Nyårsafton

Idag vaknade jag typ 2 timmar tidigare än jag brukar hahaha, alltså kl 11 ! Jippiiieee

Har plattat håret nu och så, så jag slipper stressa med det senare. Behöver bara byta om och sminka mig innan jag går hemifrån vid 6-tiden.

Ikväll ska först jag och mina kära tjejkompisar äta på en kinesisk restaurang, Rebecca har bokat bord till oss klockan 7 :). Efter det ska vi förfesta på Scandic Hotel antagligen, och efter det ska vi till Étage ! Så det bir säkert en kuuuul kväll.. förutom EN sak..

.. Har fått ögoninflammation i ena ögat :(. Vilket betyder att jag inte kan ha mina linser. Eller jag kanske kan, men jag vågar inte chansa, för nu har jag sköljt ögat med en massa grejer för att det inte ska bli sämre, så om jag prövar linser så måste jag göra allting en gång till och det är inte bra för mitt öga. Det som är bra är ju att jag fick nya glasögon igår, så jag ser ju skitbra i dem jämfört med mina linser, och mina glasögon är ändå snygga, men det är liksom nyår.. jag ville ha linser ikväll ändå?!

Skitsamma jag överlever.
Just IDAG hade det känts skitbra om jag hade haft en pojkvän, för då hade jag inte behövt bry mig över hur jag ser ut i glasögonen, utan då hade jag haft en pojkvän som uppmuntrar mig och ger mig komplimanger :(. Hade också sluppit bry mig om hur andra människor och andra killar tycker att jag ser ut.. ! 

FAN DÅ

New glasses :)

Träffade Bintou och Azra på busshållplatsen idag, så vi åkte till stan tillsammans. Skitroligt att snacka och skratta med dem:D haha. Jag hämtade mina nya glasögon och sen gick jag till Åhléns och köpte en svart liten väska till (bland annat) imorgon, och även en Dove Summer Glow fast den "nya" versionen som även innehåller lite glitter hihi).
Sen åkte jag hem yey.

Mina nya glasögon var skitsnygga ! I love them, finally I can seeeeeeee hahahaha. Måste bara byta ut linserna också.. Alltså fan, funderar på att ha glasögonen imorgon på nyår =/ Men det kan jag väl inte göra ?.. Det är liksom nyår? Äsch jag vet inte. Det är så bekvämt att ha dessa nya glasögonen för jag slipper tänka på att jag inte ser så bra, och jag slipper oroa mig för att jag ska "få något i ögat" och tappa linserna. Tycker bara att jag själv ser så nördig ut i glasögon. Men samtidigt vet jag att det hade blivit snyggt om jag fixade mig riktigt fint och även haft glasögonen.. blö vi får se.

Nu ska jag antingen se film med mamma eller läsa i Flyga Drake... har fortfarande 200 sidor kvar.. hahah


Bara så..

I just wanna love you ..

Étage igår !

Étage igår! SKITKUL hade vi! Jag var ute ända tills första bussen kom hahaha det var ett tag sen jag gjorde det.
I alla fall..
Först var vi hos Asse och förfestade eftersom han är ensam hemma i typ 1 vecka ! Tillsammans med hans vänner stack vi allihopa till Ètage och vi hade skitroligt när vi promenerade ända från Konserthuset till Stortorget hahaha.
Väl på Étage var allting jättekul, men jag mådde lite illa eftersom jag inte hade ätit något på flera flera timmar, så jag köpte typ 2 vatten och drack för att jag inte skulle svimma eller så hahah.
Efter att vi kom ut från diskot så gick jag och Rebecca och åkte på isbanan som finns på Stortorget bara för att vi väntade på bl.a. Danne som hade tappat bort sin nummerlapp och fick VÄNTA tills alla hade fått sina inlämnade kläder, aw stackarn haha. Men ja, det var skitkul att åka på isen:D men mina fötter frös ihjäl.
När väl Danne och Levent kom ut så gick vi alla till Stippes för att äta, och på vägen träffade vi även på Mini (Patrik) som gick i min och Rebeccas klass från 7an till 9an (han gick i min klass sen 4an haha). Och det var skitkul o snacka med honom igen haha, och hans kompisar var såklart med :).
Jag och Rebecca missade bussen som vi skulle ta med Toni, Danne och Levent, så vi fick ta nästa:(. Iaf, Mini och hans vänner följde också med till Stippes och sen efteråt när vi skulle vänta på vår buss hem så väntade killarna med oss, jättesnällt av er :)



             


 


Favoritlåtar !

FAVORITLÅTAR PÅ MOBILEN JUST NU ! Okej har bara lagt in typ 45 låtar men ändå hahaha

  • Britney Spears - Circus
  • Usher - This ain´t sex
  • Kanye West - Heartless
  • Kanye West ft. Young Jeezy - Amazing
  • Ne-Yo - Single
  • Kanye West - Love lockdown
  • T.I. - Whatever you like
  • Kanye West ft. Lil´ Wayne - Tell everybody that you know
  • Kanye West - Coldest Winter
  • Usher - Whats a man to do
  • T.I. ft. Justin Timberlake - Dead and Gone
  • Flo Rida ft. Sean Kingston - Roll
  • Lady GaGa - Eh Eh (nothing else i can say)
  • Kat Deluna - Love Me, Leave Me
  • Lady GaGa - Paparazzi
  • Ne-Yo - Mad

Thank God It´s Monday

Ikväll blir det Étage igen med tjejerna :) Thank God It´s Monday !
Det kommer bli kul hoppas vi!

Är så sjukt trött! Och måste till banken nu också och sätta in pengar på mitt konto, för imorgon ska jag hämta ut mina glasögon wihooo jag hoppas de är fina annars kommer jag bli skitarg!!!!!!!!!! Okej då är det mitt eget fel.. men de var faktiskt snygga när jag valde ut dem. Men jag har inte prövat dem med nersläppt hår hahaha så jag är lite nervös att de inte kommer bli fina med nersläppt hår =(

Och jag har fortfarande inte läst ut boken som vi fått från engelska läraren.. Flyga Drake ! Den är skitbra, de första 100 sidorna läste jag i princip på en dag. Men nu har jag en vecka på mig att läsa ut 200 sidor till.. fyfajjjjnnnnnn du veeejjjjjttt inteeeeee !

PUSSSSSS

Ikväll ska förhoppningsvis Rebecca ta med sig sin nya kamera så den ska vi ta många bilder med:D YEY

Lördag/Söndag

Hej kom typ nyss hem :) Var hos en kompis hihi.
Innan det så har jag typ bara varit hemma och tagit det lugnt. Mamma var hos en kompis, och min pappa&bror har åkt till Växjö igen, så jag var ensam hemma en stund:) skönt.. Jag var också hos Rebecca i typ 10 minuter hahah. Skulle egentligen stanna längre men det blev ändrade snake-planer så jag åkte till stan och Emma åkte med mig för hon skulle hem.

Igår var jag bara hemma, tog det lugnt och sådär. Vid 7-8 gick jag hem till Rebecca, och sen kom även Camiie och Bintou. Längesen vi var med dem:D Hade jättekuuuligt. Men sen så kunde vi inte stanna kvar där hos Rebecca, så vi åkte till stan allihopa och hämtade Mirko och Krillo på vägen. Camiie körde och hon var så söt i sin lilla bil :D Och hon var jätteduktig på att köra !
Vi åkte i alla fall till Downtown som ligger typ vid Värnhem. Där satt vi en stund och spelade kort och rökte vattenpipa. Men sen skulle alla hem, så Camiie körde mig och Rebecca till stan och så gick vi två till TILT och spelade biljard :) Efter att vi hade spelat så kom även Demir och hans kompis Andrija (vet inte hur han stavar). Efter att de också hade spelat klart så åkte vi till McDonalds där vid Värnhem och åt, och sedan så körde dem oss hem:) Jättegulligt av dem.

