live från stan

SKRIVER FRåN REBECCAS MOBIL. VE INTE VARFöR DET BLIR STORA BOKSTäVER MEN STRUNTSAMMA. REBCCA KOM TILL MIG INNAN ETFERSOM HON VAR I OXIE. SEN åKTE VAI IN TILL STAN FöR JAG SKULLE KöPA FöDELSEDAGSPRESENT TILL MIN MAMMA. JASMINE KOM OCKSå OCH NU PROMENERAR VI I STAN. JAG GåR NäSTAN IN I STOLPAR SAMTIDIGT SOM JAG SKRIVER HAHA. HAR KöPT SMYCKON OCKSå FöRRESTEN. PUSS HEJ

Bilder från helgen


Igår innan jag skulle till butiken på morgonen


Softade hos Jasmine efter jobbet medans jag väntade på att mina föräldrar skulle hämta mig.
Detta är alltså Jasmines brännmärke hahaha shit. McDonalds kan vara farligt !!
Jag hann alltså inte åka hem efter jobbet, så min mamma fick hämta övernattnings grejer till mig. DET ENDA mamma tog med sig var typ min ögonbrynspenna, underkläder och tandborste hahah. Tack o lov att jag hade puder och nyköpt foundation i min väska..


Pappa på det vanliga stoppet påväg till Växjö:) En stor Statoil :D


Precis när vi kom fram till Växjö.


Araz hade redan packat ner det mesta av smågrejerna i kartonger. Men vi fyllde några kartonger till, gjorde i ordning alla stora möbler, rensade badrummet, köket, tog ner gardiner osv.
Sen tittade hela familjen på This is it innan vi gick o lade oss :D


Söndagen.
Det tog oss sammanlagt 4 timmar att flytta ner ALLT till flyttbilen och även flytta upp allting till den nya lägenheten. Hans gamla byggnad hade bara trappor, och han bodde på 3e våningen, så den jobbigaste biten var att tömma den gamla lägenheten.
Det blev däremot lite lättare när vi skulle flytta in grejerna, för den nya byggnaden hade hiss.


Här har vi fixat de största möblerna i sovrummet och vardagsrummet.
Bilden är på en del av vardagsrummet.
Hans nya lägenhet är UNDERBAR. Så jävla fin och modern.

PS: Jag övningskörde halva sträckan till Växjö :)
Och det var alltså i MÖRKER. Jag är bäst:)
Landsvägskörning, AVKLARAT! haha


Hemma i Malmö

Tillbaka från Växjö!

Det har varit två roliga och jobbiga dagar. Men det var VÄL värt det! Allt för min bror. Är glad att jag följde med. Trodde aldrig att jag skulle ha så mycket energi som jag hade. Så jag är jätteglad att jag bidrog med något!
I love my family!!!!!!

NU ska jag ta en lång dusch.

PS: saknar redan min bror :( buhu


Växjö imorgon

Växjö imorgon! Är tillbaka på söndag (eller måndag). Det är synd att jag kommer missa en BRA festkväll på Slagthuset imorgon kväll =/.. många vänner ska tydligen dit o festa.
Kommer gå miste om roligt folk, härlig musik, underbara vänner (som jag inte har träffat på en hel vecka), och snygga pojkar!
Men men, familjen kommer alltid i första hand!
Vill dessutom träffa min bror. Har saknat honom jättemycket.


Tankar, tankar och tankar

Åhh jag har så många tankar.. jag har börjat få samma sorts ångestkänslor som jag brukade ha när jag hade extremt mycket plugg i skolan. Ni vet, när man liksom inte hinner med någonting. När man inte vet VAR man ska börja för att göra allt färdigt i tid.

Jag tänker på:
Min framtid
: Vilka utbildningar ska jag söka till? Till hösten alltså. Ska jag verkligen åka utomlands och plugga till läkare? Det är ju min dröm, men är jag beredd på att lämna mitt liv här, för att plugga där i 6 år? 6 år är en lång tid.. men det kommer ju vara värt det i slutändan..
Mitt jobb: Nästan alla jag känner har bra jobb, men så fort jag söker till samma sorts jobb så blir jag nekad. Det känns som att det verkligen är något fel på mig..
Mina relationer: Alla möjliga bekanta.. vänner, familj osv.. Inga speciella kommentarer här. Men det är klart att jag är fundersam över vissa saker..
Mina pengar: Pengar som jag inte ens har. Under de 4 senaste månaderna har jag klarat mig på min egen inkomst. Eller ja, NÄSTAN helt själv. Men just denna månaden har jag extra mycket grejer som jag verkligen behöver köpa.. inte saker som jag VILL köpa, utan saker som jag MÅSTE köpa. Typ vinterjacka, vinterskor, mössa, vantar osv.
Min hälsa: Jag känner mig inte på topp. Vill börja sola igen, 3 dagar i veckan. Men med vilka pengar?
Min träning: Jag är i skoaffären varje dag, och där får jag definitivt någon form av "motion" med tanke på att jag rör på mig hela tiden under flera timmar. Men det är inte tillräckligt!!! Jag saknar att få svettas och få ANSTRÄNGA mig under ett träningspass. Men jag är FÖR trött när jag går från butiken, så jag orkar aldrig gå och träna. Jag vet inte hur jag ska balansera det..

JAG FÅR ÅNGEST ÖVER MITT LIV.
hahaha


New in my closet


2 stora men samtidigt tajta tröjor. Lite långa. Skitmysiga:) passar perfekt till jeans och leggings!


Älskar dem! Synd att det är linnen och inte tröjor. Det blir lite kallt att ha dem nu, men dem är skitsnygga, så vem bryr sig!!!!!!


Oh yeah

Tjena.
Har varit en låååång dag. Har suttit och pratat med mina föräldrar nu i snart en timme om lite olika viktiga grejer. Men nu sitter jag här :) ska snart sova också, om någon timme eller så. Är skittrött.
Tänkte bara dela med mig av ett par bilder.. !




Känns skönt och FRÄSCHT att ha köpt dem nu! Har typ tvättat bort mitt smink med tvål den senate veckan hahah :(


jobb jobb och jobb

Sitter på Norbridge nu. Kom hit för en stund sen. Börjar jobba om en kvart ungefär :).
Har varit i skobutiken idag från 10-16, och det gick jättebra.
Skobutiken heter City Bror Skoaffär och ligger bredvid Myrorna på Möllan. Någon frågade vilken skoaffär jag menade, så där har ni svaret!

