En fråga till er

En fråga till er:
 Om jag utesluter pasta/ris/potatis och äter kycklingsallad istället för det, då äter jag väl inte mycket kolhydrater? Eller? Det är väl bröd/potatis/pasta/ris man ska utesluta om man vill äta mindre kolhydrater?
Och en sak till. Fullkorns-knäckebröd innehåller väl mindre kolhydrater än bröd?

KOMMENTERA?! för jag fattar inte sånt här

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du ska utesluta pasta/bröd och allt det där måste du göra det hela livet för direkt när du börja äta det igen kommer du gå upp allt de du har gått ner så det är egentligen bättre att äta mindre mängd av de och ibland byta ut det mot sallad :)

2009-04-22 @ 22:11:41
Postat av: Anna

Vet inte om det kom med som jag skrev så skriver det igen :) om du ska låta bli att äta pasta/bröd och allt det där så måste du göra det hela livet för att direkt när du börjar äta pasta och sånt igen kommer du gå upp det du har gått ner så det är bättre att äta mindre mängd av de eller byta ut det med sallad nån gång :)

2009-04-22 @ 22:14:02
Postat av: Nermina:)

tack ajni=D Men vad menar du med "det är inte alls en chans som många tjejer vill få" att det inte är bra eller?:/



p.s bröd/potatis/pasta/ris är det som man ska utesluta om man vill gå ner i vikt i och med att det är kolhydrater. Men jag skulle inte rekommendera att utesluta helt utan istället MINSKA eller byta ut mot fullkornspasta osv annars så blir det tyvärr som Anna sa här upppe. Dessutom så behöver kroppen kolhydrater också annars så blir man helt matt. Och knäckebröd (spec råg) innehåller MYCKET MINDRE kolhydrater än vanligt vitt bröd. Knäckebröd är faktiskt det bästa alternativet till bröd när man vill gå ner i vikt! hoppas det går bra med din diet I ÖVRIGT:D

2009-04-22 @ 23:58:20
URL: http://trickyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fullkornsknäckebröd innehåller lika mycket kolhydrater. skillnaden är att den innehåller fullkorn och det gör att du känner dig mätt i en längre tid. Det är bra för att då kommer du inte små äta och känna dig hungrig fortare. Tänk på att frukt är väldigt mättande och nyttigt och dessutom innehåller frukt få kalorier.3 apelsiner är lika mycket som ett glas juice, ät heller 3 apelsiner och drick vatten så kommer du att upptäcka att du blir mättare av 3 apelsiner än av ett glas juice. Vill du tänka på vikten så tänk på ditt kaloriintag.

2009-04-25 @ 10:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0