Det var min lördag/söndag haha. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Är helt pank, och mitt studiebidrag kommer på tisdag blöööö.. måste köpa en liten väska till nyår =/. Men men.. ha det bra PUSS

Hos Rebecca

Fy vad alla hela tiden ska klaga hahaha fyra stycken har klagat på att vi har köpt en ny LCD-TV inte Plasma-TV ! Men ni fattar ändå vad jag menaaaaaaaaar så varför ska det spela någon roll ! BLÖÖÖÖ haha

Är hos Rebecca just nu, kom hit för typ 5 minuter sen. Hon har visat bild på sin nya bärbara dator som hon ska få:D Och hon har fått en ny digitalkamera i rosa:D helt sööööööut

HAJDO nu har Bintou och Camiie kommit hit :D

Om min fredag

Okej sammanfattning av igår.
Vaknade vid 11, stressade som fan, hann inte ens platta håret så jag bara satte upp det. Pappa och Araz skulle till MediaMarkt för att köpa en TV så de körde mig samtidigt till stan.

Gick först runt i typ en kvart ensam, för jag väntade på Rebecca. Sen sa hon att jag kunde gå till H&M på Hansa för Johanna stod redan där och väntade på Rebecca. Och sen kom Rebecca och vi gick runt i stan och handlade lite grejer. Rebecca köpte två tröjor och en väska, Johanna köpte en klänning och jag köpte en väska, två parfymboxar, en klänning och underkläder. Är jättenöjd med mitt köp, allt blev bara typ 750 kronor:D yeyo.

Vi satt även och fikade på Espresso House, och Johanna & Rebecca ville såklart sitta ute för att de skulle kunna röka. Jag ville dööööö så kallt det var, jag hade bara tagit min kappa på mig till och med! Men jag tog en filt så det var lugge :). Jag var skitsugen på läsk, men samtidigt så frös jag som fan, så jag beställde både en läsk och en Chai latte HAHA. Ingen bra blandning ska ni veta..

    


Sen åkte jag hem, fixade mig snabbt, och efter typ 1 och en halvtimme tog jag och Rebecca tåget till Persborg, köpte sprit, gjorde ett stopp på McDonalds för att gå på toaletten, och sedan åkte vi till Tina som bor i Bunkeflo. Jättemysigt hus hade dem:D Och deras schäferhund var sååååå söt ville bara ta med henne hem. Ville ha en schäferhund när jag var liten haha så det väckte många minnen.
Vi tog skitroliga foton hos Tina med hennes systemkamera hahaha, och vi lekte även drink-lekar och sånt dära :). Jättetrevligt hade vi, tack för allting Tina!

    
Min nya "klänning", den sitter skitbra tycker jag! Men man ser inte så bra på bilden

Sedan åkte jag, Rebecca, Jasmine, Tina, Johanna, Isabell och Sofie till HIPP där vi också träffade Jacqueline, och vi hade SKITKUUUUL! Alla vi kände var där och det var även modevisning och sånt där, och strippor/gogo-dansare! Nice :D

Sedan kom min pappa och hämtade mig och Rebecca vid 3-tiden, och det var hela min fredag :)

Vet inte vad som händer idag, ska nog bara ta det lugnt, och antagligen va med Rebcoooo <3

Snabbttttt

Ahh jag har varit så upptagen igår! Sprang på stan och sen blev det party på kvällen! Ska ta och berätta om det strax, måste bara ner och ÄTA något, har inte ätit sen jag vaknade ?! Okej jag vaknade rätt sent med tanke på att jag kom hem kl halv 4 inatt, men men.

Pappa har köpt en ny plasma-TV till vardagsrummet, SUPER! :D Nu får jag den gamla TV´n som vi haft i typ 10 år haahha men den är större än den jag har i mitt rum nu, så jag ska inte klaga! Har ändå allt jag behöver i mitt rum, nya grejer och allt :). Behöver egentligen bara en ny TV och typ smågrejer som en DIGITALKAMERA! Det kom jag på igår när jag var hos Tina och förfestade inför Hipp, och hon fick en systemkamera och en vanlig digitalkamera i julklapp!
Men jag har inte bråttom:D Jag fyller ändå år om MINDRE ÄN 2 månader, och EN månad efter det så är det Persisk nyår, så jag ska önska mig en grym kamera då:D Och lite pengar på köpet hahah.

PUSSSS ska ner och "installera" TV´n nu för ingen annan i huset fattar sånt. Det blir "Ajnaz med instruktionsboken".. som vanligt.

Juldagen

Idag vaknade jag, åt julmat till frukost hahaha, och sedan begav jag mig till stan för o träffa Danne en stund :). Men vi bestämde oss för att gå till McDonalds i Heleneholm istället, för han bor också där i närheten, och jag slapp åka ända in till stan. Mamma hade också berättat att ALLT var stängt i stan, så det var lika bra att inte åka dit.

Efter att jag var med Danne så åkte jag hem och åt julmiddag igen haha. Har börjat tröttna på maten redan.. Jag åt det igår, i morse och nyss:(.

Skulle egentligen ut ikväll med Rebecca, Dajana och några andra tjejer för att fira Dajanas 18-års dag ! Förlåt gumman att jag inte följde med, hoppas du får en superduper födelsedag ändå! Orkar bara inte gå ut i denna kylan och sen tvingas vara ute till kl. 05 på morgonen för att vänta på första bussen hem. Det är så himla jobbigt. Det är en av anledningarna till att jag hatar att festa på vardagar :(.
På loven är det alltid såhär jobbigt, för man vill festa varje dag, men bara tanken av att man inte kan ta bussen när man vill är SKITJOBBIGT. Och det går inte att ta taxi hela tiden. I vanliga fall kostar det 139 kronor att åka från stan till Oxie på vardagar, vilket inte är så farligt. Men under julhelgen kostar det 239 kronor.. och det är inte värt det.

Pusss

I wanna lick you up and dooooown

Han får gärna take me down hahah titta på VIDEOOOOOOON !! Särskilt du Rebecca :D

ahh orgasm bara genom att titta på honom för fan


GOD JUUUL

God Jul på er alla !

Min jul började såklart med Kalle Anka på TV :D Brorsan somnade mitt i allt haha.. Men jag störde mig lite på det sista Disney-klippet, den med den hunden. Varför förstör de hela julkänslan på det sättet ? :S. Pinocchio var ändå okej, den är ändå ganska gammal och traditionell, men den sista var ju bara löjlig. Ena minuten visar de Piff och Puff i en julgran, och andra minuten kommer en bilbomb ? Danne tyckte att hunden var skitcool, att jag verkligen "missat en bra film" hahaha så söt han är. Men NÄ den var kass hahah

OCH LYSSNA PÅ DETTA ! Sedan blev det julmat, och vi skulle egentligen ha en gäst som skulle komma hit, min pappas väldigt nära kompis skulle komma hit. Hans fru skilde sig från honom för ett tag sen, och ikväll har hon bjudit ALLA våra familjevänner hem till henne och vi var självklart också bjudna. Men mina föräldrar bestämde sig för att stanna hemma ikväll för min pappas kompis skull, så att han kunde komma hit istället för att sitta hemma alldeles ensam.
Men nej, han ringer och säger att han inte kan komma typ en halvtimme innan vi ska äta? Vafan är det för stil. Tydligen hade han varit hemma hos sin familj i morse för att umgås med sina (vuxna) barn, och så hade deras mamma sagt att han är välkommen till festen på kvällen ifall han ville komma. Och idioten kunde inte ringt oss och sagt det direkt, utan han väntar tills VI ringer för att fråga vart han håller hus? Så himla dålig stil. Och vi kan inte precis gå till festen nu heller, för vi har redan sagt till alla andra att vi ville vara hemma med familjen bla bla bla. Egentligen ville vi inte ens vara hemma, vi stannade bara hemma för min pappas KOMPIS skull, men det kan vi ju inte säga till alla andra. Och nu är han också på festen..

Sen kommer Pegahs pappa och knackar på dörren mitt under middagen och lämnar våra julklappar. TACK SÅ HEMSKT MYYYYCKET förresten! Jag fick en parfym, Givenchy ! Den doftar supergott, i LOVE it !

Och maten var cp goooooood jag älskar julmat !

Fick även ett nytt bord till mitt rum eftersom min bror förstörde mitt i söndags hahaha. Äntligen har jag ett bord som matchar alla mina andra möbler haha som säng, sängbord, garderob, skrivbord osv.
Sen fick jag också pengar yey :D

    

Bilder från fredag & måndag!