IDAG ÄR DET LÖNEDAAAAG WIHO!
Har redan slösat en hundralapp.. jag är dålig med pengar, jag vet. Jag vet inte ens vart pengarna har försvunnit?
Jag köpte bara en banan, en risifrutti, en Brämhults juice, 30 kr till busskort (resten betalade pappa), en 30-grams mörk choklad. Men idag var det i alla fall inga dåliga köp.. Jag behövde nyttig fika till jobbet:)

PS: Har slutat med chokladen. Och om jag köper choklad någon gång så är det mörk choklad som gäller. Kör på 70% ren kakao. Det är så det ska vara!

FAN VAD JAG SKRIVER ONÖDIGA SAKER PÅ MIN BLOGG
Hejdå


Tisdag

TJA!

Jobbet i skoaffären gick jättebra idag, för jag var jättepigg! Jag var ju så himla trött igår så jag somnade strax innan kl 12 på kvällen, och vaknade lite innan 10 i morse. Så jag har sovit gott inatt:)
Skulle ju egentligen jobba med telefonförsäljningen efteråt men min chef sms:ade mig och sa att jag fick ledigt idag. Hon behövde vissa andra säljare istället.

Jag kom hem runt halv 6 och gick ut och övningskörde med pappa direkt. Vi körde i drygt 1 och en halvtimme, så nu sitter jag här.
Idag tränade vi på backning runt hörn osv. Det var första gången jag gjorde det, så det kändes konstigt.

Vet inte vad jag ska göra nu.. blö




Dagens lunch! Mumsssss.
Kofteh (persisk mat, typ en enorm "köttbulle" med ris och annat inuti) + bröd


skulle fota mig i spegeln hahaha


Trött som faaaan

Idag jobba jag från 10-16. Skulle egentligen bara jobba till 14 så jag var heeeelt död när jag kom hem. Tog inte med mig någon mat heller eftersom att jag trodde att jag skulle hem tidigt.

Jag deckade i soffan så fort jag kom hem och där har jag legat hela kvällen haha. 
Är fortfarande jättetrött, så jag ska bara lägga mig framför TV´n och ta det lugnt. Ska stänga av datorn också, annars kommer jag bara sitta framför den i flera timmar i onödan.

Imorgon ska jag vara i butiken igen och hjälpa till, från 11.30-16.30, och därefter jobbar jag med telefonförsäljningen från 17.00-21.00. Jag hoppas verkligen att jag kommer ha någon energi kvar haha..

PUSSSSHEJ ha en fortsatt trevlig måndagskväll :)


Nära döden upplevelse

Har aldrig varit så rädd som jag var idag.
Jag sov 10 timmar inatt, och det var så jävla skönt. Men när jag vaknade så var jag fortfarande utmattad, så jag ville verkligen INTE övningsköra. Hela min kropp var seg. Till slut bestämde jag mig för att ändå köra en stund, för mamma skulle in till jobbet i stan, och jag skulle också jobba. Så vi körde..

När vi ska ut från vårt "område" och ut på den stora vägen så måste jag såklart titta åt höger OCH vänster. Det är ju JAG som har väjningsplikt. Men det gjorde jag inte.. Jag tittade BARA åt vänster eftersom att jag skulle svänga vänster. Jag såg en bil jääääätte långt bort (till vänster) och började köra ut. Från INGENSTANS skriker pappa BROOOOMSAAA! Så jag bromsar och tittar åt min höger. 2 bilar passerade mig och jag hamnade i chocktillstånd. Jag tittade inte ens till höger. Hade jag kört ut någon meter till så hade båda bilarna krockat in i min bil. Pappa var så jävla arg, och det gjorde han rätt i.
MEN! Det VÄRSTA var när jag tittade åt min vänster igen innan jag skulle fortsätta köra.. Jag såg att den ensamma bilen började närma sig. Jag försöker starta bilen men jag får motorstopp. Jag får panik och kan inte starta bilen igen, så pappa tog tag i både växelspaken OCH ratten OCH nyckeln. Jag tittar mot bilen till vänster och den bromsar inte?! Det var ju jag som var i vägen, jag stod ju MITT PÅ hans väg. Men han borde ändå bromsa när han ser att jag blockerar hela hans väg.
Jag tittar till min vänster och ser att han till slut tvärbromsar. När han stod stilla så var hans bil knappt en halv meter ifrån vår bil. Hade han inte bromsat i tid så hade det varit kört. Utan tvekan. Han hade krockat rakt på min sida.
Nu när jag tänker tillbaka kan jag inte ens fatta varför jag INTE tittade åt höger på en såååå stor och bred och TOM väg. Bilarna var ju så uppenbara..
shit.. jag har lärt mig en stor läxa. Det var det hemskaste jag någonsin varit med om


Jag just nu





GODNATTTTT


Blandade bilder från de senaste dagarna


I morse innan jobb


Hemma hos Johan. De hade en stoooor tyg-grej med MJ tryck.. åhhh vill ha den!


Hos Johan innan pub-kvällen i torsdags. Jag ser ballögd ut


Tyckte bara att bilden på honom var sne och rolig haha


Mascot!

Kom precis hem.

Jag och Jasmine mötte upp Nicole och gick mot Mascot, och vi hade jättekul där. Först fick jag ångest när jag var påväg in till stan med Jasmine, för jag var såååå trött. Men det blev faktiskt en väldigt bra kväll:)
Där fanns inga lediga bord på uteserveringen så vi satte oss med två främmande killar. Men det visade sig att de var supersnälla och roliga :). Vi valde ett bra bord haha. Roliga diskussioner hade vi också. Svininfluensan, 2012, religion osv hahah


När man är med Jasmine så måste man äta sånt här skit. Chili Cheese från BK och dricka från McDonalds hahah


Chili Cheese reklam


Kolla Jasmine HAHA


Kort och gott

Jobbade från 11-17. Alltså 2 timmar MER än jag egentligen skulle jobba. Det var kaos i butiken så jag bestämde mig för att stanna kvar och hjälpa till.
Efter 8 timmar utan mat så mådde jag inte så suveränt, så jag ringde mamma från bussen i Oxie och bad henne värma maten till mig ahaha. Började äta maten med JACKAN på. Så hungrig var jag.

Sen softade jag framför TV´n i en timme tills pappa kom hem. När han var hemma igen så gick vi ut för att övningsköra. Bilen är jättesöt, men den var lite skum. Pappa ska nog lämna in den på service för säkerhets skull. Vi körde runt i 2 timmar och hämtade även upp Jasmine från Caroli. Så nu är vi hemma hos mig.

Jag har inte suttit ner och vilat en enda minut idag haha. Är så jääävla utmattad!!! Kan somna vilken sekund som helst..
Men vi ska ta bussen strax, jag tror det blir Mascot ikväll.


Mina nya söta ägodelar :)


Bla bla blaaaaaa

Jobbet gick bra tidigare idag. Jag stog inte stilla på 5 hela timmar:) duktigt av mig.

