat sen .. hm låt mig tänka.. inte nu i söndags, men söndagen innan det ! En och en halv vecka sen , kan man väl säga. Orkade knappt något idag, så jag brände 60 kalorier ! HAHA så kass jag var idag, det var typ 5 minuters springning..
Rebecca gjorde inte heller så mycket, så vi gick mot bänkpressen istället, det blev roligare. Särskilt när Rebeccas lillebror och hans kompisar tittade in genom fönstrena som i princip täcker VÄGGARNA. Känner mig alltd så jävla iakttagen när jag tränar där hahahaah. Okej Rebecca gillar uppmärksamheten, men det gör inte jag, särskilt inte när jag TRÄNAR! Jaja, så vi gick ut efter 20 minuter eftersom Rebecca skulle ta en rökpaus och träffa Nicole, så det gjorde vi. Svinkallt var det också, blä. Kom hem nyss, ska in o duscha. Hade planerat att duscha, torka håret, och sen platta det ikväll. Men det hinner jag inte, så jag kör bara duschen ikväll. Får vakna extra tidigt imorgon, alltså typ kl halv 6, för att hinna platta håret.. FÖÖÖÖTTTTI

Älskar Desperate Housewifes! Kan ju erkänna att det var mer spännande innan, saknar tiden då Gabrielle var en bitch och när Susan och Mike var gifta :( Var de tvunga att gå FEM år in i framtiden, kunde de inte bara spolat fram några månader haha. Alla säger också att Gossip Girl är så jävla kul. Borde kanske börja titta på det?

Jag har börjat blogga, IGEN ! :D

Det blir en lång början på bloggen, men jag lovar att det blir inte så i fortsättningen haha

Det är egentligen inte så jobbigt att sitta och skriva blogg, men jag förstår inte hur folk orkar skriva flera gånger om dagen haha har ni inget o göra eller? Det är som "terapi" för många, och för många är det bara tidsfördriv. Vet inte riktigt vad det är för mig? Men vem fan bryr sig, det är ju ändå roligt. Och här kan man klaga på vad man vill utan att folk ska käfta emot :)

Det är synd att jag inte vet hur man gör sin blogg "snygg", då hade det säkert blivit roligare att läsa den också. Hjälp någon?

Min mamma fyller år den 1a december! Jag måste fan köpa något men jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Till pappa var det mycket lättare för han fyller år den 6e november och det är alltid ett par dagar innan Fars Dag så jag lyckas alltid smyga in med presenten då istället haha. Sen är det alltid fullt med "Fars-dag presenter" i butikerna så det är superlätt att hitta något.

Jag hoppas att jag får åtminstone G på kemiprovet som jag hade i måndags, sen vet jag inte hur Historia-provet gick idag. Det gick i alla fall bättre än kemiprovet .. tror jag.
Vet inte varför jag mått så dåligt de senaste dagarna. Eller jo det vet jag visst, men det orkar jag inte prata om.
Efter provet i måndags satte jag mig DIREKT och försökte klämma in 40 sidor i historia, men idag kändes det inte alls bra. Var nära på att gråta påväg till skolan, för när jag läste lite på bussen så kom jag på att jag faktiskt inte kunde ETT SKIT! Jag kan förstå att man får dåligt resultat på ett prov när man inte alls har pluggat, men när man verkligen lägger ner sååå mycket tid så gör det verkligen ont när provet ändå går dåligt. Det kan ha varit eftersom jag haft mycket i tankarna på sistone, men nu är det i alla fall över.. för tillfället !

Berättade även för mamma idag att det var slut mellan mig och Danne, jag kan inte dölja det för alltid precis. Hon blev chockad och ledsen eftersom hon tyckte om honom så mycket (haha). Och det gjorde jag också (det gör jag såklart fortfarande). Men ja.. jag vet inte. Det blev som det blev. Vet inte riktigt hur jag känner över allt som hänt, eller jo jag vet hur jag känner, men det känns så konstigt att vara ensam.. Nu finns ingen att vända sig till. När jag är i skolan, eller hemma och pluggar, eller umgås med vännerna, så tänker jag inte alls på det. Men när man väl är ensam.. det är då man börjar komma ihåg att man faktiskt är ensam. Men vi är åtminstone vänner, och det känns superbra.

Tack Lina, för att du fick mig att inse det jag behövde inse <3

Nu ska jag ta bort mitt medlemsskap från en massa skitsidor. Blev medlem på tagged.com för min farbrors frus skull. Men hon hör av sig typ 1 gång i månaden, och under den månaden får jag en massa mail från slisk i en massa skumma länder haha. Så den sidan säger jag farväl till.

RSS 2.0