 Från fredag --> Crown


    

Från måndag --> Étage

         

ROADTRIP

Det blir ett extra långt inlägg nu men vill berätta om min äventyrsdag :)
Mådde skitilla idag när jag vaknade men jag var tvungen att gå upp vid 12 för hela familjen skulle åka till IKEA och handla grejer till min brors nya lägenhet i Växjö, för han ska flytta dit nu i Februari/Mars efter att han tagit sin examen i Januari, han har nämligen fått jobb där, JIPPIEEEE
Så vi handlade sjuuukt mycket smågrejer och körde sedan i 2 timmar tills vi var framme i Växjö vid 5-tiden. Hahaha vi hade en sjukt rolig bilresa, det var överball att umgås med familjen. Vi dansade till sån persisk musik i bilen haha jäättemyyyyyysigt. I alla fall, väl framme i Växjö så såg jag att John Bauer-gymnasiet ligger precis bredvid hans lägenhetsområde hahaha var tvungen att fota.
Och efteråt så fixade vi lite i hans lägenhet och så, allting var ju heeelt orört med tanke på att lägenheten och hela byggnaden är nybyggd. Där fanns till och med instruktionsböcker till typ mikrovågsugnen haha. Där fanns diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, ALLT!
Han bor i en 1:a men det är sååå jääävla fint därinne. Ska lägga in bilder strax. Liksom, den är såå perfekt för en person! Tänk att allt är nybyggt, och allt som redan finns är typ "modernt" och i IKEA-stil och det är exakt så han vill ha det. Min bror har bäst stil när det gäller sånna saker, som att inreda en lägenhet riktigt snyggt. Han säger själv att hans lägenhet ska se ut som en utav bilderna från IKEA-katalogen hahaha.
Efter att vi fixat i lägenheten så stack vi till City Gross, och butiken var CP STOOOOR! Helt sjukt stor jag gick nästan vilse. Vi handlade lite där, fast inte till hans lägenhet utan till oss själv här i Malmö haha, mamma handlade det sista inför Julbordet imorgon :). Sen åt vi på MAX och sedan åkte vi hemåt vid typ halv 9 - tiden. Kom hem för en timme sen typ , är heeeeelt slut !

           



Om gårdagen !

Kan berätta kort om gårdagen. Vi var först hos Wisam igen och förfestade, fast han var inte hemma. Vi kom dit och fattade inte hur vi skulle starta igång musikgrejerna, han har sånna komplicerade stereogrejer haha. Så vi körde karaoke istället i typ 2 timmar tills han kom hem, typ TJUGO minuter innan vi skulle dra haha. Så vi dansade för fullt i 20 minuter, och sen tog vi taxi med en skitcool chaufför hahaah han kalla mig "kheeefen" (chefen) när han bad mig sitta längst fram haha jag dog av skratt.
Vi åkte vill Étage och hade skiiiiitkul där, men mina fötter TORTEEEEERADE mig om jag ska vara ärlig, jag använde ju mina nya skor som jag köpte, och fyfan vad snygga men obekväma de var. I alla fall, vid 3-tiden mådde jag skitdåligt och var skittrött i fötterna så min bror ringde och frågade när jag skulle komma hem. Och jag sa att jag ville hem men inte kunde, eftersom första bussen gick kl 5. Så han var övergullig och betalade min taxi:) Han betalade alltså när jag var framme haha



Det kommer fler bilder !!

Étage ikväll ! Wiho partyyynight

Det känns som fredag vet inte varför:O Men fy vad skönt det var att inte gå upp och gå till skolan idag hahah. Underbaaaaart att vi har lov eller hur:D

Köpte ett par skor från H&M idag, tänkte använda dem ikväll när jag ska på Étage med tjejerna <3
Egentligen köpte jag dem till nyår, tycker att de passar min klänning så bra. Men de är liiiite för små, så jag måste töja ut dem annars kommer jag inte kunna gå på nyår hahaha.

Måste gå nu, vi ska förfesta hos Wisam ikväll igen, så jag och Rebecca ska ta tåget nu 19.42, så jag måste gå!

PUSSS PÅ ER

Lägger in bilder från kvällen i ett senare inlägg !!

Deja vu

Trodde jag skulle ha en mysig hemmakväll och bara se film, och så blev det. Men det blev samtidigt bull eftersom min pappa ville se på Flyga Drake så jag såg den med honom även om jag sett den innan. Den är bra, men liksom två timmar lång så jag blev uttråkad...
Sen kom min bror hem direkt efter det, och så tittade vi på Comedy Centrals Axis of Evil, som jag också redan sett..
 Och sen ville han titta på This Christmas bara för att han ville se Chris Brown som skådespelare och mobba honom lite haha. OCH den har jag också sett. Så allt blev helt så blä.. men vi tittade inte på hela This Christmas, så nu ska jag lägga mig i sängen och softa :)


Från i fredags när jag och rebecca väntade på tåget hahaha jag skrev Ajnaz på glaset, sen skrev hon <3 Rebecca efteråt, naaaaaaawiii :D

 
Ohhhhhhh kolla vad min bror gjorde medans vi såg på film! Jag märkte ingenting, men sen efteråt jag bara "VAFAN har du gjort?!". Han bara "Hahaha jag var uttråkad:D".. OHHH ibland kan han bete sig som en 5-åring, när han egentligen är 25!

Pass it forward



Kärlek - Party - Michael Jackson - Plattång - Dator
Bulle - Sova - Desperate Housewifes -
Skolan - Läsk
Studenten -
Malmö - Burger King - Alkohol - Ögonfrans borste
Singel Film - Farfar -
Lypsyl - Mobiltelefon
Choklad -
Sex - Sjunga - Gråta - Sommar
Närhet - Högklackade skor - Tvångstankar -
Storebror - Sanning & Lögn
Plugga -
Vänner - Iran - CosmopolitanDoftande hudkräm
Shoppa - Medicin - Kyssar -
Underkläder - Bloggen
Läkare -
Familj - Ensamhet - LeggingsLugna låtar
Böcker - Skratta - Tequila -
Dagdrömmar - Mascara

Jag blev Inspirerad av Lina ,
och jag väljer att utmana bl.a. Rebecca & Nicole att göra samma sak. Alla ni andra också!
Skriv 50 olika ord som besviker ert liv / personlighet.. whatever ni förstår!
Ta god tid på er.. för mig tog det 20 minuter haha

Om gårdagen !

Jaa.. igår alltså.

Det började med att jag hade skolavslutning. Vi som skulle sjunga och vara med i kören samlades i skolan en timme innan allt skulle börja. Sen gick vi mot kyrkan och sjöng 3 jullåtar tillsammans. Sen var det min tur att sjunga mitt solo "Mary did you know". Kolla på denna översexiga killen på youtube som sjunger låten:D. Haha okej jag sjöng inte så bra som honom, men uppträdandet gick ändå bra :D. Folk tyckte det lät skitbra, och jag blev överlycklig med tanke på så fucking nervös jag var (och min jävla scenskräck på köpet). Stefan var skitnervös som skulle spela piano men det gick ändå bra haha det blev bara några småmisstag men det gjorde inte så mycket :D
Sen var det några andra låtar, och typ sist sjöng Linda och jag "When you believe". Den gick också ganska bra förutom att min mikrofon inte hördes lika mycket som Lindas. Jag har svagare röst än Linda men typ det var helt skumt för jag hördes inte alls när vi sjöng refrängerna tillsammans. Men never mind, jag ville bara att min solo sång skulle gå bra:D

Rebecca älskling kom till min avslutning för att lyssna på mig, älskar dig gumman det betydde jättemycket <3
Efteråt stack vi till stan och kollade runt lite, Rebecca köpte mini-donuts och jag åt på McDonalds hihi. Det var iaf jättekul. Och sen kom Nicole också:D Efter en lång tids seghet ! hahaha. Vi var ute i stan lite och Nicole köpte sexiga underkläder hahah och vi båda köpte sån grej man har runt låret, sån grej, jag vet inte vad det heter. SEXY iaf. Jag köpte också sån grej som man har över ögonen när man sover, jättefin och mysig, i love it :D.
Och jag o Rebecca hittade en skitfin klänning inne på Tessie (eller Jessie haha). Jag köpte den till slut och ska ha den till nyår hade jag tänkt :) Den passar jättebra till nyår så det blir säkert bra. Hade egentligen tänkt mig en TIGHT klänning till nyår, men denna var så fin så jag var bara tvungen. Den är bara lite "ballong-aktig" nedanför midjan liksom. Kan inte heller tänka mig att ha den på något annat tillfälle haha så det fick bli nyår :D. Klänningen är svart med silvriga ringar med jättemycket glitter :D. Det ser ut som vita ringar på bilden but it´s not, eller ja ni ser ju på den sista bilden haha.
Måste bara hitta någon liten väska och ett par svarta högklackade skor, behöver ändå ett par sånna skor.