Har varit hos Jasmine o tittat på film senare på kvällen. Vi såg på The Last House On The Left, eller något sånt. Den var absolut inte läskig men fyyyyfan vilken ångest man fick. Det var verkligen en sån där film där man sitter och biter på naglarna samtidigt som man skriker KOM IGEN!! SPRIIIING! TITTA ÅT ANDRA HÅLLET! NEEEEEEJ! hahah. Men den var bra :)

Vid halv 1 åkte jag hem med pappa. Han var på Café 5 vid Caroli, så jag slapp gå så långt i mina klackar.

Imorgon ska jag jobba igen från 11-15, så det är inte så länge :). Tänkte ta en runda på stan efteråt om jag orkar..

 Måste upp kl 9.00 och duscha osv (fan jag kommer ha lockigt hår imorgon). SÅ NU SÄGER JAG GODNATT

PS: Pappa ska ta tåget till Växjö vid 13-tiden imorgon för att hämta bilen som min bror har haft de senaste veckorna. Han är nog tillbaka i Malmö senare på eftermiddagen om allt går enligt planerna. Ska test köra bilen då! Har fan inte kört bil på 3 veckor..


Pub Volym

Kom hem för typ 45 minuter sen. Vi stack till Volym ikväll, en pub på Möllan, och det var faktiskt nice! Skönt att få se att det faktiskt finns nattliv här i Malmö även på vardagar haha.

Just nu sitter jag och tittar på det senaste avsnittet av So You Think You Can Dance på datorn. Ska strax gå och sova för jag måste upp kl 10 på morgonen. Ska vara i skobutiken kl 12, håll tummarna för mig! :)





sär bilder som jag tog innan jag stack hemifrån



Pub kväll!

Så seg jag har blivit med bloggen!
Har bara varit hemma idag. Skulle egentligen jobba men jag var uppskriven som reserv, och de behövde inga reserver idag, så jag har bara suttit hemma.
Ville till stan innan men jag latade mig som vanligt..

Ikväll ska jag till någon pub med Nathalie och Johan från min gamla klass. Alltså jag har inte umgåtts med någon från klassen på snart 6 månader! Det låter helt sjuuuukt att det har gått 6 månader sen vår student!!!
Jag har träffat Nathalie ute ett par gånger, men vi har aldrig hunnit prata eller så, så det kommer bli kul att få träffa dom idag.
Jag vet inte var vi ska gå, och jag är inte så duktig på pub-livet haha, så jag låter dem välja ställe. Men det blir någonstans på Möllan i alla fall.
Jag och Johan måste vänta tills Nathalie blir färdig vid 9-tiden. Så jag ska hem till Johan en stund tidigare, orkar inte sitta här hemma som ett mongo.

Nu ska jag äta räkmacka:) MUMS
Ska försöka ta bilder ikväll! Vet inte hur foto-glada Nathalie och Johan är ikväll haha


YEAHHHHHS

Anonym om lite blandat:
hejsan jag har undrar vilken trafikskola gjorde du din risketta på?

SVAR: På Ericsson City i malmö. Fersensväg 5

Anonym om Några bilder från igår:
hej var har hon köpt sin grå kläning, riiiktigt dödlig va den (A)

SVAR: Haha:D visst var den! Men jag har faktiskt ingen aning om vart hon köpt klänningen! Kan fråga nästa gång jag träffar henne.



TJENA! Idag har varit en ganska bra dag!
Det började med att jag skulle till stan för att fika med Jasmine. Nicole skulle också följa med men hon stack för att träna istället, bra jobbat! :D
I vilket fall som helst så åkte jag aldrig in till stan. Ni har ju sett hur vädret är idag.. (ni som bor i Malmö åtminstone). Det är STORM idag, och min mammas fina paraply gick sönder när jag var ute.. haha :(

Till slut så åkte jag ÄNDÅ in till stan. Men jag skulle bara hälsa på min pappas kompis på hans jobb. Han äger en skoaffär i stan där jag kanske ska börja jobba/hjälpa till "deltid". Vi får se hur det blir, men det ser i alla fall ljust ut hittills.

Nu ska jag softa framför TV´n hajdooo


Jag bjuder på mig själv

Jag, JUST NU! haha










Lyssnade på Lil Wayne och kom in i hiphop känslan hahah skoja

PEACE


lite blandat


Skitskum bild, men det var från i lördags när jag väntade på bussen haha.


Denna stora och fina mugg fick Piere i present haha. Vår idé var att han skulle dricka ur den på festen, men det gjorde han aldrig :(


Hahah min pappa har varit söt och köpt två tröjor till mig. Men VAFAN är det för tryck på framsidan? Den var tuff men läskig. Blir ärligt talat rädd när jag tittar i spegeln. Bilden är inte lika tydlig..


Och denna tröjan


Tja

Sitter på jobbet nu! Blev inkallad i sista sekund. Skriver igen när jag e hemma, nu måste jag fortsätta sälja!


Enoughhh

Ahh jag är så hiiiimla tröttttt
Har suttit framför datorn i princip hela dagen. 4 timmar på jobbet, och sen direkt när jag kom hem från jobbet vid 21-tiden.
Det räcker nu tycker jag..
GODNATT


Några bilder från igår

Alla bilder från festen igår finns HÄR:


Bara sådär

Vaknade ganska sent idag. Men jag hann duscha och äta frukost innan jag begav mig in till stan.
Köpte mig en mascara och en present till Piere från mig, Jassi och Nicole.
Nicole kunde inte komma till stan och Jasmine jobbade, så jag gick och hittade något fint från oss alla :D


Skulle köpa denna muggen först, men det blev en annan till slut. Köpte även lite annat smått o gott till honom. Visar bild sen! Just nu är uppladdningen jätteseg.


Sushi från igår, mumsis

Outfiten som jag hade planerat att ha ikväll blir ändrad.
För några dagar sen bestämde jag att jag skulle ha på mig mina nya nit-skor, beigea shorts och svart linne. Men det är jättekallt ute idag, så jag funderar på att ta lackleggings med någon random överdel istället. Vill verkligen inte ha jeans.. Men vi får se.. min snygga plan förstördes i alla fall haha


EDDIE <3

Anonym om Fredag kväll:
jag älskar honom oxå haha, men han är gay.. men vill inte gå ut med sin homosexualtitet så han inte förlorar småtjejers röster.. han har pojkvän.

