Otroligt tidig dag för mig

Idag vaknade jag tidigt! Var uppe redan vid 8. Fråga mig inte varför. Jag tror att det beror på att jag inte kan sova när jag är ensam hemma. Har aldrig kunnat sova när jag är ensam hemma. Trodde att det skulle vara annorlunda nu när jag är hos min bror, men tydligen inte haha. Men jag klagar inte, jag är pigg och glad :)

Ska till min brors jobb senare vid halv 1 tiden. Han har redan packat sina grejer och tagit med allting till jobbet, så det är upp till mig att städa och sådär innan jag går härifrån. Idag åker vi hem till Malmö båda två :). Skönt att ha Araz hemma också i några dagar hihi. Har redan hunnit diska, fixa soporna och packa mina grejer. Nu återstår bara att jag ska äta frukost, diska efter mig, ut och slänga soporna, dra ut sladdarna, fixa mig och sedan gå:).

Min bror ska förhoppningsvis kolla mina tänder idag, om han får tillåtelse från sin chef. Och jag vet redan att det inte ser bra ut hahah. Så vi får se hur han reagerar..

Ska försöka ta lite fler bilder idag, jag har inte varit så aktiv med kameran med tanke på att jag inte har gjort så jättemycket. Men jag har ändå haft kul som fan i Växjö. Det har varit skönt att få ta det lugnt med min bror och även få komma bort från Malmö.
 Jag var ute i stan igår alldeles själv och det var underbart! Man känner ingen och man är ute i en helt ny stad:D Spännande haha.
Jag tror nog att jag måste ringa en taxi sen. Det tar bara ungefär en kvart att promenera till hans jobb. Men jag har min stora väska med mig att bära på axeln, och högklackade skor. Ingen bra kombinaton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0