   

På kvällen kom min bror hem som sagt, och han berättade att han äntligen har fått sin överfina lägenhet i Växjö, eftersom det är där som han har fått jobb. Han tar examen från Tandläkarutbildningen nu i januari och börjar jobba direkt i mars, I am soooo proud! Han ska skämma bort mig (H).. hahah skoja. Nä men, jag hoppas fortfarande på att få den andra nyckeln som han har fått, han fick nämligen två nycklar till lägenheten. But that ain´t happening.. hahaha. Det hade varit skitbra om jag hade fått en nyckel i alla fall.. tänk alla gånger han ska på semester eller hälsa på vänner i andra städer (vilket han gör då och då faktiskt). Då hade jag kunnat ta över lägenheten :D:D:D:D.. men men, vi får se. Han måste få bo där ett tag först tycker jag haha.

På kvällen var jag och tjejerna på förfest hos en kille i augustenborg, kåtfest säger jag bara haha. Senare mot kvällen ville han som bodde där att jag skulle smaka på sån grej och sen gnugga hårt i munnen efteråt haha.
Ajnaz: Nej vafan är det hahaha tror du jag äter vad som helst eller.
Han: Nä men komigen snälla lita på mig det är inget farligt , jag gjorde det ju nyss själv!
Ajnaz: Okejdå (det var skitgott förresten)..
Han: Visst blev det varmt när du gnugga?
Ajnaz: Jaaa:O så coolt va e det för nåt??
Han: Det är sån sak man ska ta på hm hm innan man slickar.
Ajnaz: HAHAHAHAHAHAHAHAH IDIOT

Det var skitkul :D Men ja.. sen stack vi till Crown, och jag var där typ bara 1-2 timmar sen stack jag hem, tyckte det blev tråkigt haha och skitkass musik.

Ikväll ska jag bara softa, ska kanske till Rebecca sen. Mamma är på fest, pappa jobbar hela natten och min bror ska ut nu. Så jag pallar inte sitta hemma hela natten alldeles ensam..
vi får se.. ha det bra PUSS :D

Underbar fredag! Brorsan kommer hem! Och Crown ikväll !

Okej snabb sammanfattning! Allt gick bra med sången på skolavslutningen, träffade Rebecca och Nicole efteråt i stan och vi var i stan från typ 12 till 5 hahah jag var helt död när jag kom hem ! Anyway jag har köpt min nyårsklänning! Wihooooo! Tänkte skriva lite om dagen och ladda upp lite bilder, av klänningen och sånt däraaaa... men jag hinner inte ! Min storebror kom precis hem och jag ska ta tåget till stan med Rebecca kl 20.42 så jag hinner inte skriva mer ikväll!

Tänkte också lägga upp videon på när jag sjöng, Rebecca filmade in mig :D. Vet inte riktigt hur man lägger upp filmer, men jag löser väl det senare. PUSSSS

Ikväll blir det House Night @ Crown med tjejerna :D see you there?

Lägger in bilder från kvällen i ett senare inlägg !!

This Christmas

Jag tittade nyss på This Christmas. Faktiskt jättebra och mysig film! Man får en sån stark och härlig familjekänsla när man ser den. Och min käraste Chris Brown var med.. och han där från Stomp The Yard, har glömt hans namn. JUST DET, Columbus Short. Jag tänkte väl det va, jag får ju inte glömma hans namn:O ! hahha. Men ja.. det var helt kul att se honom i en helt annan rollfigur haha:D Men han är alltid lika ätbar.
Rekommenderar filmen! Särskilt nu i vinter :).

Man måste ju komma ihåg den riktiga anledningen till julen.. den tror jag faktiskt att många glömmer. Vissa är så besatta i sina julklappar och allt annat, men tänk efter hur en jul hade varit utan er familj, och istället bara med presenter? (Alla egon tycker att det hade varit underbart haha). Men det hade ju inte varit en riktig jul. Det hade typ varit en ensam födelsedag istället haha.
Men jag borde egentligen inte snacka eftersom jag faktiskt inte firar "riktig" jul. Vi pyntar alltid och sådära och äter julmat bla bla, men vi är inte så noga med julklappar eftersom ingen av oss egentligen bryr sig. Men vi var jätte petiga med det när vi var små haha så jag minns hur det brukade vara med hela julklappsgrejen. Men det var mest jag och min bror som liksom fick presenter haha. Men ja.. nuförtiden har vi en ganska så lugn jul :). Synd att det inte blir så för allas jul, det förtjänar vi allesamans eller hur :D
Presenter är en del av julen, men låt det inte ta över hela julglädjen. Vi kommer antagligen inte få någon snö här i malmö heller men liksom, sluta oroa er för den perfekta presenten, det är ingen big deal. Det viktigaste är att ni firar julen med er familj :D

Mhmm

IHH.. det är lov :D

Har inte gjort något särskilt idag. Skola från 8 till halv 1, träffade Toni efteråt (som var helt koko haha), och sen stack jag hemåt och sov i typ en halvtimme. Sen stack jag tillbaka till skolan för kl 4 skulle jag ha rehearsal inför avslutningen imorgon .. i am nervous.

HAJDO

Långt inlägg, men måste få ut min största ilska

Jag laddade nyss ner nya messenger, trodde den skulle vara överbra men jag ser ingen skillnad? Äsch whatever. Ni kan ladda ner det här ifall ni vill, det är gratis såklart.

Har börjat störa mig fett mycket på alla er som kallar mig nörd. Jag går natur natur , JA. Jag går på Borgar, JA. Jag pluggar varje dag, JA. Men varför är jag nörd för det? För det första så har jag stora ambitioner, jag kan inte föreställa mig ett liv utan studier. Jag bryr mig verkligen inte om vad andra säger, men jag ser inget positiv i att inte plugga. Det betyder inte att det är negativt att INTE plugga, men man förlorar aldrig någonting på att plugga. Det är såklart en skillnad på att BEHÖVA det eller inte, vissa behöver inte plugga för att nå sina mål. Men istället för att sitta och stirra in i en vägg varje dag och klaga på ert liv och alla andra människor, gör något vettigt istället med den fria tiden som ni har? Lär er något om livet. Lär er något vettigt som inte bara handlar om er och ert patetiska liv. Ni kan inte föreställa er så bra man mår över att vara lite allmänbildad. 

Jag hade inte valt min linje / skola om jag inte hade velat plugga, för jag visste vad dessa 3 gymnasieåren skulle innebära för mig - mycket plugg. Och tyvärr så kommer man inte undan på vår skola om man inte gjort läxan. Det kontrolleras, och läraren frågar saker varje lektion. Så det märks om man inte har pluggat. Är jag nörd för att jag pluggar? Det är otroligt viktigt att ha ett socialt liv, men för mig är det också viktigt att plugga. Därför måste jag ibland ställa allt och alla andra åt sidan för att fixa skolan. Jag önskar verkligen att jag hade mer tid för fritidsintressen, vänner, och ett JOBB. Men tyvärr har jag inte det. Ibland måste man stanna och tänka på vad som är viktigast för stunden. Men det betyder inte att jag "inte har något liv".
Synd att vissa av er inte kan acceptera det, men så är jag, så är jag uppfostrad, och så är mitt liv. Jag pluggar för att kunna nå mitt mål, precis som ALLA ni andra som också har mål, och jag ser inget fel med att jag måste plugga för att nå dit? Jag bryr mig om min egen framtid, jag skiter i vad ni andra gör med ert liv, det påverkar inte mig ett bajs. Jag är ingen "nörd" eller "tönt" bara för det. Jag är inte "mobbad" heller. Jag får höra dessa kommentarerna ofta, det är därför jag för en gångs skull måste skriva detta i bloggen så att alla andra kan få veta hur lågt folk kan sjunka..