SVAR: Haha seriöst? Men jag tror faktiskt att det hade stått i NÅGON nyhet ifall folk hade haft nåååågon misstanke om att han e homosexuell. Och om han nu är gay så är hans pojkvän en väldigt lycklig man hahah :D.
I mina fantastier är Eddie väldigt heterosexuell, oh YEAH
Jag älskar EDDDDIIIE. Får fjärilar i magen när jag ser honom sjunga eller prata, GULLUUUNGE :D



Sitter hos Jasmine nu, Nicole är också här! hihi.
Har ätit susssi idag (sushi) mums.
Ska snart hem. Ska upp tidigt och duscha, torka håret osv. Sen sticka till stan! Måste köpa smink, och kanske något till Piere :D
PUSS på rumpan


Fredag kväll

Sticker strax till stan. Ska köpa sushi tror jag. Är skithungrig.
Tar med mig maten till Jasmine sen får vi se vad vi hittar på..
Nicole kommer också dit efter att hon har fixat sin mammas naglar =D

Vi ska nog bara ta det lugnt ikväll, för imorgon kväll ska vi på Pieres 20-års fest :). Ser fram emot att träffa en massa bekanta ansikten som jag inte träffat på fleeeera månader ! :D

Lovar att ta bilder ikväll ! Och mina sångförsök tidigare blev inte så lyckade haha, annars hade jag lagt upp dem på bloggen! Pusssss

HEJAR PÅ EDDIE IKVÄLL PÅ IDOL! Min älskade drömman<3


Riskettan!

Kom nyligen hem från riskettan. Hade faktiskt skitkul där haha. Träffade Roham där, vilket var jättekul. Har inte träffat honom på läääänge, så det var kul att sitta där med någon man känner.
Läraren var också jätterolig haha, så tiden gick ändå snabbt.

Nu ska jag sjunga lite och se ifall jag kan spela in någon intressant video! Jag ser förfärlig ut. Inget smink, inga linser, lockigt (och ej kammat) hår. Så vi får se hur det blir med det haha.

Har pratat med min bror nu också. Han tycker också att jag ska göra halkan i december.
Han som var lärare idag på riskettan sa också att jag borde göra det. Så fort jag sa att jag har kört på motorväg så sa han "Ja men klart att du ska göra halkan nu". Så jag litar på dem! hahah
Ska försöka köra så mycket som möjligt innan halkan så att jag INTE tvingas avboka den. Håll tummarna för mig!


SING ALOOOONG WITH AJNAZ

Jag har inte tagit bilder idag. SORREEYYY
Köpte BK-mat till jobbet.
Jobbet gick bra. wihoo
that´s it.

Imorgon kl 8.45 ska jag vara på körskolan. Dags för riskettan. Ska nog köpa med mig en kaffe på vägen. Känner på mig att det kommer bli ganska drygt..
Vet inte vad jag ska göra efteråt. MENNNN jag har bestämt mig för att INTE sova även om jag åker hem igen. Ska göra något vettigt. Som att rensa datan eller plugga körkortsteori.
Jag skriver hur det går imorgon, och om jag INTE gör som jag har lovat mig själv, så får ni lov att slå mig om ni ser mig ute på stan. Så för att INTE bli slagen så ska jag hålla mina egna planer:D haha så störd jag är

SAKNAR MINA KOMPISAR. En hel vecka utan dem = KAOS.
Och jag har ingen annan som jag kan vända mig till precis, så jag är typ ganska ensam här haha

NU ska jag sjunga, vi ses !


torsdag

nyss duschat och sånt däääära.
ska ta bussen in till stan vid halv 4, för jag måste köpa med mig något att äta till jobbet. orkar inte köpa sushi. kanske blir en whopper meal? vi får se. jag är varken hungrig eller sugen på något speciellt.

see ya later

har fått beslutsångest angående det med halkan igen... på ett sätt vill jag skjuta upp halkan en månad (till januari). Jag förlorar egentligen inget på att skjuta upp det. För jag kommer hinna köra mycket mycket mer, vilket gör att jag kan boka in teorin och uppkörningen direkt efter halkan.
Men om jag gör halkan i december så måste jag ÄNDÅ vänta ett bra tag innan jag är redo för teorin och uppkörningen.. ah jag vet inte. skitjobbigt alltså.


svar!!

:) om tjabba:
Jo det är sant. fast han här verkar ha problem nummer 2 då det har varit slut i snart 1 år tar han kontakt med mig och skriver saker som att han saknar mig och att jag ska visa honom kärlek osv osv. men sen kommer hans fula sida upp ibland och han skyller på att jag inte är söt mot honom därav beteendet? ehh. och när man konfronterar honom och frågar vad fan han håller på med blir det den "vafan snackar du om" riktigt sääär deluxe.

SVAR: Jag har en sak att säga om det! IGNORERA honom. Tydligen så verkar han inte förstå vad han själv håller på med. Han kanske inte vet vad han själv vill överhuvudtaget. Men det låter som att han är en skum typ som du inte borde ta tillbaka haha. Försök banka lite vett i hans huvud, men om det inte går så bara ignorera honom. Det finns inte mycket mer du kan göra =/.. eller jo, det finns det, men jag tror att det är olagligt hahah

Anonym om tjabba:
Är du och Danne fortfarande tillsammans?

SVAR: Jag gissar på att du inte följer min blogg haha. Nope vi är tyvärr inte ett par längre.
Just friends!


tjabba

Kroppen börjar kännas bättre.
Har bara ont i armen fortfarande.

Har nyss tittat på 90210, ska kolla om det har kommit ut något nytt avsnitt som jag inte har sett än.
Är SKITSUGEN på choklad och sushi.
Ska nog köpa sushi till jobbet imorgon.

pusssssshej leverpastej


en som aldrig haft problem med ex förrut sick om Pain in my body:
tips om hur man kommer över sitt ex? Som hör av sig hela tiden med jämna mellanrum.

SVAR:
Jag kan börja med att säga såhär. Det finns TRE anledningar till att EX (killar eller tjejer) vill hålla kvar kontakten.
1. Han/hon saknar dig och vill ha dig tillbaka.
2. Han/hon vill fortfarande känna kontroll över ditt liv. Genom att hålla kontakten så vet han/hon vad du gör varje dag.
3. Han/hon vill helt enkelt bara vara vän med dig!

Det är svårt att tro att man kan vara vän med sitt ex, men i vissa fall så funkar det faktiskt. Sålänge det är klart och tydligt från bådas sida så kan man vara hur bra vänner som helst!
Men OM du känner att du inte kan komma över honom så bryt kontakten!! Det finns inget annat sätt. Och ni har ju redan gjort slut. Så du får ju ingenting utav att hålla kontakten med honom, eller hur? Du kommer bara må sämre själv och bli påmind om ert förhållande varje dag!
Säg till honom: "Jag behöver bryta kontakten med dig ett litet tag så att jag kan försöka komma över dig. Det funkar inte såhär.. Jag hör av mig till dig igen så fort jag mår bättre. Jag behöver bara lite tid för mig själv".
Om ni har en bra relation så kan du säga så. Jag lovar att han INTE kommer bli sur! Om ni INTE har en bra relation så kanske du behöver säga "LÅT MIG VARA DITT SÄR!". Det funkar också haha. Du måste bedöma efter er egen relation.
Om du känner att du kan glömma honom samtidigt som du har kontakt med honom så tycker jag att du ska göra det! Men då måste du vara beredd på att det KOMMER ta längre tid.


Pain in my body

Alltså jag har såååå ont i min arm. Jag kan inte röra den.
Det känns som att jag har träningsvärk i hela kroppen, och det känns mest över skulderbladen!?
Min chef var jättesnäll och lät mig stanna hemma idag. Jag hade aldrig frågat henne om ledigt annars för jag har varit ganska jobbig den senaste tiden haha.. Men imorgon ska jag göra mitt allra bästa på jobbet!

Jag har legat och vridit och vänt på mig hela natten. Har sovit ganska oroligt.. hade jättekonstiga drömmar dessutom.. nä, ingen bra natt!

Vet inte vad jag ska göra idag. Känner mig jättesvag i kroppen men jag orkar inte heller sitta hemma hela dagen. Behöver lite frisk luft.. Har ingen energi att klä på mig ens.. hur ska detta gå.

Nu ska jag sluta klaga som ett litet barn och titta på tv istället


Aj aj ajjjjj

Precis kommit hem..
Och JA, vaccinet ger biverkningar. Har mått bra hela kvällen, men jag började känna mig svag och trött i hela kroppen för ungefär en halvtimme sen.
Värken i armen har också dragit igång. Det känns ända upp till vänster skulderblad. Det är inte SÅ hemskt, men det gör ont.. imorgon blir det nog värre dessutom

Ska ta bort mitt smink och äta klart min macka och därefter sova. Vill inte vara vaken när värken börjar..


Hajdo


när jag precis hade kommit hem från vaccinationen haha


Vi har gäster hemma. Men jag ska snart iväg och träffa en kompis. OM han svarar mig haha..


lite svar

Anonym om Jag är vaccinerad!:
det är väldigt liten chans att man dör av influensan:P

Matilda om Jag är vaccinerad!:
Du dör absolut inte av flunsan om du inte har astma eller är överviktig ;)


Jo, jag vet. Jag tog inte vaccinet eftersom att jag är rädd för att dö haha. Jag är inte ens rädd för svininfluensan.
Två av mina vänner har svininfluensan just nu, och de sitter framför Facebook och MSN som vanligt. Så det är inte själva sjukdomen jag är rädd för.
Jag tog vaccinet eftersom att jag träffar ganska många människor, och jag vill helst inte vara ansvarig för att smitta någon annan som kanske kan bli jättesjuk på grund av mig. 

maria om Jag är vaccinerad!:
ska vaccinera mig imorgon. har du fått nå andra biverkningar? :O


Nej jag har faktiskt inte fått några biverkningar än! Jag känner faktiskt ingenting i armen. Det känns bara lite konstigt när jag ligger ner på den, för då känns den lite öm. Men annars inga större problem! Men enligt alla jag känner så brukar man få mest ont på natten eller när man har vaknat dagen efter.
Så det återstår att se..


Jag är vaccinerad!

Jag gick efter magkänslan och det kändes som det bästa valet. Och min pappa sa en bra grej: "Varför ska man riskera att få svininfluensan och till och med riskera att DÖ av sjukdomen. Jag vill inte dö av en sån onödig liten grej när jag kan förhindra det". Och han har ju rätt. Om jag kan förhindra att bli smittad så gör jag hellre det..

Enligt artikeln igår så kommer VAR TREDJE svensk bli smittad av svininfluensan om vaccinet inte hade funnits. Så dem som inte är vaccinerade är fortfarande i en osäker position..
Jag ångrar inte att jag vaccinerade mig, men jag är inte glad över det heller.
Men jag rekommenderar att ni gör det.

Vaccinerade mig vid halv 3 tiden idag, två timmar sen alltså, och jag känner inget i armen än. Men jag är beredd på det värsta haha. Alla jag känner har fått extremt ont i armen av vaccinet.. men det brukar komma över natten så vi får se imogon :(


Godnatt

Tack för era tips.. jag tror faktiskt att jag ska låta den tiden vara kvar. I värsta fall får jag väl avboka tiden om jag ej är redo, och vänta lite extra för att få en ny tid. Men jag ska prata med körskolan imorgon och se ifall jag kan kontakta min körlärare. Behöver prata lite med honom också..

Anonym om shopping:
var köpte du väskan:D


SVAR: På Wedins accessoarer! Tror att det stavas så haha :D



Ska nog gå och lägga mig snart.. Är bara irriterad över att mitt hår är blött och mina föräldrar sover så jag kan inte använda hårtorken.
Har läst igenom allt som stod i den länken jag fick i kommentarsfältet om svininfluensan. Nu vill jag VERKLIGEN inte ta sprutan. Men jag bestämmer mig inte idag. Jag går efter magkänslan imorgon..

För er som är intresserade och har tid att läsa:
http://vitamera.se/artikel-fragor-och-svar-om-svininfluensan-p69.html


HJÄLP

Allt med mitt körkort ger mig panikångest. Halkan är inbokad i mitten av december. Och deras NÄSTA lediga tid är i mitten av januari eftersom att "de ska ta ledigt". Vägverket eller vad det nu är.
Är rädd att misslyckas även om alla säger att jag inte KAN misslyckas. Sålänge jag kan köra så klarar jag det..
Men OM min lärare säger att jag inte är redo att göra halkan i december så måste jag ju avboka den tiden. Och då måste jag vänta EXTRA lång tid för att få en tid efter deras "ledighet"..
Hur fan ska jag göra?

Ska jag satsa på att ta halkan nu, eller ska jag boka den i januari och övningsköra i lugn och ro fram tills dess.. ?
Jag har ju inte bråttom med att ta körkortet. Men jag vill inte heller vänta i EN MÅNAD i onödan när jag hade kunnat klara halkan redan i december?

Tips?? GE MIG TIPSSSS


shopping



Korthållare. 2 fickor på varje sida, och en ficka i mitten för t.ex. sedlar

 
En svart liten väska. Min andra lilla väska håller på att gå sönder så jag behövde en ny och lite större. Är fortfarande tveksam över färgen.. svart, röd eller blå? Vet inte om jag ska byta..


2 nagellack - svart och mörklila
En tvättsvamp till ansiktet


vaccineras eller inte vaccineras?