Jag trodde alltid att jag skulle kunna få alla MVG i gymnasiet, men tyvärr har jag inte fått det. Under detta sista året i gymnasiet så har i princip allting gått dåligt för mig. Jag kämpar fortfarande lika hårt, men resultaten syns inte på samma sätt som de brukade. Men ändå är jag otroligt stolt över mig själv att jag orkar kämpa vidare. Och att ni människor går och kallar mig nörd är bara löjligt. Det handlar inte om att jag tar åt mig, för det gör jag inte. Jag vet att ni bara är avundsjuka för att jag har en motivation som ni saknar, och att jag antagligen är smartare än er med tanke på vad ni säger till mig.
Jag åker buss varje dag, fram och tillbaka till skolan, utan sällskap. Och bara för att jag läser en jävla bok på bussen så är jag nörd? Säg mig något bättre jag kan göra på bussen varje dag i sammanlagt 1 och en halvtimme om jag INTE lyssnar på musik? Jag läser böcker för att jag tycker det är spännande, för jag brukar oftast läsa typ kriminalromaner & skräckisar, om jag nu inte har fått en bok från skolan att läsa (vilket vi får hela jävla tiden). Och alla ni som inte läser missar en riktigt stor sak. Tänk er, jag har inte ens TID att läsa böcker, men ändå gör jag det? Jämför nu vem det är som egentligen är lite koko? Böcker gör en smartare. Läs en bok istället för att hacka på att JAG gör det. Varför stör det er? Jag har sjukt svårt att förstå VARFÖR folk ska kommentera en så DUM sak som att jag läser böcker på bussen? Hur trög kan man vara. Bara låt mig vara.

Blöää

Alltså äckel päckel killar skriver hela tiden på nattstad, vafan är det för sida egentligen ? :S. Hur kan man möjligtvis hitta något KUL att göra på den sidan? Det är bara en myyyycket mindre utvecklad hemsida än Lunarstorm (som faktiskt var fett kul). So whats the point?
Anledningen till att jag fortfarande är medlem där är pga. att alla jag känner är medlemmar där, eller i princip alla. Där har jag liksom en viss kontakt med folk jag inte brukar prata med i vanliga fall. Men ännu en gång.. whats the point? Jag besöker aldrig deras presentationer i vilket fall som helst, jag bara loggar in på sidan så fort jag får mail om antingen någon vänförfrågan eller något inlägg.. och sen loggar jag ut igen.

Blä säger jag bara. Och nej, det är ju aldrig mina "kontakter" som skriver heller, utan det är ju bara okända killar som skriver baby i varje mening. 
AIGHT, så nu vet ni varför jag aldrig besvarar ER slisk killar. Jag är inte någons baby punkt slut. Starta gärna en konversation, men om jag inte svarar så borde ni fatta att ni gått över gränsen? ANNARS ÄR NI BARA DUMMA

hajdo

HoppasHoppasHoppas

Now it´s official! Om Stefan lyckas träna tillräckligt mycket hemma med pianospelandet så ska jag sjunga solo på min skolavslutning på fredag medans han spelar  .. oh gosh! :D
Ska även sjunga en duett med Linda, men ni får inte veta vilken låt :D. KOM DIT ISTÄLLET ! Hoppas bara att jag lär mig alla texter helt och hållet, för då kommer (förhoppningsvis) inte nervositeten förstöra allt haha.


Idag hade vi det sista provet för terminen ! Det gick väl okej. Men jag bryr mig faktiskt inte just nu. HAR INGA FLER PROV PÅ TYP 4 VECKOOOOOOOR, ahhh så himla skönt


Ahhhh... Hoppas Hoppas Hoppas att allt går bra på fredag :( .. jag HOPPAS att jag inte blir lika sjuk som nu, för jag vill verkligen att min röst ska klara av det ...

Sjukling :(

Har varit sjuk hela helgen, skulle till skolan idag, och det gjorde jag, men jag var bara på första lektionen - musik. Kände att jag behövde gå på den med tanke på att det var sista lektionen. Men jag och Linda ska däremot träffa musikläraren imorgon också, för vi ska träna på låten som vi ska sjunga på skolavslutningen på fredag .. HELP :|

Mitt vänstra öga är helt konstigt, det är helt rött där nere på "neder-fransarna" typ den huden där under ögat. Så när jag trycker där under ögat så gör det skitont, och det är rött och svullet :S Mamma säger att det är en vagel? Vet inte ens vad det är, men det låter inte kul. Och även om själva ögat är okej så vågar jag inte använda mina linser :(. Och jag måste nog ändå ha glasögon tills det är bättre. Och jag ser inte ens något i mina glasögon.. jävla skit.

Idag var jag på synundersökning i alla fall, och nu har jag beställt nya glasögon (nya bågar och allt) ! Okej jag hade inte linser på mig när jag prövade bågarna, så det var lite svårt att se hur jag såg ut i de nya bågarna hahaa. Sen hade jag uppsatt hår också, vilket jag aldrig brukar ha egentligen, så vi får hoppas att glasögongen är snygga senare också när jag har nersläppt hahaha.
I alla fall.. de sa att glasögonen är färdiga om ca 10 dagar, det kan ta längre tid men det kan även gå snabbare. Problemet är att OM de blir färdiga under julhelgen så kan jag inte hämta ut dem förrän den 26:e, för då öppar butiken igen... över föttigt ju :@
Hoppas jag kan ha linser på FREDAG morgon åtminstone för jag vill kunna se publiken om vi nu ska sjunga på avslutningen hahaha. Jag skiter egentligen i om jag har glasögon eller inte, men det är bara obehagligt om jag inte ser så bra i dem, då vill jag hellre ha mina linser =/

JAG ÅT PÅ BK IDAG <3 mums, det var längesen.

Ska plugga biologi nu, har mitt sista prov för terminen imorgon !!! YESSSSSS

Ångest över en grej bara.. vi slutar imorgon efter provet egentligen, klockan 11.30. Men jag och Linda ska träffa musikläraren klockan 13.45 (!!!!) så jag har liksom håltimme i nästan 2 timmar? Vafan ska jag göra under tiden? Något tips?

Movienight

Ja idag har jag varit hemma hela dagen och FÖRSÖKT plugga biologi men jag har verkligen inte orkat. Läste typ 5 sidor av 17 och skulle egentligen anteckna också men jag orkade inte. Och jag kommer antagligen inte hinna anteckna allt imorgon heller, så jag antar att jag får lära mig allt genom att bara läsa bokens text (som är väldigt detaljerad). Har prov på tisdag så jag hoppas att det går bra. Behöver verkligen lov nu, så på ett sätt vill jag bara få det överstökat.

Men men.. I ALLA FALL .. jag har typ bara tittat på film idag och tagit det lugnt med tanke på att jag inte mår så jättebrao.

Har tittat på Felon, SKITBRA FILM! Fängelsefilm rent ut sagt, men verkligen skitbra. Har skjutit upp att se den i snart två månader, men nu stryks den äntligen från "Att se"-listan haha.





Sen tittade jag på Freedom Writers och det är nog en av mina favoritfilmer hittills. Vet inte riktigt varför, men den var bara så jävla bra. Det är typ en bättre och mer modern version av den gamla filmen från 90-talet (minns inte vad den hette..). Ni vet den som Coolio har gjort en låt till som heter Gangstas Paradise? Den filmen om den "stökiga" klassen. Jaja, whatever, min BABY Mario var med i denna filmen så jag var tvungen att se den i vilket fall som helst:D. And i loved it. Sånna filmer berör verkligen.





Seeeeeen så har jag tittat på det senaste avsnittet av Desperate Housewifes, skitbra avsnitt!