Nu ändrades mina planer..
Jag läste nyss i min kallelse för vaccination att man inte ska vara förkyld eller ha ont i kroppen när man tar sprutan. Så jag tror det är bäst att jag inte går och spinnar idag. Vill inte få träningsvärk eller något sånt.

Kallelsen är till imorgon men jag vet fortfarande inte om jag ska bli vaccinerad eller inte.
Jag är tveksam över sprutan.. jättemånga har blivit sjuka på grund av den. Och då menar jag inte att dom får influensaliknande symptom. Utan jag syftar på allvarliga problem.
Jag bryr mig faktiskt inte om jag får svininfluensan, för jag tror ändå inte att jag är i riskzonen att bli extremt sjuk. Men jag är rädd för hur ANDRA kan reagera om jag smittar dem. Så jag kommer bara ta sprutan för alla andras skull, inte min egen. Vill liksom inte smitta mina föräldrar eller några stackars små barn.

Om jag inte tar sprutan så ska jag träna imorgon istället.
Men nu är frågan.. vad faaan ska jag göra idag då? Har ni sett vädret.. fyfan.


fråga

Anonym om Söndag:
Kan du inte lägga upp ett videoinlägg när du sjunger? :D

SVAR: jo det kan jag nog göra. jag gillar egentligen inte att filma mig själv när jag sjunger, så jag har bara videos där jag filmar en annan bakgrund.. men jag ska försöka göra en ny video där jag visar mig själv :)


Friskis here i COMEEE

Imorgon ska jag gå och köpa mig ett träningskort på Friskis&Svettis.
Ett av villkoren till att jag skulle få bil var att jag skulle börja träna på riktigt igen (mammas villkor såklart).
Även om jag rör på mig varje dag så kan jag inte räkna det som motion. Den enda riktiga motionen jag får är när jag springer till bussen, går på fest/disko och dansar, eller när jag promenerar i stan haha.

Ser fram emot att börja träna igen. Är så glad att mitt kort på Fitness 24/7 gick ut, för där finns ju BARA gym.
Och nu när jag köper busskort varje månad så kommer det inte vara några problem att åka in till stan.

Nu ska jag boka in mig på ett spinningpass till imorgon :)


Söndag

Tack för alla kommentarer!
För göra bloggen mer intressant så har jag bestämt mig för att ta MINST EN bild per dag och lägga upp här.
Ska även lägga upp ett videoinlägg per vecka. Inte när jag bara "sitter och snackar", utan när jag t.ex. är med kompisar, gör något speciellt eller så.



Idag åkte min bror tillbaka till Växjö. Buhu. Kommer sakna honom. Men jag ska ändå hälsa på honom om 2 veckor.
Jobbet gick också bra idag. Jättebra rättare sagt :)


My saviour at work <3


Oh yes, I have a car!

.. som jag inte får köra ÄN! hahah



Nu ska jag bara fortsätta kämpa med körkortet.. hoppas jag får det snart :(
Inshallah!


GOTT FOLK!

Tänkte börja med lite nya grejer här på bloggen.
Men det är upp till er.
Vad vill ni att jag ska skriva MER om? Säg liksom "ämnen". Jag menar inte att jag kommer skriva heeela inlägg om de här ämnena, utan jag kommer helt enkelt börja skriva om dem lite mer i vardagen. För jag vet att jag inte är så "öppen" i min blogg i vanliga fall. Jag brukar ju bara skriva vad jag gör / har gjort osv.
Kommentera om ni har något särskilt på tankarna..

0 kommentarer = inga förändringar på bloggen


lördag


Ångest inlägg hahah.. UTTRÅKAD

Somnade runt 5 i morse. Vaknade lite över 12 och kände för att ta en låååång dusch, vilket jag gjorde. Sen såg jag att det var underbart väder ute, så jag planerade att sticka till stan en stund och promenera lite och kolla lite i affärer och kanske ta en snabb fika.

Men sen tänkte jag: Butikerna stänger vid 16-tiden, kl är 13.20 nu, jag måste åka hemifrån SENAST 15.00 för att hinna vara i stan ett tag, vilket betyder att jag måste hinna äta, torka håret, platta håret, sminka mig lite, och även städa mitt rum på 1 och en halvtimme.
Så ni kan ju gissa vad jag valde att göra? Jag gick inte ut.
Jag tänkte liksom, skitsamma, jag ska ändå till stan och äta sushi sen, och efter det ska vi till Mascot och chilla en stund. Men nu blir det antagligen inte av!!
Så nu har jag fett med ångest att jag aldrig stack ut..
JAG VILL INTE SITTA HEMMA IDAG. Vill någon hitta på något? Äta? Fika? Spela biljard? Bowla? Promenera? Listan är lång


Fredagen!

Vid 23-tiden tog jag tåget in till stan, åkte hem till Jasmine där Nicole redan var.
Vi satt och snackade en stund om alla möjliga skumma saker haha. Om magont, svininfluensan, första gången vi skolkade i skolan, skräckfilmer osv haha.
Vid halv 1 promenerade vi till Hipp, och vi hade väl ganska kul. Det var både skumt folk och skum musik. Men ibland var det bra musik, så då släppte vi loss haha.
Höjdpunkten var ju när Nicole slog ner en kille HAHA. Det kallar jag en hård jävla lavett.



Dags att färga håret mörkare inför vintern!! grr


En bild säger mer än tusen ord:
En apelsinbit i drickan.
En gammaldags telefon.
Clementinskal på maten
Och allt är Jasmines verk hahaha <3


Jasmines lillasysters ökenråttor biter alltid på gallret.
Jasmine: "Dom gör det eftersom att dem är uttråkade"
Ajnaz: "Jag tror fortfarande att dom helt enkelt är lite störda.. "



JUST DET! Jag glömde fota den fina middagen igår. Mamma hämtade ju persisk mat från stan. Och vi lurade pappa att vi skulle ut och sätta oss på Lilla Torg så fort han slutat jobba, för den persiska restaurangen stänger kl 21.
Vi sa att vi var klara att gå ut, men att han måste komma hem snabbt för att få sin present. Så när han kom hem så stod vi där i typ "hemmakläder" haha. Han bara "Skulle vi inte ut?". Så gick vi in i köket, och där hade vi lagt upp maten helt fint med tända ljus och allt.
Min pappa bara "men varför skulle vi ut och äta på restaurang om ni ändå har lagat mat haha?". Jag bara "vi har inte lagat maten pappa, vi tog hit restaurangen istället:D". Han bara "VA skojar ni :O. Hur fick ni hit maten?".
Han blev jätte chockad när vi sa att mamma hämtade maten i stan, och hon tog BUSSEN fram och tillbaka.
Mina föräldrar har bråkat mycket den senaste tiden, så han blev positivt förvånad haha.