Och sist men inte minst tittade jag på Axis of Evil (Stand up comedy). Det var 4 olika män från mellanöstern som typ bara skämtade om mellanöstern och deras länder hahaha. En var iranier/pers (ni vet Maz Jobrani) och de andra var från Palestina & Irak tror jag. I alla fall, jag såg den nyss, och klockan är 02.35 så jag kunde inte skratta så högt men den var riktigt rolig hahaha fyfan NI MÅÅÅÅSTE SE DEN!





Sen tittade jag på Harry Potter och Hemligheternas kammare på TV med min mamma haha :D





Och nu ska jag försöka sova.. måste orka plugga imorgon men jag är så totalt ICKE-SÖMNIG just nu, så vi får se vad jag hittar på..

Jag läste i Metro för ett tag sen (jag tror att det var Metro) att om man vill sova tidigt eller åtminstone sova GOTT så ska man stänga av sin TV och dator 2 timmar innan man vill sova. Första tanken var såklart "okeeeeej, va fan ska jag annars göra innan jag sover?". Men tydligen så somnar man bäst och lättast om man gör det, och då har man även chansen att somna tidigare än planerat.. Vilket faktiskt är sant..
Vissa kvällar är jag sååå himla trött och måste typ vakna kl 6 dagen efter, men sen så hittar jag något intressant på TV eller datorn, och så fastnar jag =/.. inte bra. Hade jag bara stängt av allt och lagt mig i sängen med en bok eller tidning eller nåt, så hade jag somnat dirr. Men skeeeeeeeeta i, ska dra nu, HAJDO

Skit också

Alltså fy fan.. ni kan inte föreställa er så mycket jag såg fram emot denna helgen ! Men nu har jag suttit hemma både igår och idag. Jag känner mig jävligt förkyld och även om näsan inte rinner så är jag helt svag i kroppen och mina ögon är helt röda, kan inte ens sätta in mina linser..
Jag vill inte bli sämre :( inte nu denna sista veckan.. jag har SÅÅ mycket skolgrejer att göra färdigt, jag får inte bli sjuk nu annars kommer jag dampa..
Skulle följa med Nicole och co. och bowla ikväl:( fan det hade varit skithärligt att få komma ut ur detta huset och få andas lite och få träffa mina vänner.. men jag mår skitdåligt.. ahh skjut mig, saknar mina vänner :( <3


Hemmakväll

Trevlig dag .. Luciafirande först, och det gick väl bra förutom några smådetaljer. För det första hade vi inte EN ENDA gång tränat på att gå in i aulan, så vi fick improvisera kan man väl säga. Vi hade också bara fått 3 dagar på oss att träna in texterna, så de flesta av oss kunde inte vissa låtar, så vi tittade liksom ner på våra stödlappar som vi klistrade på ljusgrejen haha.. och jag kan gissa att det såg dumt ut från publikens perspektiv.
Det som var jobbigt/kul var att man inte såg publiken så jag stod hela tiden och undrade vem som tittade på mig haahah skitroligt. Men ja, det gick väl bra. Efter att vi uppträtt 2 gånger så skulle vi även sjunga för personalen i deras personalrum, och sedan för matsalspersonalen i matsalen. Sen fick vi lussekatter yey haha.

Ja ni kanske vill veta vad jag, Anna och Chrissi gjorde innan luciafirandet? Jo.. vi hade det lite trevligt med alkohol hahah. Men nu knasar vi inte till någon va :D. Men ja.. det påverkade oss inte så mycket, så det var LUUUGNTTTT !

Ikväll ska mina vänner ut men det ska inte jag. Jag har börjat bli lite sjuk.. Har varit skitvarm lite då och då under dagen, men ändå mått bra. Och ibland har jag frusit, men ändå mått bra. Och det kliade lite i halsen i morse, så jag kände redan då att jag kanske skulle bli sjuk. Så det är nog bäst om jag stannar hemma idag. Vill inte bli sämre..
Ska fan sjunga på skolavslutningen om exakt en vecka, och jag måste må bra tills dess annars krossas en av mina gymnasie-planer helt och hållet :( har alltid velat sjunga på skolavslutningen..

Just nu tittar jag på Idol-finalen, och det är första gången jag tittar på ett Idol-avsnitt denna säsongen haha. Men jaja, jag hittar väl något att göra ikväll. Annars läser jag någon bok från skolan eller ser film eller något .. det löser sig.

PUSSSS


Anna och Chrissi :D



Anna och Jag :D

Lucia imorgon!

Jag ska vara med i lucia tåget imorgon wihooo! Första gången jag är "delaktig" i någon skolaktivitet på riktigt hahah.
Jag, Anna och Chrissi ska busa lite innan Lucia-förberedelserna haha men det kan jag berätta mer om imorgon (6)..
... Då kan jag också berätta hur det gick hihi.
Idag samlades vi och fick klistra på texterna som vi var osäkra på. Jag kan typ bara 2 texter utantill, så allt annat klistrades på :$ hahahah. Texten längst ner är en vers som jag ska läsa upp ENSAM :| nooooeeee. Kan inte ens den =/



Nä men nu ska jag platta håret lite grann så att jag slipper platta allt imorgon.. Mitt hår är riktigt lockigt just nu liksom, trevlig information, så det kommer ta evigheter att platta allt imorgon annars. Ska också upp jävligt tidigt så jag kommer inte orka vakna EXTRA tidigt för hårets skull, kommer vara helt död imorgon annars..
Ska träffa Anna och Chrissi kl. 08.00 vid skolan. Så jag måste ta bussen från Oxie typ.. 07.15 tror jag.. alltså måste jag vakna runt 06.00.. ORKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

godnatt på er :)

Åhhhh

Jag har fortfarande ont i vänstra sidan av min hals :( tror att det är min vänstra halsmandel, den är fett svullen medans den andra inte alls är svullen.. skumt. Men skitsamma det går väl över snart. Orka sitta och böla för en sån liten sak, till skillnad från vissa andra människor som slår sig i tån och berättar det för alla de känner.

Tänkte sola ikväll men vet inte om jag hinner. Vet inte heller när de stänger solariet, så jag får väl gå dit och chansa senare efter att jag har pluggat klart. Eller så är jag smart och går dit nu? Hm.. nä jag orkar inte vara smart hahah jag går dit sen :D

PUSSS


/ Ajnaz Bombeish (H)

Maskera dig

HEEEEJJJJ ahh jag åt nyss tacos! Så himla gott det var.

Idag hade jag prov , fysikprov, och det gick inte så hemskt bra, vilket alltid är skitstörigt särskilt när man har pluggat riktigt mycket.. men men.

Hon&Han&Sånt lektionen hade vi skitkul. Två jurister kom dit på besök igen, de höll i lektionen även förra gången så det var skitkul att ha dem här. Det är 2 kvinnor som jobbar med kvinnofrågor och kvinnovåld. Och de spelade upp några "rollspel" till oss, och sen skulle vi alla gemensamt diskutera vad som hände och hur kvinnan och mannen i varje rollspel kände sig, och hur de var bla bla bla. Verkligen skitkul och intressant. Älskar att diskutera saker som handlar om sånt.
I alla fall, de hade med sig en massa masker, och en av dem kallar de för Kritiker-masken, och det är när man typ kritiserar andra eller kritiserar sig själv bla bla. Den andra kallades för Sårbara barnet-masken och den kommer fram hos alla när vi blir kränkta eller är ledsna eller känner oss små jämfört med alla andra. Den sista kallades för Njutnings-masken (jag tänkte direkt på sex hahaha) och den använder människor när de är väldigt själviska (på ett bra sätt) och bara tänker på sig själva och vad de kan göra för att njuta av livet. Så ja.. vi skulle berätta vilka av dessa masker som kom fram i varje rollspel :). Och de var skitduktiga skådespelerskor också:O Överrolig lektion !