Fredag

Jag hittade inget speciellt till Fars Dag. Får leta vidare imorgon.

Min bror är här i Malmö! Han kom hit för någon timme sen och ska stanna över helgen.
Jag ska iväg och köpa yoghurt för min bror ska göra "tzatziki" strax.
Pappa kommer hem från jobbet vid 9 och mamma är just nu i stan för att hämta mat som vi beställt, persisk mat. Dom stänger kl 9 så vi kan inte sitta där och äta, så vi bestämde oss för att ta hem det istället :)

Ikväll blir det nog Hipp med Nicole och Jasmine. Jag vet inte vilka som ska dit förutom oss, så vi får se vilka vi träffar på.

PUSSSSS


Pappas födelsedag!

Jag har ett problem! Min pappa fyller år idag. Och på söndag är det fars dag. Hans födelsedag och Fars Dag hamnar på samma vecka VARJE år. Så jag brukar bara köpa EN sak till honom eftersom jag inte har pengar att köpa två presenter.

Men nu har jag inte köpt något än? Och jag har ändå tänkt sticka till stan imorgon för att handla mascara, så jag kommer handla till honom då också och ge presenten på Fars Dag. Men jag vet inte ifall jag borde åka till stan NU och köpa presenten istället, så att jag kan ge den till honom idag istället ?

Jag känner VERKLIGEN inte för att åka till stan idag. Och jag ser hemsk ut just nu

Jo nu ska jag ta på mig och sticka o handla


Allt är borttaget

Jag har tagit bort alla inläggen om "situationen". Jag uppskattar alla era fina kommentarer. Men det kändes jätte omoget att skriva allt här. Jag ångrar att jag skrev något från första början, jag ångrar det med hela mitt hjärta. Jag borde ha sagt något med min mun istället, men nu är det försent för det.
Men jag har i alla fall insett att jag gjorde det misstaget. Det är det viktigaste.

Jag hade släppt hela denna situationen fram tills igår. Jag levde mitt liv utan skitsnack, drama, bråk, tjafs, hat osv. Men nu har jag blivit deppig igen på grund av allt.
Det känns som att det är dags att jag drar mig ur detta. Jag orkar inte vara inblandad mer.
Jag har gjort allt jag kan göra för att LÖSA detta. Jag har försökt vara "peacemaker". Men nu har jag insett att man inte KAN lösa allting. Så är det helt enkelt. För att kunna lösa något så måste ALLA vilja lösa det. Det funkar inte bara från EN sida.
Nu kan jag leva vidare med ett gott samvete, och en ren blogg


Mmmmmm COOOOCA COOOLA

Hej :D
Sitter här och softar. Har nyss kommit hem från jobbet. Har fått av mig mina jeans, så skönt! haha.
Hade tänkt äta men jag känner mig inte så hungrig längre.
Är jättesugen på att se This Is It igen! Michael Jackson gör mig alltid på bra humör.

Ska dricka min Coca-Cola Zero nu och titta på Europe Music Awards på MTV :D It´s LIVE from Berliiiiin !

Pratade nyss med mamma och hon sa en bra grej till mig..
 Jag är alltid FÖR snäll mot folk, jag är väldigt naiv, jag tror aldrig att JAG kan bli sårad eller skadad av en annan människa. Sålänge jag är omtänksam, snäll och generös så kommer inget att hända. Och hon har rätt.. jag kan vara ganska dum och lättlurad ibland.


nyttig dag

Anonym om Långt svar:
Det var jag som skrev frågon. Tack så mycket säger jag bara! kändes som ett riktigt bra svart och du förstår verkligen. Dina vänner borde vara sjukt tacksamma för dig. Du verkar vara en underbar och smart tjej. Önska det fanns fler som dig :). Tack <3

SVAR: Vad gulligt sagt hihi. Detta låter kanske nördigt haha, men jag mår faktiskt BRA när jag hjälper andra. Det är ju en av anledningarna till att jag brinner för läkar-yrket.
Så bara fråga på ifall ni undrar något eller ifall ni helt enkelt bara vill ha en åsikt.



Idag har jag i alla fall fått LITE mer gjort jämfört med de senaste dagarna.. Har pluggat körkortsteori, gjort ett teoriprov på datorn (ska strax fortsätta göra fler prov), gjort lite sysslor här hemma osv.

Mamma har stått och lagat mat i 5 timmar till sina kollegor på jobbet. Så jag har erbjudit att komma och lämna maten imorgon vid 12-tiden.
Och jag måste byta rutiner och SLUTA gå och lägga mig kl 3 på natten och vakna kl 12 varje dag.
Så jag tänkte att ifall jag lämnar maten imorgon så MÅSTE jag upp tidigare och åka in till stan. Kan inte ligga och snooza i 2 timmar. Smart va :) ?
Sen tänkte jag gå och plugga teori på körskolan ifall jag inte träffar vänner istället.
Och kl 5 blir det jubbbbb :)


Långt svar

Anonym om My nationality:
hej ajnaz! du verkar vara en smart och bra tjej. jag och min pojkvän har varit tsm över 2 år och det tog slut idag. ena sekunden känns det rätt och bra andra sekunden e det skit jobbigt och all min ork är som bortblåst. vad ska jag göra . vill bara komma över förhållandet så snabbt det går. jag vet att jag kan det.. min ända rädsla är att se honom med någon annan men samtidigt känns det lite skönt att det är över även om jag kommer sakna vissa grejor. vi hade ändå byggt någon sorts vardag ihop...


SVAR: Hejj! Eftersom att ni har gjort slut nyss så känns allting ganska nytt.. Du har nog inte riktigt insett att det verkligen ÄR slut. Efter ett så långt förhållande så kan det ta ett par veckor innan man verkligen inser att man är singel. I början kommer du antagligen känna en skön känsla, att du är fri och mår bra utan honom. Men efter ett tag kanske du börjar må sämre, och börjar sakna honom en hel del. Detta är fullkomligt normalt, för det är ju klart att man saknar en person som man har umgåtts med i 2 hela år, och pratat med varenda dag.

Precis som du säger så byggde ni upp en vardag tillsammans. Ni är vana att prata med varandra varje dag. När man helt plötsligt bryter den kontakten så kan det kännas jättejobbigt. Man känner sig jätte ensam och vill bara ha killen tillbaka. Man börjar inbilla sig att han helt plötsligt pratar med någon annan tjej. Men för varje dag som går så kommer allting kännas bättre. Jag kan LOVA dig att OM den här killen verkligen älskade dig så kommer han inte träffa någon annan tjej på ett bra tag. Killar är inte lika känsliga som oss tjejer, men om han verkligen älskade dig så kommer han inte glömma dig så lätt. Du kommer kunna glömma honom i lugn och ro, utan att oroa dig för andra tjejer. Om han däremot är en skitstövel som börjar träffa en ny tjej direkt, då vet du att han ändå inte förtjänar att ha en bra tjej som dig. Då var det lika bra att ni gjorde slut.