Snackade jättemycket med Marijana på bussen på vägen hem, killproblem och allt det dära vanliga ni vet, så det var jättetrevligt att snacka med någon som verkligen ville lyssna och veta vad som händer i livet :D

Ska läsa Kenzas blogg nu , vill kolla vad hennes julkalender har för julklapp idag hihihihi


hahahahahhahaha, marijana med Sårbara barnet - masken , och jag med Kritiker masken ihhhhhh


Njutningsmasken :D hejllll fin

ajj

Jag har såååå ont i min ena halsmandel :( gör ont när jag trycker på vänstra sidan av halsen .. ja ni fattar. Kan det kanske bero på att jag sjungit så jävla mycket idag? särskilt jävla träningen inför lucia, min röst ville sprängas

I´m a staaaaaar

Jag har inte mycket att berätta om dagen egentligen, förutom att vår musikgrupp hade en musikkonsert i skolans aula ! Skitkul var det verkligen, förutom att jag var FÖRST ut att sjunga Somewhere over the rainbow tillsammans med Fredrik som spelade ukulele (mini-gitarr typ). Ukulelen lät inte så hemskt mycket, så jag hörde min röst skitbra eftersom jag också hade mikrofon, vilket gav mig ännu mer panik när jag redan har scenskräck. Det värsta var att jag kände att mina ben skakade i början haha, det var främst därför jag ville sitta, men det fick jag inte :(. Anyway.. det gick bra.
Efter ett par nummer var det min tur igen att sjunga Don´t Speak med Linda. Hon hade den röda micen och efter låten kände hon att hon ville byta mic eftersom hon inte hörde sig själv när hon sjöng. Så vi bytte mic. Och direkt efter det skulle vi sjunga Laila, och det var egentligen Lindas låt. Jag skulle bara vara med på refrängen vilket var tur, eftersom vi båda märkte att min mikrofon knappt funkade (det var den hon hade under Don´t Speak). Så det var tur att jag bara var en "extra" sångerska på den, annars hade det varit bull.
Jag själv tyckte att Somewhere over the rainbow blev sisådär bra.. alltså det var ju bra, men jag hade velat sjunga den liiite mörkare, men det gick inte för tonerna gick inte ihop med ukulelen, och den gick inte att stämma om så att det blev bra. Så vi körde på att jag skulle sjunga ljust.. som FAN! Men det gick väl okej. När jag stod däruppe kändes det som om jag typ lät som en klämd katt eftersom jag sjöng så ljust, men sen hör man ju saker o ting annorlunda när man väl står på scen jämfört med om man sitter i publiken. Fick höra efteråt att det var skitbra, så det kändes okej sen:)
Det var kanske 30-40 personer i publiken så det var ganska soft. Många spelade fel flera gånger, och eftersom det var en så liten publik så kunde man börja om från början och sånt, så jag är glad att allt gick bra :)

Jag , Anna och Chrissi är med i luciatåget också hihi yey. Det kommer bli skitkul, förutom att jag typ kan EN av 6-7 låtar. Snacka om att jag ska plugga in låttexter till på fredag? Helt sjukt..


Musikkonsert imorgon!!!!

Musikkonsert imorgon i Borgarskolans aula kl 13.00 :D Ingen kommer komma för ingen vet om det haha men ändå, KING

Orkar inte berätta om min dag för inget intressant har hänt, förutom att jag köpte ett wienerbröd efter skolan. Och jag stör mig som fan på MTV, de visar samma grejer hela tiden. Typ den "Sweet 16" eller vad den heter, de visar samma avsnitt flera gånger? Skitstörigt.

VILL SE FILM! Men kan inte, för jag måste plugga :) prov på onsdag yey

AAIIGHT hejdå


By the waaaaaaay
Nicole var med i Metro tidningen :D över feeeeettt jue ! =D


Segis Söndagis

Hej jag pallar inte skriva något idag, mer än att jag ska plugga fysik hela dagen. Under hela veckan har jag bara gjort kapitel 4, så nu måste jag göra klart både uppgifterna och läsa i kapitel 5 & 6. JAG MÅSTE HINNA IDAG ! Imorgon blir det frågedag för mig haha, har lämnat kvar alla uppgifter som jag inte kunnat lösa. Ska fråga typ Jakob eller någon som är i skolan på min 3 timmars håltimme imorgon :(

HAJDO

Är hos Rebeeega

Hej allesammaaaaaaaaannnns Rebecca klagar på min rubrik! Hon vill att den ska vara Rebegeee den sneeeege hahahah söut psyko. Ja det blev en lugn helg för min del i alla fall, jag var hemma både igår och idag. Men idag är jag hos Rebcooo yey. Snart ska Moha och hans vänner komma till henne så det blir väl kuliiiigt :D

Idag har jag för första gången på länge tagit egobilder på mig själv haha jag har inte pallat fota mig själv på den senaste tiden, har liksom inte känt mig snygg för foto om ni fattar haha. Skola varje dag liksom, varför ska man fixa sig för skolan? Skitmånga tycker jag är dum i huvudet för att jag inte fixar mig när jag går på en så stoooor skola. Men ja jag orkar inte diskutera om det längre.

Nu har moha och gänget kommit så nu säger jag hejdå:D




Vänster: Påväg till Rebecca :) Jag bara tog en bild haha orkade inte bry mig om hur den blev
Höger: Moha o co. tog med sig godis :D mohas fötter på bilden haha (men de nuddade inte godiset)

90210

Mhmm jag lyckades! Inte för att det är en skitbra grej att göra haha jag borde egentligen sova nu, MEEEEEEN jag tittade klart alla avsnitten iaf :D ! KING
Skitbra serie. Den är lite uttjatad nu med tanke på att jag tittat på 6 avsnitt i rad (eller 5, minns inte). Men nu ska jag inte titta mer på det förrän fler avsnitt kommer ut. Borde antagligen sett någon vettig film istället haha men skeeeeeta i

Jag hoppas mina vänner har kul på Crown, eller var ni nu än stack haha. Men jag skickar en stor puss till er direkt från min bloggis hihi :D <3

PussPuss , för NU ska jag sova. Måste ha energi inför imorgon, för det blir en pluggisdag så fort jag har vaknat. Men sen vill jag uuuut! Undrar vad som händer imorgon.. men äsch vi får väl se vad som dyker upp. Sov så gott mina få läsare ahahah

Fredag

Nä jag orkar inte festa idag. Eller jag orkar men jag känner inte riktigt för det. Jag skulle egentligen följa med tjejerna på förfest men jag orkade inte stressa så jag sa till dem att jag träffar dem utanför diskot istället. Men de ska inte dit förrän runt 12, och jag kan inte åka hemifrån så sent, så jag har bestämt mig för att stanna hemma ikväll istället.
Lina frågade om jag ville ses eller så, men jag sa att jag inte kunde eftersom jag skulle ut, men nu har jag ångrat mig, vilket är bull. Borde ha kommit på det tidigare kanske.. men men.
Ska titta på 90210 hela kvällen istället, har sett fram till 5:e avsnittet nu, så jag har 6 avsnitt kvar att se! 40 minuter gånger 6 avsnitt = 240 minuter = 4 timmar. Hm.. vi får se hur långt jag orkar titta haha.

Men nu ska jag gå och hämta choklad och ta det lugnt och sen ta ut mina linser som stör mig. AHHH just det, jag måste boka tid för nya glasögon, har lite panik att jag knappt ser något i dem jag har nu. Problemet är att mina linser också har blivit skumma.. För 3 månader sen gick jag på synundersökning och fick byta styrkan på mina linser eftersom de hade blivit för svaga för mina ögon. Och vanligtvis får man inte byta paket som man redan har öppnat, men optikern gjorde ett undantag eftersom hon märkte att min syn hade blivit lite sämre. Men nu har samma sak hänt igen. Jag fick ju linser för 6 månader, alltså 6 par, och precis som de flesta har jag olika styrkor på mitt högra och vänstra öga. Och eftersom jag har öppnat paketet så tror jag inte att de kommer ta tillbaka det IGEN. Och jag har linser kvar för 3 månader.. bull säger jag bara haha. Får väl ha dessa i 3 månader till och sen gå och fixa ny styrka! Men ja, jag behöver glasögon också!

HAJDO

Jag är RÄDD

Alltså nej för fan, detta får inte hända NU! Min pappas jobb ringde nyss, han har fått en tur till Ängelholm (han är taxichaufför för Malmö-Sturup Taxi). Ni som inte känner mig borde kanske få veta att jag ALDRIG sovit hemma ensam, det går bara inte. Om jag är ensam hemma någon kväll så bjuder jag hit någon eller så sover jag hos någon annan.
En av mina största fobier är typ spöken och sånt ni vet. Jag vet inte varför jag är så rädd för det, men jag kan inte hjälpa det. Och imorse åkte mamma till Växjö med jobbet och kommer hem imorgon på eftermiddagen, så nu är jag alldeles ensam hemma.. förutom spökena alltså :(. 
Nej men seriöst, min pappa jobbar ALDRIG på vardagskvällar. När han kommer hem kl 7-8 på kvällen så drar han inte ut igen. Och just idag när mamma inte är hemma så måste han lämna mig.. Och idag är den FÖRSTA dagen på länge som jag inte har somnat på soffan efter skolan, vilket betyder att jag är sjukt trött just nu. Men jag kan inte sova, jag vägrar lägga mig i sängen om jag är ensam hemma. Just nu har jag tänt 4 lampor i huset. Yey... jag är en mes

När jag var liten så vågade jag aldrig vrida mig i sängen. Jag låg helt rakt på sängen och hade mina händer typ över bröstet/magen, och jag sträckte ut täcket så att det typ inte "stack upp" någon bit av täcket eller så, för då trodde jag alltid att det var en hand eller ett huvud eller något. Jag låg på detta sättet tills jag somnade.
Min TV låg också på sån speciell plats i mitt rum så att jag skulle kunna titta ut i hallen genom att titta in i TV´n när den var avstängd, typ bilden från hallen reflekterades i TV´n om det var tänt i hallen och mörkt i mitt rum. Svårt o förklara men ja.. Jag gjorde så för att jag alltid trodde att någon skulle komma in i mitt rum, så jag höll alltid utkik efter skuggor och så.
Detta pågick i typ 1-2 år tror jag, jag minns faktiskt inte för jag var jätteliten, jag var kanske 8-9 år eller något.
Jag gick även till en barnpsykolog, men jag var där bara en gång. Jag kunde inte prata om problemet heller för jag kommer ihåg att hon bad mig förklara allting, och så började jag stört gråta från ingenstans? Helt skum unge hahah. Men har kommit över det nu helt och hållet, men jag kommer ihåg att jag inte fick se skräckfilmer av min mamma när jag var liten, inte ens när jag var 13-14 år gammal. Men nu påverkas jag inte av dem. Men en del av de inre demonerna som jag hade då sitter fortfarande kvar. Så att vara alldeles ensam hemma och försöka sova är omöjligt fortfarande.. hahah

Hejdå

Mysigt med plugg

MmMmMmmmmmmMmMm äter tårta från i måndags och dricker grönt te :) smaskens

passar perfekt med min fysikbok, eller vad tycks?

Brukar ni ha något att tugga på eller dricka när ni pluggar ?

Teater igen

Idag var vi på teater med klassen.. igen! Vi såg på Zlatans leende denna gången, och den var mycket bättre än den vi såg igår, även om den igår var myyycket "större" om ni fattar hur jag menar.
Behrang Miri var med i den vi såg idag, han var skitrolig haha. Inte för att vi ungdomar går och ser teaterföreställningar bara sådär, vi blir oftast tvingade av skolan, men denna var faktiskt värd och se, och väldigt underhållande kan jag lova haha. Jag tänkte hela tiden att Zlatan skulle komma upp på scen, men det är bara jag som tänker så, för jag är Ajnaz liksom haha fuuuuu

OCH DET SNÖÖÖAR ! yey. Haha det började snöa bara för att jag skrev i min blogg igår att jag ville ha snö (H). VILKEN KING JAG E. Jag är som hon tjejen i Mean Girls (tror att det var den filmen) som kan känna hur vädret ska bli med sina nipples. Okej den förmågan har jag inte, men jag är ändå king. Men asså! Varje gång jag plattar mitt hår så regnar det ! FRÅGA REBECCA! Hon brukar alltid skylla på mig när det regnar hahaha hon bara PLATTA INTE HÅRET AJNAZ ! :@

Och jag tittade nyss på första avsnittet av 90210, och jag tycker den är SKITBRA, precis som jag misstänkte att jag skulle tycka!
Skitcoolt att han från Peach Pit är med i denna nya serien också:D Och Kelly är också med:D Och hennes gamla pojkvän är också med, han som var knarkare innan (om jag minns rätt från den första serien). Yeeey. Det blir alltid roligare när man tar med lite gamla roller hihi så att man känner igen serien liksom.

Nu ska jag plugga fysik och titta på vänner, hörs sen ikväll kanske !

LÄNGTAR TILL HELGENNNNN

Back bitches

Nja, den var väl inte så hemsk den där teatern. Ola Salo var ju skitgrym i rollen som Jesus, men det var även "Judas" (minns inte hans riktiga namn). Hela teatern bestod av musik och sång, alltså de sjöng replikerna haha de pratade aldrig. Men det var ändå riktigt fett

Funderar på att sova snart, men det kommer ju inte hända eftersom jag aldrig lyckas hålla mina planer. Skulle plugga fysik ikväll också, men jag kom hem för en halvtimme sen ungefär så jag pallar inte fan. Nu får jag extra mycket att göra imorgon.. d e KÖRT.

Sovgottis pottis



Saknar sommaren :(
Okej om det ska snöa nu när det är vinter, men det snöar ju inte ens :(

Jesus Christ Superstar!

Ja nu ska jag strax gå ut och ta bussen, måste vara på Stadsteatern vid halv 7, för kl 7 börjar teatern :) Vi ska se Jesus Christ Superstar med klassen! Hoppas den är ganska bra, för annars somnar jag precis som alla andra gånger vi varit på teater..

Måste plugga fysik! Har 3 kapitel att gå genom (och räkna färdigt eftersom jag inte skött mina läxor..) , och jag prov på onsdag nästa vecka! PANIK! Ja, ni som pluggar dagen innan fattar ju inte min ångest, men det går verkligen inte att plugga 2-3 dagar innan ett prov när man går i min skola/klass/linje/whatever, det är omöjligt. Då gör jag helt enkelt inte provet, för jag klarar inte av stressen. Så jag måste börja i tid! Ska försöka lägga max 2 dagar per kapitel, då är jag typ färdig på måndag, och har 2 dagar att repetera. Men vi får väl se hur det går. Hur jag ska hinna med övningsuppgifter vet jag icke? Men men..

NU MÅSTE JAG GÅ, MIN BUSS KOMMER OM 9 MINUTER

pussss o kjamisar

Bilder från helgen !

Från Hipp i fredags :) Vi stod i kön


Rebecca, Kim, Isabell och jag . De andra tjejerna är tyvärr inte med på bilden



Från i lördags på Attos fest:

Påväg dit, jag och RebeccaRebecca på festenAtto och AsseJag och någon kille som jag inte minns namnet på hahaAsse och RebeccaNågra killar på festen :)Attila står längst upp till höger, hans bror Milan i mitten, Jasmine på soffan haha, och de 3 andra killarna minns jag inte namnet på =/Rebecca och Demir :)Jasmine och Rebecca


Fler bilder på min facebook eller bilddagbok

Döm inte

En bild säger mer än 1000 ord..
Så sant.. men.. det finns ett MEN

Dra inte slutsatser hur som helst. En bild säger många ord, men bilden säger inte alltid de rätta orden.
Fan vad alla ska tro en massa grejer .. så himla löjligt. Självklart har alla sina tankar och så, det förstår jag. Men gå inte runt och tro att ni har rätt utan att ta det med mig först. Rykten går och folk snackar konstant. Vi bor i Malmö, så ni vet hur det funkar. Jag ska inte behöva förklara hur allt går till här.

Som en normal person har jag fördomar, men det är skillnad på att ha fördomar och att döma en person. När man dömer en person så kan man inte ta tillbaka det, för då har man redan sårat personen. Men dina fördomar kan du bli av med. Fördomar behöver ju inte vara sanningen. Och det är därför jag aldrig dömer, för mina fördomar behöver inte vara ett bevis på att något är sant. Och det är därför jag alltid håller tyst, jag går inte runt och sprider allt jag "tror".
För att ta reda på sanningen kan man bara göra en sak, och det är att fråga. Så sluta dra era dumma slutsatser utan att ha någon som helst fakta. Både jag och ni förlorar på det. Ni förlorar min respekt och jag förlorar er respekt.

RSS 2.0