Men du måste vara beredd på att det kommer ta tid innan du glömmer honom helt och hållet. Det låter ju som att du verkligen vill komma över honom. Men det brukar vara svårt i början. Men som sagt, ta en dag i taget.
Börja fundera över ifall du verkligen vill vara singel eller inte. Ibland vet man inte vad man har förrän man har förlorat det..
Det är normalt att all din ork försvinner, att du saknar det ni hade osv. Men börja fundera över ifall du bara saknar någons närhet, eller om du verkligen saknar HONOM.
Om du vill glömma honom så är det även bäst att du inte pratar med honom på ett tag. Du behöver inte bli ovän med honom, utan säg bara att du behöver lite tid för kunna glömma honom, och att du hör av dig igen när allt känns bättre. Tro mig, han kommer att förstå. Men det är individuellt. Vissa klarar av att ha kontakt med sitt ex, medans andra mår sämre utav det. Gör det som känns bäst.

Hoppas att allt löser sig! Förlåt för mitt långa svar haha. Vet inte om du fick något bra svar på din fråga :(


Vintern är här

DET SNÖÖÖAR UTE ! :D


My nationality

Caroline om up up and awaaaay:
Hej tjejen :) Får man fråga om du kommer från Iran/har iranskt ursprung? :)


SVAR: Nä men heeeej tjejen! Ja, jag är en väldigt unik tjej med persiskt ursprung:D haha skoja. Är alltså född här i Sverige.
Mina båda föräldrar kommer däremot från det katastrof landet. Även min storebror är född där.


up up and awaaaay

Åhh är helt seg. Igår var jag också helt seg. Satt hemma heeeela dagen igår, och gjorde absolut ingenting alls. Kände mig lite småförkyld när jag hade vaknat, men det blev bättre mot kvällen.

Ska ta tåget in till stan nu kl 15.44. Ska först köpa sushi och därefter sticker jag till jobbet. Är inte ALLS hungrig men jag måste ändå köpa med mig något att äta. Även om jag inte är hungrig nu så kommer jag bli hungrig mot kvällen, jag slutar liksom kl 9.

PUSSHEJ

PS: hade sjuuuuka drömmar inatt alltså.. blev nästan lite rädd på riktigt när jag vaknade hahaha


bilder från i fredags

  





 



 


Jag ÄLSKAR mina nya skor

Fick en SMS-avisering när jag satt på bussen påväg till jobbet tidigare idag..
Båda sko-paren var redo att hämtas ut!
Det första jag tänkte var "JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT DE PASSAR!!!"

Jag prövade båda skorna, och båda sitter PERFEKT! Det ena paret (med guld detaljer) är till och med lite för stora. Men hellre lite för stora än för små!

 



Bara så, för att vissa ska fatta

Jag försöker leva mitt liv så gott det går. Jag är exakt samma Ajnaz som jag alltid har varit. Men jag försöker sysselsätta mig med så mycket jag bara kan. För jag vill inte falla tillbaka och börja må så kasst som jag gjorde för ett antal veckor sedan.

Innan var jag hemma dygnet runt, men nu har jag insett att jag mår som bäst när jag är med mina nära och kära. Jag hade kunnat spendera större delen av min tid ensam i mitt rum, men om jag gör det så får jag bara tillbaka ångesten som jag hade innan.. och jag orkar såklart inte må dåligt igen, det är väl ganska uppenbart?

Jag skriver detta eftersom att många har undrat varför jag helt plötsligt har börjat vara med mina vänner oftare, och varför jag är "ute" hela tiden.

1. Jag har insett att mina vänner ger mig det stödet som jag behöver när jag mår som sämst. Och jag har behövt deras stöd en hel del den senaste tiden.
2. Jag har roligt med mina vänner
3. Under hela gymnasiet har jag varit för upptagen för att kunna umgås med mina vänner, och nu har jag chansen att spendera mer tid med dem, och därför gör jag det.

Så Snällaaaaaaaaaa, sluta hitta på era egna slutsatser. Jag har en anledning till att jag inte sitter hemma så som jag brukade


Handledartillstånd

Har varit uppe sen 8 i morse. Jag och pappa var på den jävla introduktionskursen för handledarskap mellan kl 10-13. Och FYYYYFAN vad den var tråkig!!!!
Jag kan inte säga att det var totalt bortkastad tid, men kursen var så jäääääävla onödig. Jag lärde mig saker som jag redan kunde, och min pappa höll på att somna. Han har fan haft svenskt körkort i 20 år och han har även BUSS och LASTBILS körkort. Men ändå fick han sitta där och lära sig om "parkering" and shit.

Men ja, nu är det över. Nu väntar jag bara på att vi ska bli godkända (förhoppningsvis) så att jag kan börja köra igen.

Snart sticker jag till jobb

vi sejz


Michael Jackson <3

Kom typ nyss hem från bion.
This Is It var fantastisk. Filmen var typ bara en konsert. En hyllning till hans musik och hans förberedelser inför den sista turnén.
De första 10 minuterna av filmen kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Men under resten av filmen så skärpte jag mig och bara satt och log :). Hans talang är ju något att vara glad över.

Ibland tror jag att Gud har planerat alltihop. Han ville säkert att MJ skulle komma till jorden, visa oss sin gåva, lära oss om musik, kärlek och hopp, och sedan åka tillbaka till himlen. Men det är orättvist i vilket fall som helst.
Efter denna filmen så blir jag bara ännu mer arg över hans död. Det är så uppenbart att någon tog hans liv. Michael Jackson var hur frisk som helst i sina sista dagar. Det var verkligen inte hans tur att dö. Och jag får ont i magen när jag tänker på det. Jag kommer aldrig komma över det.
Tills den dagen jag DÖR så kommer jag ha Michael Jackson i mitt hjärta.

Dem dagarna när jag är ledsen och INGEN finns i närheten att stötta mig, då sätter jag bara på Michael Jacksons musik. Det känns alltid som att han sjunger direkt till mig. Musiken bara flödar genom kroppen. Hans ord blir levande.
You Are Not Alone är alltid först på spellistan


Another day has gone
I´m still all alone
How could this be?
You´re not here with me..
You never said goodbye
Someone tell me why
did you have to go?
And leave my world so cold


RSS 2.0